Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gundam SEED Destiny
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Spectre
Es skatos vairaakus saitinus, jo 1 i pa maz, vini visi ir mineeti citaa topikaa [shobriid negribu mekleet kuraa]. Jo mans staast ir par to, lai jauno epu noskatitos ceelos 6:30, lai paspeetu pirms daraba happy.gif
Taka eehhh kluudijaamies mes abi, kautgan bija doma, ka vecais Freedoms tiks vienkarshi nospodrinaats un dziivs, cik atceros par ko taadu spriedaam, vieniigi tomeer ticeejaam ka kas jauns buus, bet nu vecaa klasika ar ir okej, Nu tagad tik jaagaida mosh kaadu jaunu docku pieliks klaat.
Bet kaa es gaidiju sho momentu, kad Kira iekaaps suitaa uhhhhhh...... next epas next epas next epas .... eehh tikai next monday =)
Taka
Vakar nostījos. Incanti. Izskatās, ka Kira var ieiet SEED modē pēc vēlēšanās, viņš nebija saniknojies vai kas cits. Džeks izaudzis.
Cik es zinu no modeļu info, Freedomam būs addons - kaut kas līdzīgs METEORam, tikai krutāks...
CirvjaKaac
Kaads var, luudzu, pastaastiit no kura gala saakt skatiities visus gundam priekus?? Man pilns kompis pievilkts, bet nezinu ar ko saakt...
Taka
Pastāsti kas tev ir vispirms
Spectre
Iesaku visu prieku saakt ar Gundam Seed, ja taa iepatiksies, nu ta 50 seerijas prieks pilnas bikses happy.gif to noskatoties vareesi kerties klaat Gundam Seed Destiny un sekot kopaa ar mani un Taka. Seeds jaanoskataas pirms Destiny, jo destiny reaali ir turpinaajums tapee tas ir ka saakt luureet matrixu ar tresho dalu diezin vai sapratiisi kas tur iisti notiekaas.
Taka
Visu Gundam gabalu saraksts
plus vēl SD Gundam parodijgabali

Mobile Suit Gundam 1979 TV, 43
Gundam I 1981 Movie
Gundam II: Soldiers of Sorrow 1981 Movie
Gundam III: Encounters in Space 1982 Movie
Mobile Suit Z Gundam 1985 TV, 50
Mobile Suit Gundam ZZ 1986 TV, 47
Gundam: Char's Counterattack 1988 Movie
Gundam 0080: War in the Pocket 1989 OVA, 6
Mobile Suit Gundam F91 1991 Movie
Gundam 0083: Stardust Memory 1991 OVA, 13
Gundam 0083: Last Blitz of Zeon 1992 Movie
Mobile Suit V Gundam 1993 TV, 51
Mobile Fighter G Gundam 1994 TV, 49
New Mobile Report Gundam W 1995 TV, 49
Gundam: The 08th M.S. Team 1996 OVA, 12
After War Gundam X 1996 TV, 39
Gundam W: Endless Waltz 1997 OVA, 3
08th M.S. Team: Miller's Report 1998 Movie
Gundam W: Endless Waltz 1998 Movie
∀ Gundam 1999 TV, 50
G-Saviour 2000 Live Action
Green Divers 2001 3-screen Film
∀ Gundam: Earth Light 2002 Movie
∀ Gundam: Moonlight Butterfly 2002 Movie
Mobile Suit Gundam SEED 2002 TV, 50
Gundam SEED Special Edition 2004 TV, 6
Gundam SEED DESTINY 2004 TV, 50?
Z Gundam I: Heirs to the Stars 2005 Movie In Production
Z Gundam II 2005 Movie In Production
Z Gundam III 2005 Movie In Production
CirvjaKaac
Lieaaals paldies... nu ir skaidriiba! rolleyes.gif
Taka
No kura gala sākt? Ja gribi redzēt pirmo Gundam seriālu iesaku Gundam movie Trilogy, tad var skatīties citus seriālus no Universal Century Gundam
Ja gribi tā uzreiz - skaties Gundam SEED, papildus OVA un tad vari ķerties pie Gundam SEED Destiny
Taka
Universal Century tiek uzskatīta par kanonu, no kura izriet visi pārējie Gundam gabali
visus UC darbus vieno viena universe un Newtype koncepts.

