Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gundam SEED Destiny
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Taka
Kā mēdz izteikties ārzemju kolēģi:
Kira>>>all

tas jau paliek boring
GunMetaL
to ka kira ir tas ultimate coardinator to mēs visi zinam. bet gan jau ka kiram šoreiz ari tiks pamatīgi sadots pa bieti!!!! vismaz es ceru ka pamatīgi!!! jo man tas kira mazliet tāka sak jau besīt ara ar savu krutumu.

man prāt šoreiz kiram būtu jātraujas jo šis turpinājums cik zinam nav pa viņu bet pa shinu un taka šoreiz galvanajam destroideram vaidzetu but shīnam.
nu tad kad džeks dabūs savu gundam destiny. tad ies vaļa klope. un apkāt lidos kritušie enģeļi.

nost ar kiru. lai dzīvo shīns biggrin.gif
Spectre
EliminatoR esi redzeejis Gundam Seed visu no a liidz z oO ?
Kira man liekaas uz doto briidi cool, nav vairs nekontrolejamu emociju sakopojums, tagad ir apsverts, mieriigs un pretiniekus neizniicina tikai dmg izdara.
Bet nu next/aiznext epaa ir skaidrs, ka kaadam nesvezjet ^^ un spaarni buus samiciiti. Mani jau iisteniibaa smagi interesee, kas buus ar Lacus, jo tur buus jezga liela Chairmans vinu grib novaakt no cela ....
GunMetaL
jo ātrāk viņus novāks jo laimīgāks bušu... biggrin.gif KIRA MUST DIE!!!

man kira riebjas. jo man prāt viņš tur tikai visu 4akare.
nu kira ir labiņais atom sprādziena epicentra vidu.
ta nav viņam ko tur darīt viņš jau ierodas sabendē visus mobile suits
un aiziet laiīgs :[

vāks šis ir viens no maniem nesakarīgākajiem topikiem

un ja esu redzējis to gundam seed no a-z.

lai nu kā kira istā vieta ir nu lainu kur bet ne kara laukā wink.gif
bubu
QUOTE(EliminatoR @ May 25 2005, 17:03)
lai nu kā kira istā vieta ir nu lainu kur bet ne kara laukā wink.gif

Tieši tāpēc jau viņš tur cīnas, lai izmainīto to pasauli, un nebūtu jākaro.
GunMetaL
To es zinu. bet pedējo reiz kad viņš cīnijās lai atbrīvotu pasauli no kara viņam nekas neizdevās. moš šīnam izdosies smile.gif
Seven_of_zero
Hmm smile.gif vispar nakamaja serija bus viena pamatiga kauja. un varbut vina notiksies netalu no Latvijas biggrin.gif , varbut ka ari Latvija biggrin.gif .
GunMetaL
supeeer... biggrin.gif
Spectre
Noskatijos septiito reizi visu Gudam Seedu un gribeeju pieveerst uzmaniibu tieshi 33/34-36 seerijai + peedeejaas 2 un afterphase, Kiram izdevaas panaakt mieru, un, ja nu esat tomeer esat neuzmaniigi un nespejat sekot visam domu gaajienam, tad nu sorry, jauno karu uzsaaka jaunais Chairmans tongue.gif someone do not posesses the power of seed heheheheeeee
Turklaat Shins ir totaals lunis un pilniigi nekontroleejams idinsh uz doto briidi. Iesaku palasiit oficiaalos webus ... Shins ir norakstiists liidz ar zemi ..... Kira OWNZ. Shins ir Kiras saaakuma stadijaa Gundam Seedaa ja taa to nem =)
Kira and Lacus 4 - eva ^______^

P.S. EliminatoR Bleach ir okej nav ne vainas dauz-mega seeriju seriaalam, bet ja tev nav pilniigi visu Gundams seriaalu +other mecha seriaalu, kaa arii + single, Op/End ori/Rmx, + Ost luudzu nebliez bezjeedziigus apgalvojumus par gundamiem un vinu domu.... Jo iskataas, ka doma ir smagi dzilaaka par tavu speju iedziliaaties tajaa.
IMHO tongue.gif - Ludzu argumenteejiet or nomalnojat mani ka vien tiik nejutiishos aizvainots .....
GunMetaL
wow tavu pedejo topiku bus gruti argumentet dry.gif bet es pacentisos.

