Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cosplays
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Church
QUOTE(Yume @ May 11 2005, 22:51)
kids, no offtopic here.
*

gomen, nevaru attureeties no lieku reizi pakaitinaat chibi chan ;>
alt
QUOTE(Church @ May 12 2005, 11:41)
QUOTE(Yume @ May 11 2005, 22:51)
kids, no offtopic here.
*

gomen, nevaru attureeties no lieku reizi pakaitinaat chibi chan ;>
*

nu ni kauna ne goda tev iisteniibaa... dziivee tu i neiepiiksties , vismaz me naf dzirdeejusi...

nu tad es tomeer kosplejoshu, jaa
tip yume zin labaak ko tieshi tongue.gif
buus tik smuki sarkani mati jaanokraaso biggrin.gif
yes tongue.gif

man vispaar ideja patiik
imageimage
that red haired babe tongue.gif
man iisteniibaa tas teels pat vareetu piestaaveet tongue.gif
tiem kas ranma ir redzeejusi.. atziistos neesmu, man tikai ir shis tas atstaastiits, ceru ka nenozaimoshu charu tongue.gif
Lija
ALT - RANMA-SHE????? (he,he,he,he laugh.gif laugh.gif )
khem, khem... bet, ja kas tad pēc rakstura der....smile.gif
Hikaru
Un kas būs RANMA-HE?? biggrin.gif Lai būtu pilns komplekts.
Vai arī būs jāpamēģina pēc tam uzliet ūdeni (aukstu vai karstu? kādu tur vajadzēja?) uz Ranma-She. laugh.gif
alt
QUOTE(Hikaru @ May 12 2005, 15:55)
Un kas būs RANMA-HE?? biggrin.gif Lai būtu pilns komplekts.
Vai arī būs jāpamēģina pēc tam uzliet ūdeni (aukstu vai karstu? kādu tur vajadzēja?) uz Ranma-She. laugh.gif
*

inuyashi panac panac redzeesi kursh krutaaks tongue.gif

Janus
Biski par velu saku meklet kostimu, bet ja paveiksies tad busu ichigo zobens man jau ir! smile.gif biggrin.gif
Vins ir diezgan liels un pasmags. smile.gif
Bet tads pats ka Ichigo vismaz. biggrin.gif
Kenshin
to chibi: vai ne??? ceri vien!!! shim tikuntaa kkaadi 14 gadi..!!ha!! ja man buutu chiibas es gan buutu garaaka!!! ^^
+Chibi+
QUOTE(Janus @ May 14 2005, 22:09)
Biski par velu saku meklet kostimu, bet ja paveiksies tad busu ichigo zobens man jau ir! smile.gif  biggrin.gif 
Vins ir diezgan liels un pasmags. smile.gif
Bet tads pats ka Ichigo vismaz. biggrin.gif
*

Es vairs nesaprotu... Būs divi Ichigo? huh.gif

QUOTE(Kenshin @ May 14 2005, 23:53)
to chibi: vai ne??? ceri vien!!! shim tikuntaa kkaadi 14 gadi..!!ha!! ja man buutu chiibas es gan buutu garaaka!!! ^^
*

HĀ HĀ HĀ!!!!!! Edam ir 15-16~!~!!! Un filmā būs 18!!! HĀ!!!!!! Nebūtu GAN!!! Deram? Samērīsimies, es novilkšu savas kombatenes un tad VISI redzēs, ka Chibi nav chibi, bet Kenshin ir chibi!!! XD
anti
QUOTE(+Chibi+ @ May 15 2005, 00:01)
HĀ HĀ HĀ!!!!!! Edam ir 15-16~!~!!! Un filmā būs 18!!! HĀ!!!!!! Nebūtu GAN!!! Deram? Samērīsimies, es novilkšu savas kombatenes un tad VISI redzēs, ka Chibi nav chibi, bet Kenshin ir chibi!!! XD
*

heh, nekad tā īsti neesmu sapratusi to vēlmi izaugt garākai/garākam. es pati esmu 164 cm, bet daudz labprātāk būtu vēl kādus 5 centimetrus īsāka :> neliels augums kicks ass!
Kikyou
QUOTE(anti @ May 15 2005, 00:23)
*

neliels augums kicks ass!
*

Tieši tā! Tikai daudzi cilvēki to neprot novērtēt. :3

(starp citu, Janus, viens Ichigo laikam jau ir... Fanta laikam?)
+Chibi+
QUOTE(anti @ May 15 2005, 01:23)
*

heh, nekad tā īsti neesmu sapratusi to vēlmi izaugt garākai/garākam. es pati esmu 164 cm, bet daudz labprātāk būtu vēl kādus 5 centimetrus īsāka :> neliels augums kicks ass!
*

Kicks ass ta kicks ass līdz mirklim, kad par gadsimta joku kļūst kaitināt cilvēku, krš nevar aizsniegt plauktiņu. dry.gif Un tad kļustam tramīgi un joki par garumu - īpaši kaitinoši, un tad beigās gribās būt divmetrīgam, lai pār visiem no augšas pasmietos.
Bet Chibi patīk būt chibi. Mājas apstākļos.
Church
QUOTE(+Chibi+ @ May 15 2005, 10:35)
Kicks ass ta kicks ass līdz mirklim, kad par gadsimta joku kļūst kaitināt cilvēku, krš nevar aizsniegt plauktiņu.  dry.gif Un tad kļustam tramīgi un joki par garumu - īpaši kaitinoši, un tad beigās gribās būt divmetrīgam, lai pār visiem no augšas pasmietos.
*

/me saak naglot plauktinju kaa daavanu naakoshaj dzimumdienaj chibi ;>
jurc
mož izveidojiet topicu "Chibi apcelšana" un neiebraucam te offtopicā?

