nē, īstenībā dievs nogāzās no debesīm uz elli...
par zīmējumu- vienīgais, kas man nepatīk dieva/velna z. ir tas, ka audums, labajai rokai laikam, ir tāds stīvs. varēja būt nedaudz gaisīgāks, izskatītos dabīgāk.
2. zīm. džekam ar abām rokām kkas nav kārtībā!
Labaa roka kas tur zobenu (ja taa ir labaa roka) neizskataas taa, ka vinja buutu izpiesta uz priekshu.
Tad nekas man neizdevas...
Karamele
Jun 1 2006, 18:05
pēdējam darbam netikai labā roka nav kārtībā bet gan arī plecs ir galīgā čupā, arī kreisā roka liekas kroplīga, kā arī plauksta nekam neder, kājas ir stīvas un nav pēdu, man nepatīk seja.
Tas jau nav kritika bet atriebiba!
Karamele
Jun 1 2006, 21:12
bāc tas bija smieklīgi par ko ta man atriebties? es tādu kritiku baroju visiem!
Nu tad gaidi atribibu!!!
Karamele
Jun 4 2006, 10:02
Ir labi bet visi zīmējumi tev uz vienu šniti...kkas nav kārtībā ar labo plecu bet tā ir ok
Tas, kas pliivo ir apmetins? Man liekas, ka taa lociijumam vajadzeeja buut savaadaakam.
acu skatiens taac biki pajociigs. izskataas, ka vish shkjieleetu. bet taa jau normaali.
Erik4xp
Jun 4 2006, 13:09
Viss jau normāli... Vispār tev unikāls stils
Un uz kājām tās siksnas ar diviem ķēdes posmiem, siksnas zīmē ieliektas tā lai veido 160 grādu platu leņķi, citādi neizskatās labi...
2 Karamele:
Ar labu leci vis ik normali.
2 Kirara:
Plivums? Varbut tev ir taisniba...
2 Kazuki:
Acs viņam ir tadi jo viņš ir nikns demons!
Šeit bus mans jaunais darbiņš! A Blinde Dark Elf! Cic viņš ir skaists!
ir labs. tieshaam cmuki, parspiiti tam ka vish taac bik kaulains
Jaa, kaulains ir. Shkjiet, ka labaa roka vareetu buutu garaaka.
Vienkaši man neidevas viens efekts! Bet laba roka ir tieši vajadziga garuma jo viņa ir talak un ir spiesta lejup.
Erik4xp
Jun 7 2006, 19:36
Forši sanācis...
Atgādina tos tipiņus no Warcraft...
X_Kamui
Jun 8 2006, 03:10
Tur akls ir tikai viens - Lord Illidan^^
(My War3:FT fav hero - Crypt Lord)Оуу, тот демон получился просто супер, мне очень понравился
Хехе я сам тоk одних демонов и рисую в последнее время...^^
Šeit bus meitenite. Bet ideju es paņemu no vienas anime...
Kaajas par iisu, acis-jociigas.Zinu, ka plaukstas vareeji uzziimeet labaakas.
Hey! Acis ir normalas!!! Tas taču ir maza meitene!
yuuni no kukuki, I gues (luved it) - vai arii es kļūdos...
izskaatās simpātiska, bet pāraugusi, sejā trūkst bērnišķīguma.
Zinam, bet vinjai tieshaam seja nav pietikami beernishkjiiga, lai buutu beernishkjiiga. (tas laikam izklausijaas jociigi, bet savaadaak nevaru paskaidrot.)
Zinam, bet vinjai tieshaam seja nav pietikami beernishkjiiga, lai buutu beernishkjiiga. (tas laikam izklausijaas jociigi, bet savaadaak nevaru paskaidrot.)
To ko tu sari ir zinams ka taftalogija!
Keydan
Jun 13 2006, 22:00
Šeit bus jaunais darbiņš!!!
Skaists vai ne?
Taison
Jun 13 2006, 22:15
oooho.... izstraadaats labi... man patiik... nez kapeec man liekas ka shitais ir no kaadas speeles vai animes... man liekas pareizi?
Kirara
Jun 13 2006, 22:58
Man patiik efekts, man ljoti patiik tas.
Kikyou
Jun 14 2006, 08:52
Man ļoti patīk pēdējais!
Tādi darbi, kuros ir gaišs uz tumša, man personīgi baigi patīk.