1.)par tiem visiem gundamu seriāliem man pagaidām vel visi nav bet, es pie ta sradaju, man vilksanas process bij apstajies uz pus pusotru lidz diviem menesiem
pacik man nebij neta. talak neta man piesledza tad otra problema mans hdd jau bij par bazts ar anime un cd-r rakstit man apriebies bij. taka saku krat dvd-rom.
tagad man ir dabuts tas un vilksanas process turpinas. un tas noved pie ta ka es
atkal velku savus tik loti iecienitos gundamus un domaju ari par citu mehu vilkšanu un protams velku. cieta diska problēma ir atrisināta un nekādi traucēkļi vairs nav izņemot laiku ko tas prasa tākā domāju pa vasaru varētu savilkt visu ko vaig smile.gif

2.)tagad par tiem op,end,rmx. zna4it mūzika tā man visa ir pacik es esu mūzikas fanāts
es mūziku klausos gandrīz nepartraukti. pat savu pleyeri gandrīz sasvilināju mēģinādams bažt netādu barošanu(ba4uki nereāli sakarsa) priecājos ka vel iet ost un parejos es klausos utt. un uzskatu ka dzīve bez mūzikas ir tikai mēsls kura mēs dzīvojam.

3.)par to šinu un kiru. Šīns ir daunis to atdzīstu jo nabags vel tikai atīstās(kiram gāja tik
smagi.) un vel kiram jau viņa ģimeni neuspēra gaisā acu priekšā tas jauvien izskaidro kapēc šīns tads mazliet pasists. tas ir fakts kas jāņem vēra tapēc jau viņam tik ļoti nepatīk ta orb. jo viņam tak uzspēra gaisā to salu uz ka viņš dzīvoja un varbūt gaisā neuzspēra bet apslaucīt apslaucija pamatīgi ja nemaldos 40 seed epa. šīna ejamais ceļš tikai mazliet atšķiras no kiras noietā. tikai ar meiteni šīnam iet sliktāk neka kiram gāja ar lakusu. jo lakusai nepārtraukti neizdzēsa atmiņu un nesūtija ka unversiālo narkašu kaujā no jauna. bet man prāt pastāv iespējas ka ar stellar varētu nebut tik labas beigas ka ar lakusas un kiras mīlas stāstam vārdsakot mazliet šķiet ka stallar tiks anhilēta...a moš es kļūdos :\ ...
katrā ziņa kiras pesonība man nešķiet tik intresanta kā šīna tapēc ka šīns nav, koardinātors atšķirība no kiras(ka zinām ģenētiski uzlabota cilvēku rase), un arī nav speciāli sabarots ar narkotikām ka daļa zemes spēku super karēvju. viņam ari ir seed mods tikai nespēju izskaidrot kapēc nav vel tā lagā teikts destiny kapēc šīnam ir tas seed spējas. jo pagaidām tās ir bijušas tikai koardinātoriem cik zinu a moš esu kautko palaidis garām bet, itka redzejis vai dzirdejis nesu neko par to ka kādam parastajam cilvēkam būtu bijis seed mods.

