Church
May 12 2005, 12:41
QUOTE(Yume @ May 11 2005, 22:51)
gomen, nevaru attureeties no lieku reizi pakaitinaat chibi chan ;>
QUOTE(Church @ May 12 2005, 11:41)
QUOTE(Yume @ May 11 2005, 22:51)
gomen, nevaru attureeties no lieku reizi pakaitinaat chibi chan ;>
nu ni kauna ne goda tev iisteniibaa... dziivee tu i neiepiiksties , vismaz me naf dzirdeejusi...
nu tad es tomeer kosplejoshu, jaa
tip yume zin labaak ko tieshi
buus tik smuki sarkani mati jaanokraaso
yes
man vispaar ideja patiik
that red haired babe
man iisteniibaa tas teels pat vareetu piestaaveet
tiem kas ranma ir redzeejusi.. atziistos neesmu, man tikai ir shis tas atstaastiits, ceru ka nenozaimoshu charu
ALT - RANMA-SHE????? (he,he,he,he
)
khem, khem... bet, ja kas tad pēc rakstura der....
Hikaru
May 12 2005, 16:55
Un kas būs RANMA-HE??
Lai būtu pilns komplekts.
Vai arī būs jāpamēģina pēc tam uzliet ūdeni (aukstu vai karstu? kādu tur vajadzēja?) uz Ranma-She.
QUOTE(Hikaru @ May 12 2005, 15:55)
Un kas būs RANMA-HE??
Lai būtu pilns komplekts.
Vai arī būs jāpamēģina pēc tam uzliet ūdeni (aukstu vai karstu? kādu tur vajadzēja?) uz Ranma-She.
inuyashi panac panac redzeesi kursh krutaaks
Biski par velu saku meklet kostimu, bet ja paveiksies tad busu ichigo zobens man jau ir!
Vins ir diezgan liels un pasmags.
Bet tads pats ka Ichigo vismaz.
Kenshin
May 14 2005, 23:53
to chibi: vai ne??? ceri vien!!! shim tikuntaa kkaadi 14 gadi..!!ha!! ja man buutu chiibas es gan buutu garaaka!!! ^^
+Chibi+
May 15 2005, 00:01
QUOTE(Janus @ May 14 2005, 22:09)
Biski par velu saku meklet kostimu, bet ja paveiksies tad busu ichigo zobens man jau ir!
Vins ir diezgan liels un pasmags.
Bet tads pats ka Ichigo vismaz.
Es vairs nesaprotu... Būs divi Ichigo?
QUOTE(Kenshin @ May 14 2005, 23:53)
to chibi: vai ne??? ceri vien!!! shim tikuntaa kkaadi 14 gadi..!!ha!! ja man buutu chiibas es gan buutu garaaka!!! ^^
HĀ HĀ HĀ!!!!!! Edam ir 15-16~!~!!! Un filmā būs 18!!! HĀ!!!!!! Nebūtu GAN!!! Deram? Samērīsimies, es novilkšu savas kombatenes un tad VISI redzēs, ka Chibi nav chibi, bet Kenshin ir chibi!!! XD
QUOTE(+Chibi+ @ May 15 2005, 00:01)
HĀ HĀ HĀ!!!!!! Edam ir 15-16~!~!!! Un filmā būs 18!!! HĀ!!!!!! Nebūtu GAN!!! Deram? Samērīsimies, es novilkšu savas kombatenes un tad VISI redzēs, ka Chibi nav chibi, bet Kenshin ir chibi!!! XD
heh, nekad tā īsti neesmu sapratusi to vēlmi izaugt garākai/garākam. es pati esmu 164 cm, bet daudz labprātāk būtu vēl kādus 5 centimetrus īsāka :> neliels augums kicks ass!
Kikyou
May 15 2005, 09:23
QUOTE(anti @ May 15 2005, 00:23)
neliels augums kicks ass!
Tieši tā! Tikai daudzi cilvēki to neprot novērtēt. :3
(starp citu, Janus, viens Ichigo laikam jau ir... Fanta laikam?)
+Chibi+
May 15 2005, 11:35
QUOTE(anti @ May 15 2005, 01:23)
heh, nekad tā īsti neesmu sapratusi to vēlmi izaugt garākai/garākam. es pati esmu 164 cm, bet daudz labprātāk būtu vēl kādus 5 centimetrus īsāka :> neliels augums kicks ass!
Kicks ass ta kicks ass līdz mirklim, kad par gadsimta joku kļūst kaitināt cilvēku, krš nevar aizsniegt plauktiņu.
Un tad kļustam tramīgi un joki par garumu - īpaši kaitinoši, un tad beigās gribās būt divmetrīgam, lai pār visiem no augšas pasmietos.
Bet Chibi patīk būt chibi. Mājas apstākļos.
Church
May 15 2005, 12:31
QUOTE(+Chibi+ @ May 15 2005, 10:35)
Kicks ass ta kicks ass līdz mirklim, kad par gadsimta joku kļūst kaitināt cilvēku, krš nevar aizsniegt plauktiņu.
