Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ko lasa otaku?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Kaede
Pēdējais, ko es izlasīju, jo man to vajadzēja, bija Mazais princis (precīzāk - pārlasīju un nedaudz nohaltūrēju).
Tagad lasu Zīskinda darbu parfīms...
mms61
Pedejās kuras es lasiju bija kamikaze kaito jeanne vol. 1 un Full moon wo sagashite vol. 2. Šausmīgi ātri izlasiju! sad.gif
image
image
svekris
Es personigi dodu priekšroku klasikai - Remarks 3 draugi , labs bija arī viens vecs donlada komiks
Gutts
Taka nav ko darit un is topiks ir atkal atsakts(nekad nebiju pat tadu ieraudzijis) tad nolemu ari padalities mana litaratura ko lasu.
Nopietna gramata ko lasu tagad ir Alekseja Tolstoja "Peteris pirmais".
+ Masveida mangu kuru labak nemaz nemeginasu uzskaitit.
X_Kamui
Nesen pabeidzu lasit "Мёртвые Души" un "Отци и Дети" graamatas,
bet tagad saku lasiit "Преступление и наказание"....... wink.gif
Niks
Vakar sāku lasīt Džordža Orvela "1984."
murasaki
tiktiko piebeidzu "kakjaci" un Shaaronas Kriichas "divu meeneshu gaajumu" dikti jauka. "pims tiesaat kaadu, iekaap vinja mokasiinos un nodeldee tajos 2 meeneshus" - fascineejoshs apakshvirsraksts. tagad iet muktupaavelas "shampinjonu deriiba" biggrin.gif
bladez
Pēdējā grāmata ko esmu izlasījis ir Džeka Londona "Baltais Ilknis". Nu ļoti aizkustinoša grāmata. Iesaku izlasīt. Bet pasaku uzreiz, ka filmai "White Fang" var pat teikt naw nekāda sakara ar grāmatu. Jo no grāmatas tur ir tikai 3%. Tiešām filmā bija pat CITS STĀSTS, Cits galvenais varonis (kāda grāmatā vispār nebija).
Pakkun
Tuuliit kjershos pie O. Henry's stories, jo pieteicos short story translation konkursaa. Taa teikt nepiecieshamiiba... dry.gif Agraak ljoti daudz lasiiju, bet tagad naudu atstaaju viskkam citam un savs graamatplaukts(un visi paareejie, kas maajaas atrodas tongue.gif ) sen jau izmalti caur un cauri. Peedeejo izlasiiju Gundegas Repshes "Ugunsziimes", jaasaka, ka patika, bish savaadaaks no klasiskajiem latvieshu rakstnieku darbiem, kur parasti visi nomirst u.t.t. Staasts bij' par maaksliniekiem Padomju laikos.
Naktspukjiite
Atkal pārlasu "Grāfu Monte Kristo". ^^
Lielākotis gan tādēļ, lai varētu padomāt cik daudz "Gankutsuou" veidotāji ir izmainījuši savā darbā.
Kaede
Es patreiz lasu Jaunsudrabiņa "Vērja ziedi'', jo skolā ir jālasa. Ziniet, tīri interesanta grāmata. Tikai, jāsaka, baigā ziepene, tik skaistiem vārdiem, tas arī viss. unsure.gif
Revol
Peedeejo nesen pabeidzu "Terry Pratchett - Night Watch". (zheel ka latvijaa gruuti dabuut, j. rozee dazhas Pratchetta graamatas ir, bet nav peec kaartas, un taa jau nevar Discworld seeriju izbaudiit, buus laikam no amazon jaapasuuta)
Pashlaik lasu "Bret Easton Ellis - American Psycho".
PHz
Es arī tagad esmu pārdomu priekšā - vai pirmo lasīt American Psycho vai Fight Club (oriģinālvalodā, protams), jo esmu nonācis pie secinājuma, ka pietiek filmas bez literārā backgrounda skatīties.
Tagad lasu 2 grāmatas vienlaicīgi - Lukjaņenko Дневной дозор (Ночной jau piebeidzu) un Hitchhiker's Guide to the Galaxy sērijas 2. grāmatu The Restaurant at the End of the Universe. Jāsaka, ka no Adamsa sāku jau nedaudz piekust, nezinu, vai visas 5 izvilkšu smile.gif
Vēl par filmu tēmu vajadzētu Strugacku Пикник на обочине (Сталкер) izlasīt un tad jau vēl un vēl...

