Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cosplays
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
bloody_dragon
Es buushu Victoria biggrin.gif
image
Shaisuke
QUOTE(bloody_dragon @ Apr 27 2005, 19:12)
Pasties duni ,tur wienmeer ir paruukaz, ja pa plaanu , war diwas kopaa sashuut. Bet jaameklee gan pamatiigi... tongue.gif
*

Yay! Paldies... meegjinaashu atrast... Me itkaa domaaja no cosplay.com jau gatavu pasuutiit, bet atnaaktu stipri pa veelu...
Tsukino
huh.gif HELP!! huh.gif
Kaads var ielikt bildi no Full metal panic kur taa meicha ir pilnaa augumaa?? sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Deadly Frozen
Shaisuke, tu pat neatceries kāds tai draudzenei nicks biggrin.gif tongue.gif
Anyway, es ikā esmu otrs cosplayeris tajam chobitu cosplay. Tikai nu... eem... man vēljoprojām nav īstas skaidrības kā es to kleitu uzšūšu biggrin.gif
bloody_dragon
tik daudz wolaanu un bantiishu.....tew darbz nebuus no wieglajiem wink.gif
jurc
QUOTE(Shaisuke @ Apr 27 2005, 18:22)
Me buus! Me buus!

Es ar vienu draudzeni taisu Chii and Freya no Chobits... Tik nezinu kur taadu paruuku dabuut...
*

*JurCHiX sāk apdomāt par Hideki..... wink.gif
alt
QUOTE(Tsukino @ Apr 28 2005, 20:15)
huh.gif HELP!! huh.gif
Kaads var ielikt bildi no Full metal panic kur taa meicha ir pilnaa augumaa?? sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif
*

tu par kuru meichu tur runaa tagad?
chari, kurus kosplejot no FMP
Woodoo doll
woohoo! es arī domāju piedalīties iekš Cosplay kā Miyu biggrin.gif wink.gif tikai viens jautaajums... kāds nevēlas būt Larva? rolleyes.gif
+Chibi+
QUOTE(JurCHiX @ Apr 29 2005, 09:17)
Me buus! Me buus!

Es ar vienu draudzeni taisu Chii and Freya no Chobits... Tik nezinu kur taadu paruuku dabuut...
*

*

mmm, man liekas, pārāk sarežģīts tērps, nezinu, kā tu to spēsi.... laugh.gif

Chobiti ir tik populāri cosplay'ā. ph34r.gif
Shaisuke
QUOTE(JurCHiX @ Apr 29 2005, 08:17)
Me buus! Me buus!

*

*

Neiebilstu wink.gif

Un to chibi... Pieredze ar cosplay jau ir, ir taisiiti arii sarezgiitaaki teerpi, gan jau arii ssoreiz uztaisiishu. smile.gif
+Chibi+
QUOTE(Shaisuke @ May 1 2005, 01:48)
QUOTE(JurCHiX @ Apr 29 2005, 08:17)
Me buus! Me buus!

*

*

Neiebilstu wink.gif

Un to chibi... Pieredze ar cosplay jau ir, ir taisiiti arii sarezgiitaaki teerpi, gan jau arii ssoreiz uztaisiishu. smile.gif

*

es domāju Hideki tērps. Un tas nebija nopietni. rolleyes.gif
Shaisuke
Aaaa, piedo, man leeni aiziet.. XD

Bet es veel joprojaam nevaru atrast to ____ paruuku... Argfgh@#$%^&^%$
zenofex
Uz 10-to maiju jāsavācās kospleja grupai, lai varētu nofilmēties sižetam Zootropā. Ļoti ieteicams iestudēt kadu epizodīti no FMA. Cik saprotu no iesaistītajiem, tad liela daļa tieši FMA kosplejos?

Galvenā koordinatore par šito ir Yume, tā kā ar viņu lūdzu kontaktēties.
+Chibi+
Nebūs nekādas grupas uz 10o, piem, Kikyou noteikti brauz tikai uz pašu festu... dry.gif
zenofex
Nevajag jau pilnā sastāvā! Tie, kas var, tie arī piesakās.
Yume
tā, man beidzot atkal ir internets.
Man ir piedāvājums sestdien visiem potenciālajiem varētājiem akutkovismaz uzsākt 10-ajā, savakties un parunāt, pie reizes uzzināsiet varbūt ko jaunu.
Vārdu sakot- vajag strelku
Hikaru
Sestdien Bush ar savu Rīgas centra blokādi netraucēs?
Lija
Man tērps ir praktiski gatavs, ja neskaita bikses(kuras tūliņ eju meklēt) tā ka uzsvilpiet un aiziet... wink.gif
Kikyou
A kurā dienā (un cikos) to zootropu rādīs? Pati netieku, gribētos vismaz pārējos redzēt. smile.gif
Yume
Nezinu gan, bet otrdien uzprasīšu, es ar to reportieri parunāju un viņa man tāda padīvaina likās. >_< Tad jau redzēs kas sanāks
X_Kamui
QUOTE(Yume @ May 5 2005, 14:18)
Vārdu sakot- vajag strelku
*

Sen jau vajadzeja wink.gif
zenofex
Vinja man shodien zvaniija, noprecizeejaam laiku - 10. maija, 13:30 vai 14:00 pie k/t Riiga. Vinja ljoti grib redzeet kaadu otaku - kospleijeru biggrin.gif
Hikaru
QUOTE(zenofex @ May 6 2005, 11:43)
Vinja man shodien zvaniija, noprecizeejaam laiku - 10. maija, 13:30 vai 14:00 pie k/t Riiga. Vinja ljoti grib redzeet kaadu otaku - kospleijeru biggrin.gif
*

