Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gundam SEED Destiny
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Spectre
QUOTE(Taka @ Jun 14 2005, 10:04)
Nu pasaki man KĀ viņš izdzīvoja šoreiz, ja anti-ship swords tikai kabīnei cauri izgrūzts, a? blink.gif
*

nu taaa skatamies seeriju veelreiz u n uzmaniigi peec tamkad tiek izgruusts cauri swords es kiram blakus nemanu pat laser gaisminu kur nu veel visu atlikusho bleka gabalu (parasti shaados gadijumos to smuki pilniibaa paaradaa + veel sarkano kraasu uzkleksee =) cool.gif

Edited: shins izduura cauri vidus dalai, kabiine atrodaas smagi augstaak, saktiites Gundam seed 39 seeriju tur var maniit kur ir kabiine.
Taka
Okei, viņš nenožmiedza Kiru uzreiz, bet Freedoms uzsprāga!
Kā Kira izdzīvos kodolsprādzienā, a? Vienīgā iespēja ir "maģiski" aizteleportēties prom, tieši tāpat kā viņš pārdzīvoja Strike eksploziju. Vispār liekas ka hehe Strike Gundamam ir maģiska spēja pasargāt pilotus, reku izrādās Neo=Mwu (nevis klons), kurš kaut kādā fantastiskā veidā pārdzīvoja Strike eksploziju 49. sērijā.
Šinnu vismaz pasargāja Impulse, kurš totāli apkusa un ir izmetams lūžņos - dajoš jaunu Gundamu!
Un Rey tiks pie Legend Gundama, kurš nu nemaz neizskatās pēc Providence...
Nu jā Rey, tāpat ka Rau tak ir Mwu senča klonis kāpēc lai viņš nelietotu to pašu Gundamu? happy.gif
Fukuda visu ir atstājis uz beigām, droši vien pēdējās epizodes būs sasteigtas līdz nemaņai. Bļin. Dajoš atpakaļ kill 'em all Tomino, nost ar Clip show 'em all Fukudu!
Labāk Mobile Suit Igloo skatīties. Destiny brauc auzās kosmiskā ātrumā, pusseriālu stiepj gumiju un tagad panesās Gundamu nomaiņas, jo redz mums te jāpārdod mecha nerdiem tonna ar modelīšiem, hehe.
Hideki
Tikai Mobile Suit Igloo laikam ir 3D anime? sad.gif
Taka
QUOTE(Hideki @ Jun 15 2005, 15:41)
Tikai Mobile Suit Igloo  laikam ir 3D anime? sad.gif
*

Jā, CGI, stils drusku līdzīgs Final Fantasy: Spirits Within movītim.
Spectre
Me spaarda Taka pa visu otaku.lv forumu no vienas sadalas uz otru ......
cik ilgi taisiejies sleept vinu no citu cilveeku redzesloka ???
dalies ar linkiem par sodu ^___^
Taka
Tak uz tokyotosho ira... blink.gif
http://evanidus.ath.cx:7420/torrents/%5BCe...%5D.avi.torrent
Nupat parādījās, pirmā epa. Jābūt sešām
bubu
A kāpēc tu, Taka, domā, ka Kira palika dzīvs? Epizodes beigās nebija tak nekādu hintu par to vai šis ir dzīvs, vai nav. Vai arī es kautko palaidu garām? (Runa iet taču par 34-to epizodi, ja?)
Wiper
QUOTE(bubu @ Jun 16 2005, 18:14)
A kāpēc tu, Taka, domā, ka Kira palika dzīvs? Epizodes beigās nebija tak nekādu hintu par to vai šis ir dzīvs, vai nav. Vai arī es kautko palaidu garām? (Runa iet taču par 34-to epizodi, ja?)
*

Cik saprotu runa iet par super freedom (vai kaa vinju tur), kuram Kira ir pierakstiits kaa pilots...
Taka
QUOTE(bubu @ Jun 16 2005, 18:14)
*

Sorry es laikam spoileroju. Bet ir jaunais Strike Freedom Gundam, kura specenē Kira ir norādīts kā pilots, tā kā pats saproti - viņš izdzīvos.
Skaties šo linku: Strike Freedom Gundam specs
bubu
Ā, nu skaidrs ;)
Spectre
Hehehehe mees taksh neesam nekaadi kokaa kaapeeji un melu gvelzeeji =)
Ar veciem bukiem gruushi ciiniities happy.gif
Fakti un secinaajumi ir pats galvenais - dedukcijas metoda [Sherlok Holmsa miilaakaa metode =]
Spectre
Meikoju dablpostu, lai mani pamana =)
Par gundam Seed vse jasno kaa peec graamatas iet .. ir skaidrs notiku virkneejums, kas talaak buus, bet nu man tieshi taa arii bija domaas ^^ takshto man patiik.

