Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cosplays
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
pinksakura
es jau zinu ko cosplejot ......
image
tā man ir diezgan muļķīgas jautājums(-umi) kur tad īsti notiksies?kā tur tikt?Ko ņemt līdzi?
Sērfijs
Parādoties iespējai cosplay`ot gamju čarus, es cosplayošu Vincent Valentine no FF7, cerams, ka visi zin, kas tas tāds un iebildumu nav.
Forgotten*Memory
Wow! ohmy.gif Vincentu... *Woot* Tad es labprāt arī pievienošos šim pasākumam. Man tas ir jāredz. Un starp citu - vai šajā pasākumā obligāti visiem jābūt ar tērpiem? Un cik noprotu tas nav kaut kāds slēgtais pasākums, kuru var apmeklēt tikai tie, kas jau ir apmeklējuši citus pasākumus, ja?
aigarius
QUOTE(Forgotten*Memory @ Jul 31 2005, 19:49)
Wow!  ohmy.gif Vincentu... *Woot* Tad es labprāt arī pievienošos šim pasākumam. Man tas ir jāredz. Un starp citu - vai šajā pasākumā obligāti visiem jābūt ar tērpiem? Un cik noprotu tas nav kaut kāds slēgtais pasākums, kuru var apmeklēt tikai tie, kas jau ir apmeklējuši citus pasākumus, ja?
*

kā jau iepriekš bija rakstīts var piedalīties visi interesenti un cosplay nav obligāts (taču vēlams smile.gif).
pinksakura
haloooo.....tarī nesapratu...kad?kur?ko ņemt līdzi?
Isabel Carmin fon Edelhain
Aarpraac. Manaa praataa iestaajusies kriize. Es nezinu ko kosplejot.
Iori Yagami
Pameigini Random (izdomat savu anime kostīmi)
Kima
QUOTE(pinksakura @ Jul 31 2005, 21:55)
haloooo.....tarī nesapratu...kad?kur?ko ņemt līdzi?
*

http://otaku.lv/index.php?showtopic=1699&st=60
pameegjini

veel joprojaam nevaru atrast ko kosplejot, any help?
+Chibi+
Es šodien sparatu, ka vienīgā anime sieviete, kurai NAV čolka, un kura man patīk, ir Robin no Witch Hunter Robin, tikai viņai ir TĀDA kleita... blink.gif
Man ir viens variants - Sohma Kagura. Problēma ir tāda ka nevaru atrast bildi pilna augumā. Kāds varbūt var palīdzet/
Kagome
bilde nav paaraak liela, bet ceru ka derees smile.gif
image
Kima
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 7 2005, 22:19)
Es šodien sparatu, ka vienīgā anime sieviete, kurai NAV čolka, un kura man patīk, ir Robin no Witch Hunter Robin, tikai viņai ir TĀDA kleita...  blink.gif
*

starp vitu gruuta nav....es uz festivaalu skatiijos to kleitu, gribeeju maasai uzshuut...svaarki, melna bluuze unn tas "priekshauts"...bet nu gruuts tas nebija (ja kas svaarkus varu iedot)
+Chibi+
QUOTE(za4peedinja @ Aug 8 2005, 10:44)
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 7 2005, 22:19)
Es šodien sparatu, ka vienīgā anime sieviete, kurai NAV čolka, un kura man patīk, ir Robin no Witch Hunter Robin, tikai viņai ir TĀDA kleita...  blink.gif
*

starp vitu gruuta nav....es uz festivaalu skatiijos to kleitu, gribeeju maasai uzshuut...svaarki, melna bluuze unn tas "priekshauts"...bet nu gruuts tas nebija (ja kas svaarkus varu iedot)
*

būtu ļoti pateicīga. Es jau visu sadomāju. Esmu apņēmības pilna taisīt tieši šo cosplay. happy.gif
Lija
he,he,he.. es sāku domāt ka varētu uztaisīt tērpu Fayai Valentainai no Cowboy Bebop.. happy.gif
image

kā jums liekas, to dzelteno daļu nevar taisīt no zīdaina auduma?? jo dzeltenu ādu es diez vai dabūšu.. sad.gif un tad vēl tā parūka.. unsure.gif
+Chibi+
vai tad viņai kaut kas ir no ādas? a man likāš vienkārši plandošas drēbītes.....
Lija
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 9 2005, 16:36)
vai tad viņai kaut kas ir no ādas? a man likāš vienkārši plandošas drēbītes.....
*

nju skaties.. man izskatās pēc dzeltenas ādas... taču labi iztiks ar kaut ko zīdam veidīgu..
image
+Chibi+
Man gan pēc kaut kā plandīga, a la aizkari... XD