P.S. Ak jā, un Alesandro Bariko Zīds parāva manu romantisko stīgu un pēc izlasīšanas (vienā rāvienā, jo maza grāmatiņa) jutos visai saviļņots. Аффтару зачот tongue.gif Skāde tikai, ka pārējās viņa grāmatas laikam nāksies pat pirkt (latviešu tulkojumus), jo pirātiskā variantā var dabūt tikai oriģinālajā itāļu val.. Vai moš labāk iemācīties itāliski? Kāds negrib piebiedroties? wink.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Revol @ Mar 10 2006, 10:26)
Peedeejo nesen pabeidzu "Terry Pratchett - Night Watch". (zheel ka latvijaa gruuti dabuut, j. rozee dazhas Pratchetta graamatas ir, bet nav peec kaartas, un taa jau nevar Discworld seeriju izbaudiit, buus laikam no amazon jaapasuuta)
*

"Polaris" gramatnīcās mēģīnāji meklēt? Tur gan visas krieviski, bet, ja tas netraucē, tur var atrast nu gandrīz visas gramatas no šis serijas. Ka ari ir redzetas ari citas Terry Pratchet grāmatas.
Revol
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Mar 12 2006, 00:21)
QUOTE(Revol @ Mar 10 2006, 10:26)
*

"Polaris" gramatnīcās mēģīnāji meklēt? Tur gan visas krieviski, bet, ja tas netraucē, tur var atrast nu gandrīz visas gramatas no šis serijas. Ka ari ir redzetas ari citas Terry Pratchet grāmatas.
*

Skatiijies neesmu, bet ja ir tikai krieviski tad arii iipashi neinteeresee, izlasiit jau vareetu, bet ne tuvu taa pati bauda kas lasiit originaalvalodaa. Lai nu cik labs tulkojums, bet kaut kas jau vienmeer zuud, un ja originaalvalodu saprotu tad vienmeer dodu tai priekshroku paar kaut kaadu tulkojumu, itiipashi ja attieciigaa lieta patiik.
Winry
Nu es lasu Paulu Koelju darbu"Zahir"...un tuliit saakšu arī ''Veronika grib mirt"(autors tas pats) smile.gif
Blackout
pashlaik lasu
"Harijs Poters un Pusbrālis Princis"
"Japāna krustām šķērsām"
"Japānas receptes" ;DDD
Seila
Pašlaik? Dž Adamsone "Dzimusi brīvībai". Viena no tām retajajām grāmatām kuras novelku no plaukta katru pavasari tikai lai pārlasītu.
Church
QUOTE(Seila @ Mar 12 2006, 15:48)
Pašlaik? Dž Adamsone "Dzimusi brīvībai". Viena no tām retajajām grāmatām kuras novelku no plaukta katru pavasari tikai lai pārlasītu.
*

ja patika shii .. domaaju patiks vairums no Darela graamataam.
harpy
Michel Tournier - The Ogre
un katreejo riezi Orvela 1984 huh.gif
Rune
Lasu Bībeli - vecās un jaunās derības svētos rakstus. Interesanti.
Sairasu-kun
Saaku lasiit - Nosterdamus(isteniba baigi intrasanta), vel Dzintra Kalnina sarakstito graamatu "Puscels" un Dzozefs Meerfijs "Tavs Iekseejais Speeks"...
zeloco
moku "Mana ciinja".. burtiski - moku..
Alkjiimijas vaardniica - liekas smiekliigi, bet to var lasiit gluzhi kaa veestures graamatu
"Merrick" Anna Raiza
un veel chupa, kuras ir aizsaaktas un grimst puteklju kaudziitee..
Sushi
Hmm... nu man patīk detektīvromāni ar piedzīvojumiem, mistērijām, interesantām notikumu saistībām, humoriņu un asintiņām. Lūk- perfekts stāsts priekš Sushi! smile.gif Ir kādi piedāvājumi?
kahi
Džeralds Darels ''Tiešā trāpijumā''
Japāņu haikas...
Alant Vilis ''Lakstgals ievziede''
Jā...Bībeli, arī...tīrā senajā latviešu valodā -''guhdrības, scholas, bahsneeca'', u.c. spokaini vārdi...
Taisos lasīt ''Pūka Dao''
+Chibi+
QUOTE(kahi @ Mar 15 2006, 18:56)

Taisos lasīt  ''Pūka Dao''
*

*nod nod* Es vairaakas reizes pat lasiiju.. happy.gif

personiigi tagad esmu iegrimusi dazaadaas vidusliaku hronikaas, konkreetaa Gesta Francorum un Alexiaadaa. happy.gif
Lija
kriminaallikums... nez nez varbuut kaadreiz noder.. ph34r.gif
Blackout
tagad lasu:
"Rjū Murakami "Gandrīz caurspīdīga zilgme"
Eksotikas, erotikas un iedzimta literāta talanta sajaukums. Vaboles un gļotas, biezpienmaizītes un sperma, lietus un skrejceļi - lielisks apraksts.
Revol
Peedeejaas izlasiitaas:
Bret Easton Ellis - American Psycho
Dan Brown - The Da Vinci Code

