QUOTE(Taka @ Jul 29 2005, 11:03)
Un tagad - kaudze ar GSD parodijām
hehe, ku labas!
intsanti - ir kāds kam patika 4. opening song?
Šito pats taisījos prasīt.. Bet tā ir kā ir, galīgi pretējs skanējums iepriekšējiem openingiem. Drausmīgi nepatika.
GunMetaL
Jul 30 2005, 01:58
labi kad pēc miniseriāla es esu ietrausies atpakaļ krēslā. varu teikt ka man arī nešķita piemērots jaunais openings. i was to totaly difrent from others. too difrent
41. mierīgi varat izlaist, recaps.
Iesaku visiem novilkt 40. no Cellphone^2 - subs ir ņirgāšanās
GunMetaL
Jul 31 2005, 21:32
par 41 epu es paspēju novilkt pirms brīdinājuma
, derdzās pārdomu sērijas ja nemaldos viena tāda jau bij kautkāda 15 ja nemaldos. istenībā baigā vajadzība pēc tādām visi otaku tāpat atcerās visu animes notiekošo pārāk labi vel ilgu laiku pēc sērijas noskatīšanas...
Gundam SEED Destiny šī ir jau 3 recap epizode, plus vēl bija atsevišķā nenummurēta -EDITED- recap epizode.
Visas GSD opening un ending dziesmas var dabūt šeit:
http://ashi.anime-epoch.com/main.php?seed=mp3
GunMetaL
Aug 3 2005, 00:03
wayting for next episode.
Spectre
Aug 3 2005, 10:15
/Me metajas darba kreeslaa rasutoties drudzainos smieklos ......
My god my god ... bikiit aiznemts ar darbu biju .... ak deivs Taka all possible links uz full epaam ja taadi ir pieejami or taas ir tikai apstradatas bildiites ?
kaarleens
Aug 3 2005, 10:30
Taka varena parodija
pagaidaam esmu tikai 24 epaa destiny ka panaakshu juus uzrakstiishu savas domas par seed un destiny
QUOTE(Spectre @ Aug 3 2005, 09:15)
/Me metajas darba kreeslaa rasutoties drudzainos smieklos ......
My god my god ... bikiit aiznemts ar darbu biju .... ak deivs Taka all possible links uz full epaam ja taadi ir pieejami or taas ir tikai apstradatas bildiites ?
Nu principā tas viss ir no Gotwoot forumiem:
http://forums.gotwoot.net/index.cfm?forumid=1Tās ir apstrādātas bildītes.
QUOTE(kaarleens @ Aug 3 2005, 09:30)
Taka varena parodija
pagaidaam esmu tikai 24 epaa destiny ka panaakshu juus uzrakstiishu savas domas par seed un destiny
Tu uzreiz sāki skatīties Destiny? Principā Destiny ir SEED otrā sezona, tā kā varētu būt, ka dažu personāžu backgrounds varētu būt neskaidrs, ja nav skatīts SEED.
Pie vajadzības dod ziņu - varu padalīties ar pirmo sezonu.
kaarleens
Aug 3 2005, 11:05
QUOTE(Taka @ Aug 3 2005, 09:53)
QUOTE(kaarleens @ Aug 3 2005, 09:30)
Taka varena parodija
Tu uzreiz sāki skatīties Destiny? Principā Destiny ir SEED otrā sezona, tā kā varētu būt, ka dažu personāžu backgrounds varētu būt neskaidrs, ja nav skatīts SEED.
Pie vajadzības dod ziņu - varu padalīties ar pirmo sezonu.
paldies Gundam Seed jau noskatiits viss saaku skatiities kaa vajadzeeja ar 1 sezonu
kaarleens
Aug 5 2005, 20:25
Shausmiigi patiik Lacus Clyne dziesmas (Tanaka Rie)
it sevishkji Fields of Hope
Lacus first sang this song in Gundam SEED Destiny episode 08. A wonderful song of never give up hope.
Shizukana Youru Ni
Mizu No Akashi
arii ir ljoti labas
Man gan pagaidām no Gudamu mūzikas ir vislabāk tīk Meteor, kas skanēja vienām no pēdējām SEED sērijām.
