Tā es nomainīju tērpu - būšu Miša no Pita Ten!!!!
Teeheehee...
Shaisuke
Aug 22 2005, 18:32
Un vispaar... cik cilveeki taisaas ierasties uz sso cosplay?
~BN~
Shaisuke
Aug 22 2005, 18:38
Nu es ieradiishos...ja kaads man pateiks kaa to ieroci uztaisiit, sawaadaak buus diezgan pashvaki ar to atpaziishanu!!!
Es iisteniibaa arii saubos vai mani kaads atpaziis, jo sii foruma memberi reti kad klausaas j-rock, bet anywayz, vieglaakais variants manupraat buutuu biezs kartons un nokraaso... to metaalisko var ar folliju noliimeet...
Pameklee kkur netaa, varbuut kaads cits jau so kospleju ir taisiijis un mosh tur ir pamaaciibas kaa to ieroci dabuut gatavu.
~BN~
+Chibi+
Aug 22 2005, 22:25
QUOTE(Lija @ Aug 22 2005, 17:33)
Tā es nomainīju tērpu - būšu Miša no Pita Ten!!!!
Teeheehee...
ideāls variants, heh heh.
QUOTE(Shaisuke @ Aug 22 2005, 18:38)
Nu es ieradiishos...ja kaads man pateiks kaa to ieroci uztaisiit, sawaadaak buus diezgan pashvaki ar to atpaziishanu!!!
Es iisteniibaa arii saubos vai mani kaads atpaziis, jo sii foruma memberi reti kad klausaas j-rock
~BN~ atpazīs, neatpazīs... phe! Pienāks un pajautās, ja neatpazīs. ^_^Ne jau visi tēli ir tik koši. It's all about the attitude - ja pats zini, kas esi, tad viss štokos, heh heh.
Un jā, es arī būšu cosplay'ā. Diezgan pašvakā, but anyway.
es ar bushu ( ja buushu ) kosplejaa!!!!! genshikena ieteiktajaa cat boy kosplejaa!!!!!!!!
slay3r
Aug 22 2005, 22:45
Ja būšu tad būšu Random char with random char name
Saki Hanajima
Aug 26 2005, 22:29
tā drīkst priekš manis dullās, neko nejēdzošās, me knapi kustās, tāpēc, ja ierodos, tad ļoti pasīvi. bet ir velme
2) cikos tauta vācas un kur?
3) kādas ir izredzes nepalikt pa nakti, jo uz grīdas man gulēt nedrīkst? un MAN ir jāguļ, kā īpaši traumētai..
so... mhmmm
Saki Hanajima
Aug 26 2005, 22:33
ok, es visu sapratu pati. ne tajaa topikaa skatiijos
Tigra2
Aug 30 2005, 14:56
Es tiko ieskatījos šinī topikā un vēlējos jautāt, tas cosplay yau ir noticis vai vēl tikai notiks, ja neesmu nokavējusi tad var iet uz šo cosplay? Ņemot vērā to, ka nekad neesmu bijusi cosplay, gribēju jautāt, kas tas tāds vispār ir, es to zinu visai neskaidri.
slay3r
Aug 30 2005, 14:57
QUOTE(Tigra2 @ Aug 30 2005, 14:56)
Es tiko ieskatījos šinī topikā un vēlējos jautāt, tas cosplay yau ir noticis vai vēl tikai notiks, ja neesmu nokavējusi tad var iet uz šo cosplay? Ņemot vērā to, ka nekad neesmu bijusi cosplay, gribēju jautāt, kas tas tāds vispār ir, es to zinu visai neskaidri.
Cosplays jau ir noticies.
Jāgaida nākošais.
Shaisuke
Sep 2 2005, 12:01
Es nezinu kaa citi, bet personiigi es ar nepacietiibu gaidu naakamo cospleju
~BN~
+Chibi+
Sep 2 2005, 19:59
jāsāk atkal domāt, ko cosplayot.... Uh.
Shaisuke
Sep 3 2005, 00:13
Uuuu jaa... Man jau ir triis idejas... Vareetu Yukari no Paradise Kiss, Chii vai ko no j-rock ...
~BN~
Ceru ka neviens nemeginas uztaisit no Berserk Guts kostimu. Jo tas bušu es.