Kādam gadījumā mājās nav dzeltena žakete? Gribētos aizņemties uz festa laiku....
Kikyou
Dzeltenas žaketes maz pastāv? O_O
Nuin
* izmisumā* Kādam gadienās nav zaļas matu krāsas, būšu pateicīgs ja kāds iedos vai pateiks, kur var atrast.
Kikyou
QUOTE(Nuin @ May 15 2005, 11:46)
* izmisumā* Kādam gadienās nav zaļas matu krāsas, būšu pateicīgs ja kāds iedos vai pateiks, kur var atrast.
*

Aizej pie friziera un nokrāso? rolleyes.gif
+Chibi+
QUOTE(JurCHiX @ May 15 2005, 12:36)
mož izveidojiet topicu "Chibi apcelšana" un neiebraucam te offtopicā?

*

a moš mēs vienkārši aizmirstam, ka kaut ko tādu vajadzētu darīt?

zaļas matu krāsas var pat Dorgās nopirkt, apakšējos plauktiņos ir šizīgos toņos..
Nuin
Jurchix: Pastāv iespējamība, ka dzeltenu žakiti var atrast veikalā Degas.
jurc
QUOTE(Nuin @ May 15 2005, 13:10)
*

Va ne! Tur jau atkal jārēķinās ar kādiem 20-30Ls. Un savu mūžu es vairs nevilkšu dzletenu žaketi, tikai uz animefestu....
Church
QUOTE(JurCHiX @ May 15 2005, 13:13)
*

Va ne! Tur jau atkal jārēķinās ar kādiem 20-30Ls. Un savu mūžu es vairs nevilkšu dzletenu žaketi, tikai uz animefestu....
*

2nd handos biji?
Nuin
To +chibi+: Bet vai tās krāsas var nomazgāt?
+Chibi+
QUOTE(Church @ May 15 2005, 14:28)
*

*

2nd handos biji?
*

tur var atrast pilniigi visu, pie tam veel tik leeti, ka nav zheel, ja sabojaa...

QUOTE(Nuin @ May 15 2005, 14:29)
*

nekad neesmu megjinaajusi.. palasi apraxtaa otraa pusee... kaut gan es necereetu uz shaadu brinumu.. XD Heh, nu, peec kaada pus gada simt punkt izies! XD
Kima
Nuin:to ko piedaawaa chibi...ja tu esi blonds, tad jaa peec 5-10 reizei izies.....

JuRChix: stapr citu jaa, Degas ir labaakais weikals kur tu wareetu atrast dzeltenu zhaketi...un degas newar buut daargs-tas patiesham ir 2nd hand weikals
jurc
nu ja pa šonedēļu neatradīšu, ta nāksies jums man parādīt kur tāds veikals atrodas.. jo Rīgā es tikai zinu kā aiziet no autenes uz tirgu un Origo unsure.gif
+Chibi+
Vēlreiz: aizej uz humpalām. Tur var atrast drēbes visneiedomājamākās [sp???] krāsās.
alt
*

*

second hand bodes smile.gif
Kikyou
QUOTE(Nuin @ May 15 2005, 13:29)
*

Var, var tās krāsas nomazgāt. Tikai daudz laiks aizies.
Nē, nu, bet ja nemazgā ar šampūnu speciāli krāsotiem matiem, tad jau man liekās ar 3 mazgāšanas reizēm vajadzētu noiet nost.
anti
QUOTE(+Chibi+ @ May 15 2005, 11:35)
Kicks ass ta kicks ass līdz mirklim, kad par gadsimta joku kļūst kaitināt cilvēku, krš nevar aizsniegt plauktiņu.  <_< Un tad kļustam tramīgi un joki par garumu - īpaši kaitinoši, un tad beigās gribās būt divmetrīgam, lai pār visiem no augšas pasmietos.
*

hmmm... mainamies? laigan es nezin, vai teu ar maniem 164 ar būs gana :>
GunMetaL
hmm itresanti ja es tur ierastos par ko man parģerbties ja ņem vera ka esu 90kb dzīv svara varetu but heh glutoni no fma nu tas pakalpiņš homocoluns vai kautka ta bet tad butu jaskuj pauris un jaizskatas pec dauņa mos jaiet tāpat ka ir bez tērpa biggrin.gif nez gruti sad.gif

laikam būs jaiet tikai uz otro un treso dienu tas izskatās tas jēdzigakas :| ? nezinu ko man darīt weeee man smadzenes netur šo atbildīgo lēmumu pieņemšanu =[
GunMetaL
laikam atkal kautko esu palaidis garām...
a ja starp citu cik tur naks pa bileti ko? cik izmaksās ?

