Keydan
Apr 30 2006, 17:24
1)Всё... Наверное, потом скачаю инуяшу...
2)Ну я же говорил, что я лица девушек рисовать не умею... ну кроме одного варианта, но к таким образам оно не подходит ни чуть!
Ладна... Всё ещё впереди! Буду учиться и стараться!
Tigra2
Apr 30 2006, 17:33
I think that her breasts need to be higher than they are.
Thats the bigest mistake.
Face is not that bad; Keep on tryin.
Btw. padbarodak u ņijo očeņ dļinij.
Keydan
Apr 30 2006, 17:57
Хм... А вы правы... Про лицо я уже сказал, я не умею рисовать девичьи лица (зато нормально рисую мужские). На счёт груди, приму во внимание!
Димакима пока с трудом, так что будет позже! А пока вот ещё 2 работки!
lorraine_cutie12
May 1 2006, 11:31
I drew this on paint. Well, not much. But quite a shame. I haven't practiced for months. T_T
В чё прикол выкладывать на моём показе?
Я конечно понмаю что красиво и т.д. но.... что за?
ed_soprano
May 1 2006, 12:44
nu vidja 4to 4el pi6et na ingli6e..mozet prosto njevjehal +D ,...sme6no vi6lo konje6no +DD
А халера всего навсего - зуд! Ж)
Archer-(Fate: Stay Night)-
May 1 2006, 16:38
Вот недоделка, потом попробую чтонибуть с ней сделать в фотошопе:
Ziimeejumi diezgan profesionaali, bet man liekas, ka mazliet vienveidiigi.
Gaidam to briidi, kad peedeejais tiks izkraasots photoshopa
!
QUOTE(Keydan @ May 1 2006, 15:48)
Вот недоделка, потом попробую чтонибуть с ней сделать в фотошопе: vo, šitais ir ļoti labs... he, he, seja riktīgi labā!
diez, ko tas meitēns te dara??būtu gājis uz useriem...
par meiteņu sejām - practise makes perfect... kāds to teica, neatceros kurš, bet dieva vārdi!
Ужастно да? Но это моя первая работа в фотошопе!!!
Alexiel aka Organic Angel
May 2 2006, 20:44
Для первого раза - супер. Да и не для первого - тоже.
Hmmm, taa neko, varbuut tikai vareeji mazliet vairaak notiiriit liekos punktinus un shviikas pie liinijaam un zobena asmenim izveeleetis kaadu citu kraasu toni, savaadaak, nez, atgaadina banaanu
Bet nu teikshu taapat, kaa Alexiel prieksh pirmaa darba photoshopaa ir loti labi.
Потом ещё когонить в фотошопе сделаю...
2 LeoR :А помогли мне очень те ссылки котрые ты у себя там указывал!
Новая работка!
Sensei
Надо было лицо чуть вниз наклонить и злаза зделать другими, но поздно...
Samuray klasnij!!!
Tolko u njivo shlapa(ilji kak eta nizivajitsa) maljinkaja. Prosta etji shlapi abichno na mnoga bolshe. A vsjo astaljnoje cool!
Маленькая? Я думал что наоборот большая!
jaa, par mazu un to cepuri mazliet vairaak uz aciim ar dereetu. bet tai meitenei daudz kljuudu. kruutis, kakls, bet seja izskataas kaa sonikam
(pareizrakstiiba - aij aij aij. DEATH nevis deth
)
Hmm.. Taa kleita kaut kur redzeeta, maybe Heroes V?
Nē, Nē, Nē!!! Какой Heroes V? Идею я из дгугого постера взял
2 Pakkun:Всё! Убедил! Вечером новую нарисую!
jā, zobenam toč citu krāsu vajadzēja. vispār vajadzēja atteikties no dzeltenā... tāds pabriesmīgs tonis. par meitenes seju - nu, ir labāk, bet taisi vēl... par džeku bruņās - nu tu jau mums masķers.
Ну что можно сказать... NICE! GOOD! GREAT! KEEP IT UP DAMN IT! Ну типо таго!
Рисуешь просто классно!
