Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gundam SEED Destiny
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
zenofex
Njā. Esmu nedaudz pārsteigts par Kaedes emocijām, bet nu ko es zinu par Gundamiem. Varbūt patiešām tie ir skatīšanās vērti.
Taka
Nē zigi, Gandami sūkā! smile.gif
Un visa meča sūkā. Zato romantiskā anime rullē. 24/7.
Bez šaubām. To zina visi viedie letiņu otaku. Nacionālā īpatnība tā sacīt...
Hikaru
QUOTE(Taka @ Feb 24 2007, 11:16) *

romantiskā anime rullē.
Jā, Taka. Es šitam teikumam pilnīgi piekrītu. biggrin.gif

QUOTE(zenofex @ Feb 24 2007, 09:35) *

Njā. Esmu nedaudz pārsteigts par Kaedes emocijām, bet nu ko es zinu par Gundamiem. Varbūt patiešām tie ir skatīšanās vērti.
Noskaties Gundam Seed, tad zināsi kas tas ir. Tieši tā arī ir kā Kaede saka.
Tur nav vienkārši dzelži, bet gan piesātināta ar emocijām. Anime ir patiešām sulīga. tongue.gif

KAA beidzot nosuboja visas Gundam Seed sērijas. Var skatīties izcilā kvalitātē. Tagad nezinu, vai vilkt no jauna šo anime...
Taka
QUOTE(Hikaru @ Feb 24 2007, 16:02) *

romantiskā anime rullē.

Ironija laikam nepielec? Romantiska anime=zīmēti meksikāņu seriāli, tad jau labāk hentai skatīties. Romantiku vajag dzīvē piekopt.
Un beidz jaukt cilvēkiem prātus. Meči sūkā. Visi. Pēc definīcijas.
Hikaru
QUOTE(Taka @ Feb 24 2007, 17:19) *

Ironija laikam nepielec?

Pielec gan. biggrin.gif Vienkārši man patīk dažreiz visu uztvert tieši un sagrozīt visu pa savam... Saskatījos Zadornova raidījumus...
A cilvēki lai cīnās paši, ja grib saglabāt sev nesagrozītu prātu.
Kaede
QUOTE(Taka @ Feb 24 2007, 19:19) *

QUOTE(Hikaru @ Feb 24 2007, 16:02) *

romantiskā anime rullē.

Ironija laikam nepielec? Romantiska anime=zīmēti meksikāņu seriāli, tad jau labāk hentai skatīties. Romantiku vajag dzīvē piekopt.

Kā man patīk tas salīdzinājums ar meksikāņu seriāliem! laugh.gif

Nu, es protams pati sevi bieži vien nesaprotu, un tomēr palieku pie sava, ka tiešām šī anime man ļoooti patika, tieši tā, kā iepriekš uzrakstīju. Un Gundam osti šobrīd kļuvuši par vieniem no maniem mīļākajiem smile.gif

Heh, nekad nebiju domājusi, ka mana reakcija liksies kādam tik ļoti dīvaina...
Taka
Cilvēki arī cenšas saglabāt veselo saprātu. Paskatās až 5 minūtes un viņiem viss ir skaidrs, ka šis žanrs kā tāds ir podā noraujams. Man vienkārši skauž, jo es no 5 minūšu skatīšanās vai pēc pirmās grāmatas lapas parasti neesmu spējīgs pateikt, ir vērts turpināt vai nav.
Kaede, tu esi unikums - viena no retajiem letiņu otaku, kuriem meča neliekas kaut kas pretīgs. Kaut gan šovs noteikti nav no tiem vislabākajiem.
Kaede
Nu, sākotnēji es arī piederēju pie tiem cilvēkiem, kam ar 5 minūtēm pietika, tikai man pietika ar domu- meka, fū, pē. Nu nē. laugh.gif No sērijas. Šitais mainīja manus uzskatus par 180. Tagad vismaz zinu, kas tāds meka pa īstam ir un ko ziemā ēd! laugh.gif

Stapr citu- kāds nezin, kur var novilkt gundam ostus? Man ļoti daudzu nav, vilku no gendou, tur bija daudzi, bet nebūt ne visi. sad.gif Moš ir vēl kāda adrese, par kuru es vnk nezinu... unsure.gif
Taka
Parasti no www.tokyotosho.com
Ir tāda grupa Nipponsei, viņi parasti OSTus relīzē.
Skyfall
QUOTE(Taka @ Feb 24 2007, 18:39) *

Cilvēki arī cenšas saglabāt veselo saprātu. Paskatās až 5 minūtes un viņiem viss ir skaidrs, ka šis žanrs kā tāds ir podā noraujams.

