Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cosplays
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Church
QUOTE(Yume @ Mar 18 2005, 18:37)
bet nu tev nepatīk ideja par manis cospley'ošanu? kas var būt labāks? biggrin.gif
*

savu peedeejo bastionu bezceriigaa ciinjaa pret kljuushanu par otaku tik viegli nezaudeeshu ;D
Hikaru
Es te dažādu stimulu ietekmē gribu jau sen cospleyot INUYASHU. rolleyes.gif
Vismaz gribu mēģināt kaut ko taisīt. Nezinu kā būs ar matiem un ausīm, un citām fintikļuškām, bet tērpu var uztaisīt (t.i. kimono).
Pie tam kimono ir vispārīgs tērps, varēs ar to vasarā staigāt. tongue.gif Un uz strelkām varēšu braukt kimono tērpā vasarā. biggrin.gif
Tikai, cik es saprotu, vajag baltu lupatu priekš apakšdrēbes un sarkanu lupatu augšdrēbei no kā taisīt... Baltu var paņemt jebkuru lupatu un uztaisīt apakšdrēbi.
Bet vot sarkanu....... Varbūt kāds zina kādu lupatu veikalu Rīgā, kur var nopirkt audumu.
windhover
QUOTE(Hikaru @ Mar 31 2005, 11:23)
Es te dažādu stimulu ietekmē gribu jau sen cospleyot INUYASHU. rolleyes.gif
Vismaz gribu mēģināt kaut ko taisīt. Nezinu kā būs ar matiem un ausīm, un citām fintikļuškām, bet tērpu var uztaisīt (t.i. kimono).
Pie tam kimono ir vispārīgs tērps, varēs ar to vasarā staigāt.  tongue.gif  Un uz strelkām varēšu braukt kimono tērpā vasarā. biggrin.gif
Tikai, cik es saprotu, vajag baltu lupatu priekš apakšdrēbes un sarkanu lupatu augšdrēbei no kā taisīt... Baltu var paņemt jebkuru lupatu un uztaisīt apakšdrēbi.
Bet vot sarkanu....... Varbūt kāds zina kādu lupatu veikalu Rīgā, kur var nopirkt audumu.
*

Esmu dzirdējis, ka varot nopirkt jau gatavu kimono, bet dimžēl ne jau sarkanu.. Varbūt pēc tam pārkrāsot..
Tur kur māca karatē, parasti visi staigā kimono..
Un šķiet ka arī audums nederēja jebkurš.. Vai tik nebija zīda un kaņepāju audums, bet tā kā tādu diez vai kaut kur var dabūt, tad derēs jebkurš smile.gif.

P.S Auduma veids raksturo, kurai sabiedrības kārtai atbilst kimono valkātājs (zemniekiem var būt paratākais kartupeļu maisa audums, bet samurajiem diez vai..)

P. P. S Tas jau laikam ir pārāk nopietni un dārgi..
Yume
Tā, tagad man fiksi paceļ balsi tie kas 100% zin ka piedalās cosplay'ā, un pasaka kas būs.
Un tagad tie , kas doma piedalīties...

Un Lija.. emm, manam nava naudas taisīt to foršo eņģeļa tērpu, tāpēc mans paliks par Annu no Shaman King, tad nu varbūt tu taisi to jauko meitiņu ar zilajiem matiem?

Un runājot par Shaman king vispār-tauta, mums vajag vēl noteikti Yoh un Ren'u. Kāds negrib pieteikties?
Lija
Yume - nekas, nekas...
Pagājušajā strelkā spriedām par FMA grupu Chibi ieteica, ka es varētu būt Lust vai Winry
image
image (man pat tāda uzgriežņu atslēga ir... tongue.gif )
Yume
aaa, es arī gribu FMA cosplay'ot, jau labi sen... bet- man nav neviens atbilsošs tēls T.T
Kikyou
QUOTE(Yume @ Apr 4 2005, 14:05)
Tā, tagad man fiksi paceļ balsi tie kas 100% zin ka piedalās cosplay'ā, un pasaka kas būs.
*

Cosplayā uz kuru laiku? Animefestā? Vai kur?
60 zīm's.
Yume
Tieši tā.. starp citu, ja būs šitik silti droši varēs cosplay'ā staigāt pa pilsētu.. happy.gif that's fun!