Yay, es sev šodine dabūju pusi no tērpa!!! Tagad tikai kaut kur jāizrok to kreklu ar augstu apkakli.
Lija
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 9 2005, 20:14)

Yay, es sev šodine dabūju pusi no tērpa!!! Tagad tikai kaut kur jāizrok to kreklu ar augstu apkakli.
*

kas tu būsi????
ETM
uzminiet no kuras animes ir SHIS TEELS!
+Chibi+
QUOTE(Lija @ Aug 10 2005, 17:12)
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 9 2005, 20:14)

*

kas tu būsi????
*

Robina no Witch Hunter Robin. happy.gif Man jau ir ietērps.
TradeMAAK
Es arī gribu piedalīties Jūsu kõsplēj! Kas man jādara?
slay3r
QUOTE(TradeMAAK @ Aug 14 2005, 12:27)
*

1 ) Tev ir jābūt ļoti labam mad.gif
2 ) Tev ir jāsaģērbjās pikaču tērpā ( vai arī kādā citā ) ph34r.gif
3 ) Jāsaprot ka tur būs daudz tautas un lielākā daļa tevi ignorēs jo tevi nepazīst. ( Mani arī tai skaitā ) ( Tas laikam parāda to ka uz šo cosplay kas notiksies 27-28 augustā pie za4pēdiņas ne TU ne ES, nebūsim! )

Visi jautājumi pie za4pēdiņas. biggrin.gif
lastguru
QUOTE(slay3r @ Aug 14 2005, 13:49)
Jāsaprot ka tur būs daudz tautas un lielākā daļa tevi ignorēs jo tevi nepazīst.

dazhi vinju ignorees arii citu iemeslu (topiku) deelj biggrin.gif

bet ja nopietni, tad TradeMaak, izdomaa sev charu no kaadas populaaraas animes, un uztaisi attieciigo teerpu. neaizmirsti ka labs kospleis ir tad kad tu ne tikai izskaties peec kaada anime chara, bet arii uzvedies attieciigi (kaa tas chars).
Kima
QUOTE(slay3r @ Aug 14 2005, 13:49)
QUOTE(TradeMAAK @ Aug 14 2005, 12:27)
*

...
3 ) Jāsaprot ka tur būs daudz tautas un lielākā daļa tevi ignorēs jo tevi nepazīst. ( Mani arī tai skaitā ) ( Tas laikam parāda to ka uz šo cosplay kas notiksies 27-28 augustā pie za4pēdiņas ne TU ne ES, nebūsim! )

Visi jautājumi pie za4pēdiņas. biggrin.gif
*

kaut ko TIK stulbu es sen shai forumaa nebiju redzeejusi....vispaar jau visi saka, ka otakieshi ir skalji un DRAUDZIIGI. Kaut kaa nebiju pamaniiusi, lai ja naak jauna tautaa, taa peec tam atsauksmees rakstiitu "Mani ignoreeja utt". Kaut kaads tizlums....
Ja kas speciaali jums veltiishu uzmaniibu un pirmajaas speelees buusiet pirmie un galvenie varonji! Sarunaajaam? biggrin.gif

par to cosplay kaa taadu...viss daudz maz oki...tik tie kas paliek pa nakti....nju taa segas un guljammaisus luudzu liidzi!!!! laugh.gif
slay3r
zaķīšu pēdiņās... kaut ko TIK ...

Kas vispār ir plānots iekš cosplay!? smile.gif
*Var jau pārģērbties par TIK *S* slay3r no otaku.lv biggrin.gif
[PAVISAM NOPIETNĀ DAĻA]
za4pedinja, pastāsti kaut ko vairāk pa C-play! unsure.gif
Hikaru
QUOTE(za4peedinja @ Aug 14 2005, 14:24)
par to cosplay kaa taadu...viss daudz maz oki...tik tie kas paliek pa nakti....nju taa segas un guljammaisus luudzu liidzi!!!! laugh.gif
*

Ja es būšu, tad es negulēšu. (Labāk skatīties anime (ja būs kur) nekā gulēt).