eee atkal iebazu pie nepareiza topika pedejos 2 postus sad.gif

bet viens teica ka pa seansu ir 1,5-2ls... ja ta tad ta pasalīti sanāk
Janus
Nez kas tur teelos Ichigo, bet vai zobens ir gatavs?
Ja nav tad lai piesakas ja kads grib tad es rit iepostosu bildi. smile.gif
+Chibi+
Cik es esmu redzējuse tā zobena attēlus, kas us Fantam, tas izskatās ļoti labi.
Janus
image
Vai kads grib. smile.gif

P.S. Es telosu Wolfwood. tongue.gif
Hikaru
Visiem baigie zobeni....
A man nebūs zobena (Inuyasham). huh.gif
alt
QUOTE(Hikaru @ May 18 2005, 15:11)
Visiem baigie zobeni....
A man nebūs zobena (Inuyasham). huh.gif
*

Inuyasha ir krutaaks biggrin.gif
bloody_dragon
buutu labi, ja tew buutu taadi gari, asi nagi....
Hikaru
Kur es dabūšu tādus garus nagus? biggrin.gif
image
Vismaz īsi, asi nagi būs...

Ceru vispār varēs rādīties cospleyā ar to, kas ir sataisīts (brīnos, ka vispār kaut kas ir sanācis)
rebel
QUOTE(Hikaru @ May 18 2005, 15:31)
Kur es dabūšu tādus garus nagus? biggrin.gif

nju,wareetu meegjinaaat iegaadaaties maaxliigos (nju,tos,kurus pieliimee) un,ja newar dabuut taadus asus,tad wnk ar nagu wiili apwiileet asajaa formaa. tik wienigais,ka padaaargi sanaak.bet tas buutu reaalkuuli happy.gif
Hikaru
Njā... tāpat jau esmu tuvu bankrotam (un es vēl gribu aiziet uz kādu anime)... un Rīgā līdz anifestam nebūšu, lai kur tos varētu nopirkt.
Lija
pag, par tiem nagiem mākslīgajiem pačolēšu varbūt kādai no draudzenēm ir... varbūt varēšu dabūt... bet tikai varbūt.... sad.gif tā ka nesacerieties!!!
+Chibi+
QUOTE(Hikaru @ May 18 2005, 16:31)

Ceru vispār varēs rādīties cospleyā ar to, kas ir sataisīts (brīnos, ka vispār kaut kas ir sanācis)
*

tā kā es tagad esmu ieslīdējusi Inuyasha skatīšanās sesijā, es TĀ gaidu tavu Inuyashas cosplay!!!!! come, come, come!!!
bloody_dragon
QUOTE(Hikaru @ May 18 2005, 15:50)
Njā... tāpat jau esmu tuvu bankrotam (un es vēl gribu aiziet uz kādu anime)... un Rīgā līdz anifestam nebūšu, lai kur tos varētu nopirkt.
*

kautkaados kaktu kioskos war dabuut leetus maaksliigos nagus,protams,tie weelaak jaanowiilee iistajaa formaa tongue.gif laugh.gif
Yume
tā, tauta pēdējais brīdis atsaukties, tiem kas cosplayos. Jo man ir jāzin vismaz aptuvenais skaits. man te uzrodās ar vien vairāk un vairāk, tas jau nav slikti, tikai būtu tomēr ieteicams brīdināt.
bloody_dragon
es buushu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kikyou
*paceļ ķepu*
Kikyou cosplayos.
Kikyou būs Envy no FMA.
Kikyou ir tērps.
+Chibi+
*panic ataack* Edward needs jacket, Edward needs jacket!!!!!

But, of course, i will be. With or without jacket. Kā tad bez Hagane no o'chibi..... >.<
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ May 18 2005, 23:14)
*panic ataack* Edward needs jacket, Edward needs jacket!!!!!

But, of course, i will be. With or without jacket. Kā tad bez Hagane no o'chibi..... >.<
*

Hagane no o'Chibi-sensei. laugh.gif A to (hiper mega ultra uber) mēteli var tak arī aiztaisīt ciet... Kaut gan man liekās, ka neviens arī nepamanīs, ja jakas vietā Edo būs melns džemperis/t-krekls/kartupeļu maiss/<ievieto vēl kautko bezsakarīgu šeit> rolleyes.gif
Church
offtopic
http://data.4chan.org/b/src/1116466027866.jpg
Nuin
QUOTE(Yume @ May 18 2005, 21:49)
tā, tauta pēdējais brīdis atsaukties, tiem kas cosplayos. Jo man ir jāzin vismaz aptuvenais skaits. man te uzrodās ar vien vairāk un vairāk, tas jau nav slikti, tikai būtu tomēr ieteicams brīdināt.
*

Būšu. biggrin.gif
Janus
Kosplejaa ari piedalos. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.