Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gundam SEED Destiny
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Taka
Nē, nu skaidrs, ka kādi jau turpinās. Bet no AnimeSuki un ar viņiem saistītajiem trackeriem pazudīs bez pēdām, atkal būs pa visādiem kaktiem jāmeklē. Vai arī visādi kaktu saberi pieķersies, kuri te sabo te atkal nē.
Par tiem suņiem uz siena kaudzes tu kļūdies - jo licencēta anime ļoti ātri tiek izlaista ASV uz DVD. Principā viņiem jau esot problēmas ko licencēt, jo vairums jau ir iznācis. Vecos gabalus esot dikti grūti, jo tos pērk tikai vecie otaku, jaunie parasti metas uz jaunākajiem gabaliem ar izlaizīto animāciju.
Spectre
mekleesim mees sheit http://www.tokyotosho.com/ happy.gif
Taka have U already seen SEED FESTIVAL'03-12-27 ?????
Psc festivaals par godu Gundam seedam tipash taads savilkums + neliels koncerts ierunaa live personas uz skatuves ^^; karoche dabuju suudiiga kvalitaatee bet nu 2h 12 min gabals bez subtitriem, bet kam mums subtitri kad visas serijas un tekstus zinu no galvas ^^
Taka
Kur to var dabūt?
Es zinu ka Japānā ir arī Gundam atrakciju parki uc lietas smile.gif
Spectre
SEED FESTIVAL
she buus tas links ja nava sedu pasaki es tad piekonekteeshos ^^ un paraadiisies seeds
jaasaka ka kvalitaate nuuu ir kada ir suuuudiiiiggaaaa bet nu anyway kada ir tada ir
deleted-ray
A tajaa festivaala video ir kas interesants, a to mo6 arii novilkt gribeetos? "), bet siideru nav.
Taka
Būtībā 2h SEED izklāsts ar voice aktieriem un dziesmām, beigās var redzēt visus shoujo smile.gif
Man patika
Spectre
NU tas ir apmeeram taa kratkoje soderzhanje [citejot Taka] par visu Gundam Seedu paraleeli teiksim iet iet un sakaas dziesma iznaak dziedaataaji un dzied .... tad ierunats tiek live to taa pamiishus starp anime kadriem arii parada ik pa laikam ^^ nu ja neesi iipash Gundam fans ta iespeejams nav veerts jo 293 megos 2h iespiestas ... reeki pats kaada tur lielaa kvalitaate bet nu es vakar noskatijos 2x =)

Uhh Taka arii redzeeji ..... man briizhiem gandriiz asaras saskreeja aciis ..............
kaa gribeetos taadaa festaa paseedeet ......
deleted-ray
Kaads negrib padaliities caur dc vai mircu? A to savaadak no torenta man kaadu meenesi buus jaavelk sad.gif
Spectre
ar mircu ir probleema, jo gan darbaa gan majaas man stav ieksheejais tiikls takshto neko izsuutiit neavaru tikai sanemt ......

Bet tas taa .... Gundams tomeerir gundams un new epa isteniibaa ieruleeja bija laba seerija .... echi bikiit ... bikiit some situaaciajs arii likaas interesanti ^^;