Un tad kļustam tramīgi un joki par garumu - īpaši kaitinoši, un tad beigās gribās būt divmetrīgam, lai pār visiem no augšas pasmietos.
/me saak naglot plauktinju kaa daavanu naakoshaj dzimumdienaj chibi ;>
mož izveidojiet topicu "Chibi apcelšana" un neiebraucam te offtopicā?
Kādam gadījumā mājās nav dzeltena žakete? Gribētos aizņemties uz festa laiku....
Kikyou
May 15 2005, 12:41
Dzeltenas žaketes maz pastāv? O_O
* izmisumā* Kādam gadienās nav zaļas matu krāsas, būšu pateicīgs ja kāds iedos vai pateiks, kur var atrast.
Kikyou
May 15 2005, 12:51
QUOTE(Nuin @ May 15 2005, 11:46)
* izmisumā* Kādam gadienās nav zaļas matu krāsas, būšu pateicīgs ja kāds iedos vai pateiks, kur var atrast.
Aizej pie friziera un nokrāso?
+Chibi+
May 15 2005, 13:49
QUOTE(JurCHiX @ May 15 2005, 12:36)
mož izveidojiet topicu "Chibi apcelšana" un neiebraucam te offtopicā?
a moš mēs vienkārši aizmirstam, ka kaut ko tādu vajadzētu darīt?
zaļas matu krāsas var pat Dorgās nopirkt, apakšējos plauktiņos ir šizīgos toņos..
Jurchix: Pastāv iespējamība, ka dzeltenu žakiti var atrast veikalā Degas.
QUOTE(Nuin @ May 15 2005, 13:10)
Va ne! Tur jau atkal jārēķinās ar kādiem 20-30Ls. Un savu mūžu es vairs nevilkšu dzletenu žaketi, tikai uz animefestu....
Church
May 15 2005, 14:28
QUOTE(JurCHiX @ May 15 2005, 13:13)
Va ne! Tur jau atkal jārēķinās ar kādiem 20-30Ls. Un savu mūžu es vairs nevilkšu dzletenu žaketi, tikai uz animefestu....
2nd handos biji?
To +chibi+: Bet vai tās krāsas var nomazgāt?
+Chibi+
May 15 2005, 14:33
QUOTE(Church @ May 15 2005, 14:28)
2nd handos biji?
tur var atrast pilniigi visu, pie tam veel tik leeti, ka nav zheel, ja sabojaa...
QUOTE(Nuin @ May 15 2005, 14:29)
nekad neesmu megjinaajusi.. palasi apraxtaa otraa pusee... kaut gan es necereetu uz shaadu brinumu.. XD Heh, nu, peec kaada pus gada simt punkt izies! XD
Nuin:to ko piedaawaa chibi...ja tu esi blonds, tad jaa peec 5-10 reizei izies.....
JuRChix: stapr citu jaa, Degas ir labaakais weikals kur tu wareetu atrast dzeltenu zhaketi...un degas newar buut daargs-tas patiesham ir 2nd hand weikals
nu ja pa šonedēļu neatradīšu, ta nāksies jums man parādīt kur tāds veikals atrodas.. jo Rīgā es tikai zinu kā aiziet no autenes uz tirgu un Origo
+Chibi+
May 15 2005, 14:44
Vēlreiz: aizej uz humpalām. Tur var atrast drēbes visneiedomājamākās [sp???] krāsās.
second hand bodes
Kikyou
May 15 2005, 15:56
QUOTE(Nuin @ May 15 2005, 13:29)
Var, var tās krāsas nomazgāt. Tikai daudz laiks aizies.
Nē, nu, bet ja nemazgā ar šampūnu speciāli krāsotiem matiem, tad jau man liekās ar 3 mazgāšanas reizēm vajadzētu noiet nost.
QUOTE(+Chibi+ @ May 15 2005, 11:35)
Kicks ass ta kicks ass līdz mirklim, kad par gadsimta joku kļūst kaitināt cilvēku, krš nevar aizsniegt plauktiņu. <_< Un tad kļustam tramīgi un joki par garumu - īpaši kaitinoši, un tad beigās gribās būt divmetrīgam, lai pār visiem no augšas pasmietos.
hmmm... mainamies? laigan es nezin, vai teu ar maniem 164 ar būs gana :>
GunMetaL
May 15 2005, 21:49
hmm itresanti ja es tur ierastos par ko man parģerbties ja ņem vera ka esu 90kb dzīv svara varetu but heh glutoni no fma nu tas pakalpiņš homocoluns vai kautka ta bet tad butu jaskuj pauris un jaizskatas pec dauņa mos jaiet tāpat ka ir bez tērpa
nez gruti
laikam būs jaiet tikai uz otro un treso dienu tas izskatās tas jēdzigakas :| ? nezinu ko man darīt weeee man smadzenes netur šo atbildīgo lēmumu pieņemšanu =[
GunMetaL
May 15 2005, 21:54
laikam atkal kautko esu palaidis garām...
a ja starp citu cik tur naks pa bileti ko? cik izmaksās ?
eee atkal iebazu pie nepareiza topika pedejos 2 postus
bet viens teica ka pa seansu ir 1,5-2ls... ja ta tad ta pasalīti sanāk
Nez kas tur teelos Ichigo, bet vai zobens ir gatavs?
