Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Art of Keydan
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Cowkiller
taa vieta atgaadina no lineage 2 mithril mines enterance(dwarfu teritorijas spots kuraa es botoju! laugh.gif )
patiik fons un cirvis ar labs rolleyes.gif
kahi
Zinu, galva ir parlielu... dry.gif

vai kāds sienas klāt tev par tavām anomālijām? liela galva vēl nav pasaules gals! piem. milzīgs, pa zemi velkams krāniņš - vot tā ir problēma! šim džekam, paveicies ar smadzenēm
Keydan
IPB Image
"Soldier in the rain"
smile.gif
Storm
Oho! Peedeejais tishaam baudaams sanaacis! Keep it up! biggrin.gif
Keydan
smile.gif Thx!
Vel viena meitene... Jus taču zinat ka man neiznac zimet meitenes...
Bet šita ir norm:
IPB Image

Tagad viņai taisu lineartu un pec tam krasošu. smile.gif
Ragana
"Soldier in the rain" vnk sugoi. Perfekts darbs, man vislabāk patīk reālistiskais fons, rada tādu jocīgu sajūtu...
Tā meitene... Vismaz var saprast, ka tā ir meitene.
X_Kamui
Вот последний мне ну оооочень нравится... rolleyes.gif

хотя мне щас всё нравится и ваще немного голова кружится, пасху "обмыл" мля wacko.gif
и...и ну действительно классный рисунок!!!
Pakkun
meitene tiešām forša. lai radītu sievišķīgāku iespaidu, varēji to viņas robotisko roku mazliet slaidāku, sievišķīgāku uzzīmēt(a to man atgādina vienu no hentai galerijas bildēm biggrin.gif) moš ar kkādiem asmeņiem pie pirkstiem rolleyes.gif
soldier in the rain - darbs ar emociju iekšā. super!
Janots
ja pedeja FORŠA laugh.gif
nedaudz atgadina MoonLightSpectres stailu bet tas mans milakais
Dead Star
Piekritīšu tev - šī ir sanākusi tik tiešām tīri ok. Un arī Pakkun par to robot-roku - nevaidzēja sievišķim to tik masīvu. Ķermenis atkal ir pat ļoti labi izdevies ^__^ vienīgais-nav kājas par tievu no ceļgala? Un var jau,protams,šamējai vairāk matu uz galvas uzzīmēt,lai sievišķīgāku pataisīt. Bet nu kopumā jāatzīt,ka tev sanāk arvien labāk.
Tenma
QUOTE(Keydan @ Apr 4 2007, 23:54) *

smile.gif Thx!
Vel viena meitene... Jus taču zinat ka man neiznac zimet meitenes...
Bet šita ir norm:
IPB Image

Tagad viņai taisu lineartu un pec tam krasošu. smile.gif

hm... no bruņojuma viedokļa plika naba nav vēlama tikpat ļoti kā atklāts krūškurvis... biggrin.gif
Starp citu, kaut kas nav ar apakšstilbiem, bet citādi ir Ok, pat dikt laps...
Keydan
THX for comments! Problemas ar kajam un ceļgaliem? Nu viņa taču ir kiborgs! biggrin.gif

random bishounen dark elf:

IPB Image
Cowkiller
galva ir labaa bet zemaak ir baigi nohaltuureets...
Huney Bunny
Vareetu buut labaak bet ir tieshaam ljabinji smile.gif man patiik tavi darbinji laugh.gif
Keydan
J... Thx! biggrin.gif Zimet maz laika... man šeut ir viens mecha, viens druids un viens "Blood Angel" bet nepabeigti...
X_Kamui
Šitais man, no visiem taviem darbiem, patiik visvairaak))) rolleyes.gif
Tenma
QUOTE(Keydan @ May 6 2007, 23:27) *

Problemas ar kajam un ceļgaliem? Nu viņa taču ir kiborgs! biggrin.gif

ui, šitādu ataisnošanos vēl nebiju dzirdējusi biggrin.gif Bet arī kiborgam diez vai derēs ceļi, kuri izskatās nelokāmi...
Janots
pedejais ir hot... wub.gif
smuki gan
Asuka
QUOTE(Keydan @ May 6 2007, 23:27) *

THX for comments! Problemas ar kajam un ceļgaliem? Nu viņa taču ir kiborgs! biggrin.gif

random bishounen dark elf:

IPB Image

bishounen - sexy *fano par bishouneniem*
darbs baigi patīk. tā acs vispār super. man jau vairāk patiktos, ja būtu vairāk tā ēnojuma, un vairāk to maziņo un izstrādāto detaļiņu, bet nu šī darba kvalitāte vienalga ir un paliks laba.
nu pāris vārdos - baigi labie zīmējumi. parādi vēl kaut ko. XD
Keydan
You all are to kind!
Driz laikam vel kko ielikšu...
Tigra2
šitais riktīgi naisu... :3 ne tikai riktiigi, bet uuber, uuber naisu. :3 wub.gif
Bishouneni rullz, kef, kef...nav pat kur iisti piesieties, tiešām labais. :B
Keydan
IPB Image
Vel viens Mecha!!! TAR-1 "Lynx"! Labakais mechs kuru es jebkad esmu zimejis!!! smile.gif

...