Bet nu next epa gaidaama laba at last Archergelings un Freedom praadiiisies anyway ceru uz awesome battle ar labiem skatiem un gribu lai Arthurans uzmet visu faith un joino Archangelingam.
Hideki
Kāds ir ievērtējis HaroHaro & ToriTori fansubu 21 epai? Ir jēga viņu vilkt vai pietiks ar Seed fansub relīzi?
Spectre
Nezinu neesu nemaz meeginaajis peedeejas 2 epas esu vilcis no Sed-Fansubs un loti gaidu next epu jo uz katuves paraadiijaas Freedom nu iskataas, ka tomer atkal aizies peec veaas atabules Kira Vs. Arthuran uttt... tiesa es doaaju ka shoreiz kira neaakstiisies un diezgan reska sados visiem peec nopelniem ...... happy.gif
Spectre
Nu taa esu palicis uzticiigs Seed-Funsubs, izskataas ka vini saakushi bikiit leenaak laist aaraa reliizes un vairaak piestraadaat pie kvalitaates. Bet nu 23 epa bija taa veerta ...... mmm mkaa es shito gaidiju .... Kira ieradaas un vienkaarshi visiem ielomija pa druskai ^^ pieraadija to ka Nr.1 var but tikai 1 visi jaunie pilotini savos uber coolajos suitos atraavaas instantly happy.gif
Taka
Es pārgāju uz Haro^2 Tori^2 relīzēm, jo izskatās ka AonE neturpinās. Žēl, protams.
23. epa bija... skatāma, bet tā arī nav skaidrs, kur tas viss bīdās. Biku bezsakars
bubu
QUOTE(Spectre @ Mar 29 2005, 09:44)
Nu taa esu palicis uzticiigs Seed-Funsubs, izskataas ka vini saakushi bikiit leenaak laist aaraa reliizes un vairaak piestraadaat pie kvalitaates. Bet nu 23 epa bija taa veerta ...... mmm mkaa es shito gaidiju .... Kira ieradaas un vienkaarshi visiem ielomija pa druskai ^^ pieraadija to ka Nr.1 var but tikai 1 visi jaunie pilotini savos uber coolajos suitos atraavaas instantly happy.gif
*

Visu laiku domāju, ka Athrun ir tas labākais pilots, a še tev - pēkšņi izrādās Kira arī māk lidināties.. smile.gif Pareizāk laikam būtu bijis, ja vispirms redzētu parasto Gundam SEED, nevis vispirms Destiny wink.gif Bet nekas, sižetā var iebraukt tāpat.
Taka
QUOTE(bubu @ Mar 30 2005, 11:58)
QUOTE(Spectre @ Mar 29 2005, 09:44)
*

Visu laiku domāju, ka Athrun ir tas labākais pilots, a še tev - pēkšņi izrādās Kira arī māk lidināties.. smile.gif Pareizāk laikam būtu bijis, ja vispirms redzētu parasto Gundam SEED, nevis vispirms Destiny wink.gif Bet nekas, sižetā var iebraukt tāpat.
*

Labrīt! Visi tie, kas šeit regulāri spamo ir redzējuši gan SEED gan Destiny.
Daži pat visus Gundam seriālus, filmas un OVAs rolleyes.gif
bubu
Nekas, man vēl tas viss prieks priekšā!
.............................
deleted-ray
Vai negrib kaads uz manu emailu (b-ray@inbox.lv) atsuutiis Destiny openingus un endingus (atskaitot ignited), jo es nekur nevaru atrast sad.gif ?
Taka
QUOTE(Ray @ Mar 30 2005, 19:38)
Vai negrib kaads uz manu emailu (b-ray@inbox.lv) atsuutiis Destiny openingus un endingus (atskaitot ignited), jo es nekur nevaru atrast sad.gif ?
*

Uhmmm... Vai tavs emails turēs 5-7Mb vēstules?
blablablablablablablablablabla (60 čaru limits ir debīls!)
bubu
Pats vilku no torrentiem. Ja tie der, tad skaties šeit: http://boxtorrents.com/details.php?id=127204
Taka
Te būs Gundam SEED Op&Ed videos, ievērtējiet cool.gif

http://sd446.sivit.org/webseed/bt/Our%20Mu...m00s%5d.torrent

un bubu - es silti iesaku izlasīt visu topiku, nevis tikai pēdējos pāris postus, pirms bāzties ar "gudriem" padomiem. dry.gif
bubu
Es esmu izlasījis. Un nesaprotu, kas tev nepatika. Cilvēkam vajadzēja openingus un endingus, nu es parādīju vietu, kur tos var dabūt. Tas ir tik slikti?
deleted-ray
Tencinu, tencinu par tiem op&en ")
Taka
QUOTE(bubu @ Mar 31 2005, 08:18)
Es esmu izlasījis. Un nesaprotu, kas tev nepatika. Cilvēkam vajadzēja openingus un endingus, nu es parādīju vietu, kur tos var dabūt. Tas ir tik slikti?
*