BTW, if someon's interested.. that's me as Anna-
image
Kikyou
Oijēe... pat krelles... O.O Labs cosplays, indeed! ^__^

Btw, man liekās, ka būs tik silts.

Ah anyway! Es būšu Envy no FMA. Tērpu jau pamazām sāku taisīt. happy.gif
FaNtA
QUOTE(Yume @ Apr 4 2005, 16:44)
Tieši tā.. starp citu, ja būs šitik silti droši varēs cosplay'ā staigāt pa pilsētu.. happy.gif that's fun!
*

Ojā laugh.gif to es gribeetu redzeet, diemzeel es pats netaisos cosplayot unsure.gif gan jau naakam reiz kko izdomaa6u happy.gif
Church
QUOTE(Yume @ Apr 4 2005, 15:44)
*

jautraak pa pilseetu buutu staigaat autentiskaa 1:1 izmeera valkirijaa vai gundama kosplejaa un ik pa laikam neveikli aizkjert maaju stuurus. apstaaties, noslauciit kjiegjeljus no pleciem, atvainoties, paklaniities un doties taalaak. ;>
FaNtA
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ha ha ha... tas buutu ļoti interesanti, a vispaar kaads taisaas sev taadu taisiit? tongue.gif
Church
QUOTE(FaNtA @ Apr 4 2005, 19:02)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ha ha ha... tas buutu ļoti interesanti, a vispaar kaads taisaas sev taadu taisiit? tongue.gif
*

laikam diezgan vienkaarshi. nopeerc no US AF norakstiitu F-15, bik podmodificee nn ;D
Hikaru
QUOTE(Yume @ Apr 4 2005, 14:05)
Un tagad tie , kas doma piedalīties...
*

Man vēl joprojām ir neliela procentu daļa (15.629%) domas par Inuyashas cosplayu... rolleyes.gif
X_Kamui
smile.gif Costplejo Inuyashu, costplejo..... un vel reiz costplejo biggrin.gif
Kikyou
QUOTE(-Kai- @ Apr 9 2005, 09:36)
smile.gif Costplejo Inuyashu, costplejo..... un vel reiz costplejo biggrin.gif
*

*piebalso, piebalso un vēlreiz piebalso* laugh.gif
Visiem patīk cosplayeri. XDD
Kagome
kas shogad Anime festaa cosplejos Inuyasha animi, t.i. inuyasha, kagome,sango, miroku, shippo? es ceru ka nebuusu vieniigaa
Yume
Kagome- tu piedalies cosplay'ā?
Kagome
Ja paspeeshu visu laikus sagatavot, tad jau piedaliishos cosplayaa.
Hikaru
QUOTE(Kagome @ Apr 10 2005, 19:35)
*

Un ko tu taisies paspeet sagatavot kosplejam?

Es, ja paspeeshu visu sagatavot, t.i., ja sanaaks kaut kas labs, tad cosplayoshu Inuyashu.
deleted-ray
Tu tikai pameegini bez ausiim un matiem atnaakt, uzreiz nolinchoshu ")
SheWr
eu, nu ziniet, man te taads mazs, stulbs jautaajums - vai cospleyaa ir obligaati pasham jaataisa tas teerps...? tas buutu pret cospleya noteikumiem, ja man kaads shuveejs pagatavotu sho cospleya teerpu...?

Es dazhviet redzeeju ka juus esat uzgaajushi lapas, kur var apskatiities kaa taisiit teerpus, varbuut kaads zin kaadu Naruto teerpu pagatavoshanas lapu? (ja tas nav apgruutinaajums, tad vareetu kaadu kur raadiits kaa taisiit Akatsuki meeteljus...)
Nuin
Tas jav nekas, ka mati nav tādā krāsā kā vajag. Tā kā negrībās viņus krāsot. dry.gif
Kikyou
QUOTE(SheWr @ Apr 11 2005, 15:52)
eu, nu ziniet, man te taads mazs, stulbs jautaajums - vai cospleyaa ir obligaati pasham jaataisa tas teerps...? tas buutu pret cospleya noteikumiem, ja man kaads shuveejs pagatavotu sho cospleya teerpu...?
*