Universal Century hronoloģija:

Mobile Suit Gundam, 1979., TV - 43 eps
Gundam I, 1981., movie
Gundam II: Soldiers of Sorrow, 1981., movie
Gundam III: Encounters in Space, 1982., movie
Gundam: The 08th MS Team, 1996., OVA - 12 eps
08th MS Team: Miller's Report, 1998., compilation movie (eps 1-8)
Gundam 0080: War in the Pocket, 1989., OVA 6 eps
Gundam 0083: Stardust Memory, 1991., OVA 13 eps
Gundam 0083: Last Blitz of Zeon 1992, compilation movie
Mobile Suit Z Gundam, 1985., TV - 50 eps
Green Divers, 2001., 3D-screen movie
Z Gundam I: Heirs to the Stars, 2005., movie - in production
Z Gundam II, 2005., movie - in production
Z Gundam III, 2005., movie - in production
Mobile Suit Gundam ZZ, 1986., TV - 47 eps
Gundam: Char's Counterattack, 1988., movie
Mobile Suit Gundam F91, 1991., movie
Mobile Suit V Gundam, 1993., TV - 51 ep
G-Saviour, 2000., live action movie

tālāk seko alternate universes

Future Century timeline:

Mobile Fighter G Gundam, 1994., TV - 49 eps

After War timeline:

After War Gundam X, 1996., TV - 39 eps

After Colony timeline:

New Mobile Report Gundam W, 1995., TV - 49 eps
Gundam W: Endless Waltz, 1997., OVA - 3 eps
Gundam W: Endless Waltz, 1998., movie

Correct Calendar timeline:

Turn ∀ Gundam, 1999., TV - 50 eps
Turn ∀ Gundam: Earth Light, 2002., movie
Turn ∀ Gundam: Moonlight Butterfly, 2002., movie

Cosmic Era timeline:

Gundam SEED, 2002., TV - 50 eps
Gundam SEED: Between the Stars, 2002., one short 5 min. OVA
Gundam SEED Special Edition, 2004., TV, 6 movies
Gundam SEED: Astray, 2004., 2 promo clips
Gundam SEED Destiny, 2004., TV - 50? eps

Atsevišķi der pieminēt:

Gundam Evolve, 2001., OVA - 12 eps, iznākušas 5 - īsi (ap 5 min.) animēti gabaliņi, kas būtībā reklamē dažādus Gundam modeļus. Rāda dažādus Gundamus no dažādiem seriāliem. Laba CGI, der kolekcijai.
Wiper
[AnimeChounin] (gundam seed destiny) izskataas ne paaraak labi iztulkots...
Taka
Rīt-parīt būs AnimeKingdom-AonE relīze
Es parasti ņemu tās.
Nu vēl SEED Fansubs ir tīri ok...
Wiper
Es ieprieksh njeemu SEED Fansubs. Likaas pietiekami normaali.

Shodien pirmo un droshi vien peedeejo reizi pameeginaaju AnimeChounin.
Taka
Tak tiem chouniniem tikai eps 1-2 un 13-14 tik ir, šķiet viņi nav nopietni.
Spectre
Mjaaa skana sitaas chauri kaa beeeeeeee shnaakona kautkaada ----- secinaajums NEVA EVA IN MA LAIF chuuninus nekachaashu beet seerijaaa gan bija laba aaa TAKA mums ir veel kas skataams mmmmmm shodien pirmo epu noskatijos [Shi-Fa] Jinki Extend - Episode 01 pameegini ieveertee shito happy.gif
Taka
Labi. Pastīšos. Un tiem chuuniniem bilde ar tāda ziepaina, nav tik laba kā aone...
būs jāgaida, kad anime-kages parādīsies laugh.gif
Spectre
Taka shis gads ir mums radiits happy.gif ka es Tev saku. Vakar uzliku vilkties shodien abas divas seeerijas sonskatijos ureiz otro peec pirmaas luureeju, kas mums vairaak ir vaidziigs post Apocalypse tiams, Space un ties Mobile Suiti nespeele tik lielu lomu kaa Cyborgi ar shape shiftu cik no pirmajaam divaam iznakushajaam seerijaam vareeja noprast. Bet anyway mana briivaa liaka cieniiga ANIME - XENOSAGA [Anime-Kraze subo un AnY] AnY ir pa 1 seeriju prieksha anime krazei tapee novilku no 1 un no otriem acctually starpiibu neredzeeju kvalitaate abiem ir laba [ar chuuniniem i saliidzinaat nemaz nevar] happy.gif