4.)tu teici lai argumentējam or nolamaājam. es izvēlejos trešo variantu. tapēc lūdzu
!@$!%@#^#&#@#^&$%$#^*$%#!!$ *(skaļa un nežēlīga nolamāšana)

paldies par uzmanību... biggrin.gif
Spectre
Visnotal posts ir sakariigs un patiikami lasaaams .. muuzika tik tieshaam ir dziives svariiga sastavdala, bez taas ir smagi =)
Par Stellar arii jaapiekriit nieskataas ka buus dziivotaaja, "cereesim, ka tomer izzdziivos" ..... ^^ tas papildinaas variaacijas turpmaakajai char izpausmei ...
Uuunn maza piebilde .... Seed mode ir iespeejama only modified personaam .. takshto visi vini ir naakushi no koordinator second/third generation vai no inkubaatoriem.
Neesu pats iipashi peetijis, bet cik man ir zinaams ir tikai otraa Koordinaatoru paaudze, visa pirmaa ir no inkubaatoriem ... <- kaads ir vairaak intereseejies dodat zinu.
GunMetaL
tur jau tā lieta ka šīns nav modificēta persona vismaz pagaidām nekas tāds nav teikts. un pats arī nēsu redzejis kautkādus fragmentus kuros būtu kautkas tāds pieminēts vai redzēts sad.gif . man prātā iešavās tāda doma ka kāds no viņa vecākiem varētu but bijis koardinators nu pirmas paaudzes. man prāt tas varētu būt pilnība iespējams. kā tev šķiet spectre?
Seven_of_zero
vell tikai kadas 35 stundas lidz nakamajai serijai (nosubotai).
bubu
A kas, vai tad Cagalli arī skaitās modificētā? Viņa, cik biju sapratis, netika izaudzinātā kā Kira, bet gan atsevišķi, ne?
Taka
Nē, Cagalli ir "tīra", nemodificēta, lai gan SEED-mode viņai pieejama (sk. ep 48)
Kaut gan... khm... ORBs jau it kā skatījās Koordinatoru nācija, tā kā varbūt tomēr ir...
Wiper
Well, size does not matter...
Spectre
Seerijas iznaakums, just as I awaited Stelaras {tulkojumaa noziimee Zvaigze} gundams tika destrojos, tiesa peec iskata next epa tiks veltiita Shina naidam pret Kiru, un Lacus kautkaadai ciina ....... [visus nahreh nokilot]
Kira and Lacus must survie jebkuraa gadijumaa happy.gif
GunMetaL
kur dabūji paskaki! pasaki! man vel neviena nav redzams neviena torrentu tarakerā
Taka
Parastajā animes torrentu "svalkā"
http://www.tokoytosho.com

Par to epizodi - es to visu jau esmu redzējis, tikai krietni vien labākā izpildījumā. Kamille Bidan un Four Murasame, Zeta Gundam.
Katrā ziņā Šinnam tagad ir iemesls nāvīgi nīst Kiru, un mēs ieraudzījām, kā tad izskatās Neo bez maskas. Hīhī, it kā kāds par to šaubījās tongue.gif

