nedaudz izskatās, ka vinām ir zaķulūpa. bruņojums - as always, tu jau mums nepārspējams. tik tiešām gribas, lai tavos darbos parādās tādas sulīgas krāsas. un, saki, lūdzams, kāpēc esmu novērojusi, ka tev robotiem dažas detaļas ir spilgtas, izteiktas, pat pārspīlēti parādītas, bet viss pārējais tādos pieklusinātos toņos? tas tā speciāli?
nedaudz izskatās, ka vinām ir zaķulūpa. bruņojums - as always, tu jau mums nepārspējams. tik tiešām gribas, lai tavos darbos parādās tādas sulīgas krāsas. un, saki, lūdzams, kāpēc esmu novērojusi, ka tev robotiem dažas detaļas ir spilgtas, izteiktas, pat pārspīlēti parādītas, bet viss pārējais tādos pieklusinātos toņos? tas tā speciāli?
Keydan
Jan 15 2007, 00:18
QUOTE(Arts @ Jan 14 2007, 19:13)
Hehehe...Krievijas dārgākā filma.
Vilkusuns.
Stāstot ka filma ir tik laba,ka to var likt blakus Gredzena Pavēlniekam.
Vilkusuni es ari redzeju... bet ta filma pec kuras es šito te uzsimeju bija "Kad Saule bija Dievs"!
un, saki, lūdzams, kāpēc esmu novērojusi, ka tev robotiem dažas detaļas ir spilgtas, izteiktas, pat pārspīlēti parādītas, bet viss pārējais tādos pieklusinātos toņos? tas tā speciāli?
Emmm... don't know... maybe... yes? Tiešam nezinu....
Keydan
Jan 15 2007, 01:22
White Color Brush tool, duh!!!
eraser rullz - erti un vienkaarshi.
Kopumaa "Slavic warior" jau izskataas labi ja nepiesieties pie daudzaam siikaam pavirshiibaam.
Tigra2
Jan 16 2007, 16:02
Aaww... tavs pēdējais ir kawaii...
Gribētos viņu nohagot lai shamais spirinās...(woo-hoo mana riebīgā paraža iepazīstoties ar cilvēku, to nohagot...)
Izstrādājums un tērps ir ļoti labs. Pēdiņas diemžēl prasa apstrādi...
Keydan
Jan 16 2007, 21:47
Hehe! Velviens Mecha!
TA-3 The FrontMaker
mmm, tas ir labaakais mecha ko no parastajiem mirstiigajiem juzeriem esmu redzeejis
QUOTE(Tigra2 @ Jan 16 2007, 15:02)
Aaww... tavs pēdējais ir kawaii...
Gribētos viņu nohagot lai shamais spirinās...(woo-hoo mana riebīgā paraža iepazīstoties ar cilvēku, to nohagot...
lai jau padziivo nabags veel kaadu laiku...
Peedeejais tiiri skariigs, nepatiik vieniigi pirxti rokai... un, protams, atkal man gribeetos kraasu.. mmm
Keydan
Jan 17 2007, 00:22
Es labprat krasotu, pet meiģinu, bet man vajag super tutorials!!! Jo es nevaru saprast ka var dabut TIK labu lineartu un ka var visus tos efektus radit. Vienkaši krasot es taču varu... driz varbut bus viens darbiņš.
Keydan
Jan 22 2007, 00:37
"Moody Dwarf"
oojee, kaa man vinsh prikolee... uuberiigais dwarfs..
Keydan
Jan 23 2007, 00:03
Thanks!
Viens krasots darbs...
I S*CK at photoshop!
Slowman un Stisckboy ir supervaroņi.
Supermens salidzinajuma ar viņiem ir ka serkociņs pret simts Ka54.
Cowkiller
Jan 23 2007, 16:55
ooooookkkkk..... >.>
Pedejais darbs... neliels progres vai ne?
OMG, vinji ir soo sexy.
Salaveciishi un ruukji turns me on!
progress ir.
Btw. man riktiigi patika tas moody rukjis. Kawaiii... gluzji kaa kabacis
Cowkiller
Feb 3 2007, 15:59
vikingu vai ķeltu karaviiri?
perspektīva un profils bišku sūkā. patīk bruņojums specially džekam pa labi. bet varbūt vairogam jābūt nedaudz lielākam.
QUOTE(Cowkiller @ Feb 3 2007, 14:59)
vikingu vai ķeltu karaviiri?
Nedz vikingiem, nedz ķetltiem nedija tadu ķiveŗu!
Vai tad "Гой Русь" noko tev ne sak?
perspektīva un profils bišku sūkā. patīk bruņojums specially džekam pa labi. bet varbūt vairogam jābūt nedaudz lielākam.
Varbut... Bet, perspektiva, man kada veida nezdevas?
Cowkiller
Feb 3 2007, 17:34
Гой Русь <------ ja buutu rakstiits latviski vai angliski es saprastu...
nu, tu domā, ka es tik gudra, lai sakarīgi tev paskaidrotu?? nevaru teikt, ka tam tur, pa kreisi tur tas , nu tā svītra, tur neiederas, ne? egh, labi. džekam pa kreisi ķiverei vertikālais tas tur nesmuki izskatās. nu, labāk palika?
