Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Art of Keydan
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Keydan
1)Всё... Наверное, потом скачаю инуяшу...
2)Ну я же говорил, что я лица девушек рисовать не умею... ну кроме одного варианта, но к таким образам оно не подходит ни чуть!
Ладна... Всё ещё впереди! Буду учиться и стараться!
Tigra2
I think that her breasts need to be higher than they are.
Thats the bigest mistake.
Face is not that bad; Keep on tryin.

Btw. padbarodak u ņijo očeņ dļinij.
Keydan
Хм... А вы правы... Про лицо я уже сказал, я не умею рисовать девичьи лица (зато нормально рисую мужские). На счёт груди, приму во внимание!
Keydan
Димакима пока с трудом, так что будет позже! А пока вот ещё 2 работки!
image
image
lorraine_cutie12
image

I drew this on paint. Well, not much. But quite a shame. I haven't practiced for months. T_T

Keydan
В чё прикол выкладывать на моём показе?
Я конечно понмаю что красиво и т.д. но.... что за?
ed_soprano
nu vidja 4to 4el pi6et na ingli6e..mozet prosto njevjehal +D ,...sme6no vi6lo konje6no +DD
Keydan
А халера всего навсего - зуд! Ж)
Archer-(Fate: Stay Night)-
Prikolno resue6! Mne o4en ponravilos! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Keydan
Вот недоделка, потом попробую чтонибуть с ней сделать в фотошопе:
image
Storm
Ziimeejumi diezgan profesionaali, bet man liekas, ka mazliet vienveidiigi. biggrin.gif

Gaidam to briidi, kad peedeejais tiks izkraasots photoshopa laugh.gif rolleyes.gif !
kahi
QUOTE(Keydan @ May 1 2006, 15:48)
Вот недоделка, потом попробую чтонибуть с ней сделать в фотошопе:
image
*

vo, šitais ir ļoti labs... he, he, seja riktīgi labā!
diez, ko tas meitēns te dara??būtu gājis uz useriem...
par meiteņu sejām - practise makes perfect... kāds to teica, neatceros kurš, bet dieva vārdi!
Keydan
Поверю на слово!
Keydan
image

Ужастно да? Но это моя первая работа в фотошопе!!! biggrin.gif
Alexiel aka Organic Angel
Для первого раза - супер. Да и не для первого - тоже.
smile.gif
LeoR
Hmmm, taa neko, varbuut tikai vareeji mazliet vairaak notiiriit liekos punktinus un shviikas pie liinijaam un zobena asmenim izveeleetis kaadu citu kraasu toni, savaadaak, nez, atgaadina banaanu smile.gif Bet nu teikshu taapat, kaa Alexiel prieksh pirmaa darba photoshopaa ir loti labi.
Keydan
Потом ещё когонить в фотошопе сделаю...

2 LeoR :
А помогли мне очень те ссылки котрые ты у себя там указывал! biggrin.gif
Keydan
image

Новая работка!
Keydan
image

Sensei
Keydan
image
Надо было лицо чуть вниз наклонить и злаза зделать другими, но поздно...
Tigra2
Samuray klasnij!!!
Tolko u njivo shlapa(ilji kak eta nizivajitsa) maljinkaja. Prosta etji shlapi abichno na mnoga bolshe. A vsjo astaljnoje cool!
Keydan
Маленькая? Я думал что наоборот большая!
Pakkun
jaa, par mazu un to cepuri mazliet vairaak uz aciim ar dereetu. bet tai meitenei daudz kljuudu. kruutis, kakls, bet seja izskataas kaa sonikam tongue.gif (pareizrakstiiba - aij aij aij. DEATH nevis deth happy.gif )
Storm
Hmm.. Taa kleita kaut kur redzeeta, maybe Heroes V? tongue.gif
Keydan
Nē, Nē, Nē!!! Какой Heroes V? Идею я из дгугого постера взял smile.gif

2 Pakkun:
Всё! Убедил! Вечером новую нарисую!
kahi
jā, zobenam toč citu krāsu vajadzēja. vispār vajadzēja atteikties no dzeltenā... tāds pabriesmīgs tonis. par meitenes seju - nu, ir labāk, bet taisi vēl... par džeku bruņās - nu tu jau mums masķers.
PinG
Ну что можно сказать... NICE! GOOD! GREAT! KEEP IT UP DAMN IT! Ну типо таго! biggrin.gif Рисуешь просто классно! cool.gif
Keydan
Ща другого дядьу делаю в фотошопе! Авось лучше будет!
Keydan
image