P.s. Taka please tell me red frame un blue frame viniem kadreiz arii saaksies turpinajums nu reaali anime pati or tie bija tipa 4 fun side storiji ???? vot nepomju kaa tur ar viniem iisti bija ... neticami jau gads kaa rinkii ..... uhh ku aatri laiks skrien
Taka
Astray Red Frame un Blue Frame ir īsas Bandai animītes, principā reklāmas klipi Astray modelīšiem un komiksiem.
Cik zinu, pagaidām nekas nav paredzēts.

Ep 35 bija laba, vismaz ir sakarīgs izskaidrojums kā Kira izdzīvoja.
Bet Athrunam nepatika "dāvana" un khmm... kas Dullindalam ir par zobu uz Lacus? Viņš tur sēdēja pie šaha galda un noteica pie sevis "White Queen is a formidable enemy"
Spectre
Ieprieksh vinhs teiac ..."kaads speeks ir tautai" .. repektiivi ar to domaajot satrakojoshos cilveeku lielu massu ... piemerem nemot veesturee cik daudz revoluucijas uz tautas masas reekina nav izbraukushas.
Uz doto bridi fake Lacus ir pie vina saniem vinsh iespaido tautu vina piedzied klaat un visnhs pabeidz apstraadaat un visi ir vina pusee. A ja karaliene nostaajas pret ivnu ... jo cik atecramies Lacus ir loti liela ietekmeet speeja =)
Wiper
Nuu, liidz shim Athurans vien ir tikai vaideejis oh un ah... Varbuut tagad labosies beidzot (vismaz ceriibas ir).
deleted-ray
Interesanti vai Kiram buus jauns gundams, (visticamaak ka buus), un kaads tas buus smile.gif
Taka
QUOTE(Ray @ Jun 22 2005, 18:23)
Interesanti vai Kiram buus jauns gundams, (visticamaak ka buus), un kaads tas buus smile.gif
*

Palasi augstāk un pasties linkus kurus es ieliku - Strike Freedom Gundam
deleted-ray
Ok, ok smile.gif Jaagaida kad tik buus actions ^^
Seven_of_zero
Kiras jaunais Gundam
image
image
image
image

Unit type: prototype assault mobile suit
Overall height: 18.88 meters
Weight: 80.09 metric tons
Armament: MMI-GAU27D 31mm CIWS x 2, MGX-2235 "Callidus" multi-phase beam cannon x 1, M02G "Super Lacerta" beam saber x 2, MMI-M15E "Xiphias 3" rail cannon x 2, MX2200 beam shield generator x 2, MA-M21KF high-energy beam rifle x 2, EQFU-3X Super DRAGOON (Disconnected Rapid Armament Group Overlook Operation Network) mobile weapon wings (MA80V beam assault cannon x 1)
Pilot: Kira Yamato
Mechanical designer: Kunio Okawara
GunMetaL
pēc 36 epas noskatīšanas varu tiekt tikai vienu.
būs tēsiņš ja Athuran ir kārtējo reiz ir nospeeris kārtējo ginn tipa ms un šīns ar ray vai kaa nu tur bij. dzenas pakaļ Athuran ar destiny un otru jauno gundamu. domāju ka visu mūsu intresēs ir lai būtu klope starp šiem ļoti draudzīgi noskaņotajiem ms pilotiem }:]
vienīgi vel žēl piebilst ka gandrīz visa epa bij tikai mūldēšana tikai uz beigām eikšens biggrin.gif hehe
Taka
Viņš nospēra nevis GINNu bet GOUF, tādu pašu, kā bija Heinem, tikai zilā krāsā. Lieki piebilst, ka Gouf, tāpat kā Zaku, nāk no Universal Century Gundam seriāliem.
Gouf pret Gundamu - Athrunam nespīd. Es tikai priecājos ka viņš beidza ņerkstēt un sāka beidzot kaut ko darīt.
Wiper
QUOTE(Taka @ Jun 26 2005, 10:40)
Es tikai priecājos ka viņš beidza ņerkstēt un sāka beidzot kaut ko darīt.
*

Ugu. Cerams vinsh vairaak pie savas vaimanaashanas neatgrieziisies un saaks beidzot ko dariit.

