Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cosplays
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Lija
oki... no dotajiem postiem neko nevar saprast vai tauta vispār domā ierasties cosplayā vai nē... Lūdzu!!! tie kas būs piesakieties, lai zinu vai krāsot matus zilus vai nekrāsot... Un vai vispār ir jēga tiem pāris cilvēkiem ierasties cosplajā...!!!
Tador
nu, es varbuut buushu, bet mekleejot telpas daudz kas nesanaaca, taakaa buushu necils Briaans...
Yume
hmm, OK, man iisteniibaa arii dereetu zinaat, jo pakert liidzi jau nesagaadaas probleemu, bet atrast teerpus visaa tajaa bardakaa kas man tagad ir, bus gan pagruuti.
Starpcitu, tauta, kas jums vairaak vajadziigs- Julia no Tekkena, Via Ramna-chan? Jo kaa Ashura es nestiepshu zobenu liidzi.

Un taadaa gadiijumaa ja buus cosplay-kaads pakeriet fotoaparaatu.
Onegai..
Rags
es nebusu cosplay'a, nav neka vienkarsi unsure.gif
Yume - es par Julia no Tekken rolleyes.gif
Kenshin
huh.gif kadd buus???? ph34r.gif
man reaali gribaaas.... tongue.gif
Yume
saule, šodien būs, šodien.
Ja pasteigsies paspēsi. happy.gif
Kenshin
ups... blink.gif huh.gif uij cik chaabiigi....
kad buus fests???? ph34r.gif
Yume
Solās ka būs kautkad aprilī.
Bet nu vēl jau pary būs, feel fre to come any time. happy.gif

Starp citu tauta, nākamajā party mēs varētu uztaisīt cosplay'u ar atspēlēšanu. Tikai priekš tā grupu vajadzēs. Nu ko, ar mieru? Bet tad ir jāizlemj kādu anime ņem.
+Chibi+
es par. XD
Yume
un tavs piedāvājums grupai?Tas ir, seriāls kāds? huh.gif
+Chibi+
būtu labāk, ja tas būtu kkas, ko es ESMU redzējusi, bet sliktākā gadījumā, es tāpat varu ātri pamēģnāt noskatīties, pirms tas nāk....

Vajag tādu animi, kur ir daudz tēlu... Hmmm... Davai taisam Bleach!!! *lēkā apkārt* BLEACH, BLEACH, BLEACH, BLEACH!!!
Kima
warbuut lai buutu pawisam droshi jaaieposto bildes.....
Lija
Jā mans arī ir par Bleach... happy.gif baigi patikās animeška.. davai, davai... tikai kas tēlos Ichigo???? kuram krāsosim oranžus matus?????
Yume
UI, tauta, es sāku domāt.. mums čaru nepietiks ja bliech taisam.
Pirmkārt- kas kam ir līdzīgs? pagaidām man ir problēmas savilkt paraleles.
Davai ja saka seriālu, tad uzreiz ar bild, un ko no turienes.

Nu es jau neko... es nevienam nelieku Shaman King skatīties, bet tur ir daaaaudz charu, un visiem samērā virgli tērpi. [es tāpat Annu taisu priekš Apriļa.. hehe, irdomājos varbūt vēl kādam piedāvāt]

image
jurc
Haaa haa haaaa.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Drīkstēs būt tas tur nēģeris kas kreisajā stūrī? Ta mani no turienes visdrīzāk padzītu ar savām pieguļošajām seksīgajām biksēm biggrin.gif
Yume
Mhahha, es jau tevi iedomājās tādos šortos.. mhaha, fanservis zied un plaukst.
baseboalbatboy
Vai man lūdzu nepateiktu kas ir Cosplays un kas ir Bleach? sad.gif unsure.gif
SheWr
Paskaidroshu no sava neizgliitotaa viedoklja...

Cosplays - ljoti vienkaarshi - cilveeki paargeerbjas par saviem miiljaakajiem anime chariem un dara visaadas izdariibas...

Bleach - ljoti labs anime...

QUOTE(Yume @ Mar 9 2005, 16:09)
UI, tauta, es sāku domāt.. mums čaru nepietiks ja bliech taisam.
Pirmkārt- kas kam ir līdzīgs? pagaidām man ir problēmas savilkt paraleles.
Davai ja saka seriālu, tad uzreiz ar bild, un ko no turienes.

*

Naruto! Tad es pat ierastos... image
Lija
ui, ui, NARUTO... davai visi rīkojam naruto grupas cospleju!!!!
image
SheWr
Nu taa jau ir runaashana laugh.gif Es njemshu Rock Lee, ja maaceeshu teerpu pagatavot...

