Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gundam SEED Destiny
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Seven_of_zero
Ehh, ta notiek kad akli seko Vienai idejai.
Atrun gan nāca pie prata, kad noblavas "ideots" un satrashoja destiny. Shins ta ari nenaca pie prata.

Nu ko gaidām OVA, un 3 sezonu. Gribas redzēt kas notiks tālāk.
Taka
Destiny pēdējā DVD (iznāk Japānā 24. feb 2006.) būšot kaut kāda 40 min OVA - papildinājums beigās... un "clip show 'em all" Fukuda it kā dabūšot darbu pie trešā SEED seriāla (nēēēēēēēē!!!!)
Trešo sezonu ir vērts taisīt tikai tad, ja šis idots tiks atlaists ar vilka pasi.
Labāk skatieties MS Igloo.
Seven_of_zero
MS Igloo, jaa, Bet vai kads vinu subo. Man likas ka tikai CellPhone vinu suboja un tagad vini tacu ir izjukusi.
No more Fukuda, Ja vins kersies klat 3 sezonai. uhh, vins ilgi dzivs nepaliktu biggrin.gif .
Taka
MS Igloo ir dabonamas 2 pirmās epizodes no sešām.
Nosubota ir tikai pirmā sad.gif
Ceram...
Seven_of_zero
Ok gaidam. gaidam kas bus talak. Shins bus laikam nakamas sezonas cilveks ar masku biggrin.gif .
Tikai jautajums. kur var nokopet Gundam Seed Astray Mangu?
Gribetu palasit.
Taka
QUOTE(Seven_of_zero @ Oct 4 2005, 13:34)
Ok gaidam. gaidam kas bus talak. Shins bus laikam nakamas sezonas cilveks ar masku    biggrin.gif  .
Tikai jautajums. kur var nokopet Gundam Seed Astray Mangu?
Gribetu palasit.
*

Man ir taustāmā formā, amazonē pirku, varu padalīties...
Seven_of_zero
Kas notiek kad skatas Parak daudz Gundam. blink.gif
http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=40589

Un Šito Jau var nopirkt. UHH, n u kapec man nav lieki 60000$
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...ssPageName=WDVW

Un vell dazi jaunumi. uhh
http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=40641

Un ieteiktu tiem no pirma linka pasteigties. un tikt gala ar Fukudu.
Chufanzo
Piekriitu agraak izskaneejushajiem apgalvojumiem ka otraa dalja - destiny bija sviests - vieniigais jauninaajums bija, ka krutie roboti kljuva lielaaki, bet veel joprojaam iznaakums bija viens un tas pats = labiishi vinee, kaut gan es buutu priecaajies, ja Shins buutu abiem paareejiem pa dibenu sadevis...
kaarleens
Ne nu pashu seriaalu veel bija so so skatiities bet nu finaals krietni shvakaaks destiny nekaa seed , vispaar piekriitu 3 dalja tieshaam nebuutu vajadziigi labaak buutu cepushi kaadu jaunu story ar gundamiem nekaa attiistiijushi taalaak sho, bet na ju ir fani kas bombardee ar veestuleem un liidz ar to ir finansiaali izdeviigi kaapeec necept laugh.gif un taapat jau visi ,kas postojas shinii topikaa skatiisies vinju biggrin.gif
Chufanzo
Nu par to, ka visi vinju skatiisies, kas sheit postoja gan es nepiekritiishu, jo es vinju droshi ka neskatiishos, jo ir pietiekoshi daudz nezinaamu - iespeejams krutu seriaalu, kaa arii zinaamu labu seriaalu ko skatiities. Piemeeram noskatoties kaadu gibli filmu rodas labs iespaids - noskaties veel vienu un iespaids tikai uzlabojas, kas rada tieshaam veelmi skatiities naakamos produktus, bet ja es divus jau no vienas esmu redzeejis un otrais suudiigaaks par pirmo, tad par treshaa skatiishanos tieshaam maac lielas shaubas...
Taka
Ja tiešām būs trešais SEED seriāls, es, iespējams skatīšos. Bet latiņu nolaidīšu ļoti zemu un uz neko vērtīgu necerēšu.
Ļoti iesaku paskatīties vecos, labos Gundam seriālus, tādus kā pirmo Mobile Suit Gundam un Zeta Gundam, tie ir vērtības.
No jaunākiem ieteiktu Turn A Gundam seriālu (ir arī divi kompilāciju movīši - neiesaku), kā arī Gundam 0080 un 0083 OVAs.
Vēl labs ir Char's Counterattack movītis. Var skatīties arī Gundam Wing Endless Waltz movīti, kuram ir ļoti laba animācija un neslikts sižets.
GunMetaL
ja paskataas uz jainajiem un vecajiem gundamu seriaaliem izmainju var redzeet tikai animaacijaa un paarijs jauninaajumos smile.gif taakaa gundam 0079 tikpat kaa, varu saliidzinaat ar gundam seed
Taka
Nu-nu. Vecajos seriālos daudz lielāks uzsvars likts uz čaru attīstību, sižetu, daudz mazāk nekā jaunajos seriālos spiests uz Gundamu krutumu (SEED Destiny gandrīz vai brēc - pērciet jaunos Gundamu modeklīšus, tie ir kruti!!!) un vispār komerciālais aspekts tā nelec acīs.
Salīdzināt Gundam 0079 ar SEED ir... greizi. SEEDs kāš visos aspektos, izņemot animācijas kvalitāti. Vecie seriāli tomēr pieturas pie "kara drāmas" stila, nevis reklamē modelīšus un neuzvaramus varoņus bez sakarīgas motivācijas. Teiksi, Kiram Destiny ir baisi pamatota motivācija?
Spectre
A mameejam pofig .. gundami rullzzzz kstate ir jauna MMORPG tur ir elfi/cyborgiun mecha/gundami, pagaidam ir beta versija.
http://rfonline.goha.ru/video/rf_online_prologue_avi.zip
http://pub.goha.ru/forum/rfonline/video/RF...khole_final.wmv
http://pub.goha.ru/forum/rfonline/video/RF_Episode2_divx.wmv

