Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Art of Keydan
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
kahi
nedaudz izskatās, ka vinām ir zaķulūpa. bruņojums - as always, tu jau mums nepārspējams. tik tiešām gribas, lai tavos darbos parādās tādas sulīgas krāsas. un, saki, lūdzams, kāpēc esmu novērojusi, ka tev robotiem dažas detaļas ir spilgtas, izteiktas, pat pārspīlēti parādītas, bet viss pārējais tādos pieklusinātos toņos? tas tā speciāli?

nedaudz izskatās, ka vinām ir zaķulūpa. bruņojums - as always, tu jau mums nepārspējams. tik tiešām gribas, lai tavos darbos parādās tādas sulīgas krāsas. un, saki, lūdzams, kāpēc esmu novērojusi, ka tev robotiem dažas detaļas ir spilgtas, izteiktas, pat pārspīlēti parādītas, bet viss pārējais tādos pieklusinātos toņos? tas tā speciāli?
Keydan
QUOTE(Arts @ Jan 14 2007, 19:13) *

Hehehe...Krievijas dārgākā filma.
Vilkusuns.

Stāstot ka filma ir tik laba,ka to var likt blakus Gredzena Pavēlniekam. smile.gif

Vilkusuni es ari redzeju... bet ta filma pec kuras es šito te uzsimeju bija "Kad Saule bija Dievs"! laugh.gif

un, saki, lūdzams, kāpēc esmu novērojusi, ka tev robotiem dažas detaļas ir spilgtas, izteiktas, pat pārspīlēti parādītas, bet viss pārējais tādos pieklusinātos toņos? tas tā speciāli?

Emmm... don't know... maybe... yes? Tiešam nezinu.... smile.gif
Bika6
Kā dabu tik tīru lapu ?
Keydan
White Color Brush tool, duh!!! tongue.gif
exile
eraser rullz - erti un vienkaarshi.
Kopumaa "Slavic warior" jau izskataas labi ja nepiesieties pie daudzaam siikaam pavirshiibaam.
Tigra2
Aaww... tavs pēdējais ir kawaii...
Gribētos viņu nohagot lai shamais spirinās...(woo-hoo mana riebīgā paraža iepazīstoties ar cilvēku, to nohagot...)

Izstrādājums un tērps ir ļoti labs. Pēdiņas diemžēl prasa apstrādi...
Keydan
IPB Image

Hehe! Velviens Mecha! smile.gif
TA-3 The FrontMaker ph34r.gif
exile
mmm, tas ir labaakais mecha ko no parastajiem mirstiigajiem juzeriem esmu redzeejis laugh.gif
Storm
QUOTE(Tigra2 @ Jan 16 2007, 15:02) *

Aaww... tavs pēdējais ir kawaii...
Gribētos viņu nohagot lai shamais spirinās...(woo-hoo mana riebīgā paraža iepazīstoties ar cilvēku, to nohagot...

lai jau padziivo nabags veel kaadu laiku... biggrin.gif

Peedeejais tiiri skariigs, nepatiik vieniigi pirxti rokai... un, protams, atkal man gribeetos kraasu.. mmm ph34r.gif
Keydan
Es labprat krasotu, pet meiģinu, bet man vajag super tutorials!!! Jo es nevaru saprast ka var dabut TIK labu lineartu un ka var visus tos efektus radit. Vienkaši krasot es taču varu... driz varbut bus viens darbiņš.
Keydan
IPB Image

"Moody Dwarf" smile.gif
Mimi
oojee, kaa man vinsh prikolee... uuberiigais dwarfs.. biggrin.gif
Keydan
Thanks! biggrin.gif
IPB Image
Viens krasots darbs...
I S*CK at photoshop! biggrin.gif
Slowman un Stisckboy ir supervaroņi.
Supermens salidzinajuma ar viņiem ir ka serkociņs pret simts Ka54. tongue.gif
Cowkiller
ooooookkkkk..... >.>
Keydan
IPB Image

Pedejais darbs... neliels progres vai ne? rolleyes.gif
Tigra2
OMG, vinji ir soo sexy.
Salaveciishi un ruukji turns me on! biggrin.gif biggrin.gif
progress ir.
Btw. man riktiigi patika tas moody rukjis. Kawaiii... gluzji kaa kabacis

Cowkiller
vikingu vai ķeltu karaviiri? huh.gif
kahi
perspektīva un profils bišku sūkā. patīk bruņojums specially džekam pa labi. bet varbūt vairogam jābūt nedaudz lielākam.
Keydan
QUOTE(Cowkiller @ Feb 3 2007, 14:59) *

vikingu vai ķeltu karaviiri? huh.gif

Nedz vikingiem, nedz ķetltiem nedija tadu ķiveŗu! tongue.gif
Vai tad "Гой Русь" noko tev ne sak? laugh.gif

perspektīva un profils bišku sūkā. patīk bruņojums specially džekam pa labi. bet varbūt vairogam jābūt nedaudz lielākam.

Varbut... Bet, perspektiva, man kada veida nezdevas? dry.gif
Cowkiller
Гой Русь <------ ja buutu rakstiits latviski vai angliski es saprastu...
kahi
nu, tu domā, ka es tik gudra, lai sakarīgi tev paskaidrotu?? nevaru teikt, ka tam tur, pa kreisi tur tas , nu tā svītra, tur neiederas, ne? egh, labi. džekam pa kreisi ķiverei vertikālais tas tur nesmuki izskatās. nu, labāk palika?
Keydan
QUOTE(kahi @ Feb 3 2007, 17:23) *

nu, tu domā, ka es tik gudra, lai sakarīgi tev paskaidrotu?? nevaru teikt, ka tam tur, pa kreisi tur tas , nu tā svītra, tur neiederas, ne? egh, labi. džekam pa kreisi ķiverei vertikālais tas tur nesmuki izskatās. nu, labāk palika?