Tavas piezīmes par to kurš Gundam kādā secībā jāskatās.
Galīgi garām, liecina tikai par to ka esi lasījis tikai pēdējos 2-3 postus. Tipiski...
Wiper
QUOTE(Taka @ Mar 31 2005, 14:06)
Tavas piezīmes par to kurš Gundam kādā secībā jāskatās.
Galīgi garām, liecina tikai par to ka esi lasījis tikai pēdējos 2-3 postus. Tipiski...
*

Khmm, ja tu domaa sho postu

QUOTE(bubu @ Mar 30 2005, 11:58)
*

Tad man radaas iespaids, ka bubu runaaja par sevi, nevis citiem maaciija, kaaa jaaskataas. Vai ne taa ?
bubu
Nu ja tieši tā. Biju vispirms noskatījies visu SEED Destiny, kas man bija. Un tad sāku ieinteresēties par SEED'u, ko patlaban arī skatos. Vienkārši tobrīd, kad dabūju SEED Destiny nebiju vēl atradis SEED.
Neiešu tak citiem mācīt kā skatīties to, ko pats vēl neesmu redzējis. ;)
Taka
Labi, skaidrs. Peace kā saka. My fault. Atvainojos.

Gundam SEED DVD ripus mkv formātā ērti var dabūt pakās pa 5 sērijām no Anime-HQ
Viņiem pagaidām ir tikai 35, bet gan jau tiks arī līdz pārējām.

Par to, kurus seriālus skatīt:

Universal Century tiek uzskatīta par kanonu, no kura izriet visi pārējie Gundam gabali
visus UC darbus vieno viena universe un Newtype koncepts.

Universal Century hronoloģija:

Mobile Suit Gundam (aka First Gundam), 1979., TV - 43 eps - pats pirmais Gundam darbs
Gundam I, 1981., movie
Gundam II: Soldiers of Sorrow, 1981., movie
Gundam III: Encounters in Space, 1982., movie
Gundam: The 08th MS Team, 1996., OVA - 12 eps
08th MS Team: Miller's Report, 1998., compilation movie (eps 1-8)
Gundam 0080: War in the Pocket, 1989., OVA 6 eps
Gundam 0083: Stardust Memory, 1991., OVA 13 eps
Gundam 0083: Last Blitz of Zeon 1992, compilation movie
Mobile Suit Z Gundam, 1985., TV - 50 eps
Green Divers, 2001., 3D-screen movie
Z Gundam I: Heirs to the Stars, 2005., movie - in production
Z Gundam II, 2005., movie - in production
Z Gundam III, 2005., movie - in production
Mobile Suit Gundam ZZ, 1986., TV - 47 eps
Gundam: Char's Counterattack, 1988., movie
Mobile Suit Gundam F91, 1991., movie
Mobile Suit V Gundam, 1993., TV - 51 ep
G-Saviour, 2000., live action movie

tālāk seko alternate universes

Future Century timeline:

Mobile Fighter G Gundam, 1994., TV - 49 eps

After War timeline:

After War Gundam X, 1996., TV - 39 eps

After Colony timeline:

New Mobile Report Gundam W, 1995., TV - 49 eps
Gundam W: Endless Waltz, 1997., OVA - 3 eps
Gundam W: Endless Waltz, 1998., movie

Correct Calendar timeline:

Turn ∀ Gundam, 1999., TV - 50 eps
Turn ∀ Gundam: Earth Light, 2002., movie
Turn ∀ Gundam: Moonlight Butterfly, 2002., movie

Cosmic Era timeline:

Gundam SEED, 2002., TV - 50 eps
Gundam SEED: Between the Stars, 2002., one short 5 min. OVA
Gundam SEED Special Edition, 2004., TV, 6 movies
Gundam SEED: Astray, 2004., 2 promo clips
Gundam SEED Destiny, 2004., TV - 50? eps

Atsevišķi der pieminēt:

Gundam Evolve, 2001., OVA - 12 eps, iznākušas 5 - īsi (ap 5 min.) animēti gabaliņi, kas būtībā reklamē dažādus Gundam modeļus. Rāda dažādus Gundamus no dažādiem seriāliem. Laba CGI, der kolekcijai.

