Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cosplays
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Lija
Tā es nomainīju tērpu - būšu Miša no Pita Ten!!!!
Teeheehee... laugh.gif
image
Shaisuke
Un vispaar... cik cilveeki taisaas ierasties uz sso cosplay?

~BN~
Winry
Nu es ieradiishos...ja kaads man pateiks kaa to ieroci uztaisiit, sawaadaak buus diezgan pashvaki ar to atpaziishanu!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Shaisuke
Nu es ieradiishos...ja kaads man pateiks kaa to ieroci uztaisiit, sawaadaak buus diezgan pashvaki ar to atpaziishanu!!!

Es iisteniibaa arii saubos vai mani kaads atpaziis, jo sii foruma memberi reti kad klausaas j-rock, bet anywayz, vieglaakais variants manupraat buutuu biezs kartons un nokraaso... to metaalisko var ar folliju noliimeet... tongue.gif

Pameklee kkur netaa, varbuut kaads cits jau so kospleju ir taisiijis un mosh tur ir pamaaciibas kaa to ieroci dabuut gatavu.

~BN~
+Chibi+
QUOTE(Lija @ Aug 22 2005, 17:33)
Tā es nomainīju tērpu - būšu Miša no Pita Ten!!!!
Teeheehee... laugh.gif
image
*

ideāls variants, heh heh.

QUOTE(Shaisuke @ Aug 22 2005, 18:38)
Nu es ieradiishos...ja kaads man pateiks kaa to ieroci uztaisiit, sawaadaak buus diezgan pashvaki ar to atpaziishanu!!!

Es iisteniibaa arii saubos vai mani kaads atpaziis, jo sii foruma memberi reti kad klausaas j-rock

~BN~

*

atpazīs, neatpazīs... phe! Pienāks un pajautās, ja neatpazīs. ^_^Ne jau visi tēli ir tik koši. It's all about the attitude - ja pats zini, kas esi, tad viss štokos, heh heh.

Un jā, es arī būšu cosplay'ā. Diezgan pašvakā, but anyway.
Ghoul
es ar bushu ( ja buushu ) kosplejaa!!!!! genshikena ieteiktajaa cat boy kosplejaa!!!!!!!! cool.gif
slay3r
Ja būšu tad būšu Random char with random char name biggrin.gif
Nuin
Īsi un skaidri, būšu.
Saki Hanajima
tā drīkst priekš manis dullās, neko nejēdzošās, me knapi kustās, tāpēc, ja ierodos, tad ļoti pasīvi. bet ir velme
2) cikos tauta vācas un kur?
3) kādas ir izredzes nepalikt pa nakti, jo uz grīdas man gulēt nedrīkst? un MAN ir jāguļ, kā īpaši traumētai..
so... mhmmm
Saki Hanajima
ok, es visu sapratu pati. ne tajaa topikaa skatiijos smile.gif
Tigra2
Es tiko ieskatījos šinī topikā un vēlējos jautāt, tas cosplay yau ir noticis vai vēl tikai notiks, ja neesmu nokavējusi tad var iet uz šo cosplay? Ņemot vērā to, ka nekad neesmu bijusi cosplay, gribēju jautāt, kas tas tāds vispār ir, es to zinu visai neskaidri.
slay3r
QUOTE(Tigra2 @ Aug 30 2005, 14:56)
Es tiko ieskatījos šinī topikā un vēlējos jautāt, tas cosplay yau ir noticis vai vēl tikai notiks, ja neesmu nokavējusi tad var iet uz šo cosplay? Ņemot vērā to, ka nekad neesmu bijusi cosplay, gribēju jautāt, kas tas tāds vispār ir, es to zinu visai neskaidri.
*

Cosplays jau ir noticies. smile.gif Jāgaida nākošais. tongue.gif
Shaisuke
Es nezinu kaa citi, bet personiigi es ar nepacietiibu gaidu naakamo cospleju biggrin.gif

~BN~
+Chibi+
jāsāk atkal domāt, ko cosplayot.... Uh. happy.gif
Shaisuke
Uuuu jaa... Man jau ir triis idejas... Vareetu Yukari no Paradise Kiss, Chii vai ko no j-rock happy.gif...