Un Eliminator - Šinns IR Koordinators, ORBs ir Koordinatoru valsts uz Zemes, vienīgais drošais patvērums tiem Koordinatoriem, kuri negrib dzīvot PLANTos.
Tikai es īsti neizprotu, kā Kira var būt tik kruts, jo nedomāju, ka visus 2 miera gadus viņš to vien darīja kā trennējās ar Freedom happy.gif
bubu
A viņš by default ir kruts wink.gif
GunMetaL
btw, links beigts. sad.gif mans kļūst nāvīgi ninkns ja nebabū gundamus...
Taka
tfu tu, www.tokyotosho.com
ļoti atvainojos, pirmdienas rīts, rokas trīc smile.gif
GunMetaL
noskatijos tagad esu laimīgs. šoreiz kiram vismaz ir aizbildinājums. par stellar
nogalināsanu smile.gif *kira-viņa būtu mūs visus izcepusi...
būs japapēta dziļāk par ORB jo mans domāja ka tas tikai neatkarīga savienība kam nav nekādu iebildumu pret abām pusēm kamēr viņus liek mierā. un arī tad kapēc vel seed tie no orb puses pilotēja savus mobile suitus sliktāk neka karēvji no Plant ?
Seven_of_zero
Njaa, īssa bija jauna gundama dzive. 2 serijas. hmm un kas būs talak.
nu sorez plani izgaja Berlinei.
te kautkas no Seed artbook.
http://otaku.lv/index.php?showtopic=288&st=180
Ayumi
ahh! Pirmais ko es gribeeju redzeet 'stellar' seerija bija kaa reagees shinns kad stellar nomirs. Kira saturies!!!!!(jo naak SIINS!BAIDIES,BAIDIES!) cool.gif
Ayumi
bez tam kad beidzot shins dabuus jaunu, speecigaaku gundamu?(vecais vairs nav modee un kira jau arii dabuuja superiigo freedom!)
Taka
Gan jau līdz 40. epai būs ticis pie jauna...
Kira vēl joprojām lidinās ar to pašu Freedom, bet gan jau arī viņš pie apgreida tiks. Bandai tak jaunie Gundam modelīši jānotirgo...
Ayumi
jaa,viniem laikam ienesiiga pelna! biggrin.gif
Seven_of_zero
Nu tā 33. serija ir gatava, http://cellpwn.no-ip.org/
Seven_of_zero
Ahh Stellar..
image
image
image
image
image
GunMetaL
baac man no taa torrenta tik nežeeligi leni velk tev veicas ka tik aatri novilki....
Spectre
Velns ar Kiru, velns ar Shinu ..... kas buus ar Lacus [ wub.gif ]
Taka
Tak viņa vēl neko nav pasākusi, sēž uz asteroidā nomaskētā Eternal un skatās televīziju biggrin.gif
GunMetaL
lai lakuss iet ieskrieties man intresē tie personāži ap kuriem noris darbība(grautiņš). nevis tie kas visu laiku tikai stūlbi mūld un spēj visu panākt ar savam k***** un bļaušanu līdz otrs sāk svārstīties vai raudāt vai sazin ko vel citu. tā kā lakusai laimīgu taciņu uz sauli... un visspēr vinīgo normālo meiteni jau kira nobeidza. no šā var izsecināt ko es domāju par pārējām (seed vai seed destiny) sieviešu kārtas parstāvjiem... nu vel kapteine ramiresa ir tīri pievilcīga. ;\
Ayumi
eliminator, beidz piekasiities ar to lakusu ja tev vina nepatiik tad neizpaud savas domas un naizskar lakusas fanus! mad.gif
Jam man arii nepatiktu stellar, es vinu vismaz neapd.....tu!
jaa, pa stellar tad- no coment!...
GunMetaL
sorry siss bet tu man esi ignorējamo lietotāju saraksta tāka neredzu kā tu aizstāvi savu iemīļoto lakusu
Ayumi
man pie vinas vietas ka tu neredzi! dry.gif
Seven_of_zero
Ehh gaidam 34 seriju, bus klope, un kartiga.
GunMetaL
jūs varat gaidīt bet es skatīšos raw versiju biggrin.gif

edited:
vāks kā kira atrāvās biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif šo momentu es ilgi atcerēšos wow, bet mierinājums kirai viņš aigāja ar lielu blīkšķi sleep.gif sleep.gif ... muahahaa

image

image

image

es nevarēju aturēties no bilžu ielikšanas rolleyes.gif
Spectre
Kira nav miris biggrin.gif tas ir skaidrs kaa tagad es seezhu ^^
Arthurans pametiis faith un paaries Archangel pusee ... iespeejams kameer Kira rekoverosies no DMG tikmeer Arthurans arii destroyos Shinu ..., jo Arthurans neatturaas un nav tik maigs kaa Kira kursh nenogalina pretinieku ^^ , tad ilgi pa gultu vaartiisies Shins ... bet tad jau buus laikam septembris <<<--- jo pa vidu tad ies Lacus cinaa ar chairmanu kush uizraadiijaas veel lielaaks gailis par Arthurana tevu, un Kagali cinaa ieksh orba, un uz Novemra saakumu vareesim redzeet kaa tas viss beigsies =)