Es ieteiktu sākt ar Gundam movie Trilogy - viegli dabonama (man ir), un kā nekā pirmavots, no kura viss pārējais cēlies.

Gundam gabali, no kuriem es ieteiktu atturēties:

Gundam SEED Special Edition movīši - absolūti nesakarīgs editings, nu pārāk izšķērēts.
Gundam (aka First Gundam) TV seriāls - labāk skatīties Movie Trilogy, viss būtiskais tur ir.
Gundam 0083: Last Blitz of Zeon 1992, compilation movie - šaušalīga 12 epu OVAs pārkompilācija 2h movītī.
Abas Turn A Gundam filmas var skatīties seriāla vietā, bet editings... editings...
Miller's Report ir interesanta filma, kuru var pastīties starp 8. un 9. OVAs epizodi. OVAs vietā ne.
Green Divers manuprāt nav dabonama jo 3D filma tak.
G-Saviour - visleimākais Gundam products, bezsakarīgs live action ar ASV rakstītu scenāriju, pilnīgs pē. un CGI pretīga. Apkauno Gundam vārdu, tiesa tas tur par laimi, arī nav minēts.
Pārējie ir vairāk vai mazāk skatāmi, citi labāki citi atkal nē laugh.gif

Gabali, kurus es noteikti ieteiktu noskatīties:

Gundam movie Trilogy
8th MS Team OVA
Gundam 0080 un 0083 OVAs
Zeta Gundam
Gundam Wing: Endless Waltz movie, īpaši ieteicama Two-Mix mūzikas faniem smile.gif
Gundam SEED, SEED OVA un Destiny

Pārējos - pēc vēlēšanās/intereses
deleted-ray
Nu tad mazliet iebraukshu offtopikaa un pateikshu, ka mans vismiiljaakais no gundamiem (vismaz pagaidaam) ir G Gundam saits kopaa es vinju vaacu veselu gadu, bet tas bija taa veerts (uzbaazu pat uz 15 matricaam) :)Vinjaa man patiik tieshi tas, ka (taapat kaa Wingaa) grautinji un fightingi norisinaas sameeraa biezhi - nepaliek garlaiciigi.
bubu
thx, Taka. Šitādu sarakstu es pa visurieni meklējos, nu t.b. kādā secībā viss šitais būtu jāskatās, tagad ir lielāka skaidrība. Tos .mkv ar biju uzgājis, bet bet biju jau sācis vilt visas 50 epas Anime-Gundam/Shinseiki-Illuminati/Aoshi fansubotas, tā ka iztikšu bez tā angliskā dual-audio smile.gif
Church
QUOTE(bubu @ Apr 2 2005, 22:39)
thx, Taka. Šitādu sarakstu es pa visurieni meklējos, nu t.b. kādā secībā viss šitais būtu jāskatās, tagad ir lielāka skaidrība.
..
*

citreiz var paliidzeet papeetiit kas kam sequel/prequel kautvai tajaa pashaa anidb.
protams, gadiijumos kaa shis, kad drausmaa kaudze showu, paies kaads laiks izsekot visam liidz ..
Taka
Es viņus uzskatiīju skatīšanās secībā, tieši kurš kuram ir prequels un sequels. Tas attiecas tikai uz Universal Century, jo pārējām universēm praktiski daudz gabalu nav.
Gundam W, ASV pazīstams ar nosaukumu Mobile Suit Gundam Wing aizsāka Gundamu "māniju" ASV un izsita ceļu citiem šoviem. Tad nāca SEED. Vecos šovus pārsvarā skatās vecie fanie.
Nenoniecinot SEED, tomēr gribu teikt ka gan SEED, gan SEED Destiny ir vecā Gundam, Zeta Gundam un Double Zeta rimeiki.