P.S divaas dienaas [seel darba un universitaates] noskatijos visu Gundam Seedu nu jau tresho reizi happy.gif
Spectre
TAKAAAA es saaku justies apdraudeets un saaku just ka palieku 1 pats me ir bail nelauj Gundamiem izmirt mees esam veel mazaakaa skaitaa kaa anime fani LV [shobriid iskatas ka tikai 2].
Shinobi-sama
nu es taa teikt fanoju par mechu ja vinja ir sapratiiga un ir labs grafons..... bet gaidu kad dabuushu GSD no kaada biggrin.gif
Taka
QUOTE(Spectre @ Jan 21 2005, 13:32)
TAKAAAA es saaku justies apdraudeets un saaku just ka palieku 1 pats me ir bail nelauj Gundamiem izmirt mees esam veel mazaakaa skaitaa kaa anime fani LV [shobriid iskatas ka tikai 2].
*

Heheh, būs jau labi smile.gif

<====== avataru apdeitoju tongue.gif

Nu ep. 14 man ne visai, principā tur nekas īpašs nenotika...
Need more action!!!! cool.gif
Un imho viņi sāk pārāk aizrauties ar SEED personāžiem, Minerva kaut kur aiz kadra atstāta...
Un jaunais intro songs ne visai...

Par Xenosagu - senks, pastīšos!
Spectre
Nee imho tas really cool, man tas jaunais punku tapa nepatiik, ...... a Kira ir izaudzis un kamoon taksh who is more beautifull than Lacus man kabi tik viss groziitos ap Kiru un Lacus ....... eemmm kstati gribeju pateikt ka RAW ir jau 15 epizode .... shovakar skatiishos laikam happy.gif (paaris fraaazes es jau zinu no galvas takshto taa nebuus ka neko nesapratiishu)
Actually atradu vietinu, kur ir visas ieprieksheejaas seerijas ir RAW.
Taka
Nē nu Kira ir tīri OK, bet te ir jauns kuģis ar jaunu apkalpi, tāpēc domāju ka uzmanība koncentrēsies uz viņiem.
Bet nu šaize tur sabdriedusi liela, cerams iztiks bez masu slaktiņa.
Spectre
Uhhh nu taa shii seerija bija vairaak kaa gatavshanaas gaidaamajam ..... so so bikiit boring, bet nu taa teikt nonstop actions arii aatri apniktu.
Wiper
Hehe, cik sapratu naakoshaa seerija buus paarskats par liidz shim notikusho...
So be prepared
Taka
Jaunais op/end muzons man tā ne visai...
bet ep 15 bija oki, vismaz atpakaļ pie Minervas.
Bet storys nu lēēns... stiepj viņi sad.gif

Un jā, izskatās, ka ep. 16 būs recap. Bļin. Ciest nevaru šos "kratkoe soderžaņie prediduščih serij..." mad.gif
Taka
Hmm... kaut kā ep. 16 nava sad.gif
Wiper
A kam vinja vajadziiga...
Jaagaida 17-taa.
Spectre
. Bļin. Ciest nevaru šos "kratkoe soderžaņie prediduščih serij..." mad.gif
*