Taka
Ies bojā varoņa nāvē no Šinna rokas un pēc tam visu atlikušo seriāla daļu viņam spokosies laugh.gif

Offtopic: Wiper, bet Xenosaga tāds pavājš seriāls, tiesa spēles neesmu spēlējis, varbūt tad man būtu cits iespaids.
Wiper
QUOTE(Taka @ Jun 26 2005, 18:50)

Offtopic: Wiper, bet Xenosaga tāds pavājš seriāls, tiesa spēles neesmu spēlējis, varbūt tad man būtu cits iespaids.
*

Ugu, es skatijios un spljaudiijos (nu gandriiz). Sasteigushi, un taa arii speeles atmosfeeru nespeeja nodot... sanaaca kaut kas pliekans...
Spectre
Njaaa epa ir okej pieraadiijaas pa tiesho ko jau ieprieksh vareeja nojaust ka Chairmans ir veel lielaaks piiiiiiii par Arthurana teevu, Lacus aizvietotaaja arii tik taada tiine kurai tik slava un paviideehsana publikaa interesee [karoch blondiine "kraasota" biggrin.gif ]
Nu arthurans karteejo klonu vareetu izdariit aukstu naakamajaa cinaa, bet nu ar Shinu jaadomaa kaads mirracle vinam paliidzes....... pilotazhas liimenis Arthuranam mosh arii ir augstags, bet nu ar to vien ir pa maz .... =)
Taka
Mazliet oficiālo spoileru:

37 Darkness of Thunder
After deciding to go separate ways with Dullindal, Athrun left the Gibraltar Base. Along with Meyrin, who helped him earlier, they took off in a GOUF. Upon learning this, Dullindal coldly and calmly issued the order to "Shoot down the target". Going after Athrun with Rey, Shinn wavered. Should I really fire on him...?
In the end, the conclusion Shinn reached was to stick with Dullindal. By activating his "Seed" again, Shinn shot down Athrun...!

38 A New Flag
Dullindal demanded the turning over of the Logos members, who fled to Heaven's Base. As the deadline approaches, Shinn and Lunamaria confronted each other. Knowing how it feels to lose a loved one, Shinn sweared to Lunamaria, that "I'll protect you with all my might".
On the other hand, the EA suddenly dealt a preemptive strike. With the overwhelming force of the Destroy Gundam, ZAFT forces were pushed back. However, burning with vengence, Shinn successfully turned the tide of war, which was in EA's favor.

39 Kira of the Sky
Upon returning to PLANTs, Lacus remained hidden in the shadow while searching for "something" It is something that'd shed lights to the true intentions of Dullindal. Finally, she found the missing piece. While trying to return to Kira's side, ZAFT force stood in her way. Appearing in the last minute was Kira, who came to space, in Strike Rouge.

40 The Golden Meaning
Shinn was praised by Dullindal for his bravery in the battle of Heaven's Base. Determined to dispose of his weakness, which resulted from his anguish after attacking Atrhun, Shinn decided to only aim for becoming stronger. At this time, there came an inteligence stating that Djibril, who escaped from Heaven's Base by himself, was in hiding in Orb. Shinn's focus of hatred, now turned toward Orb...
Chufanzo
Nezinukaa jums, bet mans viedoklis ir, ka ja taisa jaunu dalju tad nevajag atkaartot liidziigus notikumus. Es saskatiiju vismaz 3 liidziigus notikumus noskatoties gundam seed destiny liidz 30 seerijai...
Taka
Neko jaunu tu nepateici, Destiny ir veco Zeta Gundam un Double Zeta rimeiks. Plus vēl visa tā bezgalīga flashbackošana, atkārtojot pirmā SEED ainas vēl un vēl.
Seven_of_zero
Cik labi ka ''oficialie" spoileri nebija precizi. biggrin.gif
tagad jau viss sāk virzities uz nobeigumu. uhh.

