i am coming after candy you know.. labs ir, ķeramies pie lietas.
nu es personīgi no robotiem saprotu tikai lielo neko, tad es jau tā īpaši nevarēšu spriest par par pareizību, vai nepareizību. bet par tehniku, un izstrādi gan es esmu spējīga parunāt!~ xD
pirmais darbs - teh robots. nu skaists, bez gala skaists. man uzreiz acīs iekrita sīkās detaļas t.i. tur visādi aplīši, kvadrātiņi un svītriņas. jā, bet ar to krāsojumu un ēnojumu tā ir, kā ir. kāpēc krāsojot ir švīkāts? man patīk džekiņa antena. izskatās pēc jaunajām tehnoloģijām (esmu apsēsta ar tām).
skaists ierocis. ticu, ka to nebija viegli uzzīmēt. man patīk arī stilīgie zābaki. nezinu tavus uzskatus, bet es tev varētu ieteikt pēc darbs pabeigšanas visas liekās līnijas izdzēst. izskatītos glītāk un kārtīgāk, un tas manāmi uzlabotu darba izskatu un kvalitāti. tev ļoti labi ir izdevies uzzīmēt rokas - tieši plaukstas. proporcionāli pareizas. tas ir labi, tik man liekas, ka viena ir nedaudz lielāka par otru.
labs ir nākamais darbs - teh robots 2. yēy, kaut kas pilnīgi savādāks. es ieraudzīju zvaigzīti!~ kawaii priekš robota. un šim ir veselas divas antenas. viņš ir aprīkots ar vēl jaunākām tehnoloģijām. par tām liekajā svītrām es jau teicu. šim darbam ir labākas kvalitātes ēnojums. tas vairākās vietās ir plūstošāks un pievilcīgāks. prieks skatīties, ka tu progresē. man liekas, ka šim robotam plaukstas (nu viena redzamā) ir stipri par mazu, salīdzinot ar ķermeņa apmēriem.
man ir radies iespaids, ka tu esi nomainījis zīmuli. vai tā ir?, jo salīdzinot ar iepriekš postoto darbu, tagad zīmulis ir stipri tumšāks.
kopumā man ir liels prieks, ka tu progresē, un viss kustās uz priekšu. tā turēt Keydan!~
and now where is my candy?