GunMetaL
Aug 6 2005, 01:08
man ar no sākuma patika lacus klyne viena vai divas dziesmiņas bet tad mazliet piebesija pats 4ars
Seven_of_zero
Aug 7 2005, 17:16
Spectre
Aug 7 2005, 23:59
huh teikshu godiigi lielaakusimpaatiju izraisa vecie chari ... laikam jau tape ka tie cinaas vismaz par kautko pusliidz svetu ... jaunie ... dumikis shins ... kuram smadzenu ir tikai tik daudz kaa spiest pogu FIRE ... ar dizhajiem noslepumiem garmatains blondiins ... anyway tie noslepumi jau visiem ir labi redzami un saprotami =)))
nu latraa zinaa 42 epa nebija garlaiciiga un nakama solas buut action .. anyway pashi redzat ka beigas gundam sed destiny tuvojaas ar baisu speeku driiz beigsies spoilru paarpilniiba foruma par sho temu =)
GunMetaL
Aug 8 2005, 09:21
tagad man jau sāk likties ka sīns vainu tiks apgaismots ar athuran palīdzību vai moš viņa tagadējās draudzenītes... bet šķiet ka varētu ari tikt eliminets,
but what can i say, this will be a hell of a party...
QUOTE(kaarleens @ Aug 5 2005, 19:25)
Lacus first sang this song in Gundam SEED Destiny episode 08. A wonderful song of never give up hope.
Shizukana Youru Ni
Mizu No Akashi
arii ir ljoti labas
Pagaidīsim, redzēsim ko tu teiksi par OP 4 dziesmu
Sākas no 40. epas. Kaut kas nenormāli gejisks, atvainojos par izteicienu. Savukārt ED 4 dziesma ir jauka.
Athruns "atskalos atpakaļ" Šinnam smadzenes, kamēr Kira ņemsies ar Reju...
Nez vai viņš uzreiz aizmuks uz Archangel vai arī Minerva pievienosies?
kaarleens
Aug 11 2005, 13:16
QUOTE(Taka @ Aug 8 2005, 09:15)
QUOTE(kaarleens @ Aug 5 2005, 19:25)
Shizukana Youru Ni
Mizu No Akashi
arii ir ljoti labas
Pagaidīsim, redzēsim ko tu teiksi par OP 4 dziesmu
Sākas no 40. epas. Kaut kas nenormāli gejisks, atvainojos par izteicienu. Savukārt ED 4 dziesma ir jauka.
Tas jau nais openings ir shausmiigs tieshaam geji gundamos taada sajuuta ka kira ar aslanu saaks buchoties taadas muzikas iespaidaa openingaa
mjaa piekriitu Spectre naakamaa seerijaa buus labs action
Seven_of_zero
Aug 15 2005, 15:14
Nu 43 serija ir klat. Blue cosmos lideris aizmuka.
.
Athrun nedaudz parcentas (ar tadiem ievainojumiem vismaz menesi jagull)
Shins nedaudz apskadeja savu MS. (vina sejas izteiksm pec tam)
Neo jeb Mu, sak palenam atgut isto atminu.
Ak ja un nabaga Yuna.
LunaMarijai vajag briles. ja vina netrapija tadam lielam objektam ka Space Shutle
UN protams neliels parsteigums visai pasaulei.
GunMetaL
Aug 15 2005, 23:50
plus vel žēl ka sīns palaida garam kārtējo iespēju sākt izmantot savas smadzenes un nākt pie saprāta nevis kā zombijs izpildīt pavēles kas nāk no chairman'a un viņa draudziņa ray neklausīties tamā ko saka athroun's...
bet laikam jau tas mūsu dārgajam scenāristam likas pārāk nepieļaujami lai kārtējais MS pilots pāriet pasaules glābēju(ORB'iešu) pus.
Seven_of_zero
Aug 18 2005, 08:14
Seven_of_zero
Aug 18 2005, 08:58
GunMetaL
Aug 21 2005, 23:14
pēc kārtējās Lacus gurdrās runas noklaušīšanās, kas dažu pamatīgi apmūlsināja, bet dažus arīdzen noskaņoja uz kārtējo sacelšanos. un pēc kārtējā op noklausīšanas. domāju ka šī būs tikai kārtēja destruktīvā destiny epizode. bet es smagi kļūdijos vismaz pa kādām 6 PLANT daļām.
tākā asiņaina walentīna traģēdija ir bagātne. viss sākās tā ka džibrils sāka kārtējo genocīda mēģinājumu pret koardinātoriem, ar mērķi iznīcināt PLANT galvas pilsētu. bet viņa plāns beidzās ar daļēju neveiksmi.
viņš netrāpija tur kur bija plānojis, trāpīt ar savu milzīgo vadāmo menesī iebūveto beamu
iemesls tam ka netrāpija bij tāds ka athroun'a bijušie comrades ar savu vienību nedaudz iztraucēja vienu no pastarās mašīnas stara pagrieziena punktiem
... kā rezūltātā džibrils netrāpija gan PLANT galvas pilsētā bet, kādās 6'ās citās. kā jau vienmēr visi bij pārsteigti par notiekošo, dzirdēju pat vaidus mammy :[ pēc ši var konstatēt ka destiny fināla sērijas būs vel "ekspluzīvākas" nekā parastā seed...
un še daži skrīni:
FIRE!!!