ps
nu kapec nakama serija nevar iznakt atrak.
Seven_of_zero
MS igLoo. no comments. WWWWAAAAAA. biggrin.gif
Gaidu nākamo seriju.
Taka
Es laikam uztaisīšu Destiny moratoriju - neskatīšos, kamēr nebūs iznākusi pēdējā sērija.
Church
QUOTE(Taka @ Jul 6 2005, 19:48)
Es laikam uztaisīšu Destiny moratoriju - neskatīšos, kamēr nebūs iznākusi pēdējā sērija.
*

paziistama darbiiba. parasti gan piemeerojama average or below showiem, vai kas par taadiem kljuvushi laika gaitaa ;>
es gan peedeejaa laikaa to piemeeroju pamataa mangai, t.b. Berserkam. ljoti saapiigi gaidiit kaarteejo paaris lappushu chapteri ar ilgu starplaiku pa vidu ;>
Taka
Destiny par tādu kļuva ap 20. epizodi, iesākumā bija above average, tagad ir strauji nobraucis below. 36. un 37. tā arī neesmu noskatījies, pagaidīšu kamēr iznāks visas 50 un tad skatīšos. Nu vismaz līdz 40. pagaidīšu.
Notikumi attīstās tik lēni, ka gribas skatīties vairākas sērijas uzreiz, citādi apnīk gaidīt.
Seven_of_zero
Jaunais Opening blink.gif blink.gif blink.gif . tads nedaudz divains. nu vismaz muzika.
bet ending gan ir labaks biggrin.gif . Ko var teikt par 38 seriju. hmm nekas liels nenotika. tada ''neliela'' battle. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .

ps
Impulse sveiks un vesals, bojatos komponentus tak viegli nomainit vinam.
Taka
Kārtējais hand-me-down Gundams, tipo kā Strike. Šinns=Anakins, Dullindals=Palpatins?? blink.gif
nu nevarēju atkauties no domas, ka skatos SW Ep III, nelaimīgais Fukuda laikam neko nevar izdomāt, viss jāsper mad.gif
Seven_of_zero
Eee nesapratu tavu domu? Heaven's Base bija tads cietaks kumoss, ja puse no ZAFT spekiem tika gandriz momentali iznicinati. Šinns tak ar Destiny a Impulse tika iedots Lunamarijai. EFA palaida pret ZAFT floti 5
X1 biggrin.gif .
Kad Athrun pamodas un ieraudzija Kiru, viņš padomaja ka ir miris biggrin.gif .
Iekš opening var šo to ievērot. daži jauni Cilveki paradas.
Un ka var noprast Visi trīs cinīsies kopa, Šinns, Athrun un Kira.

Tie oficialie spoileri ir drauusmīgi nepareizi. piem,
''Appearing in the last minute was Kira, who came to space, in Strike Rouge.''
nu nu, 38 beigas jau nu galigi neizskatas ka tas ar ko vins lido ir Strike Rouge, vairak jau pec jauna Super Freedom izskatas.
Taka
Tos oficiālos spoilerus tak amatieri tulkojuši biggrin.gif
Nu es par to, ka Šinnam bij jānožmiedz Athruns - un Dullindals viņu tik uz to grūž, nu pilnīgi kā Palpatīns...
Tas tiešām ir Strike Freedom, tikai es nesapratu, kas viņu atjaunoja un tik fiksi...
Dullindalam ir savie slēptie plāni un Rejs izskatās tajos piedalās.
Wiper
Es atkal nesaprotu, kaa tur bija no kaa atjaunot...
Taka
Brīnumainā kārtā puse no Freedoma palika pār pēc milzīgas eksplozijas rolleyes.gif
Galveno Varoņu (un Meču) nezūdamības likums biggrin.gif
Spectre
Iesaku neiedzilinaaties siikumos =) un luuret anime just as it is =)
Apnika spolierot unveel sazinko mochiit.
Tiesa ti officiaalie spoileri tik tieshaam ir garaam [thx god] biggrin.gif
Spectre
Gomenosai 4 dabl post .....
Bet nu nevareeju nenotureeties ,,, jaa ir beidzot Kira back on line ... =)))

un vina jaunais Gundams paarspeej Shina un ... piemirsaas =)) ka ir tam Clone vaards.... patiikama atgrieshanaas no komandeejuma viennoziimiigi .. ^_______________________^
Seven_of_zero
Es taču teicu, ka dabus jaunu MS taisni no rupnīcas. nekas nav jaatjauno.
tikai šitais ir Freedom v.2.0 biggrin.gif . Ar pamatigakiem apgreidiem. +Meteor he he.
Njaa. Shins un Rey nemaz nenojauš kas vinus sagaidis ļoti ļoti drīz. biggrin.gif
Bet izskatas ka Cagaly ari tiks pie jauna MS. un tad jau mus driz gaida Vēlviena Batle for ORB. Kā domajat vai ORB tiks otro reizi iznīcinats, vai ne?
Taka
Kārtējā pusoficiālā spoileru paka:

