Kirara
May 20 2006, 15:33
Un peec manaam domaam vinjsh paliek skaistaaks (ja vinjsh bez baardas izskataas slikti)un arii man tad izskataas sirsniigaaks.
Keydan
May 21 2006, 17:32
Varbut man vejadzēja viņam tadas usas ka Čepaevam!?
Pakkun
May 21 2006, 18:01
1.kaart - zobens NAV par garu, bet ir nezheeliigi fiichains(tas ir viens no labaakajiem veerteejumiem, ko no manis var izdabuut
)
2.kaart - kalponiite ir sanaakusi labaak par jebkuru meiteni, ko esi sheit izstaadiijis! manaams progress.
3.kaart - es ne tikai taa maaku roku tureet
4.kaart - ar normaalaam staljina uusaam var no kjiiselja pleeviiti nozvejot
uusas ir gaumes jautaajums un ne visiem taas piestaav (es taas netaupu un man veel visur, kur vajag,
prasa dokumentus. nav slikti izskatiities jaunam, uusas padara peec izskata nobriedushaaku, nopietnaaku. viss, keydan, turpini ziimeet, tev ierochi sanaak vnk noslienaajami *drool* *pwned* X_x gan aukstie, gan shaujamie!
Keydan
May 21 2006, 18:12
Šeit jauna meitene-paladins!!! P.S. Varbut man ieladet veselu lapu ar ierošem?
Kirara
May 21 2006, 19:38
Mati un shalle neizskataas dabiigi. Meitene ir labi uzziimeeta, tikai kaapeec vinjai skropstasir tik gaishas?
Un es nesaprotu kas vinjai ir aizmuguras.
Keydan
May 21 2006, 20:07
Skropstas??? Nezinu kāpēs...
Nu, meitene ir Paladins, tas nozimē ka viņai ir vajadzigs āmurs bībele un vairogs!
paladinam aamurs un biibele? savaas datorspeelees nekas taads nava redzeets....
Keydan
May 22 2006, 00:20
Jus Warcraft3 nēspelejat? Tur Artasam ir bībele un āmurs!!! Tomēr vairoga viņam nebija... A, viņa liks bībeli aiz muguras kad vajadzes!
neee... es speeleeju diablo un tur paladinam nava ne biibeles ne aamura, zinu tikai to ka manam paladinam ir liels zobens un ljooooooti liels vairogs
negribi paaratsiit to sava paladina versiju uz dzheku un izkraasot ne tik koshaas kraasaas?
Keydan
May 22 2006, 07:44
Bīldes kur viņs ar bībeli man nav, bet atradišu! Un es domaju pirmu kampaņiju kur viņš vel ir labs. Tur viņam ir āmurs un bībele!!!
WoW paladini ari ar āmuriem!
P.S.
BG viens no miņakiem iročiem Paladinam ari bija āmurs!
Keydan
May 22 2006, 15:58
Šeit paladins no Warcraft3!!! Viņam ir āmurs un kaut kas kas iskatas pec bībeles!
Nope tā ir burvju grāmata...viņiem tač ir maģijas.Kurš ir spēlējis WC3???
Keydan
May 24 2006, 07:56
Ta nav parasta burvju gramata! Ta ir gramata ar svetiem rakstiem (biblijas analogs Azerota)!!!
X_Kamui
May 24 2006, 15:17
QUOTE(Keydan @ May 24 2006, 06:56)
Ta ir gramata ar svetiem rakstiem (biblijas analogs Azerota)!!!
Jup taa tas ari ir!
Кстати клёво паладин у тя получился
2 pakkun - par meitenēm iiisajos svārciņos - keydan drīzāk noslīks savās slienās, nekā uzzīmēs gana labu darbu (acis vilks ne uz to pusi).
2 keydan. tev savu ''paraxtu'' vajag likt citā vietā - pašā apakšā, vai zugšā, jo citādi ts vidū sastutējies kā pizas tornis. keep drawing girls. sanāk arvien labāk!
Keydan
May 24 2006, 19:49
2 -Kai-:Спасиба!!!
2 kahi:Hei! Es varu uszimet meiteni [I]sa svarciaņa! Man jau tads darbs ir photošopa, pec dienas izliekšu, bet tas ir mazliet sadisks!
2 keydan
tu tik piesargies, ja es nesarkšu un nebālēšu.
Keydan
May 25 2006, 19:55
Šeit jauns darbs... Nav ipašs, tads mazs treniņš.
Pakkun
May 25 2006, 21:00
ir labs! *paspiezh roku* tikai dazhas kljuumiites: viduklis kkaads galjimijs, dibena nav
; kruutiim jaabuut apaljiigaakaam un kakls tev visos ziimeejumos ir mazliet par garu, sheit arii par tievu.
Kirara
May 25 2006, 21:45
Kur tad vinjai ir piere?
Mati neizskataas dabiigi un paareejaas kljuudas uzskaitiit man ir slinkums.
Keydan
May 25 2006, 21:58
Es teiceju ka tas ir treniņam.
Keydan
May 26 2006, 23:24
Šeit bus mans nakamais darbiņš fotošopa!
