es nezinu,manliekas,ka Latwijaa tieshaam newar. bet war jaw kkaa no aarzemeem.
Tagad lasu Romaanu "Mazaas Sievietes" Tikko pabeidzu "Melnaa Roka" un kaarteejo reizi paarlasiiju "20 000 Ljē pa jūras dzelmi"un "Noslēpumu Sala"
X_Kamui
Apr 29 2005, 20:26
Hmmm... mangu jau sen nesmu lasijis,
bet ta lasu gramatu"Наследник из Калькуты".....
-kumori-
Apr 29 2005, 22:54
A man taagd uznacis TADS neprats un es saku lasit visas Blaumana noveles... [vainiga ir ari obligata literatura skola]... Pie rezies parecu, palasot Dekameronu
ShinChan
Apr 29 2005, 23:35
Es tagad pārlasu Ēzopa fabulas, nekam lielākam neatliek laika. Skatos visiem Dekamerons ir kā obligātā literatūra, manos laikos, viņu tikai viena pustraka učene garāmejot pieminēja, sak, ja iznāk laiks un vēlēšanās izlasiet, es savā klasē tāds biju vienīgais.
tikko beidzu pārlasīt Atūra Golda "Geišas memuāri"(mana mīļākā grāmata), NEJAUKT ar Murakami "Geišas grēksūdze". Memuāri ir diezgan naivs, par mīlestību no 1. acs skatiena utt, ar ieskatiem japānas kultūrā un ikdienā, Murakami gan raksta drūmāk. Tikai zinu wienu pasaku no šī drūmā rakstnieka "Kioko", starp citu arī tāds forš!!!
Wēl bija uznācis, tagad atkal lasu "Žangadu" manu mocību grāmatu...tagad man gan šķiet ka stāstam ir jēga!!!
Bet tā man ļoti patīk smalkā atriebība, ka klasikā (grafs Monte Kristo), tikai tagad pārvācāmies un nevaru atrast...
Un vēl kāds ir redzējis, kur vēl ir dabūjama tā grāmata "Vilkatis" (oborotenj) ir gan par lapsu...tiešāk lāstu...man tagad ir nauda, bet vairs nekur neredzo šito grāmatu...
Hamletu
bija jaalasa skolaa iepatikaas tagad lasu visu graamatu.....
+Chibi+
May 5 2005, 21:24
QUOTE(za4peedinja @ Apr 30 2005, 10:27)
tikko beidzu pārlasīt Atūra Golda "Geišas memuāri"(mana mīļākā grāmata), NEJAUKT ar Murakami "Geišas grēksūdze".
tu par kuru Murakami runā?
anyway. Chibi lasa par Ivanu Bargo. T.i. mācās semināram par C-Eiropas jaunajiem laikiem. Mmm.
*Dabon grāmatu no plaukta un lasa*
".. Мурасаки Сикибу -Дневник.."
Hmm, vai Zaķis būs šito domājusi?
Njā, nu un lai nav tikai tukš pārspriedums par svešu postu tad- es beidzot sāku lasīt Bigla "Pēdējo Vienradzī" khem, izlasīju pusi, un ieskatījos taja pašā grāmatā latviešu valodā, varu teikt vienu-tulkojumi nerulle.. Pavisam cita sajūta.. zūd ļoti daudzas sirrealisma un apceres pazīmes. Zūd tas īstais effekts..
+Chibi+
May 8 2005, 20:35
QUOTE(Yume @ May 6 2005, 00:05)
Njā, nu un lai nav tikai tukš pārspriedums par svešu postu tad- es beidzot sāku lasīt Bigla "Pēdējo Vienradzī"
awwww... mana bērnības grāmata..
Mans tēvs mēdz to bieži citēt, tadēļ tā man kā bērnības rokasgrāmata...
Nesen izlasīju Murakami "Wild Sheep Chase". It kā nav īpašu problēmu ar angļu valodu, tomēr liekas, ka es kaut ko arī neesmu izpratis. Piemēram, kā jums šķiet, kas tad īsti ir dīvainā aita ar melno zvaigzni uz sāniem. Kaut kādas domas ir, tomēr gribētos redzēt, ko citi saka. Un pavisam noteikti varat izteikt citas savas domas, idejas par šo grāmatu.
Seven_of_zero
May 9 2005, 08:40
Paslaik lasu gramatu "The Butlerian Jihad" (DUNE Prequel). Anglu valoda. esmu jau vairakas gramatas no sis serijas . he bet lai kads mani piespiestu izlasit Zalo zemi vai mernieku laikus......
GunMetaL
May 15 2005, 21:09
mans ir fnatastikas cienītājs to vien pa vasaru lasu kad esu pie brālena laukos tur jauki mierīgi visu dienu var lasīt parasti tur tā ka saku 9 no rīta un beidzu kākos +-4 naktī
rīga gan man tā nesanāk nu jamācas jatup pie kompja un vel nu kautkas jau vel ir
deleted-ray
May 15 2005, 21:55
Es lasu zhurnaalu "Terra" + veel kaadu labu graamatu ja sanaak (iipashi patiik visaadas piedziivojumu tipa graamatas (Nosleepumu sala, Kapteinja Granta Beerni)klasika kaa saka)
GunMetaL
May 15 2005, 21:57
Fantastika un vienīgi fantastika .....>>>muhahahahaha<<<......