Wtf?
first chekpoint cleared
damn, i mised...
but, this is a bonus.
man personīgi liekas ka šie ir lielāki postijumi kas abos seedos redzēti.
p.s - žēl ka neieliku postijumu skatus...
Spectre
Aug 22 2005, 09:10
Jup nāksies atzīt šis nu būtu asiņainākais skats, kur īstenībā pašas asinis nemaz neredz..... iepriekš, kas laika gaitā tika iznīcināts bija ORB, Alaska, un piemirsās tā pirmā pilise kur tur viņi bija .... pats Seed sākums.
Shis blasts ir vēl krutāks par Bloody Valentine......
Jūtams sākas beigu iešupošana ... būs fighti asinis un arī beigas nav aiz kalniem =)
Sheit jāsāk laikam dziedāt dziesma : Another year ower and new one {izmaiņas} hasn't begun XDDDD
īss nākošo sēriju saturs:
Phase-45 "The Overture Of Revolution" - PLANT is in an uproar thanks to the attack by the Requiem from the moon base. By Dullindal's decree, the entire ZAFT force launches for an attack. Yzak's team strikes the Faure, the relay point, and the order to attack the Requiem is given to the Minerva, which had just come to space...
Phase-46 "The Song Of Truth" - Under Dullindal's command, PLANT deals with the aftermath of the Requiem battle. Meanwhile, the Archangel, having been officially accepted into Orb's forces, enters the port of the free moon city Copernicus. Before Lacus and company head out, a red Haro carrying a message appears...
Phase-47 "Meer" - The Lacus assassination attempt using Meer was prevented but there was a sacrifice. Lacus' group returns to the Archangel and, reading Meer's diary, their thoughts linger. Meanwhile, Dullindal announces his "Destiny Plan" to an audience following the Requiem battle...
Phase-48 "To A New World" - The defense policy known as the "Destiny Plan", upon which the fate of humanity rests, is announced by Dullindal. It's said to match all of mankind with positions & roles that correspond to one's own abilities. For everyone to fight for a blessed world without war spoken of by the Chairman. Rey informs Shinn...
Destiny atpūšas. Lasu Gundam SEED Astray mangu - daudz interesantāk!
deleted-ray
Aug 25 2005, 18:32
Spiest teneko labaaku dabuut nevareeju, tachu vai man tikai liekas vai tieshaam yugioh speelee jau shitaadas akrtis ir? O_o
Tā nav Yugioh, tā ir Gundam SEED kāršu spēle kautkāda...
Seven_of_zero
Aug 26 2005, 03:09
LOL
.
Taas ir YU-GI-OH kartis, bet tikai prikolam.
Seven_of_zero
Aug 31 2005, 18:28
GunMetaL
Aug 31 2005, 18:39
NOOOOOO!!!! mostly people don't care about things like that.
Seven_of_zero
Aug 31 2005, 19:03
Seven_of_zero
Sep 4 2005, 21:01
46. serija. likas tik īsa. Meer nomira Lacus rokas.
rest in peace. Charman kautko plano darit ar atlikusajiem koloniju moduliem.
Rekviem lielgabals ta ir vesals.
. tikai tehnikiem bus japiestrada lai savestu kartiba visus kabelus un kontroles centru. jutu viniem lidzi. bet par nakamo seriju, izskatas ka savdabigs recap. tikai tur bus stasts par Meer.
GunMetaL
Sep 4 2005, 21:16
tu gribeeji lai viņi to crap velk garumaa pa četraam epaam
tas jau buutu noziegums... turklaat meer jau bij tikai ordinary fake (peec amv
) un klopi starp lakusu un meer arii nesagaidijaam
Pēdējo sēriju oficiālie spoileri no diviem dažādiem anime žurnāliem:
Phase 48 : "To the New World"
Newtype - Dullindal's "Destiny Plan" is using genetic engineering to match every human with roles corresponding to their own abilities. Shinn is disturbed by the details, however Rey tells it is their job to help create Dullindal's world. While the rest of the world is disturbed, Cagalli's Orb refuses to implement the plan. Dullindal orders the firing of Requiem at Earth Alliance's Arzamas base, which was following her decision.
Animage - Dullindal implements the ultimate human salvation plan, "Destiny Plan". While people around the world are disturbed at this news, Rey urges Shinn to agree with Dullindal's plan. While rest of the world are deciding to accept Dullindal's plan, Lacus decides to fight against Dullindal to protect the dreams and future of people.
