QUOTE(anti @ Feb 4 2010, 16:56)
P.S. Kas tur orkam ap aci? Krunkas vai skropstas?
Tuša.
P.S. Kas tur orkam ap aci? Krunkas vai skropstas?
/sasmējos. XD
Battlewagonu zīmē pofig kā. Man vajag konceptu kopskatam battlewagonam, jas ir bāzēts uz tvaika lokomatīves. Pagaidām nevaru izdomāt kādā veidā attēlot pievadu (ir dažas idejas), un tā kā neko tamlīdzīgu netā atrast nevaru, izdomāju ekspluatēt citu cilvēku iztēli savas uzlabošanai.
P.S. Orks ļoti reālistiski izmisušām acīm skatās uz to, kas izskatās pēc sprādziena viņa kājstarpē.
Keydan
Feb 11 2010, 16:19
Kikyou
Feb 11 2010, 20:46
Meido? c:
Keydan
Feb 11 2010, 22:02
Humanoid
Entourage
Labour
Personal
Entertainment
Robot
aka H.E.L.P.E.R.
Nu jā, meido
Šitais labs :) Kas ietilpst iekš "entertainment", btw? :>
P.S. Izkrāso, c'mon ;]
QUOTE(anti @ Feb 11 2010, 21:10)
Kas ietilpst iekš "entertainment", btw? :>
I KNOW I KNOW - EXPERT BALLERINA!
:'D
Keydan
Feb 12 2010, 22:15
Kur mans battlewagons?
Ritdien sakšu.
EXPERT BALLERINA
Tas un viņam ari ir enģeļa balss.
Also, Smacemarine. Roka un pleci man ne parak patik :|
sunder
Feb 13 2010, 16:28
Tas ierocis vairāk atgādina gludekli ar kkādu apendicītu, bet savādāk jau riktīgi feins. Pleciem manuprāt nav nekādas vainas.
QUOTE(sunder @ Feb 13 2010, 15:28)
Tas ierocis vairāk atgādina gludekli ar kkādu apendicītu, bet savādāk jau riktīgi feins. Pleciem manuprāt nav nekādas vainas.
Thy shall not mock the holy bolt-pistol!
Bet sakarā ar SM, vienīgais aizrādījums būtu, ka stāja shamam ir ļoti statiska, savukārt purity-seals viņam plīvo kā pēc strauja ķermeņa pagrieziena pa labi (kas neizskatās reāi, ņemot vērā kāju novietojumu). To, protams, var norakstīt uz anime stila vēju, kurā viss plīvo kā vētrā.
Flying Hearts marīns pāries haosā, vai arī kļuvis 10x negantāks. Tas ir gandrīz viens un tas pats. Patīk smagnējās bruņas. Vajag lielāku tīrību darbā, shit looks smudged. Tīri pēc space marine neizskatās. Izskatās pēc PMC oficiera SM bruņās. Vajag lielāku rūpību un precīzāku tabletu!
Cowman
Feb 19 2010, 21:10
labi izskataas tik paaraak miglaini izkraasots(pa manam) ...
par ko tad vinsh sanjeemis medaljas?
Keydan
Feb 19 2010, 22:03
QUOTE(Cowman @ Feb 19 2010, 20:10)
labi izskataas tik paaraak miglaini izkraasots(pa manam) ...
par ko tad vinsh sanjeemis medaljas?
Tie ir it ka nevis medali...
bet...
Cowman
Feb 19 2010, 22:19
labi labi njemsim kompromisu buus brosha !
Keydan
Feb 27 2010, 18:22
HELPER... robots vienam konkursam.
Cowkiller
Feb 28 2010, 02:24
ouu deem dud! looks prety awsome to me ^^
pēdējais patiešām labs sanācis
Kikyou
Feb 28 2010, 19:38
Oho, beidzot tīras ēnas! Cool.
Tas ir pavisam kakains battlewagons.
QUOTE(ETM @ Mar 1 2010, 01:56)
Tas ir pavisam kakains battlewagons.
Art-block. Bet battlewagon ir jau 50% finished. Varu ielikt kas tagad ir.
Keydan
Mar 15 2010, 01:14
K, lai ETM neteiktu "Keydan has no HONOR" šeit būs Battlewagona WIP...
ETM, uzreiz uzradi kas patīk un kas nē.
QUOTE(Keydan @ Mar 15 2010, 00:14)
Izskatās labi. Vienīgi ceru ka pakaļējiem ratiemtiks vizuāli parādīta kāda tvaika mehānisma daļa, kas to visu padarīšanu kustina. Bet citādi baigi labi esi saplūdinājis boileri ar orkisko bruņojumu. Nezinu vai viņam īsti vajag to milzīgo lielgabalu uz jumta, tas kaut kā iet prom no tvaika vilciena tēmas, bet nu kopuma ir baigi ok. Šis katrā zinā ir pats labākais, orkīgākais steampunk tipa transportlīdzeklis, ko līdz šim esmu uzgājis netā.
