Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ko lasa otaku?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Kazuki
pashlaik tiek lasiits dveeselju putenis. vispaar diezgan interesanta lasaamviela.
Tigra2
Deils Kārnegī - Kā attīstīt pašapziņu un ietekmēt cilvēkus publiskajās runās; kā izbeigt raizēšanos un sākt dzīvot
(nupat izlasīju HP - 6. daļu; man tas prasīja vien 4 h brīvā laika)
ReD_FoXy
Dace Rukšāne, "Kāpēc tu raudāji?".

Iesaku. Patiešam, latvieši mēdz izdot arī kaut ko pa manai gaumei. Kaut ko tādu kas nav ikdienišķs un... prasts. Itnemaz nav prasts.
Šigeru
"Japan" kāda DDR laika vācu ceļotaja fotorāfiju un stāstu apkopojums vienā lielā grāmatā.
PHz
Esmu ķēries pie Viktora Peļevina daiļrades apgūšanas (ko praktiski visu, btw, viņš ir izlicis netā brīvai pieejai - http://pelevin.nov.ru/texts/). Sāku ar tuvāko tēmu - "Принц Госплана", eh, bērnības atmiņas, kad valsts iestādēs patiešām nekas cits netika darīts kā tikai rautas vecās labās spēlītes...
monk
Lasu "Japāņu detektīvs" . tur iekšā trīs darbi :
1)"Nezvērs tumsā" Rampo Edogava
2)"Cilvēcības apliecinājums" Sejiči Morimura
3) "Tuksnešainā zeme" Seičo Macumoto
Kikumi
Hm, pašlaik lasu Kadzuo Išiguro "Kad mēs bijām bāreņi". Interesants romāns. Iesaku arī citiem! smile.gif
Alexiel aka Organic Angel
QUOTE(Shumins @ May 22 2006, 19:08)
A.Blumberga "Efektīva Apgaisme"
*

Shumins, Vai Tu nemaacies RTU EEF?
Kikio
Pašlaik lasu E. Nagles un R. Gribustes "Bioloģiju 7. klasei", pēc tam "Zooloģiju 8. klasei" un G. Gailīša "Fiziku 8. klasei". Pēc eksāmeniem - R. Feista "A darkness at Sethanon".
Isabel Carmin fon Edelhain
Beidzot ķēros pie Jaunsudrabiņa "Vēja Ziedi"
+Chibi+
Lasīju Kretjēna de Truā kurtuāzos romānus. ^^ No karaļa Artūra mitoloģiskā cikla. Visi bija ok, bet Persefāls jeb stāsts par Grālu pārāk šizīgs. Žēl, ka autors nomira, pirms pabeidza, so nevienam tagad nekad nepieleks, ko viņs ar to grālu domāja.
Winry
Jau uz beigām esmu grāmatā "Vienpadsmit minūtes" - Paulu Koelju grāmata wub.gif , un nākošā noskatītā grāmata ir(ne pēc pašas gribas) - "Lāčplēsis" Andrejs Pumpurs,drausmas tā tak tik bieza!! wacko.gif
+Chibi+
QUOTE(Winry @ Jun 5 2006, 15:37)
Jau uz beigām esmu grāmatā "Vienpadsmit minūtes" - Paulu Koelju grāmata wub.gif
*

šī no Koelju man visnotaļ patīk. Tiešām patīkami, ka mainstream'a autors pievēršas sev absolūti neraxturīgai tematikai, tajā pašā laikā saglabājot savu individuālo stilu un glaveno message, ko ar savime darbiem cenšas panākt.
Winry
Jap pilnīgi piekrītu!...citas viņa grāmatas(es gan esmu lasīju tikai 4)ir par dievu un mīlestību!(skaisti)..Man vēl mīļa no viņa grāmatām bija "Gaismas bruņinieks", unikāla, vienkārši unikāla! biggrin.gif
Keydan
Es lasu "Мечи Ямато" un "Военная мысль античности" pec tam lasišu Djunu.
pelite
es lasu gramatu LACIS BRUNIS UN VINA 35 PIEDZIVOJUMI
VAKARA PASAKAS
es ari lasu LACISA BRUNA UN AINSTAINA PIEDZIVOJUMI
Church
peliite: luudzu, nepaarspiilee ar shift/caps lock lietojumu. man domaat ne man vienam tas pasliktina iespaidu par citiem cilveekiem to lietojoshiem.
lai kaa kas ko apgalvotu, tas nav "cool", tas ir .. beernishkjiigi.
Rags
Pēdējās grāmatas ko nesen lasīju bija Takaši Macuoka "Samurajs" un Deivids Morels "Sargs" cool.gif
Vispār cienu Morela darbus rolleyes.gif
Sushi
Es lasu ''Gredzena caurumu'' un smejos pa visu māju. laugh.gif
Kad pabeigšu lasīt, tad lasīšu ''Leļļu kapracis''
Winry
Nu es lasu 2 grāmatas vienlaicīgi...."Alķīmiķis" un "Operas Spoks", tad lasīšu E. Hemingveja rakstus, kuros ir stāsts "Mūžīgie Svētki" smile.gif