Keydan
May 27 2006, 00:04
Да... Женские ноги я так и не научился рисовать...
Pakkun
May 27 2006, 10:42
paprasi, lai tev papozee! kaajas pavicina, un minjukos taas saprast vislabaak
vienreiz jau shaada ideja izskaneeja un, cik es atceros, es vinju atbalstiiju
Kirara
May 27 2006, 12:01
Seja ir forsha, bet kaajas stiivinjas.
Hei tev vis kārtībā tikai kājam piedo formu!
ne sarku, ne bālēju. *rēc* tas saucās''skolniecītei apriebās učene??" bet par to pokahontu... kājas priekš tevis ir pat labas. un patīk seja kā tāda. smuki vaibsti.
Keydan
May 27 2006, 13:14
Kajas es uzlaboju! (a bit) Tagat apstradašu fotošopa!
Kirara
May 27 2006, 13:34
Pamaniiju, ka peedas nav kaartiibaa!
Keydan
May 27 2006, 13:50
Jau ir par velu!
Keydan
May 27 2006, 14:26
Pirmais variants!
Keydan
May 27 2006, 15:53
Otrais variants! Kurš ir labaks???
Kirara
May 27 2006, 16:48
Hmm...zilais variants vislabaak patiik, jo zilaa kraasa man ir vismiiljaakaa. Zaljiigais man arii patiik, jo zalja kraasa man ir otra miiljaakaa.
Tigra2
May 27 2006, 17:38
būtībā mainiijušās ir tikai krāsas, ne? zilais patiik labaak, man arii zilaa ir miiļākā krāsa (cik neorģināli T.T )
Tavi meiteņu zīmēšanas skili ir manāmi uzlabojušies sejās. Bet kāju zīmēšanas skils tas pats, problēma ir tur, ka kaajām nav formas, liekas, ka tās ir cilindri, dažos gadījumos, konusi ar nošķeltu galu.
Pakkun
May 27 2006, 17:50
zaljajaa vinja izskataas peec rotaljlietas, zilajaa peec vienkaarshas modifikaacijas, bet zilais labaaks, jo kraasas atbilst meitenes izraisiitajai noskanjai.
Kirara
May 27 2006, 18:10
Jaa, zaljais par kraasainu. Taa kaa klauns.
Pavisam noteikti zilais variants. Baac kaa man nepatiik tie dzeltenie zobeni
Keydan
May 27 2006, 19:23
Pie kajam stradašu... Man ari ir tuvaks tas zils varisnts... Driz izlikšu vel kaut ko.
P.S. Man personiski patik zaļas acs!
Keydan
May 31 2006, 15:14
Kirara
May 31 2006, 17:41
Tas ir domaats velns jeb kas?
Sorry ,shis darbs prieksh manaam domaam ir paaraak jociigs, lai man patiktu.
Keydan
May 31 2006, 17:49
Ks šeit jocigs? Ka velnam ir enģeļa sparni?
Kirara
May 31 2006, 17:52
Tas jaa, arii dreebes u.c.
Pakkun
May 31 2006, 17:55
ideja laba. aste neizskataas ka piedereetu vinjam un vinja labaas rokas piedurkne izskataas kkaada kreisa.
Keydan
May 31 2006, 17:55
Bibeli vajag lasit! Velns isteniba bija engeļis!!! Un drebes viņam ir normalas. Man tas patik. Varbut vakara atkal viņu zimešu! tikai cita poza.
par to ieprieksheejo ziimeejumu... man vairaak patiik zilais varinats, pat ljoti patiik... bet varbuut tas ir tikai taapeec ka neesu ilgi guleejusi un zilaa kraasa vnk nomierina acis... nez... bet tavi darbi ir smuki... man patiik ka tu savus darbus ziimee ar daudzaam mazaam detaljaam, nevis taadus vienkaarshus un prastus, kuri atminjaa paliek labi ja 2 minuutes
Labaa roka tieshaam nav kaartiibaa...Vinja izskataas par mazu...Vareeja elkoni pieziimeet garaaku lai buutu mazliet lidziigaak kreisajai rokai.Kakls izskataas mazliet par garu.Kreisaas rokas pirksti kuri tur to cigareti izskataas paaraak taisni.Vareeja buut mazliet dziiviigaak uzziimeet!Bet taa darbs ir ljoti labs.Man patiik un patiktu veelvairaak ja izlabotu pasha kljuudas.Stils peec ziimeeshanas veida nav mans miiljaakais bet noveerteet un apluukot protams ka varu!Pat ja ne mans stils man patiik tas kaa tu proti ziimeet un manupraat ar katru reizi cilveekam sanaak arvien labaak un labaak.Noveelu tev turpinaat ziimeeshanu un lai taa izdotos veel labaak!
Rokai vajag but mazaj jo viņa ir izpiesta uz priešu.Problema ir ar plaukstu. Gari kakli - tas ir daļa no mana stila. Zimet protams turpinašu!
Jaa es zinu ka taadai rokai ir jaabuut..bet tu vareetu vinju mazliet pielabot lai izskatiitos dabiigaak!Par kalku- labi nestriidos.Katram sava gaume un stils!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.