Manā skatijumā gundami ir skatasmi da jebkādā aspektā XDDDDD

P.s. Taka apsveicu ar 1000 postu tongue.gif
Taka
Apžēliņ, es esmu SPAMERIS! blink.gif
Taka
Ievērtējiet šeit:
http://tracker.minglong.org/torrents/%5BNi...%5D.zip.torrent
Gundam SEED Destiny Complete Best dziesmas
Kvalitatīva Nipponsei 320kbps relīze
Tiesa Meteor šeit bija pilnīgi lieks, jo tas jau tika iekļauts SEED Complete Best, labāk viņa vietā būtu Cagalli image song iekļāvuši...
To var dabūt šeit:
http://tracker.minglong.org/torrents/%5BNi...20k.zip.torrent

Patīkamu klausīšanos, jo īpaši kārlēnam, kuram patīk Tanaka Rie smile.gif
Seven_of_zero
Nu ko, gaidām pēdējo sēriju.
http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=26380

Ps.
Noskatījos Char's Counterattack, un nolēmu ka jāsāk
skatīties 1 gundam.''Mobile Suit Gundam (TV, 43 Episodes, 1979-80)''
pašlaik līdz 5 ep. esmu ticis.
pps.
kas tie par Jokiem par Chara meitenēm??? biggrin.gif
Taka
Cerēsim, kas spec OVA kaut ko salabos, kaut gan pēc Destiny nobeiguma es par to šaubos.

Charam beibju bija daudz, viņš ir smukulītis takš, un meitenēm maskoti džeki patīk biggrin.gif
Taka
Destiny Final Plus ir iznākusi, ķeriet ciet šeit:
http://tracker.danomac.org/torrents/[Q-R]_Mobile_Suit_Gundam_Seed_Destiny_Final_Plus_(D-CBC_DivX5.11_640x480_30fps_CBR).avi.torrent
811Mb, garums 47 min, no kurām apm 37 ir ep 49 un 50 recapi
Fukuda savā elementā, tiesa daļa no ep 49 un 50 materiāla ir apdeitota un papildināta.
Īsi sakot - atkal garām. Fukudu ziepēs.
Labāk skatieties Zeta Gundam - A New Translation movijus vai MS Igloo
Seven_of_zero
Nu nemaz tik traki nebija. Recap tur labi ja 5 min, parejais ir 50 ep, un daudz labākā izpildījumā.
Skatities var mierigi. Ak jā, kur tev tik milzīgs fails, torrentspy es atradu uz pusi mazāku.
Spectre
Nu teikshu taa so so ... gribeju ko vairaak happy.gif

Bet nu liidz ar nagu galiem tomer var ielikt ziimogu :approved:

Gaidam dvd reliizi un tad burn ap ... sesion closed paldies ka skatijaties tongue.gif
Taka
Piekrītu Spectre, mazuma piegarša, bet nu labi, vismaz mazs pluss par centieniem izlabot absolūti kretīnisko nobeigumu.
Seven_of_zero
Nu taa te ir.
http://www.mininova.org/search/?search=MS+igLoo
serijas 2 un 3 ir partulkotas.
Varam kopēt. biggrin.gif
Taka
Aizraušanās ar Gundam var cilvēku novest ļoti tālu:
http://bitter.swee.to/gundam.html

smile.gif
Seven_of_zero
Nu GSD vēl nav beidzies. būs vēl OVA.
nu sīkāk šeit.

http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=29318
Taka
Nu te ir vairāk info:

Mobile Suit Gundam SEED C.E.73 Stargazer
- Format: 3 episodes each 15 minutes long. Available through net streams and events. It will first appear at Shizuoka Hobby Show in May. The story takes place immediately after Break The World.

