Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gundam SEED Destiny
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Taka
9. oktobrī sāka rādīt Gundam SEED turpinājumu - seriālu Gundam SEED Destiny
Pirmā epizode jau dabonama torrentos.

Pirmie iespaidi - daudz pokemonu... err Gandam'u smile.gif

Veseli trīs, kurus atkal... nosper!!! ohmy.gif
Plus galvenā varoņa Gandams.

Izskatās ka SEED pasaulē advancētas militāras tehnikas prototipi vienmēr atrodas nepietiekami apsargātās karabāzēs tieši tam, lai viņus varētu "aizdzīt" bez īpašām problēmām ph34r.gif
Pirmajā SEED seriālā Gandami tika sperti 2x+vēl arī mobile suit carrier battleships. Šeit pirmā epizode sākas ar to pašu - kaut kādi radikāļi no Naturals ielaužas ZAFT karabāzē un nočiepj 3 (no 4) Gandamiem. Cik oriģināli...
Vai tiešām turpinājums bija jāsāk ar to pašu tikai otras puses izpildījumā???? Ideju trūkums?
Galvenā varoņa Gandams dockojas lidojumā no 3 komponentiem. Ideja nav svaiga un Gundam pasaulē tikusi izmantota jau vairākkārt. Man personīgi viņa neliekas īpaši sakarīga vai pamatota - process ir viegli izjaucams, izskatās jau protams, cool. Toties Bandai varēs notirgot vairāk Gundam rotaļlietiņu. rolleyes.gif
Labi sasaistīts ir pirmo seriālu - galvenais varonis ir viens Koordinators no Orb'a, kurš vienīgais no viņa ģimenes paliek dzīvs. Un ir škrobīgs uz Naturāļiem.
Ir daži "vecie" kadri - Athrun un Cagalli. Spriežot pēc treileriem būs arī Kira un Lacus, nu iesp. vēl kāds uzpeldēs ar laiku smile.gif
Mani pārsteidza tas tehnikas daudzums, kurš tika nodemonstrēts vienā rāvienā. Pirmajai epizodei biku tā kā par daudz. Mechu dizains un animācija pirmā seriāla līmenī. Cik zinu, strādā tā pati animatoru/scenāristu/mecha dizaineru komanda, kas pirmajā seriālā
Un kas vēl - ZAFT standarta mobile suiti ir nevis GINNi bet vecie, labie Zaku no Universal Century Gundam seriāliem. Heh.
Īsi sakot, pirmie iespaidi nu tā... 3 no 5
Bet kā jau parasti, nevar vērtēt Gundam seriālu, nepaskatoties pirmās 10 sērijas. Sekosim notikumiem smile.gif
deleted-ray
Nu man kaa mehas fanam patika + veel taapeec ka esmu redzeejis visu Gundam Seed. Ar nepacietiibu gaidiishu naakamo ep ")
Taka
Otrā epizoda bija vispār megasuper smile.gif
Viena vienīga mecha battle visas sērijas garumā un pie tam tiešām labi inscinēta un intsanta!
deleted-ray
QUOTE(Taka @ Oct 21 2004, 21:22)
Otrā epizoda bija vispār megasuper smile.gif
Viena vienīga mecha battle visas sērijas garumā un pie tam tiešām labi inscinēta un intsanta!
*

Vovo, man ar riktiigi patika smile.gif Tas droshi vien taapeec lai uzkurinaatu skatiitaajus peec pirmo ep noskatiishanaas vilkt arii paareejaas smile.gif
Taka
Es mazliet paķiķināju par Shinn'a cīņas stilu - viņš to double swordu vicināja kā Darth Mauls biggrin.gif
Drusku atgādināja Jedi battles no EP I un II. Ātras un stilīgas.
jurc
kas ir OVA?
Aazmandius
QUOTE(JurCHiX @ Oct 22 2004, 14:44)
kas ir OVA?
*

OAV (or OVA) - Original Animation Video.
Anime, made specially for issue on video.
Spectre
NU taaa piebiedroshos taa kaa esu redzeejis visu Gundam Seed pat 2x noskatijos, dazhas iipashi miilas serijas pat pa mmmm neskaitiju cik reizeem. Visi kam nepatiik Mecha luudzu neliist iekshaa un nesplaudiities, sho seriaalu es gaidiju jau kopsh shii gada vasaras saakuma.
me loti gaida, kad paraadisies Kira un Lacus. Paareejie man iipshi neinteresee tongue.gif
Taka
Spectre:
Ir arī SEED TV special - iznākušas jau 3 daļas no 6.
Tie ir seriāla kompilāciju movīši.

