Noskatījos Gundam Seed Destiny. Līdz galam.
Mjā, pārsteidzu pati sevi ar to, ka man patiesi patika šī anime. Visas mecha, kuras esmu centusies skatīties uz mani tiešām ir atstājušas par šo žanru šādu iespaidu : galīgi neskatāmi. Bet šo anime es skatījos ar lielu prieku. Kā man patika visas tās sarežģītās situācijas varoņu tarpā, tas viss bija tik aizraujoši, kkur seriāla vidusdaļā, kad visi spēki sāka sašķelties un cilvēki, kas bija viens otram draugi un dārgi, cīnījās viens pret otru, es visp sēdēju sažņaugtām rokām un nespēju pārtraukt skatīties!
Mjā, es pārāk pieķeros anime tēliem un tad tā sanāk... aizrauties. Bet tiešām nenožēloju, neesmu izniekojusi savu brīvo laiku vējā, tas nu ir noteikti! Tomēr jūtu, ka kaut ko tādu spēšu noskatīties vēlreiz tikai pēc krietna laika, man pietiek kādam laikam ar šāda veida animēm.
Par pašu anime. Sižets bija ļoti labs. Tēli- ļoti interesanti izstrādāti. Animācija- laba. Mīļākie tēli cauri visai animei man bija Kira Yamato, Lacus Clyne un Shinn Asuka.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Palika ļoti skumji, kad skatījos to epu, kur nogalināja Stellar un kur Shinn viņu apglabāja tajā ezerā. Nespēju nejust līdzi Shinn izciestajiem pārdzīvojumiem.
Tiešām laba anime (
) nu, labi, tik ļoti pārsteigta jau neesmu. Ir vērts skatīties, arī tiem, kam nepatīk.