Staff:
- Director: Susumu Nishizawa
- Script: Shigeru Morita
- Character Designer: Kenichi Ohnuki
- Mecha Design: Kunio Okawara, Beecraft

2 main characters:
- Sven Cal Bayan: 19 year old male natural. Strike Noir pilot. Phantom Pain 2nd Lt. A relentless and extreme fighting machine with an intense hatred of Coordinators.
- Selene McGriff: 28 year old female coordinator. One of the researcher of "GSX-401FW Stargazer Project"

Main unit:
- GAT-X105E Strike Noir - Based on Strike Gundam.

SEED DESTINY Special Edition
- Format: 4 part series with first one airing this Spring in widescreen format.
- Story is based on Athrun's point of view. The reason behind this according to Fukuda: if this is done in Kira's POV, Shinn becomes the enemy. If this is done in Shinn's POV, Kira becomes the enemy. Meeting between Kira and Shinn will be brand new animation.

* POV=Point of View
Seven_of_zero
Mobile Suit Gundam MS IGLOO Apocalypse 0079 Vol 1
te torrents.
http://www.mininova.org/tor/292302

Un te jauns mecha seriāls.
Zegapain.
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4178
http://www.mininova.org/search/?search=Zegapain
Keydan
Я видел только ОДНУ серию... короче говоря, не очень-то мне понравилось!
Taka
Vienzilbes apgalvojuma teikumi ierullē protams...
Ja paskatās vienu, no vidus paķertu sēriju no dajebkā, ir pagrūti spriest par pārējo. Destiny tiesa ir tālu no tālu, lai tiktu saukts par vienu no labākajiem Gundam seriāliem.
Seven_of_zero
Nu tā ir ir pieejamias visas Mobile Suit Gundam SEED C.E.73 Stargazer sērijas ar subiem.
torents te. http://www.mininova.org/tor/483264
un ir arī pabeigts Mobile Suit Gundam MS IGLOO un Mobile Suit Gundam MS IGLOO : Apocalypse 0079
Torrents 1
Torrents 2
Seven_of_zero
Laikam vislielākā kolekcija ar Jokiem un parodijām par Gundam. biggrin.gif
Links
Kolekcija ar Flash parodijām par Gundam seed. biggrin.gif
Links
Ragana
Vāks, Art sadaļā pamanīju vienu čali, kas izskatījās pēc bishounena(diezgan nikna, bet tomēr bishounena), un man tagad jāredz tā anime...
Ar kuru no tiem daudzajiem gabaliem īsti jāsāk?
Izskatās, ka sezonas nav saistītas ar tiem pašiem chariem, bet es gribētu zināt, kurā parādās šis džeks:
IPB Image
Seven_of_zero
Bildē ir Hint. biggrin.gif

Gundam Seed Destiny.
Iesaku gan sākt ar 1 daļu Gundam seed.
Gundam seed torrents
Gundam seed destiny torrents
Spectre
Hehehe labs CG dara savu.

p.s. shitas ir Shins - loti emo puikinsh laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Kaede
Mjā, ieraudzīju šito trakerī, jau sen vilka nostīties, novilku pirmās trīs sērijas. Es apzinos to, ka man tiešām ļoti nepatīk Mecha žanrs, vnk kkā nav tas, kas mani piesaista, bet kaut kas manī liek man gribēt skatīties vēl... blink.gif Dīvaini... laugh.gif Bet nu ok, es turpināšu skatīties, pagaidām liekas pat tā, ka var skatīties, nez, cik tālu es izturēšu? laugh.gif
Taka
QUOTE(Kaede @ Dec 23 2006, 01:11) *

Mjā, ieraudzīju šito trakerī, jau sen vilka nostīties, novilku pirmās trīs sērijas. Es apzinos to, ka man tiešām ļoti nepatīk Mecha žanrs, vnk kkā nav tas, kas mani piesaista, bet kaut kas manī liek man gribēt skatīties vēl... blink.gif Dīvaini... laugh.gif Bet nu ok, es turpināšu skatīties, pagaidām liekas pat tā, ka var skatīties, nez, cik tālu es izturēšu? laugh.gif