Un vispār bubu - marš uz Mecha and Anime HQ ! cool.gif
Lielākais mecha (Gundam, Macross uc) fanu saits. Iesaku
Spectre
Noskatijos jauno EPU jau ^^ nu shii saliidzinaajuma ar ieprieksheejo bija mieriiga epa ar paaris flashbakiem bet nu vini nav tik apniciigi kaa naruto ^^; un saak akutkas bikiit apskaidroties ......... tikai rezultats tam visam gan ir nezinaams veel pagaidaam.

P.S. ----------->
Taka a tu jau Special Gundam Seed DVD esi redzeejis ????? Ani-Kraze ir izlaidusi 1; 2; 3 katra sver ap 1,3-1,4GB Neko nevaru pateikt, jo pats tagad velku un kautkaa leenaam baigi naak mosh pariit vareeshu uzraxtiit kaadu atzinu par taam triis dalaam.

Man pasahm bija paaris special no Gundam Seed bet nuu ir aizdomas ka sheit ir kas jauns un veel neredzeets jo 1,3Gb nav maz nedomaaju ka tur ir 5 min Red, 5 min Blue Ova =)
Hideki
QUOTE(Spectre @ Apr 3 2005, 23:08)
Ani-Kraze ir izlaidusi 1; 2; 3 katra sver ap 1,3-1,4GB Neko nevaru pateikt, jo pats tagad velku un kautkaa leenaam baigi naak mosh pariit vareeshu uzraxtiit kaadu atzinu par taam triis dalaam.

Man pasahm bija paaris special no Gundam Seed bet nuu ir aizdomas ka sheit ir kas jauns un veel neredzeets jo 1,3Gb nav maz nedomaaju ka tur ir 5 min Red, 5 min Blue Ova =)
*

Gadijumā tie nav jau minētie
Gundam SEED Special Edition movīši
? rolleyes.gif

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Spectre
Mjam laikam jau ka taa tas arii ir smagi buushu salaameejis, bet nu watever nokachaashu jo nu DVD reliidze ar 5,1 skanu ir tiikama lietina ^^ mjam tikai kautkaa 1-3 visu laiku a kur ir 4,5,6 ???? kstate man ir beidzot beidzot gandriiz [uzsveru GANDRIIZ] visi singli OST dazhaadi remixi best off remixu kolekcijas mmm laikma tas vis kautkur piedevaam uz 1Gb

EDITED: Kad raxtiju OSTI veel kachaajaas ------- tagad man ir visas dziesmas ^^
Taka
Tieši tā, Hideki. Ani-Kraze ir izlaistie 1; 2; 3 ir tie paši Gundam SEED Special Edition movīši.
Ani-Kraze tos jau reiz izlaida, tikai toreiz viņi svēra ap 450MB/gab.
Šoreiz laikam labāka kvalitāte un 5.1 skaņa.
4; 5; 6; vēl nav bet ceru ka būs. Japānā tos uz DVD izlaida jau 2004. gada beigās.
Gundam SEED Special Edition ir seriāla pārstāsts, bet nu baaaaigi izeditēts. Ir dažas min ar jaunu animāciju, lai sasietu to visu kopā bet nu kopumā - ieteicama tikai tiem, kuri ir redzējuši pašu seriālu, seriāla vietā noteikti neder.
Editinga piemērs - ap 30. epu, kur Kiram bija battle ar visiem pārējiem Gundamiem un gāja bojā Nicols un Tolle, editinga dēl Strike Gundamam smieklīgi mainās backpacki - viņi vienkārši ... mainās laugh.gif
Vienā kadrā Strike ir ar Aile pack, citā ar Sword pack. Tā vienkārši.
Labs papildinājums kolekcijai, bet citādi bez īpašas vērtības.
Taka
Nostījos 24. epu. Būtu labi, ja režisors beidzot tiktu ar sevi skaidrībā uz ko tad viņš īsti grib koncentrēties - jauno castu, vai veco.
Baigi saraustīta lēkāšana no vienas vietas uz otru viņam sanāk.
Spectre
happy.gif 25 epa bija visnotal okej tiesa loti resembles Gudam Seed :/
Tiesa next epu jau tagd gribu jo nausaukums naakamajai buus Protect the line of light! FREEDOM <----- that means main skatuve piederees Kirai un Lacus =)))))))))))
Seven_of_zero
Vispar tads jautajums, kur vilkt ,sakot ar pirmo seriju Gundam SEED Destiny?
Taka
QUOTE(Seven_of_zero @ Apr 12 2005, 12:31)
Vispar tads jautajums, kur vilkt ,sakot ar pirmo seriju  Gundam SEED Destiny?
*

