Yaay Tau!!
Tagad uzzīmē Nekronu!
princis ir līdzīgs kaut kam....kaut kam no Persijas.
*cough*prince of persia*cough*
Keydan
Oct 17 2007, 10:51
Tada!!!
100% tablet made!
Lvl up vai ne?
Pakkun
Oct 17 2007, 14:15
QUOTE(Keydan @ Oct 17 2007, 10:51)
Lvl up vai ne?
yep! in colour
Alta Melissa
Oct 17 2007, 16:13
omg omg omg
dikti labs darbs
Keydan
Oct 17 2007, 21:11
Liels paldies!
Bitter_me
Oct 17 2007, 21:21
Man ar patiik,interesants. tik vieniigais nevajag bisk vairaak paeenot, lai nav varbuut taas kraasas tik monotonas??
Jo man piemeeram uz to darbu skatoties gribaas eenojumu. tas pieskirs apjomu. Bet ja tas neietilpst autora radoshajaa skatiiumaa, tad varu teikt. Tiesaam lvl up.
Tigra2
Oct 18 2007, 18:24
Level up!
TA-3 "FRONTAM"
Cowkiller
Nov 3 2007, 01:36
heh lvl down, jo nav izkraasots redz nu cik mees varam buut maitiigi
Aam'coost dwarf!
He, nezkāpēc asociējās ar to rūķi no gredzenu pavēlnieka, tikai bik ergonomiskākā frizūrā. Mati gan man izskatās pēc zaķa ļipas, ne matiem
labi izkrāsots, atgādina grāmatiņas par vikingiem ilustrāciju.
Erik4xp
Nov 7 2007, 22:33
Jāizsaka atzinība... pie darbiem ir piedomāts.
Manāmas patīkamas krāsas... gribās redzēt kādu metāla kārbu pilnībā izkrāotu ar labu metāla efektu...
Alta Melissa
Nov 9 2007, 16:54
pēdējie darbi ļoti labi
piekrītu par to zaķa ļipu
vienīgi gribētos redzēt vairāk ēnas
ir ruukjis - ir sexy;
domāju, ka tev būtu nepieciešamas nedaudz košākas krāsas un izteiktākas ēnas, jā, ēnas pilnīgi noteikti vajadzētu.
Tā šeku reku - zakjis bez eenaam un zakjis ar, atšķirība tak ir.
Par ļaunu nenāktu arī sekundārās ēnas, kas vēl vairāk izceļ zīmējumu. Un protams specefekti.
I must obey...
Paldies!
Šeit vel viens!
Gribētu redzēt izkrāsotu.
Labs!
Ow, pēdējais izskatas labs darbs, labs darbs. :3
Nezinu, bet man liekas, ka darbi viens otram ir ļoti līdzīgi darbi, ļoti līdzīgi.
Tavi skilli ir paaugstinājušies, varbūt ir vērts pamēģināt ko jaunu, piemēram anime stila zīmējumus, huh? ^^
Keydan
Dec 11 2007, 01:59
QUOTE(Mimi @ Dec 8 2007, 19:30)
piemēram anime stila zīmējumus, huh? ^^
Mecha=Anime!!!
Pakkun
Dec 11 2007, 14:43
tas bruņinieks man šķiet biš neatbilstoši ekipēts. āva galīgi neiet kopā ar vairogu. āva ir divroku ierocis, kurš kļūst krietni vien neefektīvāks, ja otra roka ir aizņemta, šinī gadījumā, ar vairogu.
Keydan
Dec 11 2007, 19:13
QUOTE(Pakkun @ Dec 11 2007, 13:43)
tas bruņinieks man šķiet biš neatbilstoši ekipēts. āva galīgi neiet kopā ar vairogu. āva ir divroku ierocis, kurš kļūst krietni vien neefektīvāks, ja otra roka ir aizņemta, šinī gadījumā, ar vairogu.
Atceries LoTR un citas fantasy, pat ne fantasy. Kas srgiem bija? Šķepa un vairogs! Šķepa elitariem sarģiem neies tapes es viniem iedevu mazu, isu helebardu. To var izmantot dažados veidos.
Keydan
Dec 16 2007, 04:17
Cowkiller
Dec 16 2007, 12:11
palets? lai nu kaa izskataas kaa Krievijas robezhsardze 1983 gada ziemaa(gads ir uz random)
kraasojums ir uuber, bet ceru ka zaabaki un taa masiivaa josta nav izgatavoti no vienas un taas pashas izejvielas...
zeloco
Dec 16 2007, 15:46
Krāsu palete varēja būs raibāka, bet kā chara koncepts - super. Askētiski :3
It kā barbasiks, bet tajā pašā laikā bārda modīgi safrizēta un drēbes izmazgātas un izgludinātas pirms bildes
Kazuki
Dec 16 2007, 15:55
Progress saliidzinot ar pirmajiem darbiem jau mezhoniigs, taa turpinaat. Peedeejais nez kapeec atgaadina LOTR, vieniigi tie zaabaki? man kkaa izskataas vairaak peec siltaam, puukainaam maajas chiibinjaam XD
QUOTE(Kazuki @ Dec 16 2007, 14:55)
Peedeejais nez kapeec atgaadina LOTR...
Hm... man nu jau krietnu laiku gandrīz visi viņa darbi LOTR atgādina
Keydan varētu veidot vietēja mēroga ilustrācijas visam LOTR
level up ++, varētu detalizēt fonu, ēna uz sniega man neizskatās uzzīmēta pareiza. :? Nekad iepriekš nebiju redzējuse bikses no kažokādas. ;D
kopumāā man patīk. :]]
QUOTE(Mimi @ Dec 18 2007, 21:17)
Nekad iepriekš nebiju redzējuse bikses no kažokādas. ;D
a varbūt tās vienkārši ir ļoti, ļoti spalvainas kājas....