Zobens arī vienkārši super. o.o Un tērps... Es ar gribu mācēt ar daudz detaļām zīmēt. ><
Erik4xp
Jun 14 2006, 11:37
Mazliet atgadina Prince Of Persia... Izskatās ideāli.
Bet kļūda - apsējs galavai plīvo, bet kāpēc apmetnis tā līgani stāv
Keydan
Jun 15 2006, 09:15
Šeit bus viens Oni...
EDITED VARIANT
Dead Star
Jun 15 2006, 15:57
Neesmu tava zīmēšanas stila piekritēja,bet jāatzīst,ka iznāk tev labi
Pēdējam vienīgi nepatīk tas krāsu salikums .. uz zila ar sarkanu
nu nez ..kaut kā neiet kopā,bet tā jau ir ok
Kirara
Jun 15 2006, 18:09
Taas ir preteejaas kraasas, taapeec nesakriit, bet vispaar ir gruuti preteejaas kraasas labi salikt kopaa.
Tierra san
Jun 15 2006, 19:39
Smuki. Man labaak patiik otrais ziimeejums sarkans uz melna.
Kirara
Jun 15 2006, 19:42
Tas sarkans uz melna man vispaar nepatiik..jociigi gan, bet man shii kraasu kombinaacija ir tik biezhi redzeeta, ka jau apnika.
Tierra san
Jun 15 2006, 19:47
Kursh tev labaak patiik?
Kirara
Jun 15 2006, 20:07
No tiem diviem zilsarkanais. ö_ö
Keydan, man laikam arii shis stils kuram tavaa galerijaa ir tie 3 peedeejie darbi driiz apniks, ja tu visu laiku taadaa stilaa vien ziimeesi.
Keydan
Jun 15 2006, 21:02
Nu tu ari tikai viena stila zime! Vispar šeit daudzums viena stila zime, tikai maino tematiku. Ko jus gribat lai es zimetu???
P.S.
Man vispar patik visi mani darbi, jebkura apstradajuma!
Man liekas, ka ne jau stilu vajag mainiit, bet pieliec saviem darbiem klaat backgraundu, sizhetu, piemeeram kaleejas kal smeedee iero4us, bruninieki krogaa zhuupo pie apala galdina , elfu burvis raada savai elfu meitenei burvju trikus, elfi treneejas shaut meerkii, mironji vandaas rinkii pa kapseetu, nebuutu slikti kaadu kaujas ainu u.t.t
Erik4xp
Jun 15 2006, 21:12
Stilam nav ne vainas - Tik varētu izmēģināti stilu ar mazliet vairāk krāsām.
Zinu pašam slinkums krāsot, bet ne jau es krāsošu tavus darbus
Keydan
Jun 15 2006, 21:14
QUOTE(LeoR @ Jun 15 2006, 21:12)
Man liekas, ka ne jau stilu vajag mainiit, bet pieliec saviem darbiem klaat backgraundu, sizhetu, piemeeram kaleejas kal smeedee iero4us, bruninieki krogaa zhuupo pie apala galdina , elfu burvis raada savai elfu meitenei burvju trikus, elfi treneejas shaut meerkii, mironji vandaas rinkii pa kapseetu, nebuutu slikti kaadu kaujas ainu u.t.t
To es meiģinašu... Diezvai man kas izdosies...
Neptuuns
Jun 16 2006, 00:27
Man ja godiigi visi ziimeejumi patiik, es ar kaukaa uz to pusi ziimeet censhos, bet man tik labi nesanaak, katraa zinjaa viena lieta mani kaitina. Anglju valodas pareizrakstiiba- aklais, aklaa, akls- blind, bez "e", bet viss cits shtokos manliekas.
nav sikti man vismaz patiik kraasu risinaajums bet taas cilveeku proporcijas gan krietni vien pieklibo..
Keydan
Jun 16 2006, 13:22
Sen es MECHu nezimeju...
Šeit bus TINMAN
Kirara
Jun 16 2006, 19:16
Ir labaak, bet man taa shkjiet, ka fonu tu vareetu ruupiigaak ziimeet.
Keydan
Jun 16 2006, 20:09
TINMAN zimeju apm. 30min bet fonu 5 min!
Pakkun
Jun 16 2006, 21:30
tas zobens kko neshtimmee .. ja vien tam nav kkaads sonicsuperduperblaasters
Tierra san
Jun 16 2006, 22:35
Smuki, vieniigi tur tas lauks ar tankiem diivains. Zinu jau zinu pa 5min man pashai fons labaaks nebuutu. Pie Tinman man nav kur piekasiities.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.