Tagad man veel vairaak gribas tikt, tik dazhas probleemas nomaac......

1) Kaa es tur vispaar tikshu un kaa agri no riita tikshu atpakalj uz jelgavu....?
2) Vai es tur nemaisishos tik visiem pa kaajaam kaa nejeega.......?
3) Kaa pie velna lai uztaisa teerpu??
jurc
QUOTE(SheWr @ Mar 9 2005, 18:44)
Nu taa jau ir runaashana  laugh.gif Es njemshu Rock Lee, ja maaceeshu teerpu pagatavot...

Tagad man veel vairaak gribas tikt, tik dazhas probleemas nomaac......

1) Kaa es tur vispaar tikshu un kaa agri no riita tikshu atpakalj uz jelgavu....?
2) Vai es tur nemaisishos tik visiem pa kaajaam kaa nejeega.......?
3) Kaa pie velna lai uztaisa teerpu??
*

1) Es tevi rīgā sagaidīšu!! He he he... *JurCHiX ļauni pasmejas* No jelgavas ja būs tad būs arī shinobi-sama, wizards, kaarleens... Un 9:00 vilcieni jau kursē uz Jelgavu
2) Tur neviens nevienam nemaisās pa kājām... Un spriežot pēc pagājušās reizes, jo vairāk tur maisīsies visiem, jo labāk būs! ^^
3)Ņem rokā audeklu, šķēres un mēģini kautko uztaisīt! Veiksmi!
Yume
Nezinu kā jums, bet man dārgie tautieši kautkā Naruto nevelk taisīt, pirmkārt Baltijā jau viena laba naruto grupa, kas sastāv no mūsējiem u Igauņie ir un otrkārt... tad vajag riktīgi atspēlēšanai gatavoties.
Un lai varbūt jums tērpi neatkārtojās, ja jūs tomēr izdomāja taisīt Naruto, re, kas jau ir.. starp citu, ja es saņemšos, es taisu Iruku.

image
image
Vēl ir 4 cilvēki no Naruto, bet izskatās ka man pazuda zips ar tām bildēm, tāpēc kamēr sameklēšu, te var redzēt, kas jau ir.
Kenshin
ee.. tu ira manc bakstaamkocinjsh biggrin.gif tongue.gif
nez.. taa 2-aa bilde laikam no igaunijas huh.gif
Yume
Tieši tā. biggrin.gif

Un, nu tauta, kas ir ar cospley uz nājamo party? tas ir uz piektdienu?
Man pašlaik izskatās ka es paspēšu Annu pabeigt. Ja kādam nav ko darīt, var man kompāniju sastādīt.
image
X_Kamui
wink.gif Mde žel ka es nevienam charam no Shaman King nelidzinos...
butu labi pakostplejot vienu no manam miļakajam animem mmm.... rolleyes.gif
Yume
Emm, un kas teica ka jābūt noteikti fiziski līdzīgam? Taisi tik tērpu augšā, un būs forši. happy.gif
Es domāju ja es mantu cospeyotu man īpaši neviens virsū nebļautu, ka nav man līdzīgs. biggrin.gif
+Chibi+
Es tik aatri vareetu teerpu sataisiit tikai Tohru no Fruits Basket. T.i. uzvilkt skolasformu. XD

Es laikam shoreiz atkriitu. happy.gif

P.S. Bet es taapat kaadreiz girbeetu taisiit Naruto grupu... happy.gif Zheel, ka es esmu meitene, vareetu cosplayot pa
Church
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:33)
.S. Bet es taapat kaadreiz girbeetu taisiit Naruto grupu... happy.gif Zheel, ka es esmu meitene, vareetu cosplayot pa
*

kopsh kura laika cits dzimums majsiijis ;>

kautgan pats proms tolereeju vieglaak meitieshus pujshdreebees, nevis otraadi. laikam esu paaraak iesuuksteejis penss ( .. pabirdinu smiltis)
Kikyou
QUOTE(Church @ Mar 15 2005, 21:59)
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:33)
.S. Bet es taapat kaadreiz girbeetu taisiit Naruto grupu... happy.gif Zheel, ka es esmu meitene, vareetu cosplayot pa
*

kopsh kura laika cits dzimums majsiijis ;>
*

Kopš tā laika, kad sāka aptrūkties garmataini anime džeki (Parūka nav jautri. Griezt matus ar itkā negribās.). laugh.gif
Church
QUOTE(Kikyou @ Mar 15 2005, 23:25)
Kopš tā laika, kad sāka aptrūkties garmataini anime džeki (Parūka nav jautri. Griezt matus ar itkā negribās.). laugh.gif
*