Liels bliikshkis - hmm nav jau nekaads briinums Neutron - jammer - canceleri iekshaa bija sabaazti ^^, eehhh zheel peedeejais no power gundamiem aiztriekts pie teeviem .. . incanti naakamajiem kas tur bija ..... nukes powers buus or nebuus ... tie doku gndami [piu], man ir pat aizdomas kaada taktika tiks pielietota shina dastroyam ... dokiem vienmeer vaargaa vieta ir bijusi savienujuma vietas un ja galvenajam viduklim tos izmaitaa, gundams uzreiz paliek easy target .... tas taads mineejums ...
Vot tik incanti kur Kira attapsies un kas vinu atradiis ... ieprieksh tas jau bija riktiig kawaai ka vinu atnesa pie Lacus ^^ igigigi laikam japaluur iecieniitaakas Gundam Seed seerijas

Ehh Shinam veel ir daudz jaamaacaas .... bikiit pargalviigs vish ir, ar Revengiem neko nepanaksi, jo uz lielu kulaku vienmeer atradiisies veel leilaaks ...
GunMetaL
par to ka šīns arī vartīsies pa dubļiem nešaubos jo kā ta svādāk dabūt jaunu gundamu ja ne sabojājot veco. biggrin.gif un tas ka Arthurans ir agresīvāks tas man tieši patīk sāvādāk kira jau zb. vienīgi tas ka Arthurans pēdējā laika mazliet palaidies. sad.gif bet tēsiņš būs un tas ir tas ko es gaidu. yes yes smile.gif

p.s ceru ka sanāks klope starp abām lakusām tas būtu labs skats wink.gif
Ayumi
jaa taa mia Kembela(fake Lacus) ir baigaa maita!!!(sorry pa isteicienu!)
tai klopei jaabuut paaraakai pa visaam! biggrin.gif
Seven_of_zero
Hmm gadiena tas lielais sprādziens nebija pozitronu zalves
dēļ? nu bet tad jau redzes kas ar kiru, kaut gan nu nevar zinat vai dzivs. visadi var gadities.
Taka
Kiram piemīt maģiskas spējas pārdzīvot viņa pilotēto mobilo suitu uzsprāgšanu dry.gif Šī jau būs otrā reize. Tas pat nav smieklīgi.
Un Freedoms atkal tiks savākts no gabaliņiem, jā, jā, kāds tur viņu saslaucīs, no jūras ar tīklu izzvejos, īsi sakot Fantasy nevis Sci-Fi. Bļin. Vai tiešām tik grūti māāāzliet vairāk reālisma? sad.gif
Seven_of_zero
nu šorez jau diez vai freedom salasīs kopā. biggrin.gif dabus jaunu, svaigu, taisni no rupnicas.
un jaunakais METEOR komplekta klat. biggrin.gif
Taka
Nu pasaki man KĀ viņš izdzīvoja šoreiz, ja anti-ship swords tikai kabīnei cauri izgrūzts, a? blink.gif
Maģiski aizteleportējās nezkur??? blink.gif
Kiram vajadzēja mirt un Freedomam pazust.
Ayumi
Nu kira tachu ir maaksliigi radiits. varbuut maaksliigi radiitiem cilveeciniem piemiit taadi 'knifini'...vai arii tur kautkas nav TAA ka vaig.
Seven_of_zero
tad pastav iespeja ka anti-ship vinu nedaudz aizkera. biggrin.gif . mos bez rokas paliks. sad.gif
nu bet tad jau redzesim pec paris serijam kas ar vinu.
Wiper
QUOTE(Seven_of_zero @ Jun 14 2005, 10:34)
tad pastav iespeja ka anti-ship vinu nedaudz aizkera.  :D  . mos bez rokas paliks.  :(
nu bet tad jau redzesim pec paris serijam kas ar vinu.
*

Chukstees savam labaakajam draugam ausii "Use the force, Athuran. Use the force" :))
Ayumi

he he! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.