Dabūt tos var šeit: Ani-Kraze
Taka
Aizmirsu piebilst - Gundam SEED Destiny 3. epizodes rādīšanu pagājušo svētdien pārtrauca zemestrīce Japānā, tāpēc arī nav dabonama.
Cerams, ka šosvētdien viss notiksies un jau pirmdien-otrdien varēsim to dabūt smile.gif
Personīgi iesaku AnimeOne relīzes, tās var dabūt šeit:

AoNE
Taka
Spectre:
Pavērojot intro es piefiksēju: Dearku (šamējais atkal ticis pie mobile suita ar palielu stroķi smile.gif ), Yzaku, Murrue (Archangel kapteini), Andy "Tuksneša Tīģeri" Bartfeltu, Kiru, Lacus, kā arī pašu Archangel.
Īsu mirkli redzama arī Impulse Gundam (Šins) un Freedom Gundam (Kira) cīņa.
Spectre
Taka mmm es bij jau to piefikseejis, tapeec arii teicu, ka gaidu, kad arii shamie paradiisies pie apvaarshan. Mmmm aatraak, aatraak next episode veel te visaadas zemestriices uff, unsure.gif arii Naruto ANBU kautkaa velk un nesteidzaas, mmmm, apmeeram ir taada stadija, ka driiz saaks rokas drebeet.
Taka
Trešā epizode iznāca!!!

šeit
Taka
Nostījos trešo epizodi. Paliek aizvien interesantāk.
Jaunais ZAFTa battleships - Minerva ir baigi stilīga, vienkārši prieks biggrin.gif
Redzēs kas būs tālāk, atkal briest battle, pēc tās jābūt kaut kādam character development arī.
Arī to Gundamzagļu motīvi pagaidām nav izskaidroti.
Spectre
Taka mjaaa piekriitu piekriitu ..... tika atklaata Alex iistaa identitaate tongue.gif -> Athuran Zala

Taka man ir taads luugums man kaadreiz bija viss Gundam Seed, 1000x atkaartojos HDD crash un .... izchabeeja. Meybii Tev ir OR Tu zini kur to var novilkt.
Kameer man bija Latvijaa kaads novilka no maniim visas seeriajs tik es aizmirsu kursh tas bija. Ja kaadam ir luudzu atsaucaties.
Taka
man SEEDs ir DVD matricās sarakstīts, varu padalīties smile.gif
Spectre
me papriecaajaas rolleyes.gif
Mmmm tik viens mazinsh nenoziimiigs jautaajuminsh, kaa mees vareetu satikties un kad tas vareetu notikt ??? Respektiivi neesu gluzhi riidzinieks, bet esu riigaa 12h dienaa. Varu vainu ap 17:?? kautkur aizskriet pirms universitaates or no 12:00 liidz 13:00 pusdienlaikaa. Vai tad jau no pasha riita no ??? liidz 9:30 varu kautkur riigaa buut (attieciigi kur vaig). unsure.gif
Taka
Es strādāju centrā. Varam saskrieties pie LU.

Ja labi atceros SEED bija 3 matricās...
Spectre
NU taa every day eju uz LU Raina 19 ap kaadiem 18:00 es tur parasti esu mosh bikiit veelaak nu respektiivi liidz 18:10, jo 18:15 jau saakas lekcijas dry.gif Pazino when un tad vareesi redzeet mani jau tur 17:30 ar izmisiigu mekleejoshu skatienu.
Mosh veel plakaatu uzmeikshu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Taka
Okei, es rīt (trešdien) būšu uz LU pēc 17:30. Iekšpusē, pirmajā stāvā happy.gif
Spectre
rolleyes.gif riitdien tad es pacentiishos ap to laiku paraadiities tur. mmmm riitdien jau atkal buus man visssss gundam seeds ehhhh vareeshu atkal paluureet iemiilotaakaas seerijas vai arii veelreiz visu noskatiities laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Spectre
Paldies paldies shodien laikam darbaa iipashi nestradaashu, jo ... Snx to Taka man ir daudz ko skatiities happy.gif
Rob_X
Man ljooooti ljooooti vajag Gundam Seed vai var kaads padaliities ? blink.gif man nav dvd roma bet nets diezgan labs tapec mosh kads varetu noshareet a to man ljoti neinteresanti skatities Gundam Seed Destiny tik ar Chopstick subiem jeega kaada. sad.gif
NOLF
Turpinot par Gundamiem - vel vismaz gads lidz Destiny iznāks pilnā garumā, tāpēc šobrīd vēl nesākšu meklēt, lai gan traki gribas paskatīties. Taču nojaušu, ka kaut ko no Gundam nāksies noskatīties, lai mierīgs prāts.