PHASE 41 - Refrain
Parted with Dullindal's ideal and was shot down by his pursuers, Athrun was saved by ArchAngel. In the midst of humility and pain, he looked back in the past to find the mastermind of all this... On the other hand, Kira flew again because Lacus was in danger. Desperatly, he asked Athrun what the future will be like as the war escalates.

PHASE 42 - Freedom and Justice
The Orb Force was completely suppressed by ZAFT's attack. Cagalli's Akatsuki went up against Shinn and Destiny, who launched on the reason of "I'll strike at Orb myself". But danger loomed in the face of difference in strength. Just when she was about to be shot down, S-Freedom appeared in the sky, as well as I-Justice...

PHASE 43 - Voice of Counterstrike
Determined, Athrun piloted I-Justce, and headed for Kira's S-Freedom, which is engaging Destiny and Legend. Athrun asked Shinn "What exactly is your true wish?" However, in the middle of the battle, Djibril planned to escape...

PHASE 44 - Two Lacus's
Posing as Head of Orb, Cagalli held a press conference on the previous battles, and the PLANT side countered with Meer's statements. However, Lacus, who finally made her appearance and posed as the real thing, placed the world into a state of confusion. Dullindal, as well as Djibril, continued to act while holding their own thoughts.

Apsveicu visus ar kārtējo recap epizodi mad.gif
Vienīgais iemesls kāpēc GSD nepārspēs Naruto pēc flashback epizožu skaita ir tas, ka GSD ir tikai 50 epizodes vispār mad.gif mad.gif
Un Bandai rotaļlietu departaments izpelnās prēmiju per Gundamu modelīšu tirdzniecības paaugstināšanu vēl par veseliem 5%! mad.gif
GSD to Gundamu vienkārši ir pārāk daudz. Tik daudz vēl nekur nav bijis.
Taka
Lacus nerullē, ja man būtu tāds mazs, privāts fabriķītis uz asteroīda, kur ražo Gundamus ar kodolreaktoriem, es jau sen visu Zemi valdītu laugh.gif
anishuara
QUOTE(Taka @ Jul 26 2005, 14:58)
Lacus nerullē, ja man būtu tāds mazs, privāts fabriķītis uz asteroīda, kur ražo Gundamus ar kodolreaktoriem, es jau sen visu Zemi valdītu laugh.gif
*

bet paldies dievam tas nekad nenotiks.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bubu
Pasakiet man, lūdzu, kāda jēga taisīt mobile suitu no zelta??! Zelts tak ir mīksts materiāls!
Taka
QUOTE(bubu @ Jul 26 2005, 21:54)
Pasakiet man, lūdzu, kāda jēga taisīt mobile suitu no zelta??! Zelts tak ir mīksts materiāls!
*

Viņš jau nav no zelta, tikai zeltīts/whatever.
Vienkārši tā izskatās atstarojošais pārklājums.

Un vispār - zeltīts Gundams ir kruta, jo modelīšu pārdošanas apjomi noteikti pieaugs biggrin.gif
GSD ir 12 Gundami kopā, ja Akatsuki skaitās... blink.gif
Taka
Mazliet humora, recap epizodes gaidās...
image
Taka
QUOTE(anishuara @ Jul 26 2005, 14:01)
QUOTE(Taka @ Jul 26 2005, 14:58)
*

bet paldies dievam tas nekad nenotiks.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
*

Es to nemaz nevēlos, dzīvot GSD pasaulē nozīmē vismaz divas trešdaļas laika pavadīt melnbaltos flashbackos laugh.gif
Tas nav interesanti.
Taka
Un tagad - kaudze ar GSD parodijām
intsanti - ir kāds kam patika 4. opening song? rolleyes.gif

image

image
image
image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.