IPB Image

Ar katru meiģinajumu man meitenes sanak labak un labak... laugh.gif
Cowkiller
tas robots nav ne uz pusi tik labs kaa taa meitene... rolleyes.gif
Saint_one
piekrītu cowkiller biggrin.gif
Un kapēc tā mecha ir melna ar baltām kontūrām, tas nekur neder! I want the original one please unsure.gif ph34r.gif
kahi
meitenēm kājas un rokas par tievu. i. bet vismaz var pateikt, ka tā ir meitene.
exile
nu ja neskatities zemaak par celiem rodas iespaids ka meitene ir kliba un atspiezhas pret savu zobenu kaa pret spiekji biggrin.gif Savaadaak lielu vainu nesskatu. Ko nevar teikt par mechu - galiigi nevar just apjomu un viduklis pavisam nenolasaams.
P.S. Baac man nenormaali besii, kad darbus bojaa photoshopaa virsuu rakstot tekstu kas galiigi neieseezhaas darbaa( vismaz vareeji kautkaadus filtrus vai kaadu materialitaati pieshkirt tiem, vai vienkaarshi ar ziimuli pirms skaneeshanas uzrakstiit veelamo, ja maaki)
Keydan
Vis ir saredzams! Tu esi akls (no offence) laugh.gif

Nakamais:
IPB Image

SUPER HERO!!! laugh.gif
The "Heavenly Angel" smile.gif
Arts
Šitas laaabs!Ar masku,rocket pack un plus vēl enģelis!
Nice! wink.gif

P.S.Nedaudz kārtīgāk vajag...
Keydan
IPB Image

"Come at me by one"

Haltura bet man patik...
Saint_one
Nākošie zīmējumi ir labi tikai derētu viņus pabeigt uz photshopa. Nu uztaisīt lineart un izkrāsot.
Pakkun
par heavenly angel -> jet-pack + apmetnis = iespējami 3. pakāpes apdegumi biggrin.gif
exile
nevis iespeejami bet gan garanteeti biggrin.gif
Keydan
QUOTE(Pakkun @ Jun 29 2007, 23:14) *

par heavenly angel -> jet-pack + apmetnis = iespējami 3. pakāpes apdegumi biggrin.gif

"Antigravitation jetpack" duh. Ja tas butu parasts jp viņš viņu nepaceltu.
Tenma
QUOTE(Keydan @ Jun 29 2007, 21:11) *

IPB Image

"Come at me by one"

Haltura bet man patik...

tici vai ne, bet man ar! wink.gif
Pakkun
QUOTE(Keydan @ Jun 30 2007, 11:01) *

anti-gravitācija vai kailas liesmas, tie divi caurumainie dzeses trumuļi apakšā man liek domāt par nopietna karstuma klātbūtni ph34r.gif un tās trubiņas dod iespaidu tādu, ka kkas šaujās ārā(uguns, UGUNS!!), bet cik es zinu, gravitācija pastāv viļņu, ne strūklu veidā. biggrin.gif HA!
Keydan
QUOTE(Pakkun @ Jun 30 2007, 13:03) *

anti-gravitācija vai kailas liesmas, tie divi caurumainie dzeses trumuļi apakšā man liek domāt par nopietna karstuma klātbūtni ph34r.gif un tās trubiņas dod iespaidu tādu, ka kkas šaujās ārā(uguns, UGUNS!!), bet cik es zinu, gravitācija pastāv viļņu, ne strūklu veidā. biggrin.gif HA!

Tie ir radiatori! ph34r.gif
Pakkun
QUOTE(Keydan @ Jun 30 2007, 17:16) *

QUOTE(Pakkun @ Jun 30 2007, 13:03) *

Tie ir radiatori! ph34r.gif

ja tie ir radiatori, kas ļauj lidojuma laikā sasildīties - tie ir karsti. ja tie ir radiatori siltuma novadīšanai - tie arī ir karsti. more eggsplanation necessary!
esi redzējis filmu the rocketeer ? iesaku noskatīties! viņam apmetņa nebija cool.gif
Keydan
Ehhh... tehnologiju paskaidrot man vardu nepietiek... but to filmu es redzeju... norm filma.

NEXT
IPB Image

A golem!!! smile.gif
Janots
melkij goblin/domovoj krutoj!
po moemu lokti nepravilno... niznaja linija dolzna na lokot zaxodit a ne naoborot, inace kazetsja cto lokot i sgib ruki pomenjali mestami. nemnogo pleci ne togo... ili on v poze? a tak lavwe zdorovo laugh.gif
Keydan
IPB Image