Aha... biggrin.gif

Гой Русь <------ ja buutu rakstiits latviski vai angliski es saprastu...

Slavu karaviri, bogotiri viņi ir! tongue.gif
Keydan
IPB Image
"Sacred Pineapple"

OMG... pirmais, ļoti ilga laika, zimejums bez ieročem!
What's happening to me!?!?!? ohmy.gif
Cowkiller
U ARE GETIN WEAK, ARE U!?
laugh.gif tongue.gif laugh.gif tongue.gif laugh.gif tongue.gif laugh.gif tongue.gif
just jokin`
Keydan
QUOTE(Cowkiller @ Feb 6 2007, 22:36) *

U ARE GETIN WEAK, ARE U!?
laugh.gif tongue.gif laugh.gif tongue.gif laugh.gif tongue.gif laugh.gif tongue.gif
just jokin`

No man! You'r right! Next work wil be abot robots! No XXL swords! No Robots vith XXL swords! No!!! Emo robots with XXXXXXXXXXXXL swords!!! tongue.gif
X_Kamui
Let the pineapple force be with you... biggrin.gif

Нда, прикольный рисуночек, rolleyes.gif
чел вот только с диетой переборщил худовато выглядит...
Mimi
"Es gribu to ananāsu apēst," saka, ēdot banānu. happy.gif Man patīk tas zīmējums. Kā Kai teica, tāds baigi tieviņš.

Tāds ananāsumāns. Tas ananāss izskatās viņa rokā kā svētlaime. happy.gif Uhh... kā es gribu to ananāsu.
Keydan
-Kai-
От чёртов эльф! biggrin.gif
Pearl
Kurš gan ne? laugh.gif
kahi
nu, šis zīmējums varētu liecināt par tavu gribēšanu būt tuvā saskarsmē ar augļiem. tev varbūt tāds tieksmju laiks, ne? skābus gurķīšus negribas?

un ananāss tik tiešām izskatās apetitelīgs.
Bitter_me
Es jau atkaartoshos, bet esmu shii ananasa ziimeejuma fanaate... *muhahaha* Patiik, pirmkaart, ideja, otrkaart, kaa uzziimeets... biggrin.gif Un treskaart - Es gribu ananasu... tongue.gif laugh.gif
Misa
baigi jauki, tas dzeks ir laimīgs ,jo dabūja ananāsu biggrin.gif un tagad dejo uz lauka baletu. i like it. ^.^
Mimi
Keydan, izkraaso to ananaasa darbu! luudzu ^^ tev jau taapat piemeeram avataraa galva izkraasota, izkraaso visu. wub.gif
Keydan
QUOTE(Pearl @ Feb 9 2007, 14:47) *

Keydan, izkraaso to ananaasa darbu! luudzu ^^ tev jau taapat piemeeram avataraa galva izkraasota, izkraaso visu. wub.gif

Oro? Tas taču aizņems 1/2 no mana muža!!! tongue.gif bet... kapec gan ne? Bet es nedodu garantijas.
Ami
Ananāsu darbs man patīk. Tā uzlabo garīgo. wink.gif
Keydan
IPB Image

Gaia Federation Jager smile.gif

I'm back! biggrin.gif
Arts
Nice one!!Red prints!Patiešām šitas foršs ir!
Nav kur piesieties.
Cowkiller
labais patiik, jo tieshaam izskataas, ka vinjsh iet uz priekshu! laugh.gif
kahi
viņš iet uz priekšu? man likās, ka atpakaļgaitā. bet tas nebija tas, ko gribēju rakstīt, un vispār aizmirsu, un beigšu piemēslot forumu ar savām replikām!
Keydan
IPB Image
"Betrayed"

un

IPB Image

"The Battle was lost..."
Ami
Otrais ir interesants. happy.gif Klau, es redzu, ka tu tikai ar parasto zīmulīti strādā, varbūt ir laiks pamēģināt kko jaunu? Ps, vai arī vienkārši izēnot melnbaltu? ^-^
Cowkiller
tas 1ais no 2iem...
mela gibsona fans esi? tongue.gif
dars ir forshais!
otrais man netiik tik loti kaa tas pirmais... cool.gif
Keydan
Gibsona fans esmu bet... diezvai kad es to zimeju man galva bija "Braveheart"!
Keydan
IPB Image
"An evil fool"
kahi
jeah. smagi. kā lai pasaka... tavs stils ir tavs stils,un es tur neko nevaru padarīt. tavā stilā pirksti un acis var tikt tā zīmēti, un man tas var patikt vai nepatikt. labi, nepatīk pirksti. laikam tas tā vienīgais. vēl bulta varēja būt smukāka, lai vairāk izskatās, ka izdurta cauri cepurei. un,ak, nabaga galvaskauss. čūsku varēja zīmēt caur muti, a to nabags vēl tāds sašļucis izskatās.
jooji
Fantasiq!! O.O
Thats soo creative!!
sandzi
ar to cepuri galva tas dzeks varetu but trakais cepurnieks no alise brinumzeme
metaphor
ar to cepuri galva tas dzeks varetu but trakais cepurnieks no alise brinumzeme

launais cepurnieks biggrin.gif loti smuks evil ziimeejums. vislabaak patik galvaskaus happy.gif
kika-chan
Nu ļoti labi zīmējumi!! tā turpini... happy.gif
Keydan
Liels paldies! blush.gif

IPB Image

Mans pedejais darbiņš:
Gaia Federation Jager Orbital armor Mk-3 "Tear-drop" laugh.gif
Keydan
IPB Image
An exiled dwarf.

Zinu, galva ir parlielu... dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.