Salīdzinot ar Gundam Seed, ir vērts skatīties Gundam Wing? Tb, kāda salīdzinot ir animācija, sižets, mūzika utt?
Taka
Wings salīdzinot ar SEED ir pēē...
Ja negribi skatīties Destiny sērijas pa 1 nedēļā, tad labāk pasties kaut ko no vecajiem "klasiskajiem" Gundam gabaliem, teiksim First Gundam movie Trilogy
Spectre
Shoriit nobaudiju Gundam Seed Destiny 4 epizodi biggrin.gif Gaidaama next seerijaa Viens vecs labs Gundam pilots ieseediisies atkal Gundamaa hihihi.
Offtopiks: Taka es tev vareetu kautkur uz shiis nedeelas beigaamatdot tavus DVD diskus emmm sestdien buutu loti piemeeroti. Uz to laiku buushu sakopeejis visus gundamus ieksh HDD.
Taka
Nu tik drīz viņš pie sava (Saviour) Gundama netiks, tak vēl jāuztaisa.
Starp citu Athruna jaunais Gundams pēc dizaina ir līdzīgs Aegis un Justice - viņa iepriekšējiem MS smile.gif
Spectre
He he he tiko samaniju ka ir jaunaa EPA izznakausi biggrin.gif
maasai car irc pateicu ai uzliek kachaaties maajaas biggrin.gif
Taka
Aha, un es dabūju arī ending songu cool.gif
Spectre
Jeee at last atradaas laiks noskatiities Gundam Seed Destiny 6 epizodi un at last Lacus un Kira ir paaraadiijushies uz Horizonta (the moment i was waiting 4) njuuss komanda jau ir kuplaakaa sastaavaa biggrin.gif Vel tik paaris chariem jaapiebiedrojaas un ta es buushu gandariiti aomierinaats un varees jau ar veel leilaaku nepacietiibu gaidiit jaunaas epas.
Taka
Man gan nav skaidrs kur viņš Gundamu dabūja, jo Freedomu SEEDa beigās Rau smagi satrašoja smile.gif
Ep. 6 bij labā, vecie piloti parādija jaunajiem gurķiem kā jācīnas, heh
Divus nospertos Gundamus mazbikiņ pamīcija biggrin.gif
Spectre
Nu jaa tas priecee ka beidzot ir redzams DMG savadak jau saaka likties, ka kaarteejo reizi ir INDESTRUTABLE Gundami kurus tik mega fightos var damage dabuut.
Uhhhh iisti tik tagad nav skaidriibas kas saaksies kura busee buus Atrhuranam jaatrodaas un next or aiznakamaajaa buus veerojams vina jaunais gundams un beidzot tiek pieveersta lielaaka uzmaniiba Kirai un Lacus ......... mmmmm tik Kira taa atturiigi pagaidaam tiek raadiits nekas par Gundamu un nekas par vina iesaistiishanos ciinaa nav veel nojaushamas.
Taka
8. epizode bija interesanta, briest lielas ziepes... Athruns protams būs ZAFTa pusē. Domāju, ka Kira viņam pievienosies.
Intsanti ka uzpeld citi vecie tēli - Mariu Ramius, Endijs un hehe tas mehāniķis no Archangel.
Spectre
Nu jaa ari man taa vairaak uz to ZAFT pusi velk, un tas choms kas Kagali sitaas klaat izskataas pec 4 Blue and Clean world piekriteejs uuuhhhh iisteniibaa tagad ir taads liels apjukums un taads spriedzes kaapinaajums mmmmm nevienaa no Gundamiem veel ik liels spriedzes kaapinaajusm un tik aktiivs saakums nebija veerojams.