es iraid garmatajns, bet kosplejos laikam nevareeshu sevi piedabuut piedaliities. tjem pache - my face not kawaii, un vispaar, jau no 2 g.v. es i kautriigs ;D
.. /me paieskaa savu neskuuto cuukgjiimi
Yume
Njā.. fui-fui tauta, īstam cosplayeram vajag tikai gribēšanu, un viss pārējais nāks ar pašu gribēšanu. dry.gif
Church
QUOTE(Yume @ Mar 15 2005, 23:36)
Njā.. fui-fui tauta, īstam cosplayeram vajag tikai gribēšanu, un viss pārējais nāks ar pašu gribēšanu. dry.gif
*

that's the point. gribeeshanas manii naff ;D
priex ka citi var guut prieku un vismaz nau tik indiferenti kaa es, kas pat karaoki netoleree .. ;>
Yume
Buu, uz tevi!
karaoke rulle.. un cosplay arī.. tas ir jautri!!!
Ek, kas tie ir par latviešu kompleksiem, ka nevar saņemties un izdarīt...
Bet ko tad es... katram sava galva..
Kikyou
Es gribu cosplayot..... <_>
Bet:
+ man nav ne jausmas ko cosplayot.
+ es no tērpu taisīšanas neko nejēdzu.

(P.S. KARAOKE RULLRULL! ^_^)
Church
QUOTE(Yume @ Mar 15 2005, 23:42)
Ek, kas tie ir par latviešu kompleksiem, ka nevar saņemties un izdarīt...
*

tie nau latvieshu, tie i mani, miiljie, saveejie, krovnije kompleksinji ;>
Church
QUOTE(Kikyou @ Mar 15 2005, 23:47)
+ man nav ne jausmas ko cosplayot.
+ es no tērpu taisīšanas neko nejēdzu.
(P.S. KARAOKE RULLRULL! happy.gif)
*

nevaig stresot. ja mani, nekossplejotaaja, padomi noder ;>,
cik gadiijiees noveerot -
teerpi neobligaati jaabuut ljoti daudz puulju/naudas pateereejoshi, varbuut vienkaarshi pielasiiti liidziigi.
arii neko-mimi kakjausu galvas rotaajums var buut norakstaams zem kospleja ;>
nau slikti zinaat par konkreeto characteru un iztureeties liidziigi vinja raxturam.
a daudz peso pateereet uz gandriiz 100% autentiski izskatoshos teerpu, lai izskatiitos, kaa teixim dazhaas bildees amiishu/japaanju kosplejisti, imho i atstaajams iepuvushajiem kapitaalistiem. ;>
X_Kamui
QUOTE(Yume @ Mar 15 2005, 20:22)
Emm, un kas teica ka jābūt noteikti fiziski līdzīgam? Taisi tik tērpu augšā, un būs forši. happy.gif
Es domāju ja es mantu cospeyotu man īpaši neviens virsū nebļautu, ka nav man līdzīgs. biggrin.gif
*

wink.gif Pat nu ja man nereali sagribeetos es nepaspeetu lidz piekdienas vakaram uztaisit terpu....
Hmmm... pietam kura terpu??? huh.gif
Yume
Uuu, nunu, tā nesaki, emm, man no tērpa pašlaik ir tikai viens elements... un viss.. un es domāju ka pabeigt vienā dienā man tas nesagādās problēmu.. kāpēc, lai kautkas līdzīgs sagādātu problēmu tev?
Tu taču netaisi autentisku tērpu no čupas ādas siksnu? ( khem, siksnas šūt ir ļaunums)
X_Kamui
QUOTE(Yume @ Mar 16 2005, 16:30)
Tu taču netaisi autentisku tērpu no čupas ādas siksnu? ( khem, siksnas šūt ir ļaunums)
*