Keydan
Mar 15 2010, 02:45
QUOTE(ETM @ Mar 15 2010, 01:33)
QUOTE(Keydan @ Mar 15 2010, 00:14)
Izskatās labi. Vienīgi ceru ka pakaļējiem ratiemtiks vizuāli parādīta kāda tvaika mehānisma daļa, kas to visu padarīšanu kustina. Bet citādi baigi labi esi saplūdinājis boileri ar orkisko bruņojumu. Nezinu vai viņam īsti vajag to milzīgo lielgabalu uz jumta, tas kaut kā iet prom no tvaika vilciena tēmas, bet nu kopuma ir baigi ok. Šis katrā zinā ir pats labākais, orkīgākais steampunk tipa transportlīdzeklis, ko līdz šim esmu uzgājis netā.
Oh c'mon! Looted basilisk cannon!!!
Cowman
Mar 15 2010, 13:30
shitāds rudenī riktīgi noderētu kartupeļu uzaršanai
Keydan
Mar 26 2010, 17:51
New mecha. Universitātē nav ko darīt...
Cowman
Mar 28 2010, 16:56
neko daudz noshiim lietaam nesaprotu, bet tas nr.2 lieka liidziigs ieprieksheejiem (citiem kurus esi licis)
Keydan
Mar 28 2010, 18:19
QUOTE(Cowman @ Mar 28 2010, 16:56)
neko daudz noshiim lietaam nesaprotu, bet tas nr.2 lieka liidziigs ieprieksheejiem (citiem kurus esi licis)
Ne
AK MANS DIEVS KĀ MAN PATĪK ŠĪS STAIGĀJOŠĀS MISKASTES! TAS MAN ATGĀDINA TOS LAIKUS, KAD HULIGĀNI MANI IEMETA MISKASTĒ UN ES ATRADU VECUS BATTLETECH KOMIKSUS PAR MECHIEM. CIK TIE BIJA FORŠI! ES IZTĒLOJOS, KA APLIEKU SIKSNAS AP VIDUKLI UN PAŅEMU VADĪBAS SVIRAS SAVĀS ROKAS UN TAD SKAĻI DUCINOT ŠĀVU PA SAVIEM IEDOMĀTAJIEM IENAIDNIEKIEM. CILVĒKI DOMĀJA, KA TAJĀ MISKASTĒ KAĶI PI*AS, JO TAS BIJA PAVASARIS. ES CERU NODZĪVOT LĪDZ TAM LAIKAM, KAD BŪS PIEEJAMI MASU RAŽOTIE SPĒKA TĒRPI.
KEYDAN! PAPROVĒ CITAS POZAS, TIE MECHI IZSKATĀS BAGĀTI AR DETAĻĀM, ŠTRUNTIEM UN VERĶIEM, ES GRIBU TOS REDZĒT IZNĪCINĀM VIENS OTRU. AR DŪMIEM, UGUNI UN NĀVI!
Cowkiller
Mar 29 2010, 02:51
art had a hard childhood...
runaajot par mechiem ceru ka tiaas ir tikai skices un buus iespeeja redzeet izkraasotus arii! ^^
QUOTE(Arts @ Mar 28 2010, 22:59)
AK MANS DIEVS KĀ MAN PATĪK ŠĪS STAIGĀJOŠĀS MISKASTES! TAS MAN ATGĀDINA TOS LAIKUS, KAD HULIGĀNI MANI IEMETA MISKASTĒ UN ES ATRADU VECUS BATTLETECH KOMIKSUS PAR MECHIEM. CIK TIE BIJA FORŠI! ES IZTĒLOJOS, KA APLIEKU SIKSNAS AP VIDUKLI UN PAŅEMU VADĪBAS SVIRAS SAVĀS ROKAS UN TAD SKAĻI DUCINOT ŠĀVU PA SAVIEM IEDOMĀTAJIEM IENAIDNIEKIEM. CILVĒKI DOMĀJA, KA TAJĀ MISKASTĒ KAĶI PI*AS, JO TAS BIJA PAVASARIS. ES CERU NODZĪVOT LĪDZ TAM LAIKAM, KAD BŪS PIEEJAMI MASU RAŽOTIE SPĒKA TĒRPI.