Neuztraucies. Meča žanrs parasti nav meitenēm, tieši tāpat kā yaoi nav domāts zēniem.
Latvieši un meča vispār ir kaut kas ... interesants smile.gif Labu meču reti kurš redzējis, bet visi tik zin, ka žanrs piu. Zato romantiku - kaut vai 24/7. Nacionālā īpatnība blink.gif
Bet SEED un īpaši jau SEED Destiny der tikai pustrakiem Gundamu modelīšu kolekcionāriem un T.M. Revolution mūzikas faniem.
Seven_of_zero
Beidzot ir parādijusies "Gundam Z Movies" 3. daļa (Ar subiem) Mobile Suit Zeta Gundam: A New Translation III -Love is the Pulse of the Stars
Torrents

IPB Image
Taka
Yep. Tikai nobeigums pilnībā atceļ ZZ Gundam un Char's Counterattack. Jebkurā gadījumā labi moviji, tiesa biku diskomfortu izraisa vizuālā starpība starp veco un jauno animāciju, žēl ka Tomino nepāranimēja visu.
Kaede
Noskatījos Gundam Seed Destiny. Līdz galam. blink.gif laugh.gif Mjā, pārsteidzu pati sevi ar to, ka man patiesi patika šī anime. Visas mecha, kuras esmu centusies skatīties uz mani tiešām ir atstājušas par šo žanru šādu iespaidu : galīgi neskatāmi. Bet šo anime es skatījos ar lielu prieku. Kā man patika visas tās sarežģītās situācijas varoņu tarpā, tas viss bija tik aizraujoši, kkur seriāla vidusdaļā, kad visi spēki sāka sašķelties un cilvēki, kas bija viens otram draugi un dārgi, cīnījās viens pret otru, es visp sēdēju sažņaugtām rokām un nespēju pārtraukt skatīties! rolleyes.gif Mjā, es pārāk pieķeros anime tēliem un tad tā sanāk... aizrauties. Bet tiešām nenožēloju, neesmu izniekojusi savu brīvo laiku vējā, tas nu ir noteikti! Tomēr jūtu, ka kaut ko tādu spēšu noskatīties vēlreiz tikai pēc krietna laika, man pietiek kādam laikam ar šāda veida animēm. laugh.gif Par pašu anime. Sižets bija ļoti labs. Tēli- ļoti interesanti izstrādāti. Animācija- laba. Mīļākie tēli cauri visai animei man bija Kira Yamato, Lacus Clyne un Shinn Asuka.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Palika ļoti skumji, kad skatījos to epu, kur nogalināja Stellar un kur Shinn viņu apglabāja tajā ezerā. Nespēju nejust līdzi Shinn izciestajiem pārdzīvojumiem.
Tiešām laba anime ( blink.gif ) nu, labi, tik ļoti pārsteigta jau neesmu. Ir vērts skatīties, arī tiem, kam nepatīk. smile.gif
Taka
Paskaties labāk oldschool Gundamus, tad redzēsi kas ir emocijas un pārdzīvojumi smile.gif
Destiny ir ļoti zemas kvalitātes darbs, principā viss, kas notika SEED tiek pārizmantots Destiny, un tās recap epizodes ik pēc 5 sērijām...
Seven_of_zero
Tiem kas tagad skatās nav tik traki. biggrin.gif Mums gan bija ta sliktāk, nedēļu gaidi jauno epu un tā izradas recap. tongue.gif bet nekas nekas. Skatīties varēja.

Tagad jau esmu noskatijies.
Mobile suit gundam movies.
Mobile Suit Zeta Gundam movies.
Gundam: Char's Counterattack.
Gundam 0083: Last Blitz of Zeon.
Gundam: The 08th MS Team.
Gundam Wing & Endless Waltz.
Mobile Suit Gundam SEED.
Gundam SEED DESTINY.
MS IGLOO: The Hidden One Year War .
MS IGLOO: Apocalypse 0079.
Gundam SEED C.E. 73 STARGAZER.
Kaede
Ja kkur dabūšu novilk, tad noskatīšos noteikti oldschool gundam. Vispār, Destiny es redzēju tikai tapē, ka trakerī bija ielikts un es nolēmu nostīties. rolleyes.gif
Taka
Oldschool nekādā gadījumā nedrīkst skatīties! Visi labi zina, ka jebkura anime vecāka par 3 gadiem ir pilnīgs fui. Paprasi viedajam Šuminam smile.gif