Un JA es cosplayoshu, tad varbūt vienkārši kaut ko sarkanu uzvilkšu. biggrin.gif un visdrīzāk būšu itkā random chars (kā daži citi domā darīt).
GunMetaL
palīdziet mazliet... meklēju samurai 4aru ar baltu kimono vai ķipa kas viņam tur ir mugurā smile.gif pacik labs audums jau ir dabūts un negribētos to laist zudībā, nu ja nu vienīgi šūšanas laikā ^^ un jā vel kas vēlas ar tumši orandziem matiem jo pats esu ruds un krāsot negribu. tāka man pašam vel pieredze ar samurai animem ir maza nezinu arii piemeerotu 4aru. tiesa gribēju nežt vienu brīdi galvanio samurai 4aru no samurai 7 bet paskatoties animi man tas sāka likties savāds un biedējoš... ceru ka kāds varēs palīdzēt man šaja nelielajā problēma, jo kautkā tomēr negribētos būt random 4aram...
TradeMAAK
Es būšu Põ no The Teletubbies.
GunMetaL
taa tiem kuriem būs zobeni, būs darbiņš wink.gif
lastguru
QUOTE(Hikaru @ Aug 14 2005, 15:34)

gluzhi manas domas. bet ja gribeesies paguleet, var jau pateelot Inu Yashu un guleet kur buus vieta kaa buus eertaak un bez segaam/spilveniem... liekas ka laiks to ljaus...

zheel, protams, ka buusi tikai random chars - tas tavs IY teerps man shausmiigi patiik...

QUOTE(EliminatoR @ Aug 14 2005, 21:35)
taa tiem kuriem būs zobeni, būs darbiņš wink.gif

a cik cilveekiem vispaar buus zobeni?
Naktspukjiite
a cik cilveekiem vispaar buus zobeni?

Es varu paķert kaut ko iz sava arsenāla - kādu saisu, kaujas cirvi, dagerīti, parodiju par bokenu happy.gif
Shaisuke
QUOTE(lastguru @ Aug 14 2005, 12:55)
neaizmirsti ka labs kospleis ir tad kad tu ne tikai izskaties peec kaada anime chara, bet arii uzvedies attieciigi (kaa tas chars).

tas noziimee ka ja me buuus gothic & lolita mana, tad man buus jaaizturas beernishkjiigi un es nedriiksteeshu daudz runaat o.O

gruuti buus (ar to nerunaashanu) XD

~BN~
Hikaru
QUOTE(lastguru @ Aug 14 2005, 21:42)
QUOTE(Hikaru @ Aug 14 2005, 15:34)

gluzhi manas domas. bet ja gribeesies paguleet, var jau pateelot Inu Yashu un guleet kur buus vieta kaa buus eertaak un bez segaam/spilveniem... liekas ka laiks to ljaus...

zheel, protams, ka buusi tikai random chars - tas tavs IY teerps man shausmiigi patiik...
*

Tad jau redzēs. Es jau teicu, ka man būs kaut kas sarkans. wink.gif Nezinu kā būs ar pārējo.
PHz
QUOTE(EliminatoR @ Aug 14 2005, 16:48)
palīdziet mazliet... meklēju samurai 4aru ar baltu kimono vai ķipa kas viņam tur ir mugurā smile.gif pacik labs audums jau ir dabūts un negribētos to laist zudībā, nu ja nu vienīgi šūšanas laikā ^^ un jā vel kas vēlas ar tumši orandziem matiem jo pats esu ruds un krāsot negribu. tāka man pašam vel pieredze ar samurai animem ir maza nezinu arii piemeerotu 4aru. tiesa gribēju nežt vienu brīdi galvanio samurai 4aru no samurai 7 bet paskatoties animi man tas sāka likties savāds un biedējoš... ceru ka kāds varēs palīdzēt man šaja nelielajā problēma, jo kautkā tomēr negribētos būt random 4aram...
*

Nu vismaz priekš manis visarhetipiskākais samuraja tēls ir Haohmaru no vecās labās Samurai Shodown spēles, kurš savukārt ir balstīts uz cilvēku-leģendu Musashi Miyamaoto.
Lūk, oriģināls -
image
un cosplay -
imageimage
Varbūt noder? rolleyes.gif
not_alone
yo,es piedalos 100% smile.gif bet taga-atvainojiet,jāsāk domāt,kur lai rauj tērpu smile.gif
Es gan neteikšu kurš(visi gan jau nojautīs tāpat) mirs, ja trāpīsies ceļā. Tas ķ.... (nēizteikšos) mani jau novedis....... uhhhhhhh mad.gif mad.gif mad.gif Nomierinies.