Man liekās, ka tērps pašam nav obligāti jātaisa. Bet tu jau zini... ja gribi kautko izdarīt pareizi - dari to paša spēkiem... Pašam šūt paņem daudz vairāk laika, bet tas ir visai jautri.
Teica cilvēks, kas jau 2 gadus visiem stāsta, ka ienīst mājturību...
+Chibi+
*shifty eyes* It kā es pati šuvu sev mēteli.... rolleyes.gif Protams, ka pašam nav jātaisa! Es, piem., salieku no parocīgiem materiāliem. happy.gif
Kima
klau mans grib piedaliities cosplay'aa, tomeer jautaajums...kam es esmu liidziiga biggrin.gif un iisteniibaa gruutu teerpu arii negribu!!!!!Man baigi daudz jaamaacaas, tapee kaut ko wienkaarshu...Ko ieteixiet?
Yume
Negribi saražģītu tērpu?
Neko-mimi augšā un tērps gatavs. biggrin.gif

Bet par to, kam līdzīga? hmm, sadomāsim... un kā tu tomēr skaties uz DiGiCharat?
Hikaru
Vai kāds nezina, vai var uztaisīt Inuyashas matus no liniem? Bija doma ar tiem kaut ko darīt.
Vai mēģināt nopirkt kaut kādu parūku un tad izveidot kaut ko līdzīgu Inuyashas matiem? Vai kāds nezina, kāda veida veikalos tas ir jāmeklē?
Ja vispār kādam bija darīšana ar mākslīgu matu veidošanu, var ko pateikt? Vai tie, kas agrāk cosplayoja, nekad mākslīgus matus neizmantoja?

Un varbūt var pateikt, cik stipri visa šī padarīšana ir bezcerīga?
Kima
QUOTE(Yume @ Apr 12 2005, 23:01)
Negribi saražģītu tērpu?
Neko-mimi augšā un tērps gatavs. biggrin.gif

Bet par to, kam līdzīga? hmm, sadomāsim... un kā tu tomēr skaties uz DiGiCharat?
*

Khemkhem.....WINJAI IR GARI MATI UN WIOLETI!!!!!!!! bet nu tas buus bezizejas gadiijumaa.... dry.gif

Runaajot par matiem, pameegjini teaatrii atrast, winjiem wiss kas tur ir wink.gif
Yume
Mati.. nu cilvēki aizejiet uz Dinni, vai uz hiperRimi, tur ir pārtī parūkas, visi vienmēr izmanto tieši tās, jo viņas ir lētākas un sapērā atbilstošas.
Ir-ir cosplayots ar parūkām, un viņas nav nemaz tik grūi atrast.

Un Zaķuk- es jau tev nesaku cosplayot to čaru, mēģini Puchiko..
viņai mati nemaz nav tik gari..
image
Church
QUOTE(Yume @ Apr 13 2005, 12:57)
..
image
*

shamaa bilde kautkaa baigi liidziiga tava avatara bildej ;>
deleted-ray
Es piesakos par operatoru smile.gif
Kagome
QUOTE(Hikaru @ Apr 11 2005, 16:20)
QUOTE(Kagome @ Apr 10 2005, 19:35)
*

Un ko tu taisies paspeet sagatavot kosplejam?

Es, ja paspeeshu visu sagatavot, t.i., ja sanaaks kaut kas labs, tad cosplayoshu Inuyashu.
*

nu labi, ja sanaaks tad pidaliishos cosplayaa!
X_Kamui
QUOTE(kamui21 @ Apr 16 2005, 13:51)
Nu es jau arii gribeetu ko uzvilkt, bet esmu galiigi nekam nederiigs shitaadu teerpu veidotaajs ar o% izredzeem ko uztaisiit, taaka varbuut ja kaads var paliidzeet tad padod zinju...pienjemu visus risinaajumus un pievienojos visiem kaut ar koka vai kruuma kostiimu, varu paargjeerbtie par vienalga ko...tikai neko nemaaku taisiit, bet traki gribas to cosplay smile.gif
*

smile.gif Un kadu charu tu gribi kostplejot rolleyes.gif
Nuin
Nepieciešams kosplajam . Kāds zin veikalu, kur pārdodas matu lakas, kas krāso matus? smile.gif
Yume
Veikals ar matukrāsām laku veidā? mekle dunni, bet vispār, Lija nesen pirka, jāsagaida kad viņa atbildēs.