[/quote]
mjaaa sho tekstinu izlasot noreecos labi tas man atgaadinaaja kaadu nomexikaanu seriaaliem tipa kursh saakaas Iperieksheejaa seerijaa :""""""" miigeeellllll happy.gif
tas taa oftopic

Bet tik tieshaam kur 16 epa ..... vakar biju pacietigs shodien arii cietos bet nu jau saak maakt uztraukums.
Hideki
Kas ir Gundam Seed Destiny EDITED? 16 epa, special vai kas? 2005-02-02 parādijies A-Kingdom & AonE torents.

updated:
pats uzzināju ircā ""EDITED" is the name of the recap". cool.gif Tad sanāk ka recapi netiks numurēti kopā ar citām sērijām. Nez citi sāberi arī tā darīs? Ja ne, būs pamatīgs bardaks sēriju numerācijā no dažādām saberu grupām. Parasti jau tā dara ar DVD ripiem, kur reizēm recapi iet bonusos, ja vispār netiek izmesti.
Taka
Noskatījos to recapu. Tik traki nav. Ir drusku info par Gundamiem sākumā. Ir arī papildus animācija. Katrā ziņā viens no labākajiem recapiem, ko nācies redzēt. Bet tomēr recapa vieta ir serāla vidū, ja vispār...
Taka
Ta jau redzēs. AonE parasti otrdienā izlaiž.
Ko - sailgojies pēc actiona? biggrin.gif
Spectre
Sorry par ieprieksheejo postu ko es izdzeesu jau happy.gif
Taka uzmineeji grib action gribu redzeet ko izdomaas kira un es domaaju ka Arthurns aatri vien piebiedrosies Archengelam ....... domaaju ka tas jauninais siikais tiesa to nesapratiis un uzbruks viniem happy.gif ceru ka taa bus un ka vinsh smagi atrausies no vecajiem bukiem ............... taa teuikt gaidam reliizi seed fansubs jau ir paspeejushi nosubot....
Taka
Tā edited epizode pilnīgi iespējams varēja būt bez nummura.
Tipa "special edition" epizode
Taka
Hmmz, 17. epa kaut kur aizķērusies. Nez, varbūt šo sestdienu izlaiduši, nerādīja?
Wiper
17 raw bija. Action cieniitaaji var nesaspringt.
Taka
17. vakar vakarā AonE izlaida, vismaz kaut kāds sakarīgs character development beidzot.
Un tādu actionu kā 16. ep man nevajag. Galīga bezjēga.
Lietas vēl joprojām saasinās, tikai... es šķiet zinu kā viss ies un kurā virzienā lietas bīdīsies.
Ek, kāpēc gan es visus Universal Century Gundamus skatījos tongue.gif
Spectre
Noskatijos nu taaa ....... vareetu paspoileroties, bet nu pietaupiishu savus blaavienus .... tongue.gif
Taka
Un relīzots arī tiek samērā dīvaini...
Reku AonE trakerī ir viena torrentpaka ar ep 1-12, tad otra 13-16, ep. 17 pagaidām atsevišķi blink.gif

Parasti tak pako pa 10 ep. vienā, nevis kaut kā šķībi greizi...
Spectre
Nu jaa naruto tagad ir pareizi sapakots tieshi pa DVD diskiem ^___^ 25 seerijas rovna salien uz 1 dvd eehhh tagad luuru kaa velkaas Jaunaa Epa
Taka
Es Naruto nojaucu, jo sametu abas OVAs pirmajā matricā.
Hehe un mājās aizejot mani jau gaidīs Destiny 18. epa happy.gif
Spectre
Nu taa neponatno nemnoshka tagad ir kas u kaa kautkas resembles no Gudam seeda ....... meeginu atrast conectionu .... ja intro taa labi ieskataas no turienes var izlobiiiti bikiit kaa tas vis buus tb. turpinaasies ........ man ir aizdomas ka Arthurans tiek smagi manipuleets un tas jaunais Chairmans nav ne pa kapeiku labaaks kaa arthurana sencis ..... tiesa jaasaka kad ieraudziju Lacus to dubultnieci dziedam it iipashi manu miilaako dziesmu tikai Tehno stilaa biju gatavs iebelzt pa monitoru tas jau bija pa taalu ......... nedriikst taa maitaat teelu ....... uzmeikoja parastas palaistuves un pop muuzikas mauku no smukas un maigas buutnes ar dieviigu balsi ----> pret Lacus dubultnieci reaals disrespekts un riebums. tongue.gif
Hideki
Nu nemaz nav tik slikti. smile.gif Vismaz neparādās reperi mad.gif , kā vienā animē par samurajiem blink.gif
Taka
Vakar kaut kādi AniRupt izlaida 19-to. Nostījos. Jā, Destiny tiek vilktas nopietnas paralēles ar mūsdienu pasaule. Karš kā bizness utml.
Redzēs kas tur tālāk bīdīsies. Intriga saglabājas.