Phase 49: "Rey"
Newtype - Archangel and Eternal quickly heads toward to destroy Requiem's first relay point. Minerva is there to stop them.
Animage - After reuniting, Archangel and Eternal heads toward the Requiem's first relay point colony. Some of the ZAFT were hesitant towards Lacus' plea to open the path. Combat could not be avoided. Shinn, reflecting back the past events, was perplexed. Dullindal is explaining Shinn that he needs him in order to create a world with no war.
Phase 50: "The Final Power"
Newtype - Athrun vs Shinn. Kira vs Rey. During the intense battle, Kira learns about Rey's shocking birth.
Hikaru
Sep 19 2005, 12:04
Noskatījos Gundam SEED. Vispār otrā seriala puse ļoti aizrāva. Patika sugoi.
Dažas epas bija liekas. Kā piemēram, 26. epa un laiakm vēl 13. epa, kuras paskatoties, iepriekšējās sērijas varēja neskatīties, jo visu vēlreiz atkārtoja vienā sērijā.
Būs jāskatās Gundam Seed Destiny. Kādus tur brīnumus sataisīs.
P.S. Cik grūti tagad neskatīties uz iepriekšējo postu. *es neko neredzu*
Destiny ir ļoti, ļoti, ļoti vājš šovs, SEEDs bija daudz labāks.
Destiny līdz 50 epizodēm izstiepj recapu epizodes un vispār visādu atkārtojumu daudzums šeit ir vienkārši ārprātīgs.
Man liekas, ka, ja visus recapus izņemtu ārā, paliktu labi ja kādas epizodes 30...
MS Igloo ir daudz, daudz labāks.
GunMetaL
Sep 19 2005, 16:55
njaa un ja saliidzina peedeejaas seerijas no no seed ar šo tad turu ari dzen taa lieta gaaja daudz smagaakaa noskaņojumaa nekaa te :/
Seven_of_zero
Sep 20 2005, 17:03
Nu taa. nakama serija bus total battle, laikam.
Saderam, ka neviens no galvenajiem varoņiem nemirs?
Aizies bojā tikai Rejs un Dullindals, nu mož Luna arī...
Seven_of_zero
Sep 26 2005, 17:03
Un 49. serija parspej visas fantazijas. Kad bija iznakusi serija 44. Viena foruma sakas runas par to ka Neo atkal bus pa vidu pozitronu ladinam un Ercengelim, Uhh
Minerva aktivize pozitronu lielgabalu, AA nostajas pa vidu lai netrapitu Eternal, Pozitronu ladins nak tuvak, es jau padomaju ka RIP AA,
,Bet nee
neo nostajas pa vidu. un reflekteja prom pozitronu ladinu. nu pie reizes ari atguva savu atminu. dzivs un vesals, pie reizes ari sadauzija Minervas pozitronu lielgabalu.
Uhh, nu un laikam naudas trukuma dell ZAFT nevareja uzbuvet lielaku GENESIS sistemu. Mesias stacija ir apbrunota ar neliela izmera " NEO GENESIS" lielgabalu. nu no vina var vieglak izvairities.
Seven_of_zero
Oct 2 2005, 03:51
NU Pēdejā serija Gundam seed Destiny ir iznakusi, gaidam subus.
Beidzas tas murgs šodien..... varbut. Jo ir liela ticamiba vell par 3 sezonu.
Ps
Vai es te viens esmu palicis?
deleted-ray
Oct 2 2005, 16:37
Nu nez gan vai beidzās. Man pat liekas, ka varētu būt trešā sezona (nez kapēc liekas). A beidzās mazliet savādaka nekā bija gaidīts, bet nu tas arī priecēja
Ja SEED vēl bija kaut cik oriģināls un skatāms, tad Destiny ir sviests. Vājš, neizteiksmīgs un pārbāzts ar flashbackiem. Kaut gan esot megapopulārs Japānā...
Beigas... nu nekādas. Droši vien būs vēl arī Destiny movies un vēl kāda īsa OVA beigās, kā SEEDam. Es par to nebrīnītos...
GunMetaL
Oct 3 2005, 18:10
nešķiet ka varētu izcept filmu driizaak ka ova siika, jo kaa shins un maria tupeeja uz meenes un veeroja grand finaalu protams bij romantiski bet tomeer staatss nešķiet pabeikts. kautgan ja taa padomaa logosi kaput, un zaft puyse arii taa labi papluiniita ^^
tomeer žeel ka shiins nespeeja pieraadiit ka viņam ir kautcik smadzeņu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.