~BN~
Janus
Ceru ka neviens nemeginas uztaisit no Berserk Guts kostimu. Jo tas bušu es. tongue.gif biggrin.gif
Shaisuke
Hmmm, kaadam ir ideja kaa uztaisiit tos spaarnus?

image

~BN~
ETM
ermm... no stieples un celafaana? jeb tas nav aciimredzami?
ReD_FoXy
Mosh no kkaada krepapiira un to ar goshaam apziimeet tajaas kraasaas kaa tev vajag? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Shaisuke
Celofaans? Man tas vairaak atgaadina kartonu :S

~BN~
Kikyou
Ehh ja man būtu kaut vai tikai viena ideja... -___- Itkā bija viena ideja, Shia no Pita Ten (aka mans avatars)... Bet tērpu būtu pagrūti uztaisīt...
Ghoul
QUOTE(Shaisuke @ Sep 5 2005, 15:47)
Hmmm, kaadam ir ideja kaa uztaisiit tos spaarnus?

image

~BN~

*

Nu bildee spaarni tieshaam izskataas peec kartoona, izgriz, ar goshaam or somethin' like that, nokraaso, atrodi veidu kaa piestiprinaat pie muguras un luudzu!!!!
ETM
man jau nu nemaz peec kartona neizskataas, bet es par to iipashi neuztrauktos, jo redze man ir kaada ir. un ja to taisiitu no pleeves ar stieples karkasu, sanaaktu daudz vieglaaki un izturiigaaki tie spaarni. ar kartonu ir ta ka paloca bik netiishaam un vakars klaat, bet manis piedaavaatais variants buutu viegli un aatri salabojams llociishans gadiijumaa.
Shaisuke
Neizskataas ka to Shia teerpu buutu gruuti uztaisiit... tik mazliet jaapacenshas... Nekaadas iipashaas piegrieztnes tur nav vajadziigas...

Atradu vienu bildiiti uz cosplay... ja nemaldos taa arii ir Shia no Pita ten.

image

image

~BN~
Lija
WOW...skatos tautai baigi iepaticies kaut kas no Pita ten... happy.gif
Tākā es jau biju Miša no Pita ten, tad vairāk atsakos būt par viņu un rozā matus arī nekrāsošu ... tā kā arī viena vakance!!! biggrin.gif
zeloco
*evil grin* man radaas gjeniaala ideja - es laikam buushu Sakuya Kira no "X" XD
tikai mati laikam buus jaaapgriezh un k-kas jaaizdomaa ar vinja parasto pusaiztaisiito/attaisiito kreklu... man ir ko sleept ph34r.gif
Kikyou
Hmm tad varbūt būs jāpamēģina uztaisīt...
Pašlaik visčakarīgākā izskatās tā cepure... un jā, of course, nūja. x_x
Nuin
Kāds vispār no Trigun kautko cosplejos? jo es taisos.
Ghoul
QUOTE(Nuin @ Sep 6 2005, 19:22)
Kāds vispār no Trigun kautko cosplejos? jo es taisos.
*

Es vispaar ljoti gribeetu, bet nevaru izdomaat ko, bet ja tu jau esi aiznjeemis tad OK!!!!!

Nuin
Es aiznēmu vashu.
Shaisuke
QUOTE(Kikyou @ Sep 6 2005, 18:21)
*

Man gan izskataas ka visgruutaak tev vareetu iet ar to balto kleitinju, kas pa virsu.

Cepure ir viegla, tas melnais audums, kas tur ir, vnk panjem kko staipiigu vai ieshuj gumiju, lai turaas pie galvas, un kas tur ko nepieshuut balto cepures dalju.

Un nuuja, kamoon, njem kkaadu slotaskaatu, kautvai no aviizeem vai kkaa taada uztaisi to bumbu un tik stiprini klaat. peec tam kraaso...

~BN~
Isabel Carmin fon Edelhain
Heh tomēr šoreiz meģinašu beidzot tikt galā ar Sohmas Kaguras tērpu. Kleita jau nebiedē, probēmas sakas ar to kaķi uz muguras. Plz help.
Kikyou
QUOTE(Shaisuke @ Sep 6 2005, 21:34)
QUOTE(Kikyou @ Sep 6 2005, 18:21)
*

Man gan izskataas ka visgruutaak tev vareetu iet ar to balto kleitinju, kas pa virsu.
*

Nu nez, kautko tamlīdzīgu esmu pirmstam šuvusi... =| Bet nujāaa... Kā jau teicu, kautko izdomāšu. XD

Heh tomēr šoreiz meģinašu beidzot tikt galā ar Sohmas Kaguras tērpu. Kleita jau nebiedē, probēmas sakas ar to kaķi uz muguras. Plz help.