Varbūt Inuyasha būs... ph34r.gif
bloody_dragon
taadz mazliet neizdewiigs laiks.... dry.gif
Shaisuke
Me laikam naaks ar Miyavi - Joushou Gaidou kospleju, jo Chii un G&L Mana man veel nav gatavi...
jurc
QUOTE(zenofex @ May 6 2005, 10:43)
*

viņai labāk neredzēt, sāks domāt nezko... biggrin.gif
zenofex
Hehe... Es domāju, ka viņai labāk Tavu avataru neredzēt. Cosplay - tas taču īstenībā tikai tāds karnevāls ir smile.gif
Hikaru
Rīt ir tas tur kaut kas pie k/t Rīga, kur gribēja redzēt cosplayerus?
Man vēl jāuztaisa ausis. Ja uztaisīšu, varbūt tad, ja es sadūšošos, rīt atnākšu ar kaut kādu šausmīgu tērpu. biggrin.gif ....varbūt.... varbūt nē.
A vispār būs kur pārģēpties?
bloody_dragon
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tas tik buutu skats! menti uz ielas momentaali aiztureetu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Nuin
Pēc ilgas domāšanas nonācu pie slēdziena, ka kosplejošu Zoro no One piece, katanas ir atrastas atliek tik tērps. wink.gif
Yume
Tā, man lūdzu konkrēti kas būs, labāk ja sms veidā uz 9753563 ( tele2) no interneta sūtot neviens neprasa maksāt, un ja es zināšu tieši kas būs, tad varbūt katram pa anime kalendārītim atnesīšu.

Un par pārģērbties, jā es sarunāju, mums visdrīzāk tiks pešķirtas telpas kur pārģērbties k/t Rīga. Tāpēc aidā visi rīt pie k/t Rīga-13:00 es gaidīšu, gan jau mani pazīs.. happy.gif

Chibi es gribu redzēt tevi noeiktā kārtā.
X_Kamui
Hehe....... ai ka gribu paskatities uz jusu kostimiem smile.gif
Yume
Nāc, neviens taču nliedz. biggrin.gif
X_Kamui
rolleyes.gif Gigigi..... Ja no skolas atkratišos tad noteikti bušu jau 12:55 smile.gif
+Chibi+
Es būšu tikai mistikskā iespējamībā, ja mani palaidīs no darba. Iespēja ir, taču tas nav droši. Censties jau var.

And why me??? blink.gif
Yume
tāpēc ka es gribu lai Latvijas tauta redz kāds forš Edwards Elriks staigā pa Rīgu. biggrin.gif
alt
QUOTE(+Chibi+ @ May 9 2005, 22:29)
Es būšu tikai mistikskā iespējamībā, ja mani palaidīs no darba. Iespēja ir, taču tas nav droši. Censties jau var.

And why me???  blink.gif
*

ja tiec prikola peec panjem liidzi telefonu tongue.gif
es domaat ka pirms vieniem veel no riigas tomeer nepazudiishu
Hikaru
Eh, nekas labs ar ausīm pagaidām nav sanācis. Nav vajadzīgā materiāla. Tāpēc manis šodien drošvien nebūs.
Lija
es arī gribu, gribu, gribu... taču mani vairāk no darba vaļā nelaidīs... sad.gif
alt
QUOTE(Hikaru @ May 10 2005, 08:07)
Eh, nekas labs ar ausīm pagaidām nav sanācis. Nav vajadzīgā materiāla. Tāpēc manis šodien drošvien nebūs.
*

a tur tieshaam buuds kaads gatavs kosplejotaajs?
X_Kamui
Eh, es ta skatos ka es neesmu vienigais kurš šodien netika.. sad.gif
Lija
oki, tagad man gribās zināt kā vakar pagāja tikšanās un vai vispār kāds bija ieradies cospleyā???? wink.gif
+Chibi+
Bija Kenshins, gotiskā Lolita un Eds. happy.gif
Church
QUOTE(+Chibi+ @ May 11 2005, 12:53)
*

eds, chibi, chibi eds, chibi chibi

me innocently whistles ;D
Kikyou
Kurā dienā pa tv rādīs? biggrin.gif
alt
QUOTE(Kikyou @ May 11 2005, 17:42)
Kurā dienā pa tv rādīs? biggrin.gif
*

piektdien ltv1 gan jau ka
+Chibi+
QUOTE(Church @ May 11 2005, 16:04)
*

eds, chibi, chibi eds, chibi chibi

me innocently whistles ;D
*

NOT FUNNY!!! Pie tam - HA - Edam, tas ir, man bija combat boots, kas padara mani vismaz 5cm garāku, un Kenshin bija basām kājām, tādēļ - HA HA - I WAS TALLER~!!!

MWAH HAH HAH!!!! Chibi Kenshin, TALL Edward!!!!
ETM
Bija NOT FUNNY!!! Pie tam - HA - Edam, tas ir, man bija combat boots, kas padara mani vismaz 5cm garāku, un Kenshin bija basām kājām, tādēļ - HA HA - I WAS TALLER~!!!

*

taa jau ir chiitoshana.... bet tas jau visiem taapat vienalga.
+Chibi+
QUOTE(ETM @ May 11 2005, 21:31)
Bija NOT FUNNY!!! Pie tam - HA - Edam, tas ir, man bija combat boots, kas padara mani vismaz 5cm garāku, un Kenshin bija basām kājām, tādēļ - HA HA - I WAS TALLER~!!!

*

taa jau ir chiitoshana.... bet tas jau visiem taapat vienalga.
*

deram, ka Kenšins arī in general ir īsāks par mani???
Yume
kids, no offtopic here.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.