P.S. Top jaunā manga Gundam Unicorn un arī anime būšot.
Man laikam pietiks ... vienu no personāžiem sauc Full Frontal!!! blink.gif
Viņi ko galīgi saspiedušies? Satura ziņā paliek aizvien sviestaināki, galvenais - modelīšus notirgot.
Kaede
Sāku skatīties pirmo Seed daļu, aka vnk Gundam Seed. Man ļoooti patīk. Katra sērija liekas tik pilna un, nu.. es pat īsti nevaru paskaidrot, taču skatīties ir ārkārtīgi aizraujoši. Destiny bija daudz sliktāka par šo. Esmu gan laika trūkuma dēļ tikusi tikai līdz 10tajai sērija, taču viss liekas tik aizraujoši. Un nav gan taisnība, ka anime, kas vecāka par 3 gadiem ir pilnīgs fui. Ir daudzas ļoti labas animes 4 un 5 gadus vecas. Vienīgi var redzēt, ka animācija ir jau so-so, bet mani tas nebūt neuztrauc. smile.gif
Taka
Tad tu ej pilnīgi pret jauno otaku meinstrīmu, jo viņi visi svēti tic, ja vecās animes ir galīgi garām.
Ja slinkums skatīties visu SEED, vari nosūkt kompilāciju movīšus (3 gab.), bet es personīgi neiesaku - sižets tur ir tā apšķērēts, ka neredzot seriālu, pat īsti nav skaidrs kurš ir kurā pusē. Ir arī Destiny movīši - tie ir 4 (3 jau nosuboti), un tur ir sanācis labāk, pie tam nav recap'u smile.gif
Kaede
Paldies, bet man tiešām nav slinkums skatīties visu anime, tādēļ, ka man tā ļoti patīk! smile.gif

Un to, ka es eju pret otaku meinstrīmu, pamanīju. Mani tas kkā nekad nav uztraucis, katram jau savs! biggrin.gif

ESmu tikusi animei līdz kādai padsmitajai sērijai. Var just, ka šajā ir ieliktas vairāk emocijas, kā otrajā daļā. Vismaz mani pašu šī anime vairāk pārņem, kā otrā. Destiny likās daudzās vietās pilnīgi tukša, šī ir pilna, ar sajūtām, pārdzīvojumiem.
Taka
Destiny autori paši aizmirsa ko viņi īsti grib pateikt un kur sižets virzās. smile.gif
Galvenais - pārdot jaunos Gundam modelīšus. Liels bizness ar miljardiem jēnu apgrozījumu kā nekā smile.gif
Kaede
Esmu jau noskatījusies vairāk kā pusi, nākamajās brīvdienās centīšos pieveikt to, kas vēl ir atlicis, ja laiks atvēlēs pam vienu brīvu dienu! smile.gif Vispār, varu sacīt, ka tiešām lieliska anime! Daudzi brīži ir tik piesātināti ar emocijām un skumjām! Šī anime pašai liek tik ļoti par daudzām lietām aizdomāties.

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Brīdī, kad Kira satikās ar Asuranu uz Orb pie tās bāzes, man visp aizrāvās elpa. Iitin kā jau nekā tāda, vnk tas brīdis bija tik ideāli izveodots!

Šai anime ir lieliski osti! smile.gif Tik ļoti saderās ar pašu anime un tās sižetu. smile.gif

Edited: tikko kā pabeidzu skatīties šo anime. Tā ir atstājusi uz manu neizdzēšamu iespaidu. Neko tik labu vēl nekad nebiju redzējusi, skaisti. Viena no tām retajām animēm, kuru ir vēlme noskatīties atkal, bet ir grūti to izdarīt. Viena no tām uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmajām animēm, kurā es patiesi apraudājos. Tā vienkārši pāņem! Tagad arī, klausoties Gundam Seed ostus nespēju beigt sajūsmināties. Lai gan skatīties beidzu, man būs vajadzīgs vēl krietns laiks, lai to visu norītu. Beigas bija tik skaistas! Labākas es nebūtu spējusi iedomāties! Anime, kas liek pārdomāt tik daudz par to, kas notiek mūsdienās un par to, kas vispār ir noticis. Tik piesātināta! Tik pilna ar emocijām. Laikam jāatzīst, ka, no šobrīd redzētajām animēm, šī ir mana mīļākā.

10+/10

IPB Image
Spectre
Patiikami lasiit tadus komentus :3
Gundams FTW ^ ^

oftopiks Kaede - zinu ka tikai sakritiiba bet ir tada modere ieksh 9D smile.gif)))
9 Dragons Akklaim mmorpg ^ ^
Taka
Vismaz uz sava vecuma mērķauditoriju SEEDs strādā. Arī labi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.