Девушка с косой - вторая попытка!
Pakkun
peedeejo ziimeejumu apluukoju un noelsos - prikoliigs dzhekinjsh. tad izlasiiju parakstu - meitene laugh.gif kruutis, acis, gurni labojami. bet prieksh dzhekinja kleitaa izskataas sasodiiti labi tongue.gif
Keydan
Вот! Я же вам говорил сто раз! не умею я рисовать девушек!
Глаза у неё такие потому что кровожадная! Грудь как правильно в такой ситуации рисуют не знаю. Лицо по мне типичное женское.
Keydan
image

Новый МЕХА!
Keydan
image

Девушка ангел...
Знаю, на лице маловато эмоций, в следующий раз исправлюсь
П.С. и не намекайте что на парня похож, НИЧЕГО НЕ ПОХОЖ! Я удастоверился!
kahi
par meitenēm... varu ieteikt, kā patrenēties - palūdz kādai labai, parasti izpalīdzīgai meitenei, lai viņa kādā brīdī pasēž tev priekšā vajadzīgajā pozā, a tu viņu tikai zīmē. būs tev gurni, krūtis, viss kā vajag! dzīvu cilvēku pārvērst animē nav nemaz tik grūti (neesmu mēģin. bet varētu būt viegli. tu pamēģini un pasaki man). māksla būs rokā, a pārējo tu tikai pēc atmiņas.
Pakkun
peedeejaa meitene jau tomaar labaaka, bet njemot veeraa kahi ieteikumu, tu tai meitenei pasaki, lai uzvelk iiiiiisos svaarcinjus, nu tip kaa anime schoolgirls vai vispaar pozee kaila. tongue.gif saki, ka tev taa vieglaak uztvert un ka maaksla njem upurus laugh.gif
Keydan
2 Pakkun:
Hentai! laugh.gif
Keydan
Мини-манга про Bithehell Outou
image
LeoR
Labs komiksins... vinam pat beigaas nebija jaamaksaa smile.gif
Pakkun
ideja prikoliiga, tikai salaati rakstaas - lettuce un minde iisteniibaa ir mind happy.gif
Keydan
С "mind" я и впямь прокололся, а вот то что "lettuce" так пишется я знал, ты просто представь, как я там впешу это слово, вот и сократил, кто Англ. знает - поймёт. smile.gif
Keydan
A maid!!!

image

Es zinu ka kajas ir brismīgas.
Kaede
Man ir tikai viens vārds sakāms- patiesi sugoi!!! Visi darbi!!! smile.gif
LeoR
Vispaar jau tiiri taa neko, bet tomeer kaut kas mazliet pietruukst- neizcelas kruutis un arii gurnus vajadzetu plataakus, tad vareetu arii iisaakus svarcinjus... (vispaar nebuutu slikti ja buutu uniforma liidziga taam kaadas bija redzamas animee, piemeeraam "He is My Master"), bet nu taa normaali sanaacis un ir OK. smile.gif

Keydan
image
Keydan
Jauns karavirs! Zinu, Zinu, zobens ir par garu...
Kirara
QUOTE(Keydan @ May 16 2006, 19:04)

image

Galva ir ok, bet meitene ir ljooooti gara. Veel man patiktu tas, ka tu kleitai buutu galus sakrokojis.

p.s. pameegjini ielikt kaadu ar roku kraasotu darbu! wink.gif
Keydan
Varbut ielikšu.

šeit jaunais darbs fotošopa, velak originalu izlikšu.
image
Kirara
Labi izkraasoji un uusinjas man arii ljoti patiik. Man taa shkjiet, ka uusinjas ljoti maina cilveeka izskatu.°
Kaa man patiik uusinjas!!!! laugh.gif (pa iisto)
Cow
unsure.gif Es nemaku taa roku tureet takaa tava zimejuma...
Keydan
Bernība vairak Lego spelēt vajadzeja, tad rokas butu kustīgas! smile.gif

2 Kirara:
Man ari škiet ka usas(bardas ari) maino cilvēku!!!
Viņš kļust vīrišķīgs!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.