Ahahahah un ja nu laugh.gif laugh.gif laugh.gif

rolleyes.gif Hmmmm.... vel jaizdoma kuru costplejot...
nu un tad var pameiginat... kaut ko saputrot ar to terpu biggrin.gif biggrin.gif
Lija
man liekas, ka šoreiz gan es nebūšu cospleyā... vienkārši nepaspēšu uztaisīt... un atkal tēlam ko gribu taisīt ir zili mati laugh.gif Principā jau nebūtu grūti, varētu uztaisīt to dūdiņu no Shaman King ar zilajiem matiem, kas ir priekšplānā.. tikai zilimati, zilimati!!!! KĀPĒC NAV SARKANI!!!! Ah a varbūt ka būšu, ja dabūšu to zilo matu krāsu... eh laikam šitajam postam nebija nekādas jēgas... huh.gif
SheWr
Es jau saaku gatavot teerpu naakamajai tikshanaas reizei. Tik man mazliet vaig juusu paliidziibu - izmekleejos caur veco dreebju skapi un atradu perfektu kreklu prieksh Rock Lee. Tomeer tas ir baltaa kraasaa, tad man rodas mazs jautaajums - kaa vislabaak paarkraasot dreebes?
Kikyou
QUOTE(SheWr @ Mar 17 2005, 19:18)
Es jau saaku gatavot teerpu naakamajai tikshanaas reizei. Tik man mazliet vaig juusu paliidziibu - izmekleejos caur veco dreebju skapi un atradu perfektu kreklu prieksh Rock Lee. Tomeer tas ir baltaa kraasaa, tad man rodas mazs jautaajums - kaa vislabaak paarkraasot dreebes?
*

Viena jauna, zaļa zeķīte...
Balts krekls....
Veļasmašīna...
laugh.gif
Oki gaiši zaļš diez vai tev derēs... xD

Hmm bet tā es nezinu... Varbūt ar kautkādām tur krāsvielām (guašu? biggrin.gif)... =|
Yume
Zini, kas ir batikošana?
Ir speciālas tektiskrāsas, bet tās ir zvērīgi dārgas, tāpēc čāpo uz veikalu un prasi batikošanas krāsu, izvāri kreklu tajā, un būs viss čībās.
A labāk uzprasi mammai, viņa noteikti zinās, kas un kā. happy.gif
SheWr
heh...es jau prasiiju - viss ko vinja man vareeja izstaastiit bija tas, ka padomju laikos kiimiskajaas tiiriitavaas vareja paarkraasot dreebes.... sleep.gif Bet nu paldies par to batikoshanu, tuulit ar ieshu kautko uzzinaat...
Yume
Hehe, ja pareizi atceros tad batikošanu māca pamatskolas klasēs, mājturībā, laikam klasē 6-jā. Hmm, un es no viņas etceros tikai pamatus, bet janu netarodi, kas un kā, prasi, mēģināšu palīdzēt.
windhover
Mjā.. Arī es vienreiz izmantoju batkošnas paņēmienu, un, vārot manais izraudzīto apģerbu, pie krāsas klāt laikam vēl sāli vajadzēja pielkt.. Rezultāts bija apmierinoš (it sevišķi pēc atkārtotas batikošanas), tikai, kad es viņu pēc tam mazgāju veļas mašīnā... Labāk ar rokām un bļodā, ja nu akurāt vajag atbrīvoties no netīrumiem. ph34r.gif
Lija
QUOTE(Yume @ Mar 15 2005, 17:31)
Tieši tā.  biggrin.gif

Un, nu tauta, kas ir ar cospley uz nājamo party? tas ir uz piektdienu?
Man pašlaik izskatās ka es paspēšu Annu pabeigt. Ja kādam nav ko darīt, var man kompāniju sastādīt.
image
*

Klau Yume, kas ir tā meitene priekšplānā ar gaiši zilajiem matiem..es gan tikai nedaudz esu redzējusi no Shaman King un diemžēl tādu neatceros... sad.gif, ja kas varētu kaut ko fiksi uzmeistarot, tikai mati nebūs zili.. biggrin.gif , ja kas atkal stāvēšu zem prožektora!!!
Yume
Tā meitene ir HoroHoro māsa. ( līdzība ir neapspriežama biggrin.gif), bračka viņai tieši pie kājām sēžu.
Hehe, a es gan paskatījos ka es nepaspēšu līdz vakaram pabeigt, jo manamuz darbu bija steidzmā kārtā jāiet divas dienas pēc kārtas, un nepaspēju bandanai audumu sameklēt, nāksies vien iztikt ar sevis cosplay'ošanu. biggrin.gif
Church
QUOTE(Yume @ Mar 18 2005, 14:51)
...
Hehe, a es gan paskatījos ka es nepaspēšu līdz vakaram pabeigt, jo manamuz darbu bija steidzmā kārtā jāiet divas dienas pēc kārtas, un nepaspēju bandanai audumu sameklēt, nāksies vien iztikt ar sevis cosplay'ošanu. biggrin.gif
*

hheh, ja attieciigu dreebju neesamiiba cosplejam majsa - vaig cosplejoshanaj izveeleeties kaadu hentai charu =8D
Yume
Mha, tev ir visas izredzes.. bet man ir vēl 3 tērpi biggrin.gif
Tikai man pēd darba vēl būs slinkums viņus melēt.
bet nu tev nepatīk ideja par manis cospley'ošanu? kas var būt labāks? biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.