QUOTE(kahi @ Feb 3 2007, 17:23)
nu, tu domā, ka es tik gudra, lai sakarīgi tev paskaidrotu?? nevaru teikt, ka tam tur, pa kreisi tur tas , nu tā svītra, tur neiederas, ne? egh, labi. džekam pa kreisi ķiverei vertikālais tas tur nesmuki izskatās. nu, labāk palika?
Aha...
Гой Русь <------ ja buutu rakstiits latviski vai angliski es saprastu...
Slavu karaviri, bogotiri viņi ir!
"Sacred Pineapple"OMG... pirmais, ļoti ilga laika, zimejums bez ieročem!
What's happening to me!?!?!?
Cowkiller
Feb 6 2007, 23:36
QUOTE(Cowkiller @ Feb 6 2007, 22:36)
No man! You'r right! Next work wil be abot robots! No XXL swords! No Robots vith XXL swords! No!!! Emo robots with XXXXXXXXXXXXL swords!!!
X_Kamui
Feb 7 2007, 16:52
Let the pineapple force be with you...
Нда, прикольный рисуночек,
чел вот только с диетой переборщил худовато выглядит...
"Es gribu to ananāsu apēst," saka, ēdot banānu.
Man patīk tas zīmējums. Kā Kai teica, tāds baigi tieviņš.
Tāds ananāsumāns. Tas ananāss izskatās viņa rokā kā svētlaime.
Uhh... kā es gribu to ananāsu.
-Kai-От чёртов эльф!
PearlKurš gan ne?
nu, šis zīmējums varētu liecināt par tavu gribēšanu būt tuvā saskarsmē ar augļiem. tev varbūt tāds tieksmju laiks, ne? skābus gurķīšus negribas?
un ananāss tik tiešām izskatās apetitelīgs.
Bitter_me
Feb 8 2007, 00:52
Es jau atkaartoshos, bet esmu shii ananasa ziimeejuma fanaate... *muhahaha* Patiik, pirmkaart, ideja, otrkaart, kaa uzziimeets...
Un treskaart - Es gribu ananasu...
baigi jauki, tas dzeks ir laimīgs ,jo dabūja ananāsu
un tagad dejo uz lauka baletu. i like it. ^.^
Keydan, izkraaso to ananaasa darbu! luudzu ^^ tev jau taapat piemeeram avataraa galva izkraasota, izkraaso visu.
QUOTE(Pearl @ Feb 9 2007, 14:47)
Keydan, izkraaso to ananaasa darbu! luudzu ^^ tev jau taapat piemeeram avataraa galva izkraasota, izkraaso visu.
Oro? Tas taču aizņems 1/2 no mana muža!!!
bet... kapec gan ne? Bet es nedodu garantijas.
Ananāsu darbs man patīk. Tā uzlabo garīgo.
Keydan
Feb 13 2007, 00:06
Gaia Federation Jager
I'm back!
Nice one!!Red prints!Patiešām šitas foršs ir!
Nav kur piesieties.
Cowkiller
Feb 13 2007, 21:31
labais patiik, jo tieshaam izskataas, ka vinjsh iet uz priekshu!
viņš iet uz priekšu? man likās, ka atpakaļgaitā. bet tas nebija tas, ko gribēju rakstīt, un vispār aizmirsu, un beigšu piemēslot forumu ar savām replikām!
Keydan
Feb 26 2007, 19:54
"Betrayed"un
"The Battle was lost..."
Otrais ir interesants.
Klau, es redzu, ka tu tikai ar parasto zīmulīti strādā, varbūt ir laiks pamēģināt kko jaunu? Ps, vai arī vienkārši izēnot melnbaltu? ^-^
Cowkiller
Feb 26 2007, 21:07
tas 1ais no 2iem...
mela gibsona fans esi?
dars ir forshais!
otrais man netiik tik loti kaa tas pirmais...
Keydan
Feb 26 2007, 21:15
Gibsona fans esmu bet... diezvai kad es to zimeju man galva bija "Braveheart"!
"An evil fool"
jeah. smagi. kā lai pasaka... tavs stils ir tavs stils,un es tur neko nevaru padarīt. tavā stilā pirksti un acis var tikt tā zīmēti, un man tas var patikt vai nepatikt. labi, nepatīk pirksti. laikam tas tā vienīgais. vēl bulta varēja būt smukāka, lai vairāk izskatās, ka izdurta cauri cepurei. un,ak, nabaga galvaskauss. čūsku varēja zīmēt caur muti, a to nabags vēl tāds sašļucis izskatās.
Fantasiq!! O.O
Thats soo creative!!
sandzi
Mar 16 2007, 00:54
ar to cepuri galva tas dzeks varetu but trakais cepurnieks no alise brinumzeme
metaphor
Mar 16 2007, 16:55
ar to cepuri galva tas dzeks varetu but trakais cepurnieks no alise brinumzeme
launais cepurnieks
loti smuks evil ziimeejums. vislabaak patik galvaskaus
kika-chan
Mar 16 2007, 19:31
Nu ļoti labi zīmējumi!! tā turpini...
Keydan
Mar 17 2007, 21:58
Liels paldies!
Mans pedejais darbiņš:
Gaia Federation Jager Orbital armor Mk-3 "Tear-drop"
Keydan
Mar 19 2007, 00:58
An exiled dwarf.
Zinu, galva ir parlielu...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.