P.S BTW, kāds nezinu kurā grāmatnīcā var nopirk jeb bibliotēkā paņemt, Stīvena Kinga "Sarkano Rozi"?...Man ar meklējumiem diez ko neveicas!
Fausts
Lasu Wind-up Bird Chronicle (Haruki Murakami darbs)

Viņa grāmatas ir kā narkotikas, iesāc lasīt un nevarēsi atrauties blink.gif
harpy
Borhes "Alfes" atkal......
zenofex
Pašlaik lasu Harija Harisona Nāves Planētas sēriju - man drausmīgi patīk cien. Harisona veidotie personāži un dialogi starp tiem!
+Chibi+
QUOTE(Fausts @ Jul 10 2006, 17:56)
Lasu Wind-up Bird Chronicle (Haruki Murakami darbs)

Viņa grāmatas ir kā narkotikas, iesāc lasīt un nevarēsi atrauties  blink.gif
*

O jā~! Beidzot es redzu kādu, kurš pilnīgi precīzi raxturo šīs grāmatas.
Kaede
Es patreiz, šodien, nopirku grāmatu Samarkandas Amulerst, iesāku lasīt, ļoti lipīgi un saistoši, tūlīt skriešu lasīt tālāk! laugh.gif
Ragana
QUOTE(Winry @ Jul 7 2006, 22:06) *

Nu es lasu 2 grāmatas vienlaicīgi...."Alķīmiķis" un "Operas Spoks", tad lasīšu E. Hemingveja rakstus, kuros ir stāsts "Mūžīgie Svētki" smile.gif

P.S BTW, kāds nezinu kurā grāmatnīcā var nopirk jeb bibliotēkā paņemt, Stīvena Kinga "Sarkano Rozi"?...Man ar meklējumiem diez ko neveicas!

Sarkanā roze?
Cik zinu, tad tā nav grāmata, bet filma trīs daļās...
Pašlaik ento reizi pārlasu "Hariju Poteru un Azkabanas gūstekni", biju aizmirsusi, cik rēcīgi...
wisky
Lasu trīs grāmatas:
Dan Brown grāmatu Ciparu cietoksnis
Nicholas Evans - Vilku Lokā
un tādu anime grāmatu Spiral
+Chibi+
Kaningema "Stundas". Viss, kam sakars ar Deloveja kundzi, dzen mani ārprātā. But still... It's a good book.
Revol
Peedeejaa izlasiitaa:
Terry Pratchett - Going Postal
Pashlaik lasu:
Terry Pratchett - Equal Rites
Kikumi
Pašlaik cenšos sagremot Elizabetes Kostovas "Vēsturnieki" un Deivida Ouena "Noziegums un zinātne". Par Deivida Ouena grāmatu mati slienas stāvus... ._.
Aven
Es labprāt turpināt Rodžera Žeļeznaja Amberas Hronikas..
diemzheel biblioteekaas nav :/
Seila
Dotajā brīdī kārtējo reiz pārlasu 6. Hariju Poteru un jā esmu pieķērusies pie pašas rakstītajiem darbiem, kuri tā arī nav pabeigti. Dažreiz šķiet, ka varētu no smiekliem nomirt cik naivi ir ticis rakstīts.
Church
QUOTE(Aven @ Aug 19 2006, 21:35) *

http://fenzin.org/library/author/330
http://lib.ru/ZELQZNY/
imho atrast nav nemaz tik gruuti ;>
Aven
nujā paldies, tikai lasīt grāmatas uz datora..thats not for me..
bet shito izprinteet... >.<
too much ink
ReD_FoXy
QUOTE(Aven @ Aug 21 2006, 17:36) *