Bet par bruņām no bruņurupuča- atceries darbmācību un taisi pats.
Hikaru
Interesanti, kad es taisīšu Inženierdarbu? rolleyes.gif Jau mēnesi mēģinu iesākt taisīt, a līdz vasarai jau ir jāuztaisa... Pagaidām domāju tikai kā uztaisīt tērpu cosplayam. Jau zinu kā, tik jāsāk taisīt.
FaNtA
nu es laikam ar piedaliišos coplejaa, itkaa izdomaaju - no bleach - ichigo >:) un zobenu buus pagruuti zobenu uztaisiit, bet es tomeer centiišos biggrin.gif
Lija
QUOTE(Nuin @ Apr 17 2005, 12:33)
Nepieciešams kosplajam . Kāds zin veikalu, kur pārdodas matu lakas, kas krāso matus? smile.gif
*

Tātad mani meklējumi matu krāsu jomā-
Matu lakas esmu atradus tikai spilgti oranžas (hints uz Fantas pusi) un dzeltenas (izmazgājas pirmajā reizē)
pie tām var arī pieskaitīt tos sasodītos spīdumiņus flakoniņā, kas ir dažādās krāsās, taču jēgas gandrīz nekādas (tiem kas atceras - mans cosplay variants par Shampoo - zilā matu krāsa tur bija tā, nju līdzīgi ar lupu...)
kā arī nesen dabūju ZILU matu krāsu, taču tā ir krāsa un izmazgājas laikam ar divām vai vairāk mazgāšanas reizēm (ja kāds nobriedis pamatīgākām pārvērtībām, nepažēlošu zilo un aiziet wink.gif )
Kaut kur redzēju arī zaļu,taču mana jau tā nelietojamā atmiņa negrib pateikt, kur tas īsti ir.. sad.gif
ā, un vēl ir arī lillā matu krāsa - izmazgājas pēc 2 mazgāšanas reizēm (pārbaudīts variants)
Nuin
Nu labi... kur tad tā orandžā krāsa pārdodas? GAn jau derēs, lai nokosplejotu Sandži. dry.gif
alt
QUOTE(Yume @ Apr 4 2005, 15:44)
image
*

eh taa bija vieniigaa ko me buutu vareejusi panjemt :/
Yume
huh.gif tu gribēji Shaman King cosplayot?
alt
QUOTE(Yume @ Apr 22 2005, 18:06)
huh.gif tu gribēji Shaman King cosplayot?
*

no cilveekiem te neko nevar saprast..
un man nav ko dariit liidz ar to

davaj taisam FMP fumafuu tongue.gif
http://www.divideby0.com/cosplay/sousuke-summer/
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

un neskataas uz shito aapraats =>http://www.satyrnet.it/fullmetalpanic/cospaly_fmp/3512-29337.jpg
Kima
šitais radījums tak ir vēl puchiko, ko?
image
Yume
Ir, bet pazīt gan ir problēma...
Hikaru
Ir man uztaisīts tērps, kas varētu atgādināt Inuyashas kimono... wink.gif Tikai piedurknes sanāca par šauru... tikai kādi 35 cm platas.
Tagad ķeršos ausīm klāt. Cerams kaut kas sanāks...

Vai kāds nezin kur var raut melnas krelles vai lodītes, lai uztaisītu Inuyashas's necklace?? Dažos veikalos redzēju visādus krāsainas plastmasa lodītes, bet nebija melnu.
bloody_dragon
shuushanas piederumu veikalos wisko var dabuut, nodaljaa pie pogaam jaabuut arii krelliiteem biggrin.gif bet par ausiim, es tew ieteiktu izmantot trushaadinju efekts buutu ljoti labs smile.gif
Shaisuke
Me buus! Me buus!

Es ar vienu draudzeni taisu Chii and Freya no Chobits... Tik nezinu kur taadu paruuku dabuut...

image
bloody_dragon
Pasties duni ,tur wienmeer ir paruukaz, ja pa plaanu , war diwas kopaa sashuut. Bet jaameklee gan pamatiigi... tongue.gif
alt
tauta...
man liidz 20tam diplomdarbs jaaraksta.. nez vai kas praatiigs no manis sanaaks,, ir gan doma par to pashu FMA skukji ar kameru zaljajaam banteem un vinjas ikdienas dreebes.. shaubos ja vareetu skolas formu sataisiit...

jaa un Howkeye laikam toch nesanaaks sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.