Hmm... Ir nācies mīkstās mantiņas šūt?
TradeMAAK
Nūju (aizkaru štangu) var iegādāties pa apmēram 5 latiem Alfā, vienā no tehnikas/mēbeļu nodaļām. Viņa ir samērā viegla un ērta, bet, ja tu esi pundurs, tad laikam būs par garu, jo garums ir kaut kur 1.95 m, un kārtij jābūt +7 līdz 10 cm virs tavas galvas, ja pārāk gara vai īsa - neder.
QUOTE(Kikyou @ Sep 7 2005, 16:35)
Hmm... Ir nācies mīkstās mantiņas šūt?
*

Ja godīgi tad nē.
Nuin
Vai kādam ir vairs nevajadzīgi tumši brūni ādas cimdi?
Naktspukjiite
Mans jautājums būs pieticīgāks - kur Rīgā par sakarīgu cenu var iegādāties korsetes?
Cenu gan nepateikšu, bet vari megināt atrast apakšveļas veikalos vai sexshopos *tric par rakstīto* I'm not pervert!!!!
Shaisuke
Pretii barona centram viens veikals ir. Tur skatlogaa ir uzrakstiits - Netradicionaalaa velja. bet tasd viss ir atkariigs no taa kaadu tev vajag. Ja zem kruutiim, tad nevaru paliidzeet, bet ja parastu, tad mosh varu iedot...

~BN~
Naktspukjiite
Virs krūtīm.
Paldies par piedāvājumu, bet man diemžēl izmēri visticamāk būs mazliet par lielu. laugh.gif
Shaisuke
Kaa tu zini? tongue.gif Atsuuti man uz PM kaadu izmeeru tev vaig mosh tieshaam vareeshu izpaliidzeet... Korsetes iz my obsession ^^

~BN~
+Chibi+
QUOTE(Naktspukjiite @ Sep 11 2005, 22:13)
Mans jautājums būs pieticīgāks - kur Rīgā par sakarīgu cenu var iegādāties korsetes?
*

humpalās! TUr ir viss!
anti
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 17 2005, 09:26)
*

humpalās! TUr ir viss!
*

es gan savā daudzu gadu ilgajā humpalu izstaigāšanas pieredzē nevienu korseti tur neesmu manījusi. (atbaidoša paskata XXL lieluma veļas izstrādājumi neskaitās).
Church
QUOTE(anti @ Sep 18 2005, 09:00)
es gan savā daudzu gadu ilgajā humpalu izstaigāšanas pieredzē nevienu korseti tur neesmu manījusi. (atbaidoša paskata XXL lieluma veļas izstrādājumi neskaitās).
*

vai pie iepuvushajiem kapitaalistiem korsetes nau pamataa vajadziigas uzbliidushaam XXL izmeeros vismaz burgermiileem? imho logjiski. ;>
+Chibi+
QUOTE(anti @ Sep 18 2005, 10:00)
*

humpalās! TUr ir viss!
*

*

Es gan labas normālas arī atradu... Padārgas gan. Un a firend of mine vienu loti labu nopirka Degas... Hm. Maybe you're just unlucky.
zeloco
QUOTE(anti @ Sep 18 2005, 09:00)
*

humpalās! TUr ir viss!
*

*

Es gan vienreiz redzeeju... pa 5 Ls... sakariga paskata, normaals izmeers.. buutu bijusi nauda... ._.
Tigra2
Es nesen redzēju Kubuss, 8Ls, melnā krāsā, ar zeķturiem, bet tos jau laikam var nogriezt...ja nevajag, protams...
Rudoru-san
He he, korsetes...? Man liekas, ka humpalās būs ļooooti ilgi jāmeklē... wacko.gif
Runājot par cosplay, vai kāds nav redzējis kādu baltu kreklu ar... ummm... Nu, tā kā Ban-chanam no GetBackers... Bikses jau ir piemeklētas, brillītes sarunāšu ar mammas draudzeni "Pasaules Optikā"... laugh.gif
Tigra2
Kad tas kosplejs notiks, būtu jauki ja kāds var pateikt ar mēneša precizitāti...vismaz
Zuzix
Nju, ja tiec uz tusinju 15/16 oktobrii, tad uz to nedaudzi taisaas kko cosplay'ot... wari centsies piemekleet teerpu uz to laiku happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.