me too piedalās!!!
Chibi saturies man jau ir milzīgā atslēga!!!!!
Hikaru
May 19 2005, 10:32
Nu nekur nelikšos. I'll be there! Cosplayā būšu.
Tērps ir. Mati ir... kaut kādi... kādus bija iespējams dabūt un sataisīt (balti). Ausis ir (paštaisītas). Kas tur vēl... a nu tās tur arī ir uztaisītas, sataisītas, un tika izveidota.
QUOTE(bloody_dragon @ May 18 2005, 21:25)
QUOTE(Hikaru @ May 18 2005, 15:50)
Njā... tāpat jau esmu tuvu bankrotam (un es vēl gribu aiziet uz kādu anime)... un Rīgā līdz anifestam nebūšu, lai kur tos varētu nopirkt.
kautkaados kaktu kioskos war dabuut leetus maaksliigos nagus,protams,tie weelaak jaanowiilee iistajaa formaa
Viena lieta nopirkt nagus. Cita lieta nopirkt līmi, kura maksā vēl vairāk par nagiem un kuru var līmēt tikai uz nagiem (nez kaut kāda ķīmija, kuru nedrīkst likt uz ādas, un drēbēm var caurumu izdedzināt - kā man stāstīja informācijas avoti, kuri lasīja līmes iznstrukciju). Un ja vēl tie nagi mazliet aizķersies un sāks līmēties nost?
Varbūt pietiks ar pašu izaudzētiem nagiem (vairāku milimetru garumā)?
Tāpat tērps un tas viss pārējais nebūs tik labs, kādu ir iespējams tikai uzzīmēt.
nu tad es laikam buus jaa... man gan riigaa bvuus peedeejie sagatavoshanaas darbi, liidz ar to man tieshaam ir jaazin cikos ir peedeejas briidis ierasties...
hmm, es taču rakstīju cikos.
Ja tev vēl pēdējie sagatavošanas darbi, tad vari būt sestdien, no rīta, tā ap pulkstens 11:00 vai biš ātrāk.
QUOTE(Yume @ May 19 2005, 10:01)
hmm, es taču rakstīju cikos.
Ja tev vēl pēdējie sagatavošanas darbi, tad vari būt sestdien, no rīta, tā ap pulkstens 11:00 vai biš ātrāk.
es buush 5dien
Ja paspēšu nokrāsot matus, tad 100%, ka atnākšu piektdien.
Tauta(kas zin) man vajag(ļoti)tās drēbes kas ir ichigo no bleach
, vaik āds nezin kur var dabūt, kko līdzīgu?
pēdējais lūgums - vai kādam nav sarkans tauriņš?
QUOTE(JurCHiX @ May 19 2005, 22:19)
pēdējais lūgums - vai kādam nav sarkans tauriņš?
var uztaisiit no sarkanas dreebiites vai sarkanaam salveteem...
+Chibi+
May 20 2005, 09:20
EDAM IR JACKET!!!!!
YAY!!!
Fantam: tu nu gan vēlu atmodies. >.<
JurChix: tev būs laik sestdien no rīta iegriezties kādās humpalās.
Es jau Liepājā bezmazvai visus humpaļu veikalus izstaigāju
HELP...
Kāds var izburtot kas tur par zīmēm. Es zinu kas tur rakstīts, bet nu gribu uzināt kādi tieši simboli tur ir uzrakstīti...
hmm, paņem pārzīmē ar zīmuli bez visiem tiek prustojumiem ar kanjiem kas tur ir un būs viss OK.
Savādāk palīdzēt nevaru.
Vai policijai nebus pretenzijas pret to ka pa ielam skraidis barins lidz zobiem ar ierociem nokarusies cuvaki skraidis. Pat pa celam uz cosplaju man varbut bus problemas.
Es pat isti nezinu!!!
Ka lai nomaske 160cm garu krustu.
Naktspukjiite
May 20 2005, 16:02
QUOTE(Janus @ May 20 2005, 14:59)
Vai policijai nebus pretenzijas pret to ka pa ielam skraidis barins lidz zobiem ar ierociem nokarusies cuvaki skraidis. Pat pa celam uz cosplaju man varbut bus problemas.
Es pat isti nezinu!!!
Ka lai nomaske 160cm garu krustu.
Gan jau problēmu nebūs. Uz kādu brīvdabas spēli mēs daži cilvēki vilkāmies ar lielajiem vairogiem, lielajiem divročiem-zobeniem un saģērbušies kaut kādās ādās.
Protams - jābūt gatavam, ka skatīsies kā uz idiotu un centīsies attālināties no tevis vismaz par 5m, bet pieder pie lietas. ^^
Deadly Frozen
May 20 2005, 22:24
Ak es ģēnijs, Chii cosplay izskatās ka nebūs ne no manas ne no Shaisuke puses XD Tā kā - gan jau kaut kad citreiz. Un mans Yu~ki Beast of Blood cosplays arī vēl nav īsti gatavs rādīšanai, ņemot vērā ka mana seksīgā frizūra tika pielīdzināta un vairs galīgi neizskatās tā, kā vajadzētu... Domājams cosplay šī pasākuma ietvaros man izkritīs, par Shaisuke īsti nezinu, varbūt viņa atnāks ar to Miyavi...