KEYDAN! PAPROVĒ CITAS POZAS, TIE MECHI IZSKATĀS BAGĀTI AR DETAĻĀM, ŠTRUNTIEM UN VERĶIEM, ES GRIBU TOS REDZĒT IZNĪCINĀM VIENS OTRU. AR DŪMIEM, UGUNI UN NĀVI!
Nu vispār jau šie te mechas, ko zīmē Keydans nav ne tuvu Battletech pasaulē sastopamajiem, tā kā nedirs virsū Battletecham.
Cowman
Mar 29 2010, 06:37
QUOTE(Keydan @ Mar 28 2010, 18:19)
Ne
ORLY?
Kikyou
Mar 29 2010, 07:51
QUOTE(Arts @ Mar 28 2010, 22:59)
Piekrītu.
Keydan
Mar 29 2010, 11:04
QUOTE(Cowman @ Mar 29 2010, 06:37)
QUOTE(Keydan @ Mar 28 2010, 18:19)
Ne
ORLY?
Ou dat, tapēc ka tas ir remeiks
more info šeit. Jau otrais btw...
Nu vispār jau šie te mechas, ko zīmē Keydans nav ne tuvu Battletech pasaulē sastopamajiem, tā kā nedirs virsū Battletecham.
Cmon, man battletech arī ir.
QUOTE(Keydan @ Mar 29 2010, 11:04)
Cmon, man battletech arī ir.
Divi mechi, viens no kuriem ir aiz ausīm pievelkams pie battletecha ir izņēmums.
MORE MECHA!
shitais jau kaa no Avatar izkaapis
QUOTE(Cowman @ Apr 3 2010, 13:57)
shitais jau kaa no Avatar izkaapis
Wut?
Viņš laikam domā šo, ļoti attāli līdzīgo, mehu:
Ak nu jā... 2 kāja. Torso. 2 rokas. Tik tieši ļoti līdzigs.
neraudi nebiju domaajis kkaadaa veidaa aizvainot .. vnk liidziigs
neskatos gundamus utt. lai tajaa visaa saskatiitu milziigas atskjiriibas
Viss, kas staigā un ir no piuķa, tas ir līdzīgs Keydana mecham.
Dizains ir savādāks, beidzot kāds walkers sagrabināts. Diženā atšķirība starp Avatara armoursuit un Keydana piuķi ir pilota kabīne. Labā kāja ir pasūdīga, dažām detaļām trūkst detaļu.
REQUESTING FIRE AND ROCKETSTORM!
Piu sistēma smird, nevaru uzrakstīt piuķis.
es gan varu: piuķis! (bleķis)
jā, mechas labajai kājai vajag tumšinājumu va kā tā, savādāk izskatās, ka tā ir daļa no vienas lielas kājas. Vispār, kājas novietojums neveiksmīgs.
Man gan daudz vairāk patīk tas spoileris, kas daļēju redzams mecham uz "muguras".
Bet nu vispār ir ok, neskatories us to, ka torso neizskatās grozāms (kas nav vitāli vieglajiem mechiem) un to, ka torso šaujamā stiprinājums ir kakaini un ne pārāk ticami uzzīmēts.
Keydan
Apr 11 2010, 02:16
Cowman
Apr 12 2010, 13:27
lets go fishin ...
kkaa neiet kopaa tas zemnieka kartupeljmaisa teerps ar lieliem , dzelzs kaajsargiem/kjiiveri/torso + bandaaza ar liela ...
vidukli vajadzeeja nedaudz garaaku pataisiit
kjivere nezinu kaadeelj atgaadina taa violetaa robota galvu no gundam..
Bet slikti nav :]
QUOTE(Cowman @ Apr 12 2010, 13:27)
lets go fishin ...
kkaa neiet kopaa tas zemnieka kartupeljmaisa teerps ar lieliem , dzelzs kaajsargiem/kjiiveri/torso + bandaaza ar liela ...
vidukli vajadzeeja nedaudz garaaku pataisiit
kjivere nezinu kaadeelj atgaadina taa violetaa robota galvu no gundam..
Bet slikti nav :]
Acīmredzot, pav ādas bruņām neesi dzirdējis.
Par pašu zīmējumu: Manuprāt, pietrūkst izteiktu kontūrlīniju, darbs izskatās izplūdis.
Cowman
Apr 12 2010, 22:54
aciimredzot jo neesmu redzeejis peleekas aadas brunjas (kaajas) + aadas brunjas ( ja njem no laikiem kad taas izmantoja) nekad netika shuuutas(darinaaatas) sitera veidaa
+ paliksu baigi dirseligs taas peleekas to4 izskataas peec lina delj ruutainaas tekstuuras
so
Kikyou
Apr 12 2010, 23:43
Es piekrītu, izēnots tiešām neveiksmīgi un izskatās pēc kartupeļmaisa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.