Pakkun
Dec 19 2007, 13:38
sejas āda izskatās tāda slima un plakana.. prasās vairāk ēnu. daudz vairāk un spēcīgāka ēnojuma, jo noskaņa tāda soviet'iska. visādi citādi ir labi!
Keydan
Dec 22 2007, 00:58
Paldies yums!
Nakamais ruķis bus vel pareizaks!
Un vel viens darbiņš... vel vienu reiziti meiģinaju uszimet meiteni!
Smexy?
Alexa De Šarlote
Dec 22 2007, 11:21
Ja skatās ar pirmu acu uzmetienu ta var teikt, ka labi ir sanācis, bet gurnus varētu platākus un labā roka tur kur ir plaukstas vieta ir jabūt resnākai, nedaudz. Bet ta kopumā darbs ir sanācis labs.
Cowkiller
Dec 22 2007, 12:00
vooow tu mani saac paarsteigt!
loti labi sanaacis, gribu redzeet pabeiktu!
hypnotize
Dec 22 2007, 19:40
jaa..izskataas diezgan labi...
tikai pievienoshos, ka gurnus vajadzeeja plataakus...vai arii vnk izteiksmiigaakus..un veel nedaudz viirishkjiigu man liekas padara muskuljotie apakshdelmi....
Erik4xp
Dec 22 2007, 19:59
Viss ir atkariigs ko tu gribi paraadiit?
Es redzu sportisku(rokas, pleci), meiteni(kruutis, viduklis, seja) ar nopietniem nodomiem(ierocis, poza) un saliidzinoshi iisas kaajas un shauri gurni (puisis)... (@_@)
P.S. Nonjem kruutis buus bishounens...
Kikyou
Dec 22 2007, 21:39
QUOTE(Keydan @ Dec 21 2007, 23:58)
Smexy?
Nope.
kakene
Dec 22 2007, 21:56
Nu nez manuprat kajam vajadzetu but garakam!
Keydan
Dec 22 2007, 23:17
Uh-ng... Viņa ir tada commandos!... laikam esmu "Totaly Boy drawing type"... oh well...
UPDATE!
Velak izkrasošu... sarkani mati... mmm...
un:
Mishelin
Dec 22 2007, 23:19
Sauraakus plecus, plataakus gurnus un buus forša mei4a
sitas koments uz iepriekšeejo ziimeejumu
zeloco
Dec 23 2007, 20:20
garākas kājas, platākus gurnus un, iespējams, mazāku galvu, tad viss buus ok
Mecha lieliska... nemaaku taadus nemaz, taadeelj kluudas vispaar neredzu ^^
Keydan
Dec 31 2007, 01:49
UPDATE!Paladinsun...
Elf-pirateBG zimet man vispar nav talanta...
pēdējais ir vnk dievīgs... laikam jau elfi ir fatāla mana vājība. mmm, tas skatiens ir fascinējošs, bet ausis bik izskatās pēc cepures sastāvdaļas
lai man piedod visi, kas grib nopietnāku krāsojumu, bet man Tavējais gluži labi patīk
Pakkun
Dec 31 2007, 15:23
par elfu pirātu: pirāti nēsāja galvenokārt dunčus un īsus zobenus. tāpēc, ka uz kuģa nav īpaši daudz vietas, kur vēzēt asmeni 7gadīga bērna garumā
citur nekur īsti nevaru piesieties - ir labi! ā nē, tikko pamanīju. tā paša pirāta plecu bruņa turās tā visai švaki. derēja vēl kāda jostiņa, iespējams ap kaklu.
QUOTE(Pakkun @ Dec 31 2007, 14:23)
par elfu pirātu: pirāti nēsāja galvenokārt dunčus un īsus zobenus. tāpēc, ka uz kuģa nav īpaši daudz vietas, kur vēzēt asmeni 7gadīga bērna garumā
citur nekur īsti nevaru piesieties - ir labi! ā nē, tikko pamanīju. tā paša pirāta plecu bruņa turās tā visai švaki. derēja vēl kāda jostiņa, iespējams ap kaklu.
man liekas, ka tā plecu bruņa patiesībā pieder zobena makstij. Vienīgi tas tā dīvaini, pretējā virzienā - šādi tak ir krietni nestabilāk: pieliecoties var pa pakausi dabuut ar spalu
FuschichO
Dec 31 2007, 17:31
Pēdējās bildes ir vienkārši super, un nevajag aizmirst, ka ne tuvu visām meitenēm ir tāds augums, kāds izveidojies mūsu prātos stereotipu ietekmē. Ir čupa ar šaurgurnu (lol par jauno terminu) meitenēm.
Keydan
Dec 31 2007, 18:12
...tāpēc, ka uz kuģa nav īpaši daudz vietas, kur vēzēt asmeni 7gadīga bērna garumā
Es redzu tu neesi spelejis/redzekis daudz anime-fantasy-slash-action... pats zinu ka piratam tads zobens nav vajadzigs!
Bet liels zobens aiz ši veča plecam... tas ir cits stasts!
Pakkun
Dec 31 2007, 18:36
QUOTE(Keydan @ Dec 31 2007, 17:12)
...tāpēc, ka uz kuģa nav īpaši daudz vietas, kur vēzēt asmeni 7gadīga bērna garumā
Es redzu tu neesi spelejis/redzekis daudz anime-fantasy-slash-action... pats zinu ka piratam tads zobens nav vajadzigs!
Bet liels zobens aiz ši veča plecam... tas ir cits stasts!
es dzīvoju daudz maz realitātē
bet šis vecis ir pirāts, kā tu pats teici. un pirāti dzīvojas pa kuģiem. pat attēlā viņš ir uz kuģa(laikam)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.