Ehh.. man (Hideki) paliks par 2 Chii mazāk... Vismaz mani nesaraus gabalos...
+Chibi+
May 21 2005, 02:32
Viena Chii vakar bija!
QUOTE(Roze @ May 24 2005, 00:01)
Huh?
tātad, es beidzot atraku topiku kurš ir pa taisno domāts tērpu apspriešanai čaru izvēlei utt. Tātad postosim mēs jautājumus te, nevis citos topikos.
Un sāksim ar to ka palīdzēsim atrast charu Seipherot'am. kam kādi piedāvājumi uz čaru ar gariem melniem matiem? man pašlaik nak prātā tikai Jun's no Samurai Champloo.
QUOTE(Yume @ Jul 27 2005, 11:40)
tātad, es beidzot atraku topiku kurš ir pa taisno domāts tērpu apspriešanai čaru izvēlei utt. Tātad postosim mēs jautājumus te, nevis citos topikos.
Un sāksim ar to ka palīdzēsim atrast charu Seipherot'am. kam kādi piedāvājumi uz čaru ar gariem melniem matiem? man pašlaik nak prātā tikai Jun's no Samurai Champloo.
nifiga, Sephiroth mati ir chirkaini....tikai gadiijumaa ja straadaasim ar golfu (nabaga mati). Tad jau driizaak sigfa...
un man ar aatri jaaizdomaa ko kosplejot...
Sērfijs
Jul 27 2005, 12:36
Man pašam radās ideja par Vincent no Cowbiy Bebop Knckin` on Heavens Door
arī pareizi, bet Vincents ir noaudzis... tas ir, viņam ir bārda... tu viņu zīmēt taisies?
Sērfijs
Jul 27 2005, 12:38
Da nee, paspēšu izaudzēt.
Then feel free. Rekā, pats atradi sev charu. malacis.
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 27 2005, 14:24
Kads nezin kur var dabūt normalas parūkas.
Lūdzu iesakat kā var uztaisīt šo
aigarius
Jul 27 2005, 20:15
QUOTE(Nuin @ Jul 27 2005, 16:11)
paem garu zilu zekji
QUOTE(aigarius @ Jul 27 2005, 20:15)
paem garu zilu zekji
Tā bija mana pati pirmā ideja.
QUOTE(Nuin @ Jul 27 2005, 19:32)
QUOTE(aigarius @ Jul 27 2005, 20:15)
paem garu zilu zekji
Tā bija mana pati pirmā ideja.
Vari pameegjinaat arii zilu gjemperi. Ja tev glabaajas kaut kur vecas dreebes...
emmm, manuprāt ar zeķi tur nepietikt.
Tur vajag vienkārši tāās krāsa leastīga auduma gabalu sašūt. Aizej uz audumu veikalu un pasaki ko tev vajag, viņi ir saprotoši,palīdzēs nemaz neprasot dumjas lietas. *pie manis jau pierada
*
Un Isa- parūkas? Cik tu esi gatava parūkai iztērēt?
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 28 2005, 00:06
Tā par parūkām tik tāda viena mirkļa doma kā alternatīva, ja neko neizdomāsu uz saviem tumšajiem matiem.
Starpcitu Nuin man katkur mētājas atsevišķās piedurknes. Man viņas ir gandrīz līdz padusēm garumā. Diezgan elastīgas un tumši zilas.
Es gribeeju uzzinaat....no speeleem var kaadu charu?...Jeb tikai anime!!!!
Jo uz sewi atradu tikai no speelees!!
ReD_FoXy
Jul 29 2005, 12:45
Man taada pati probleema :/
Lūdzu, galvenais lai chars ir atpazīstams.
Tas ir.. emm.. lai tā spēle no kuras ņem ir daudz maz zināma, un viss OK.
Mēs kādreiz taisijāmies no Grandias taisīt cosplay'u... hmm... nez, doma pat vēl nav noliegta. *domīgi skatās grieztos*
ReD_FoXy
Jul 29 2005, 15:04
QUOTE(Yume @ Jul 29 2005, 14:48)
Lūdzu, galvenais lai chars ir atpazīstams.
Tas ir.. emm.. lai tā spēle no kuras ņem ir daudz maz zināma, un viss OK.
Mēs kādreiz taisijāmies no Grandias taisīt cosplay'u... hmm... nez, doma pat vēl nav noliegta. *domīgi skatās grieztos*
Es ceru ka maneejo charu atpaziis... Paredzu ka Shinobi-sama zinaas... JurCHiX zinaas... nju jums naaksies man piedod ja neviens mani neatpaziis....
