wow tavu pedejo topiku bus gruti argumentet
bet es pacentisos.
1.)par tiem visiem gundamu seriāliem man pagaidām vel visi nav bet, es pie ta sradaju, man vilksanas process bij apstajies uz pus pusotru lidz diviem menesiem
pacik man nebij neta. talak neta man piesledza tad otra problema mans hdd jau bij par bazts ar anime un cd-r rakstit man apriebies bij. taka saku krat dvd-rom.
tagad man ir dabuts tas un vilksanas process turpinas. un tas noved pie ta ka es
atkal velku savus tik loti iecienitos gundamus un domaju ari par citu mehu vilkšanu un protams velku. cieta diska problēma ir atrisināta un nekādi traucēkļi vairs nav izņemot laiku ko tas prasa tākā domāju pa vasaru varētu savilkt visu ko vaig
2.)tagad par tiem op,end,rmx. zna4it mūzika tā man visa ir pacik es esu mūzikas fanāts
es mūziku klausos gandrīz nepartraukti. pat savu pleyeri gandrīz sasvilināju mēģinādams bažt netādu barošanu(ba4uki nereāli sakarsa) priecājos ka vel iet ost un parejos es klausos utt. un uzskatu ka dzīve bez mūzikas ir tikai mēsls kura mēs dzīvojam.
3.)par to šinu un kiru. Šīns ir daunis to atdzīstu jo nabags vel tikai atīstās(kiram gāja tik
smagi.) un vel kiram jau viņa ģimeni neuspēra gaisā acu priekšā tas jauvien izskaidro kapēc šīns tads mazliet pasists. tas ir fakts kas jāņem vēra tapēc jau viņam tik ļoti nepatīk ta orb. jo viņam tak uzspēra gaisā to salu uz ka viņš dzīvoja un varbūt gaisā neuzspēra bet apslaucīt apslaucija pamatīgi ja nemaldos 40 seed epa. šīna ejamais ceļš tikai mazliet atšķiras no kiras noietā. tikai ar meiteni šīnam iet sliktāk neka kiram gāja ar lakusu. jo lakusai nepārtraukti neizdzēsa atmiņu un nesūtija ka unversiālo narkašu kaujā no jauna. bet man prāt pastāv iespējas ka ar stellar varētu nebut tik labas beigas ka ar lakusas un kiras mīlas stāstam vārdsakot mazliet šķiet ka stallar tiks anhilēta...a moš es kļūdos :\ ...
katrā ziņa kiras pesonība man nešķiet tik intresanta kā šīna tapēc ka šīns nav, koardinātors atšķirība no kiras(ka zinām ģenētiski uzlabota cilvēku rase), un arī nav speciāli sabarots ar narkotikām ka daļa zemes spēku super karēvju. viņam ari ir seed mods tikai nespēju izskaidrot kapēc nav vel tā lagā teikts destiny kapēc šīnam ir tas seed spējas. jo pagaidām tās ir bijušas tikai koardinātoriem cik zinu a moš esu kautko palaidis garām bet, itka redzejis vai dzirdejis nesu neko par to ka kādam parastajam cilvēkam būtu bijis seed mods.
4.)tu teici lai argumentējam or nolamaājam. es izvēlejos trešo variantu. tapēc lūdzu
!@$!%@#^#&#@#^&$%$#^*$%#!!$ *(skaļa un nežēlīga nolamāšana)
paldies par uzmanību...