Balts kimono no Ninja scroll. Labākas bildes man nav. happy.gif
image
slay3r
Cosplayot aklu samuraju wink.gif Skan izaicinoši.

P.s
Red_Foxy! ohmy.gif Kur ir tavs superīgais userpics, ar to dancing girl :?!?!?
aigarius
QUOTE(Nuin @ Aug 17 2005, 17:05)
Lai nebūtu pilnīgs oftops, kur var dabūt apģērbu kā... tjipa karatistiem tongue.gif  augšdaļu. Varbūt kāds veikaliņš ir? biggrin.gif
*

Es tikko tādu Sportlandā Olimpijā redzēju.
Dero
QUOTE(slay3r @ Aug 16 2005, 23:16)
Cosplayot aklu samuraju wink.gif Skan izaicinoši.

P.s
Red_Foxy! ohmy.gif Kur ir tavs superīgais userpics, ar to dancing girl :?!?!?
*

vinsh nav akls, ja esi redzeejis filmu redzeesi, ka vinsh aiztaisa acis, jo vinsh neuzticas aciim, taapec ka taas var maanit, un vinam ir attiistiitas paareejas manas - dzirde.
Church
QUOTE(Dero @ Aug 18 2005, 16:49)
vinsh nav akls, ja esi redzeejis filmu redzeesi, ka vinsh aiztaisa acis, jo vinsh neuzticas aciim, taapec ka taas var maanit, un vinam ir attiistiitas paareejas manas - dzirde.
*

velk uz kaut ko Zatoichi veidiigu
Yanka_ronin
QUOTE(Church @ Aug 18 2005, 21:27)
QUOTE(Dero @ Aug 18 2005, 16:49)
*

velk uz kaut ko Zatoichi veidiigu
*

Ne-e, Zatoichi galvenais varonis filmas beigaas pateica, ka ''izlicies par aklu'' taapeec, ka ''盲の方が人の気持ちを分かるんだよ'', jebshu ''aklie var saprast cilveeku domas''
QUOTE(Dero @ Aug 18 2005, 17:49)
*

"Your sight is a weakness..."
http://arcticnightfall.com/ninjascroll/cha...ers/mujuro.html

Redzes trūkums beigas viņu iegāza.
Sērfijs
Man ir neliela problēma, kur es varu dabūt Vincenta metāla roku?
image
Ghoul
Kaads no pieredzeejushajiem kosplejotaajiem, vareetu ieteikt kaadu vieglu veidu kaa uztaisiit neko-ausis??????
asamashii ritori banpaia
to roku var no plāna plastikāta loksnēm izlocīt un sakniedēt, vai locīt karstumā, tālāk painting..

neko ausis - come on, easy.
Winry
Man ir jautājums...kaads var pateikt kā war uztaisīt Shionas ieroci?

image
Kima
QUOTE(Sephiroth @ Aug 21 2005, 14:32)
image
*

esi domaajis par body art? happy.gif
Church
QUOTE(Sephiroth @ Aug 21 2005, 13:32)
*

cimds vai dreebes gabals kaa pamats + skaards(/kartons) / airosola kraasas baloninjsh? vai nemeegjinaat tik pilniigi/autentiski. vai veel viens veids - izveeleeties ko citu kosplejot ;>
bet tomeer jaa, pa retam kad izdodas redzeet gruuti realizeejamu kospleju autentiski realizeetu, cepuri nost (atceros bildes, kur cilveeki kosplejoja Berserk'a Guts vai, piemeeram, no Jin Roh pilnu kostiimu ieskaitot lozhmeteeja maketu.)
Forgotten*Memory
QUOTE(Sephiroth @ Aug 21 2005, 14:32)
*

Iespējams, ja pats jau neatradi, tad šis saits kaut nedaudz var palīdzēt ar metāla rokas izveidošanu! --> amethyst-angel.com
Vismaz kādu ideju pametīs...
ETM
He he... taa roka tach visiistaakais plaaksnju cimds. Tur tev vajag vienkaarshi njemt kaadu viegli deformeejamu metaalu un veidot formu, tad akuraati sakniedeet un gatavs. souds easy, in reality is pretty hard. Zinot cik laika atlicis, bez nopietnas gribeeshanas un druscinjas vareeshanas neiztikt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.