QUOTE(EliminatoR @ May 15 2005, 20:57)
nja..fantastika ir ok,bet, zini,ir arii citas lietas,ko lasiit..
"apzinjas paraziitus" esi lasiijis? weca graamata,bet ir bajgi ok...
(mm..tie "apzinjas paraziiti" ir fantastika)
GunMetaL
May 16 2005, 00:31
bus jaiemēgina nav jau ta ka lasu tikai un vienigi fantastiku bet uz to man lielako tiesir nosliece
mans pashlajk kjeeries klaat kkam klasiskam - krustteewa Toma buuda.. wooot, bajgaa graamata,cik labi,ka es neesmu to briesmiigo amerikaanju peectece...
X_Kamui
May 18 2005, 16:31
>_< Giii es tagad lasu Lermontova darbus.....
Kenshin
May 18 2005, 16:47
to -Kai-:
klau
ermmm..
tew nav veeleeshanaas man Kenshina mangu palieneet???
o, jaaa..
peedeejo vienradzi arii tikko pabeidzu
, diktiii laba graamata, taa wish ir...
man ir viena makten laba graamata krievu val.. tik zheel, ka es krieviski nelasu-
domaaju, vareeshu - vaardniica vienaa,graaamata otraa rokaa
, bet nekas labs no taa nesanaak<_<...
uij, man 7aa klasee bija idiotam cauri jaaurbjaas.. tas tik ir viens murgs sviestam pa virsu!!!: brr:
not_alone
May 24 2005, 00:06
hm..Viktors Igo "Nožēlojamie",Anna Raisa "Velns Memnohs"
ooo,jaa,nozheelojamie :wooot: ,kkad ap 7iito klasi lasiiju..mmz..un tad ziimeeshana 10 dabuuju,mineeju,kas ir skulptuuraa atteelotais, skolotaaja tejca,ka ieweerojams cilweex no Francijas un es tieshi nozheelojamos lasiiju,taapeec tikaj wiens praataa naaca...Igo.
tagad lasu wecmaaminjaj priekshaa "malaszemes hronikas: winjpus dziljaa mezha"
man taa patiik,ja winjai interesanti..ehh...
Nopataas izlasiiju Simmonsa "Hyperion" un "Fall of Hyperion" - lielisks cyberpunk/space opera sajaukums, visiem iesaku. Tagad saakshu kaut ko no Anne Rice atkal (Lasher).
aa un veel taada laba graamaa Kolenkow & Kleppner "Introduction to mechanics". Labs 'introduction'is, taa neko, visiem iesaku. . .
Juris Paiders "tradicionaalaa Latvieshu seksualitaate. etnograafisks apcereejums"
hehe
atkail jau lasu Trial By Tenderness by Cevn.
(http://trialbytenderness.guildspace.com/)
Es tagad lasu Troy Denning ''Waterdeep'' diezgan interesants fantasy!!!!!!!!
Dzonis
May 24 2005, 11:36
pašlaik esmu "iegrimis" (jau kādu 3. reizi) K. Vonnegūta, brīžam diezgan šizo ,stāstos.Šitai onka māk rakstīt...
p.s. varbūt kādu ieinteresēs -->
šeit! <--
Iori Yagami
May 24 2005, 15:49
Jaladin
May 25 2005, 13:42
Lasu Salvatores "Legacy of the Drow". Labs gabals...
Hikaru
May 25 2005, 13:49
Lasu angļu subtitrus, skatoties animes.
Jaladin
May 25 2005, 13:59
We all do
+Chibi+
May 26 2005, 16:37
Isabel Carmin fon Edelhain
Jun 23 2005, 18:05
Pēdējā laikā parsvarā krieviski. Plašāka izvēle, bet ja redzu labu grāmatu latviski noteikti man viņu vajag. Detective, mistika, fantasy un romantika.
QUOTE(EliminatoR @ May 15 2005, 21:57)
Varētu ieteikt Terry Pratcett (humoistiskais fantasy) vai Raymond E. Feist. Ursula K. le Guin arī labi darbi.
lastguru
Jun 23 2005, 18:14
eh, es reti kad kaut ko lasu iznjemot subus un seshus forumu (anime-related ir divi no tiem). ja tomeer kaut ko lasu, tas parasti ir saistiits ar japaanju valodu, vai arii ar merketingu un menedzhmentu. neatceros kad peedeejo reizi lasiiju dailjliteratuuru.
Kikyou
Jun 23 2005, 20:56
QUOTE(Hikaru @ May 25 2005, 12:49)
Lasu angļu subtitrus, skatoties animes.