Nu nezinu kā ar to atpazīšanu(es domāju charu)....,bet spēle ir diezgan pazīstama!!!
aigarius
Jul 29 2005, 16:45
QUOTE(Winry @ Jul 29 2005, 15:34)
Nu nezinu kā ar to atpazīšanu(es domāju charu)....,bet spēle ir diezgan pazīstama!!!
Es nezinkāpēc uzreiz iedomajos kādu jautru cilveku cosplayā no, piemēram, Fallout
QUOTE(aigarius @ Jul 29 2005, 16:45)
QUOTE(Winry @ Jul 29 2005, 15:34)
Nu nezinu kā ar to atpazīšanu(es domāju charu)....,bet spēle ir diezgan pazīstama!!! :D
Es nezinkāpēc uzreiz iedomajos kādu jautru cilveku cosplayā no, piemēram, Fallout :huh:
mm, no tā paša Diablo būtu smukāk :>
Manam charam ir mega ierocis uz rokas.....vai var bez taa verķa cosplay'ot , vai arī man būs jātaisa no kartona vai jeb kura cita materiāla!
lastguru
Jul 29 2005, 20:30
geimeri...
taa kaa nevaru izdomaat nevienu charu kas buutu melnajos dzhinsos un melnee t-kreklaa, un veel piedevaam ar gredzenu (em... un varbuut ari ar zontiku, bet tas nav obligaati... ), un njemot veeraa ka visi brauceeji mani ir redzeejushi vai vismaz ir dzirdeejushi par manu existenci, tad pieljauju domu kosplejot pats sevi
Protams buutu ljoti patiikami ja kaads uzraadiitu man uz kaadu interesantu un paziistamu charu kas izskataas liidziigi man... jebkaads kosmeistara talants man beidzas ar laika truukumu, attieciigi tam charam buutu jaaizskataas kaa es, nevis otraadi. bilde ir manaa user profilaa.
(Neņemt vērā, ka mazliet šķielē!)....Bet ja ar hard glue piestrādā pie matiem tad ir ok....bet tie laikam nav tavi standarti(melnas bikses un melns krekls)
Sērfijs
Jul 29 2005, 21:00
Yurijs, tas džeks melnajā, tev Lastguru, var derēt.
aigarius
Jul 29 2005, 22:00
QUOTE(lastguru @ Jul 29 2005, 19:30)
Protams buutu ljoti patiikami ja kaads uzraadiitu man uz kaadu interesantu un paziistamu charu kas izskataas liidziigi man... jebkaads kosmeistara talants man beidzas ar laika truukumu, attieciigi tam charam buutu jaaizskataas kaa es, nevis otraadi. bilde ir manaa user profilaa.
Vari pamēģināt atrast baltu kreklu, baltas krosenes un notēlot Ikari Shinji no Neon Genesis Evangelion
http://www.animegalleries.net/img/9508
lastguru
Jul 29 2005, 22:10
QUOTE(aigarius @ Jul 29 2005, 22:00)
Vari pamēģināt atrast baltu kreklu, baltas krosenes un notēlot Ikari Shinji no Neon Genesis Evangelion
OMG! man ko, ir Shin-kunam liidziigs raxturs???
aigarius
Jul 29 2005, 22:14
QUOTE(lastguru @ Jul 29 2005, 21:10)
QUOTE(aigarius @ Jul 29 2005, 22:00)
OMG! man ko, ir Shin-kunam liidziigs raxturs???
Vairs nē, bet 1. kursā mazliet līdzīgs bija. Vari mēģināt atcerēties
Naktspukjiite
Jul 30 2005, 00:48
Nu tā. Pēc 10 sek. pārdomām nolēmu pataupīt puspabeigto Nadeshiko tērpu citai reizei. *mīļš skatiens uz tā pusi*
Ieteikumi kādam citam čaram?
Ieskatu varat gūt profila bildē.
+Chibi+
Jul 30 2005, 12:31
Woayh, ka tik šī nebūs mana unikālā iespēja reizi dzīvē cosplay'ot meiteni!
Jāizmanto.
Problēma tikai tāda, ka man visnotaļ rebjas lielākā daļa sieviešu animēs, jo viņas ir debīlas un bezpersoniskas, bet tas tā.
pinksakura
Jul 30 2005, 16:16
tā ja es saprotu kad vajadzēja fochuku man ir digitālais varu paņemt bet ja nevajag ta neko es tikai piedāvāju!
par to Shaman king......tad mans Candy kostīms(paskatās stūrī kur stāv puspabeigtais kostīms) būs laikam jāatsatāj.....
aigarius
Jul 30 2005, 16:34
QUOTE(pinksakura @ Jul 30 2005, 15:16)
tā ja es saprotu kad vajadzēja fochuku man ir digitālais varu paņemt bet ja nevajag ta neko es tikai piedāvāju!
es paņemšu savejo un lastguru savejo arī, visticamāk, paņems. protams, ja gribi, tad ņem, bet nu tiem, kas gribēs, būs ar ko nofočeties
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.