Teiksim šeit: SEED-Fansubs
Spectre
NU te taads mazinsh links uz 4 dziesmaam kaa Gunadm fanam es uzskatu all osts singles uuuttt.... ir must have cool.gif {Music} [Nipponsei] Gundam SEED DESTINY OP3 Single - Bokutachi no Yukue [Takahashi Hitomi]
Taka
Nostījos 25-to. Apnicīgi. Fukuda varētu tikt skaidrībā, kurš tad ir galvenais varonis un kurš casts - vecais vai jaunais ir primārais.
Citādi nekas, vismaz sižets uz priekšu pabīdījās...
Un Stellai vispār vajag atņemt Gundamu, nav viņa pilots tongue.gif
Spectre
Tjaks te tipa pa teemeu next sound traks {Music} [Nipponsei] Gundam SEED DESTINY Original Soundtrack II
Taka
26. epa - is it just me vai Freedoms no epas uz epu paliek aizvien krutāks? Tagad viņš jau gandrīz var līdz stratosfērai pacelties un panākt orbītā izejošu šatlu... nu bļin... blink.gif
Seven_of_zero
Nezinu vai sito likt pie GAMES sadalas, bet seit tas ari iederesies.
noskatoties kartejo seriju Gundam SEED Destiny uzradas ideja. pameklet ko ipasu plasaja interneta. un luk ko es atradu biggrin.gif . tas nekas ka lapa turku. bet zemak ir kautkas loti LOTI interesants. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

http://garyosavan.karmaklan.org/ww3/index.html

Mja tagad es sapratu ka esmu uzduries tikai aisberga augsejai dalai. ph34r.gif
pamekleju dzilak. Ujjjj. Parejo es liksu sadala games.
Seven_of_zero
Noskatijos 26. epu paslaik velku 27. hmm. nu tas ka Freedom var panakt šatlu nav nekads brinums. ee cik atri vins aizlidoja no PLANT (seed 1 dala) lidz Alaskai lai ierastos uz kauju. diezgan fiksi tas bija. tad sitads neliels likumins stratosfera ari nav nekads brinums. un dzinejs tak tiek barots no Nuclear reactor. Plus vell nav zinams ko vinam ir ielikusi pec kapitala remonta ieksa. he he.

Taka
Pasties uz šito:
Super Freedom Gundam
image
Unit type: prototype assault mobile suit
Armament: beam saber x 2, CIWS x 2, rail cannon x 2, chest cannon x 1

Pilot: Kira Yamato
Mechanical designer: Kunio Okawara

Izskatās, ka seriāla gaitā Freedoms taps biku pamīcīts jo šeit ir citāds/upgreidots