P.S. Izskataas ka shist topiks varetu arii saukties Spectre un Taka paarspriedumi laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Taka
laugh.gif
Tā man arī liekas biggrin.gif
Nākamajā epizodē ies vaļā - es dikti ceru ka līdz genocīdam nenonāks, tie idiņi-ekstremāļi no ZAFTa nospēlēja tieši Blue Cosmos par labu, ej nu tagad Naturālim ieskaidro ka ja Minerva nebūtu palīdzējusi tas klucis būtu nogāzies uz Zemes vienā gabalā un tad būtu tādi podi ka maz neliekas...
Taka
Turpinam dialogu happy.gif
9. epizode bija labā, Zeme baigi naski ķērās pie kariņa, heh
Labi ka ZAFTam bija ar ko nukes apkarot. Situācija patiešām saspīlēta.
Ar nepacietību gaidu 10. epizodi jo spriežot pēc intro Ahtruns tiks pie sava Gundama!

Par Turn A Gundam - abas grupas kas viņu sabo: Anime Gundam un Hero Legends atsāka viņu relīzēt.
Abi ņem DVD ripus un izskatās ka no viena un tā paša RAWa.
Anime Gundam jau tikuši līdz 11, Hero Legends - līdz 9
Ja atceries abām grupām tā lieta iesprūda pie 7-tās.
Hero Legends torrenti ir šeit: http://a.scarywater.net/herolegends/
Anime Gundam šeit: http://anime-gundam.edwardk.info/bittorrent/
Taka
Vēl par Turn A - izskatās ka Hero Legends ir raujami podā jo šodien viņi izlaida Episode 9v2
Ciest nevaru saberu grupas, kuras n-tās reizes relīzē vienu un to pašu.
Anime-Gundam šķiet, ir nopietnāki.
Taka
Šodien būs dubultepizode!
Taka
Yessss, Athruns tika pie sava Gundama smile.gif
Un šķiet, ka nākamajā epizodē Kira atgriežas kaujaslaukā...
Tikai 13. epizode būs 8. janvārī, nāksies pagaidīt.
Wiper
Ir viens cits datums, kas mani pagaidaam vairaak interesee. Nesen izlasiiju, ka 6tajaa (vai 5tajaa ?) 'iet gaisaa' Xenosaga the Animation. Redzeesim vai sanaaks tikpat labi kaaa speele... Bet nu tas taa, offtopic.
Taka
Iespraud savu offtopicu sev zini kur... mad.gif
Subj neinteresē - tad nenāc šeit smirdēt!
Spectre
Uuhhhh 12 epa bija speeka pilna un veel jo vairaak intrigeejosh bija naakamaas epas iisasi apraxts peec ending songa ....... mmmm mKira b e i d z o t t i k s pie GUNDAMA at last Kira iesaistiisies fightaaa uh es uz next paaris epaam gaidu kaa nezinu ceru sagfaidiit action na polnuju katushku. happy.gif
Taka
Jep, Kira atgriežas. Tad jau Minervai būs 3 Gundami, vai arī Minervai nāks talkā Archangels...
Spectre
Katra zinaa to Next monday uzzinaasim uhhh ceru uz labu action happy.gif
SheWr
Persooniigi neko iisti nezinu par visu to Gundam padariishanu, jo man paaraak tech neinteresee, bet tomeer kad kautkur iemaaciishos riikoties ar tormentiem, tad paskatiishos kas tur ir...
deleted-ray
QUOTE(SheWr @ Jan 1 2005, 21:37)
bet tomeer kad kautkur iemaaciishos riikoties ar tormentiem, tad paskatiishos kas tur ir...
*

Ja taadi tad vairs buus smile.gif

Bet nu 12 epa bija labaa, besiigi ka actions jaagaida
Taka
QUOTE(Spectre @ Jan 1 2005, 20:32)
Katra zinaa to Next monday uzzinaasim uhhh ceru uz labu action happy.gif
*

Ne-e sad.gif

Nākošā ep. būs 8. tikai janvārī, uzmanīgi lasi 12. ep subus smile.gif
SheWr
Kur juus visi to skataaties...? Jeb juus tos vienkaarshi novelkat..
Hikaru
QUOTE(SheWr @ Jan 6 2005, 20:35)
Kur juus visi to skataaties...? Jeb juus tos vienkaarshi novelkat..
*

Es visu novelku ar DC++. smile.gif
Taka
Es ņemu šeit: http://a.scarywater.net/aone/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.