Hehehe pēdējā laikā tas vispār ir turpat vai vienīgais ko es lasu (atskaitot forumus un LJ). XD
"The growing pains of Adrian Mole", "muuzha mezha maldi" babinjaj par prieku..hehe
Sērfijs
Jun 23 2005, 23:29
Dante "Dievišķā komēdija", mana mīļākā grāmata, lasu jau 3 reizi un Stīvena Kinga stāstu izlasi "Nightmare".
Aizmirsu piebilst, ka iedzļinos arī Alistera Kroulija darbiņos.
Hikaru
Jun 24 2005, 10:08
Pašlaik lasu "Hikaru no Go" mangu.
ReD_FoXy
Jun 25 2005, 19:35
Fantastika.... Mistika.... Viss kas saistiic saakot ar mistiskiem pazushanas gadiijumiems [NLO] un beidzot ar graamataam par raganu rituaaliem...
-kumori-
Jun 25 2005, 21:51
Manz tagad lasa "Da Vinci Kodu" ... Laba gramata...
Isabel Carmin fon Edelhain
Jun 26 2005, 00:48
Ļoti patīk Annas Raisas Vampīru hronikas.
Meiferas raganu hronikas nākamās lasāmās literatūras sarakstā.
X_Kamui
Jun 26 2005, 10:08
Hmm... lasu tagada mangu par kuru vispar neko neesmu dzirdejis
Dead Note - saucas man patik... pagaidam pat ļoti
nenoliedzami iesaku paarlasiit hariju poteru jo tuuliit jau iznaaks sestaa gramata
esmu jau paarlasiijis visas latviski un tuuliit jau pabeigssu arii angliski
aa jaa pavidam veel pakeeru 1944 gada vasara (stasts par miilestiibu kurssu kaapaas) un zveerkaavi (klasika
)
jā, to 6 grāmatu es jau gatava pasūtīt, jo nevaru sagaidīt. Un par pārlasīšanu.. cik tad var? jau no galvas drīz zināsi!
O, un par tēmu, Lija, es tev dabīju grāmatu - nu T grāmatu "Boys of Sviss hall" šķiet saucās. Nāc savāc!
Un runājt par to, ko tagad lasu- Bigla "Vienradža sonāte"
nu uz to es tiecos kkipa zinaat no galvas principaa es arii varteitk gandrizi zinu varu pateitk par jebkuru citaatu ja vien garaaks par paaris vaardiem no kuras graamatas un kuras vietas taqs ir
es arii pasuutiissu bet ceru ka netaa buus atrodams jau tuuliit peec izdossanas taapat kaa ar pagaajusso kad krievi bija pacentussies un ielikussi jau 2 dienas peec izdossanas
+Chibi+
Jun 26 2005, 13:15
QUOTE(Yume @ Jun 26 2005, 11:02)
Un runājt par to, ko tagad lasu- Bigla "Vienradža sonāte"
Mmm. Respect. Bigls ir mana bērnības autors...
QUOTE(Yume @ Jun 26 2005, 10:02)
O, un par tēmu, Lija, es tev dabīju grāmatu - nu T grāmatu "Boys of Sviss hall" šķiet saucās. Nāc savāc!
he,he,he... gribu TO grāmatiņu...
p.s jūs abas ar Chibi tikai lasāt to "Zobens bez vārda" grāmatiņu... tad zināsiet kapēc es esmu Lija...
me knows, me knows..
Un aivvv....tu tiešām taisies pasūtīt? tas tak baigo naudu izmaksās.. es ceru ka Vācijā angļu valodā dabūšu viņu ātrāk nekā tas būs pieejams pie mums. Bet kas zin, iespējams ka ar kādu sametīšos un arī pasūtīšu.
Chibi, Biglu dabūju bērnībā tikai animētā veidā, a grāmatiņu dabūju nesen, kautgan ļoti ļoti meklēju.
+Chibi+
Jun 28 2005, 21:00
QUOTE(Lija @ Jun 27 2005, 10:10)
jūs abas ar Chibi tikai lasāt to "Zobens bez vārda" grāmatiņu... tad zināsiet kapēc es esmu Lija...
es jau izlasīju... XD Un es zinu.... XD
QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 02:09)
Chibi, Biglu dabūju bērnībā tikai animētā veidā, a grāmatiņu dabūju nesen, kautgan ļoti ļoti meklēju.
man mājās bija tāda nodriskāta, caur caurēm pārlasīta grāmatele.. tikai nesen ar tevu nopirkām kārtīgus Bigla kopotos raxtus skaistos, beizos vākos.. Heh.
Un jā, es beidzot esmu tikusi pie jaunas Murakami grāmatas! XD "Кафка на пляже"
Oh joy. ^.^
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jun 26 2005, 00:48)
Ļoti patīk Annas Raisas Vampīru hronikas.
Meiferas raganu hronikas nākamās lasāmās literatūras sarakstā.
aaaaaaaaaaaa, klau taa Anas raisas graamata ir tawa?es jau nez cik ilgi meegjinu atrast sho graamatu (pat biblioteekaa nebija)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.