Ща другого дядьу делаю в фотошопе! Авось лучше будет!
Девушка с косой - вторая попытка!
peedeejo ziimeejumu apluukoju un noelsos - prikoliigs dzhekinjsh. tad izlasiiju parakstu - meitene
kruutis, acis, gurni labojami. bet prieksh dzhekinja kleitaa izskataas sasodiiti labi
Вот! Я же вам говорил сто раз! не умею я рисовать девушек!
Глаза у неё такие потому что кровожадная! Грудь как правильно в такой ситуации рисуют не знаю. Лицо по мне типичное женское.
Новый МЕХА!
Девушка ангел...Знаю, на лице маловато эмоций, в следующий раз исправлюсь
П.С. и не намекайте что на парня похож, НИЧЕГО НЕ ПОХОЖ! Я удастоверился!
par meitenēm... varu ieteikt, kā patrenēties - palūdz kādai labai, parasti izpalīdzīgai meitenei, lai viņa kādā brīdī pasēž tev priekšā vajadzīgajā pozā, a tu viņu tikai zīmē. būs tev gurni, krūtis, viss kā vajag! dzīvu cilvēku pārvērst animē nav nemaz tik grūti (neesmu mēģin. bet varētu būt viegli. tu pamēģini un pasaki man). māksla būs rokā, a pārējo tu tikai pēc atmiņas.
peedeejaa meitene jau tomaar labaaka, bet njemot veeraa kahi ieteikumu, tu tai meitenei pasaki, lai uzvelk iiiiiisos svaarcinjus, nu tip kaa anime schoolgirls vai vispaar pozee kaila.
saki, ka tev taa vieglaak uztvert un ka maaksla njem upurus
2 Pakkun:Hentai!
Keydan
May 12 2006, 20:29
Мини-манга про Bithehell Outou
Labs komiksins... vinam pat beigaas nebija jaamaksaa
Pakkun
May 12 2006, 21:03
ideja prikoliiga, tikai salaati rakstaas - lettuce un minde iisteniibaa ir mind
Keydan
May 12 2006, 21:59
С "mind" я и впямь прокололся, а вот то что "lettuce" так пишется я знал, ты просто представь, как я там впешу это слово, вот и сократил, кто Англ. знает - поймёт.
Keydan
May 16 2006, 20:04
A maid!!!Es zinu ka kajas ir brismīgas.
Man ir tikai viens vārds sakāms- patiesi sugoi!!! Visi darbi!!!
Vispaar jau tiiri taa neko, bet tomeer kaut kas mazliet pietruukst- neizcelas kruutis un arii gurnus vajadzetu plataakus, tad vareetu arii iisaakus svarcinjus... (vispaar nebuutu slikti ja buutu uniforma liidziga taam kaadas bija redzamas animee, piemeeraam "He is My Master"), bet nu taa normaali sanaacis un ir OK.
Keydan
May 19 2006, 20:24
Keydan
May 20 2006, 09:43
Jauns karavirs! Zinu, Zinu, zobens ir par garu...
Kirara
May 20 2006, 10:00
QUOTE(Keydan @ May 16 2006, 19:04)
Galva ir ok, bet meitene ir ljooooti gara. Veel man patiktu tas, ka tu kleitai buutu galus sakrokojis.
p.s. pameegjini ielikt kaadu ar roku kraasotu darbu!
Keydan
May 20 2006, 10:09
Varbut ielikšu.
šeit jaunais darbs fotošopa, velak originalu izlikšu.
Kirara
May 20 2006, 11:02
Labi izkraasoji un uusinjas man arii ljoti patiik. Man taa shkjiet, ka uusinjas ljoti maina cilveeka izskatu.°
Kaa man patiik uusinjas!!!!
(pa iisto)
Es nemaku taa roku tureet takaa tava zimejuma...
Keydan
May 20 2006, 15:30
Bernība vairak Lego spelēt vajadzeja, tad rokas butu kustīgas!
2 Kirara:Man ari škiet ka usas(bardas ari) maino cilvēku!!!
Viņš kļust vīrišķīgs!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.