bet shito izprinteet... >.<
too much ink

Nāvi astoņkājiem! XD

"Lāčplēsis" *sigh*
+Chibi+
QUOTE(Aven @ Aug 19 2006, 21:35) *

Man ir tās grāmatas. Gan krievu val., taču, manuprāt, lv tāpat nemaz nav tulkots...
Keydan
Tagat lasu parodijas uz LOTR "Соддит" un "Салямиллион"!
Pakkun
heh, taa kaa slimam briizhiem boorings, izdomaaju paarlasiit veelreiz (jau kaadu 7.o reizi) "gredzena caurumu" (eng - "bored of the rings") riktiigi laba gredzenu paveelnieka parodija. reecu katrreiz lasot :3
Aven
QUOTE(+Hachi+ @ Aug 21 2006, 23:14)

Man ir tās grāmatas. Gan krievu val., taču, manuprāt, lv tāpat nemaz nav tulkots...

E, tu domā ka es lasītu ārzemju literatūru lat. val?
yeah right!
kad var dabūt? happy.gif
GM
Čo to pēdējā laikā kūtrums dara savu, tāpēc kaut kā esmu apstājies pie Mario Pjuzo "Omertas" pirmās nodaļas. Atbildot uz topika jautājumu, to tad arī teorētiski lasu.
+Chibi+
QUOTE(Aven @ Aug 22 2006, 07:30) *

QUOTE(+Hachi+ @ Aug 21 2006, 23:14)

E, tu domā ka es lasītu ārzemju literatūru lat. val?
yeah right!
kad var dabūt? happy.gif

kuras tieši tev ir nepeiciešamas?
wisky
Autoru aizmirsu, bet tagad lasu - Bagātais tētis, nabagais tētis.
not_alone
Fausts.
Kazuki
QUOTE(not_alone @ Aug 24 2006, 14:45) *

Fausts.

juutu liidz. pat atcereeties negribas kaa es lasiiju faustu ph34r.gif
obligaataa literatuura nav nekas patiikams >.<
vieniigaa graamata, kas man ir patikusi no obligaataas literatuuras ir dveeselju putenis.

tagad lasu paulu koelju "veronika grib mirt"
kahi
visi žorža simenona megrē, psiholoģijas brīnumainās uzvaras, un vēl viena par trim gudrajiem, t.i. par viņu ikdienas dzīvi(sekss, kari, u.c.). tas kā kuru vakaru.
Tigra2
QUOTE(kahi @ Aug 24 2006, 16:52) *

un vēl viena par trim gudrajiem, t.i. par viņu ikdienas dzīvi(sekss, kari, u.c.). tas kā kuru vakaru.

ja nav nosleepum, varu uzzinaat luudzu shiis graamatas autoru, izdevnieciibu un nosaukumu.
(sory par SPam, vareeju jau arii PM suutiit, bet ja nu veel kaadu interesee...)
ceru uz atsauciibu
+Chibi+
QUOTE(Kazuki @ Aug 24 2006, 15:12) *

QUOTE(not_alone @ Aug 24 2006, 14:45) *

Fausts.

tagad lasu paulu koelju "veronika grib mirt"

ūūūū, labs, labs darbs - man personīgi no Koelju visvairāk patīk.

Bet Fastam ītenībā nav ne vainas. Pēc tam tikai jāizlasa M.Zālītes lugu par Margaritu - un tad pat vairāk kā nav ne vainas liksies.
Winry
Nu es pašlaik lasu Hemingveja 4tos rakstus, un īstenībā, pat jūtos apmierināta....
Pirms tam, lasīju Nikolo Ammaniti "Pēdējais vecgada vakars"....patiesi neordināra grāmata, sava sāls šai grāmatai ir....Ar vājiem nerviem neiesaku lasīt, bet man jau baigi patika
Ginta
šobrīd: 'mūsdienu feministiskās teorijas' (LU dzimtes studiju centrs)
pirms tam: 'Gandrīz Caurspīdīga Zilgme' (Ryu Murakami)
nākošais rindā: 'korāns'
un tam visam paralēli joprojām cīnos ar bībeli..
sipps
IPB Image

Franz Kafka -Das Schloß.

intresanta lasamviela,ja vien pārlieku nemekle taj visa jēgu savadāk iebrauksiet pilnīgas auzas.Kā nekā Kafka pieder pie absurdās literāturas radītājiem.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.