Nu, diez vai tā ir tā labākā pieeja lietām smile.gif Kādam citam moš liekas ka samuraju animes ir podā noraujamas...

Neviens žanrs kā tāds nav podā noraujams - viss atkarīgs no tā kā viņš tiek pasniegts konkrētajā animē. Un kaut gan GSD nav tas sekmīgākais ražojums, nemaz tik briesmīgs viņš nebij, salīdzinot ar vienu otru citu mecha animi. *cough* Gunparade Orchestra *cough*
Taka
Mečas ir tikai plot devices lai bīdītu stāstu. Bet ko lai dara, ja ne vienam vien otaku, cilvēkveidīgi roboti izraisa asas fobijas lēkmes. Gadās.
Mani maz uztrauc tā vai cita dzelža fiziskā pamatotība vai ticamības pakāpe, ja vien stāsts ir interesants. Tomēr daudziem podavaj hipereālistisku fiziku, jo citādi tas viss tiek pasludināts par nebaudāmu. Ar tādu pieeju var skatīties tikai 2-3 filmas - Apollo 13, Space Odyssey 2001 un 2010. Tas protams nenozīmē, kas minētās filmas ir zemē metamas, o nē. Vienas no vislabākajām filmām ever.
Es pamēģināšu ar šādu pieeju lasīt teiksim, detektīvu: uz labu laimi paņemšu kaut kādu detektīvromānu, uzšķiršu kaut kur vidū, izlasīšu 1 teikumu. Un tad skaļi pasludināšu ka tas man nepatika un ka viss detektīvu žanrs ir mēsls kā tāds. Ar tādu pieeju ir grūti vispār atrast kaut ko sev piemērotu, toties tā var pacelt zemu pašapziņu, jo liekas ka esi baigais kritiķis ir ļoooti stingriem atlases parametriem.
Taka
Kaede: vecos Gundam gabalus var dabūt boxtorrents.com
Iesaku sākt ar Mobile Suit Gundam movie trilogy, kā arī ar Gundam 0080 un Gundam 0083 OVAām. Ja patika SEEDS, var skatīties arī Gundam Wing un Gundam X seriālus.
Seven_of_zero
Gundam seed ost Clik
Taka
Turpinot šo monologu jāsaka, ka meča žanrs vairāk nekā citi ir cietis no animes komercializācijas. Kā nekā meči=modelīši. Un līdz ar to jau kopš žanra sākumiem, komercaspekts ir bijis vienmēr. Īpaši tam ir pakļauta Gundam pasaule jo Bandai ir liela rotaļlietu kompānija. Līdz ar to jaunākajos seriālos var redzēt kaudzēm Gundamus (grunt model kits don't sell as good as Gundams), obligāti seriāla vidū kādi pāris Gundami ir jāpašķaida, lai varoņi tiktu pie jauniem modelīšiem, erm Gundamiem. Story pagriezienus bieži vien diktē komercija - teiksim SEEDā Dearka nomainīja puses jo "sliktā" varoņa Gundams redz tik labi netirgojoties...
Destiny vispār var uzskatīt par garu Gundamu modelīšu promo. Komercaspekts dominē pār saturu. Diemžēl.
Taču viss nav tik slikti un ir šovi, kur story ir pietiekami labs un saturīgs, neupurējot visu modelīšu tirdzniecībai. No jaunajiem man tīri neko patika Eureka 7, neskatoties uz samērā brīvo un pajocīgo fiziku - uz dēļa gaisā.
Hikaru
Es SEEDā uz modelīšiem vispār nepievērsu uzmanību. Es galvenais klausos BGM mūziku un to, ko runā. Visas tās mechas izskatās vienādi, un, kad visi cīnās, es nesaprotu kurš kuram iesita vai iešāva (kamēr sejas neparāda). Bet tam nav nozīmes. Galvenais, izbaudu atmosfēru.
Taka
Ir Destiny movīši - kopā 4 gab. 3 jau nosubotas un dabonamas šeit:
Zeonic-Corps
Tur nav recapu un flashbacku un maz izgriezts. Vismaz patīkamāk skatīties.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.