IPB Image

Jaunie darbiņi...
Asuka
i am coming after candy you know.. labs ir, ķeramies pie lietas.
nu es personīgi no robotiem saprotu tikai lielo neko, tad es jau tā īpaši nevarēšu spriest par par pareizību, vai nepareizību. bet par tehniku, un izstrādi gan es esmu spējīga parunāt!~ xD
pirmais darbs - teh robots. nu skaists, bez gala skaists. man uzreiz acīs iekrita sīkās detaļas t.i. tur visādi aplīši, kvadrātiņi un svītriņas. jā, bet ar to krāsojumu un ēnojumu tā ir, kā ir. kāpēc krāsojot ir švīkāts? man patīk džekiņa antena. izskatās pēc jaunajām tehnoloģijām (esmu apsēsta ar tām).
skaists ierocis. ticu, ka to nebija viegli uzzīmēt. man patīk arī stilīgie zābaki. nezinu tavus uzskatus, bet es tev varētu ieteikt pēc darbs pabeigšanas visas liekās līnijas izdzēst. izskatītos glītāk un kārtīgāk, un tas manāmi uzlabotu darba izskatu un kvalitāti. tev ļoti labi ir izdevies uzzīmēt rokas - tieši plaukstas. proporcionāli pareizas. tas ir labi, tik man liekas, ka viena ir nedaudz lielāka par otru.
labs ir nākamais darbs - teh robots 2. yēy, kaut kas pilnīgi savādāks. es ieraudzīju zvaigzīti!~ kawaii priekš robota. un šim ir veselas divas antenas. viņš ir aprīkots ar vēl jaunākām tehnoloģijām. par tām liekajā svītrām es jau teicu. šim darbam ir labākas kvalitātes ēnojums. tas vairākās vietās ir plūstošāks un pievilcīgāks. prieks skatīties, ka tu progresē. man liekas, ka šim robotam plaukstas (nu viena redzamā) ir stipri par mazu, salīdzinot ar ķermeņa apmēriem.
man ir radies iespaids, ka tu esi nomainījis zīmuli. vai tā ir?, jo salīdzinot ar iepriekš postoto darbu, tagad zīmulis ir stipri tumšāks.
kopumā man ir liels prieks, ka tu progresē, un viss kustās uz priekšu. tā turēt Keydan!~ smile.gif
and now where is my candy?
Arts
Skatamies uz 1. čali...skatamies...smuka antena,kaska,suits normāls...izskatās jau kruti,kā no F.E.A.R. izkāpis un paķēris visādus pričendāļus līdz.
Griežam....auduma bikses...dikti smuks automāts(tjipa ubgreidots SMG laikam),kombatu knaifs...griežam tālāk....
Ōh WTF!!?Kur ir kājas,kāpēc rokas ir garākas par kājām??Vai kaujā pret mutantu,viņam noēda kājas,un tad nošāva vietējo liliputu un viņa kājas piešuva viņam???
Tātad,viss ir ok,bet kājas varēja būt garākas un ar lielākiem kick-ass bootiem.
2. jau ir bots.Wireing un bruņas labi izskatās.Antenas laikam apsorbē enerģiju,vai arī pie viņa var pieslēgt TV.

Request have I for you:
Ja nebūs pārāk grūti,uzzīmē kaut ko no WarHammer 40k,tjipa kādu Tau robotu,vai Space marine....brīva izvēle.Tev kareivji un visādi boti,labi padodas. wink.gif
Keydan
Asuka
THX par komentu!
Candy is mental! You had your share! biggrin.gif
Zimuli nemainiju bet mainiju tehniku.
Un tas nav robots bet... nu ja robots bet ne ka parasts tads robots... to put it simply "Gaia Orbital Jager Armor Mk-4"...
Arts
Ja... proporcijas varetu but labak...
Tas nav TV antenas bet "Short warp Gate System".
Kkadu charu no WH uszimešu!
Par to "solderu" viss ir uzrakstits http://keydan.deviantart.com/ <- šeit
Keydan
Arts, grib kko no WH40k!?

Tadadadata!

IPB Image

CHAOS SMACE MARINE!
Arts
Woo,pretty,pretty! wink.gif
Dikti šmeisīgs chaos marine.Ģīmis kā parastajam space marine leitnantam,nedaudz Chaos lordam. smile.gif
Mishelin
Nekaada vaina .. Patiik smile.gif
Keydan
Thanks...

Tatadadadadam!!!

Nakama meitene! Vel viens fanasts...

IPB Image

Try and gues who it is?

My gal drawing skills are getting greater by the minute!
slim
Yeah... Man arī patīk "Rider" no "Fate - Stay Night". Zīmējums ir lielisks, bet kleitiņu varēji īsaku uzzīmēt, jo viņai pavisām īsa bija. Naži sanāca forši, un man patīk zīmējuma kompozīcija. Fons ir pavīršs. Bet manos zīmējumos fonu vispār nav... Tātad, 10 balles no 5.

P.S. kādreiz arī pamēģināšu "Rider" uzzīmēt!
Pinkpanther
peedeejaa simpaatiska iznaakusi, eenas prasaas izteiktaakas un linearts nu jaa... vinjai smuki mati. happy.gif
Keydan
Paldies par comentem!

Nakamie darbiņi...

IPB Image
THE REMAKE!!! laugh.gif Kkur mana galereja bija viņš tikai citos apvalkos un... nu pavisam cits viņš bija! ph34r.gif tikai vard palika.

Un vel:
IPB Image

Arts prasija Tau, Arts dabuja Tau! smile.gif
Atrais sketch... kadas 30-40 minutes...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.