Tikai man nu ļoti nepatika nākamās epizodes preview. Vai tiešām mūs gaida vēl viena recap epizode?! Pie tam tik ātri! mad.gif
Seven_of_zero
Nedaudz offtopic. biggrin.gif . tads jautajums cik Gundam serialos vel ir sastopams vecis ar baltu masku?
Taka
QUOTE(Seven_of_zero @ Mar 3 2005, 09:15)
Nedaudz offtopic. biggrin.gif  .  tads jautajums cik Gundam serialos vel ir sastopams vecis ar baltu masku?
*

Vispār Gundam maskoti tēli ir sastopami visai plaši:

Pirmajā Gundam seriālā (aka First Gundam) un tā moviju triloģijā
Zeta Gundam (ja Char'a melnās saulenes skaitās cool.gif )
Gundam F91 movītī (ja Iron Mask skaitās)
V Gundam (Chronicle Asher - auduma maska)
Gundam Wing (Zechs)
Turn A Gundam (Ord's ar savām dīvainajām saulenēm)
Gundam SEED (Rau Le Creuset)
Gundam SEED Destiny (Neo Lorrnoke)
Seven_of_zero
Nu skaidrs. Paslaik velku Gundam SEED pa 2 serijam. tagad kopejas 39. un 40 serija . driz jau ari Gundam SEED Destiny saksu skatities. smile.gif
Spectre
Taka Tev bija 100% taisniiba shis ir recap =(
Beh pedejaa laikaa baigi aizraujaas ar tiem Kratkoje soderzhanje predvedushih serij =)
Bet nu next epa arii iskataas ka buus kas samgi liidziigs Gundam Seed epai.
Taka
Japz sad.gif Samiksējums no Gundam SEED un Destiny materiāla un kādi 20% jaunas animācijas, lai to visu salīmētu kopā.
Gumijas stiepēji... mad.gif
Nu jā, un nākamā epa ir līdzīga SEED epai, tikai Athruna un Cagalli vietā būs Shinns ar Stellu
ļooti oriģināli...
sāku vilties GSD sad.gif
Spectre
Saakums bija daudzsolosh, tagd tas vis ir parveerties par mexikaanu seriaalu, kur notiekaas viss tas pats, tikai hulio ir nomainijis migels un angeliinu nomainija marija.
Bet nu ceru ka kautkas maniities driiz
Taka
Jā, mainījās. Prijehaļi. Destiny ir licencēts. sad.gif
Uiss...
Hideki
Vai tad visi jau teica ka vairāk nesubos? Domāju, ka tā pat viņu kāds subos. wink.gif Līdzīgi kā Haro haro Gundam Seed.
Par Anime kingdom nezinu, bet AonE-AnY vismaz Ah! My Goddess TV nonodropoja, atšķirībā no Solar. wink.gif
Vispār es nez kāpēc par 200% biju pārliecināts, ka viņu kautkad licenzēs. smile.gif
Tikai nezinu, cik gadus vajadzēs, lai to visas tās licenzētās animes izlaistu DVD.. .Tā kā suņi uz siena kaudzes.
Kāds jau pateica ka dropos tad, kad reāli būs zināmi tām animēm iznākšanas datums. happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.