Ja nav tad lai piesakas ja kads grib tad es rit iepostosu bildi.
+Chibi+
May 17 2005, 23:01
Cik es esmu redzējuse tā zobena attēlus, kas us Fantam, tas izskatās ļoti labi.
Vai kads grib.
P.S. Es telosu Wolfwood.
Hikaru
May 18 2005, 16:11
Visiem baigie zobeni....
A man nebūs zobena (Inuyasham).
QUOTE(Hikaru @ May 18 2005, 15:11)
Visiem baigie zobeni....
A man nebūs zobena (Inuyasham).
Inuyasha ir krutaaks
bloody_dragon
May 18 2005, 16:18
buutu labi, ja tew buutu taadi gari, asi nagi....
Hikaru
May 18 2005, 16:31
Kur es dabūšu tādus garus nagus?
Vismaz īsi, asi nagi būs...
Ceru vispār varēs rādīties cospleyā ar to, kas ir sataisīts (brīnos, ka vispār kaut kas ir sanācis)
QUOTE(Hikaru @ May 18 2005, 15:31)
Kur es dabūšu tādus garus nagus?
nju,wareetu meegjinaaat iegaadaaties maaxliigos (nju,tos,kurus pieliimee) un,ja newar dabuut taadus asus,tad wnk ar nagu wiili apwiileet asajaa formaa. tik wienigais,ka padaaargi sanaak.bet tas buutu reaalkuuli
Hikaru
May 18 2005, 17:50
Njā... tāpat jau esmu tuvu bankrotam (un es vēl gribu aiziet uz kādu anime)... un Rīgā līdz anifestam nebūšu, lai kur tos varētu nopirkt.
pag, par tiem nagiem mākslīgajiem pačolēšu varbūt kādai no draudzenēm ir... varbūt varēšu dabūt... bet tikai varbūt....
tā ka nesacerieties!!!
+Chibi+
May 18 2005, 19:45
QUOTE(Hikaru @ May 18 2005, 16:31)
Ceru vispār varēs rādīties cospleyā ar to, kas ir sataisīts (brīnos, ka vispār kaut kas ir sanācis)
tā kā es tagad esmu ieslīdējusi Inuyasha skatīšanās sesijā, es TĀ gaidu tavu Inuyashas cosplay!!!!! come, come, come!!!
bloody_dragon
May 18 2005, 21:25
QUOTE(Hikaru @ May 18 2005, 15:50)
Njā... tāpat jau esmu tuvu bankrotam (un es vēl gribu aiziet uz kādu anime)... un Rīgā līdz anifestam nebūšu, lai kur tos varētu nopirkt.
kautkaados kaktu kioskos war dabuut leetus maaksliigos nagus,protams,tie weelaak jaanowiilee iistajaa formaa
tā, tauta pēdējais brīdis atsaukties, tiem kas cosplayos. Jo man ir jāzin vismaz aptuvenais skaits. man te uzrodās ar vien vairāk un vairāk, tas jau nav slikti, tikai būtu tomēr ieteicams brīdināt.
bloody_dragon
May 18 2005, 23:04
Kikyou
May 18 2005, 23:04
*paceļ ķepu*
Kikyou cosplayos.
Kikyou būs Envy no FMA.
Kikyou ir tērps.
+Chibi+
May 19 2005, 00:14
*panic ataack* Edward needs jacket, Edward needs jacket!!!!!
But, of course, i will be. With or without jacket. Kā tad bez Hagane no o'chibi..... >.<
Kikyou
May 19 2005, 00:27
QUOTE(+Chibi+ @ May 18 2005, 23:14)
*panic ataack* Edward needs jacket, Edward needs jacket!!!!!
But, of course, i will be. With or without jacket. Kā tad bez Hagane no o'chibi..... >.<
Hagane no o'Chibi-sensei.
A to (hiper mega ultra uber) mēteli var tak arī aiztaisīt ciet... Kaut gan man liekās, ka neviens arī nepamanīs, ja jakas vietā Edo būs melns džemperis/t-krekls/kartupeļu maiss/<ievieto vēl kautko bezsakarīgu šeit>
Church
May 19 2005, 05:18
QUOTE(Yume @ May 18 2005, 21:49)
tā,
tauta pēdējais brīdis atsaukties, tiem kas cosplayos. Jo man ir jāzin vismaz aptuvenais skaits. man te uzrodās ar vien vairāk un vairāk, tas jau nav slikti, tikai būtu tomēr ieteicams brīdināt.
Būšu.
Kosplejaa ari piedalos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.