Shinn'a jaunais Gundams:
Destiny Gundam
image
Unit type: mobile suit
Armament: MMI-GAU26 17.5mm CIWS x 2, RQM60F "Flash-Edge 2" beam boomerang x 2, MMI-714 "Arondight" anti-ship sword x 1, MA-BAR73/S high-energy beam rifle x 1, M2000GX high-energy long-range beam cannon x 1, MMI-X340 "Palma Fiocchina" palm beam cannon x 2, shield x 1, MX2351 "Solidus Fulgor" beam shield generator x 2
Pilot: Shinn Asuka
Mechanical designer: Kunio Okawara
Seven_of_zero
O vel tehniskie parametri.. , ka man iepatikas 14 serija. noskatijos paris reizes biggrin.gif ,
nu tulit bus 27. sizets labi aizrauj. bet cik ilgi bus jagaida lidz 28. aii. nu tad jau redzes.
tikai blink.gif noskatoties opening. hmm kas tur paradas. blink.gif nevar but ka vins ir dzivs. vins tacu.. nu nevar but. a varbut es sajaucu..???!!!
Seven_of_zero
nu ta 27 epizode.... he bus interesanti. tikai vareja nedaudz vairak no cinas paradit beigas, nu bet nekas, tagad tikai pa istam vis ies valaa.

un tomer ieks opening paradas viena seja. blink.gif blink.gif blink.gif nevaru saprast vai tiesam vins. bet vins tacu ........ .bet ja padoma par genetiskajiem experementiem kurus vareja manit seed 1, tad jau tas patiesam varetu but vins. ko saka citi???

Un vispar par Gundam seed ka tadu runajot. seit vienreiz tika pieminets ka tiek vilktas paraleles ar musdienam, tad mans noverojums ir tads Gundam Seed savdabigi atspogulo Pagajuso gadu notikumus sakot ar 11 septembri. te tomer var pamanit daudzas lidzibas. vai ta nav? vai ari es kludos?
Taka
ļoti ticams, ka Neo ir vēl viens Mwu tēva klons...
Jā, Fukuda teica ka viņš vēloties lai GSD atspuguļo mūsdienu politisko situāciju, zināmas paralēles ir.
GSD iet ēterā sestdienās, parasti sestdienas vakarā www.tokyotosho.com var atrast RAWus, svētdien speedsuberi jau ir pārtulkojuši, kaut kad otrdien-trešdien epu izlaiž arī SEED-Fansubs.
AonE GSD vairs nesubo sad.gif
Laba tehniska info par Gundamiem meklējama Mecha and Anime Headquarters - www.mahq.org
Spectre
Jauno epu nekomenteshu, jo loti gaidu, kas buus taalaak. Bet nu ieprieksh jau biju minejis un iskataas, ka nemaldijos jaunais Chairmans ir taads pats pi..... kads bija Arthurana sencis un Arthurans atkal ir zem stabuliites .... Kira gan man patiik tiesa nedomaaju, ka ivnam vaidzeeja pamest Lacus ... aizdomas, ka taalaak buus, kas smai incanc =)

Noskatijos jauno epu nu sovsem jau aizgaaja GAĻA ciinaas kaa traki shuj viens otru Kira s krishi navernulsja nezheelo nevienu ... bet nu epa bija laba labi fight skatini ...... be nu GSD ir smagaaks par GS she vairs nav 100 batles un 1 kritushais she ir kaa batle taa kritusho skaits ir grandiozs.
Taka
Auels=beigts (Šinns) (-1 Gundams) - i podelom, Abyss bija debīls Gundams, tuda jemu i doroga.
Stings=Gundams sašķērēts gabalos (Kira) (-2 Gundami) Dajoš jaunu?
Athruns=Gundams sašķērēts gabalos (Kira) (-3 Gundami) khmm... tagad es sapratu kāpēc GSD mecha listē figurē Infinite (nu i nosaukums!) Justice Gundam

... i smell lots of new Gundams coming rolleyes.gif

Infinite Justice Gundam
image

Sakarīgais ORBa flotes komandieris - nahrenizēts ar anti-ship swordu
Šinns - paliek bez Blast backpacka.
Stellar - vāļājas bezsamaņā Minervas hospitālī.
Minerva - tur ož pēc pasmaga kapitālā remonta vai jauna šipa, bet battle vēl nav galā. Es tikai brīnos, kā viņi varēja Šinnam palaist backpackus, ja taisni launch bays tika sašķaidīts...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.