Pashlaik saaku lasiit:
Douglas Adams - The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
PHz
Arī tikko izlasīju American Psycho, sāku ar aizdomām skatīties uz saviem dzīvokļa biedriem - finansistiem smile.gif
Now reading: Truman Capote - In Cold Blood (par godu filmai, kad izlasīšu, iešu skatīties).
+Chibi+
Bernard de Clairvaux "De laude novae militiae". + Hamurapi likumi. Oh, my life sounds so exicting... dry.gif
rebel
nu jau kaadu laiku The New Penguin Book of Gay Short Stories.
kahi
Džeroma K. Džeroma Trīs vīri laivā(nemaz nerunājot par suni) -kaut ko tik rēcīgu sen nebiju lasījusi! *rēc vēl joprojām*
Church
QUOTE(kahi @ Apr 7 2006, 20:13)
Džeroma K. Džeroma Trīs vīri laivā(nemaz nerunājot par suni) -kaut ko tik rēcīgu sen nebiju lasījusi! *rēc vēl joprojām*
*

runaajot par buukiem ar triis nosaukumaa un reeciigiem .. ljoti iesaku fantasy seeriju Jurijam Njikitjinam "Troe iz Ljesa".
eg.: http://fenzin.org/library/author/1778
Tigra2
Heireeka,
~wisslawenaakie zinaatnieki un to izgudrojumi~

Kaarteejais murgs fizikas jomaa, ko lasu
(es wisu laiku kko taadu lasu)
Batou
*

tādā gadījumā iesaku tā paša Džeroma "Trīs vīri uz vellapēda", to gan būs grūtāk sadzīt rokā.
misty_moonlight
Es gadus 3 jau megjinu lasiit Dekameronu un tagad it iipashi piekjeeros (pusee pat gan veel neesmu tongue.gif )... bet taa kaa graamata sastaav no staastiem, tad daudz tas neko nemaina.
Ieprieksh izlasiiju Shveika abas graamatas un Uz kraujas rudzu laukaa... --- saucas meegjinu apguut savu biblioteeku, kas nebuut nav maza biggrin.gif
Bet vispaar mani visvairaak paarstedza Irvin Welsh darbi (it iipashi staastu kraajums The Acid House - ik pa laikam paarskatu kaadu iisaaku staastu, lai pashokeetos) un, protams, Orvela 1984.
Vispaar jau gruuti sanjemties kautko palasiit, jo universitaatee tik daudz garlaiciigas politiskas literatuuras jaalasa, ka vairs neko drukaatu redzeet negribaas! tongue.gif
kahi
QUOTE(Batou @ Apr 7 2006, 22:13)
*

tādā gadījumā iesaku tā paša Džeroma "Trīs vīri uz vellapēda", to gan būs grūtāk sadzīt rokā.
*

vari aizdot??
Batou
QUOTE(kahi @ Apr 8 2006, 19:47)
QUOTE(Batou @ Apr 7 2006, 22:13)
*

*

vari aizdot??
*

varēji jau caur PM to paprasīt. ar aizdošanu būs problēmas, jo tā grāmatiņa ir kaut kur paklīdusi sad.gif (diemžēl pēc pārcelšanās no viena dzīvokļa uz citu).
Šigeru
Vāirāki vāci bioķīmijas doktori "Enzyme"
Sarežģita valoda, bet sagatavos Vāc. val. exim un biologa karjerai pie reizes.
minta
peedeejaa graamatu ko lasiiju bija "11 minuutes"
Tigra2
Jānis Zāle - Vēlreiz par mīlestību I
Jānis Zāle -Vēlreiz par mīlestību II
Un drīz sākšu:
Jānis Zāle -Vēlreiz par Mīlestību III
Grāmatas sarakstījis psihoterapeits, tur ir daudz psiholoģijas, aprakstīts pašreizējais Latvijas sociālais stāvoklis(grāmatas tapušas pirms vairākiem gadiem, bet pašlaik ir tāpat, pat sliktāk)
Tur ir rakstīts par tautas izzušanu (kā izzūd Latvijas tauta) un vispār daudz labas informācijas.
Visvairāk tur ir par bērna audzināšanu.
Iesaku izlasīt, a moš noderēs.
Dead Star
Nesen sāku lasīt Haruki Murakami "Aitas medīšanas piedzīvojumus".Grāmata tiešām ir mazliet dīvaina,bet tieši tas arī patīk biggrin.gif Satur daudz dažādu labu ideju,liels pluss - sarakstīta interesantā valodā..
Kentaishi
lasu "Tango Smeldzi" no Evas Modinjāni repertuāra... jāatdzīst, ka kaisles tur netrūkst ne mirkli..
Naktspukjiite
Jau n-to reizi Gvido Felza "Reiz dzīvoja laupītājs Lips Tulians".
rebel
Ilzes Jansones "Viņpus stikla". Un tad sekos Anthony Kiedis "scar tissue"
Kaede
Man patreiz būtu jālasa dvēseļu putenis, bet es to nedaru. Pēdējais, kas nonāca manās rokās bija Kurts Vonnegūts.
kahi
pēdējais - tālavas taurētājs (no galvas visus tos drausmoņus pantiņus!!!!!!!) (es dabūju i )
vēl pēdējais- plūdoņa dzejoļi, paldies dievam, un učenei, bija tikai jālasa!!
Karamele
Tikko pabeidzu lasīt - ''Rebeku'' Dafne di Morje
Nākamo lasīšu - ''Sarkanais Pūķis'' Tomass Hariss
+Chibi+
Par mandāta teroiju senajā Ķīnā. Rather interesting.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.