Shaisuke
Sep 5 2005, 15:47
Hmmm, kaadam ir ideja kaa uztaisiit tos spaarnus?
~BN~
ermm... no stieples un celafaana? jeb tas nav aciimredzami?
ReD_FoXy
Sep 5 2005, 17:51
Shaisuke
Sep 6 2005, 12:57
Celofaans? Man tas vairaak atgaadina kartonu :S
~BN~
Ehh ja man būtu kaut vai tikai viena ideja... -___- Itkā bija viena ideja, Shia no Pita Ten (aka mans avatars)... Bet tērpu būtu pagrūti uztaisīt...
QUOTE(Shaisuke @ Sep 5 2005, 15:47)
Hmmm, kaadam ir ideja kaa uztaisiit tos spaarnus?
~BN~ Nu bildee spaarni tieshaam izskataas peec kartoona, izgriz, ar goshaam or somethin' like that, nokraaso, atrodi veidu kaa piestiprinaat pie muguras un luudzu!!!!
man jau nu nemaz peec kartona neizskataas, bet es par to iipashi neuztrauktos, jo redze man ir kaada ir. un ja to taisiitu no pleeves ar stieples karkasu, sanaaktu daudz vieglaaki un izturiigaaki tie spaarni. ar kartonu ir ta ka paloca bik netiishaam un vakars klaat, bet manis piedaavaatais variants buutu viegli un aatri salabojams llociishans gadiijumaa.
Shaisuke
Sep 6 2005, 15:36
Neizskataas ka to Shia teerpu buutu gruuti uztaisiit... tik mazliet jaapacenshas... Nekaadas iipashaas piegrieztnes tur nav vajadziigas...
Atradu vienu bildiiti uz cosplay... ja nemaldos taa arii ir Shia no Pita ten.
~BN~
WOW...skatos tautai baigi iepaticies kaut kas no Pita ten...
Tākā es jau biju Miša no Pita ten, tad vairāk atsakos būt par viņu un rozā matus arī nekrāsošu ... tā kā arī viena vakance!!!
*evil grin* man radaas gjeniaala ideja - es laikam buushu Sakuya Kira no "X" XD
tikai mati laikam buus jaaapgriezh un k-kas jaaizdomaa ar vinja parasto pusaiztaisiito/attaisiito kreklu... man ir ko sleept
Hmm tad varbūt būs jāpamēģina uztaisīt...
Pašlaik visčakarīgākā izskatās tā cepure... un jā, of course, nūja. x_x
Kāds vispār no Trigun kautko cosplejos? jo es taisos.
QUOTE(Nuin @ Sep 6 2005, 19:22)
Kāds vispār no Trigun kautko cosplejos? jo es taisos.
Es vispaar ljoti gribeetu, bet nevaru izdomaat ko, bet ja tu jau esi aiznjeemis tad OK!!!!!
Shaisuke
Sep 6 2005, 22:34
QUOTE(Kikyou @ Sep 6 2005, 18:21)
Man gan izskataas ka visgruutaak tev vareetu iet ar to balto kleitinju, kas pa virsu.
Cepure ir viegla, tas melnais audums, kas tur ir, vnk panjem kko staipiigu vai ieshuj gumiju, lai turaas pie galvas, un kas tur ko nepieshuut balto cepures dalju.
Un nuuja, kamoon, njem kkaadu slotaskaatu, kautvai no aviizeem vai kkaa taada uztaisi to bumbu un tik stiprini klaat. peec tam kraaso...
~BN~
Isabel Carmin fon Edelhain
Sep 6 2005, 23:40
Heh tomēr šoreiz meģinašu beidzot tikt galā ar Sohmas Kaguras tērpu. Kleita jau nebiedē, probēmas sakas ar to kaķi uz muguras. Plz help.
QUOTE(Shaisuke @ Sep 6 2005, 21:34)
QUOTE(Kikyou @ Sep 6 2005, 18:21)
Man gan izskataas ka visgruutaak tev vareetu iet ar to balto kleitinju, kas pa virsu. Nu nez, kautko tamlīdzīgu esmu pirmstam šuvusi... =| Bet nujāaa... Kā jau teicu, kautko izdomāšu. XD
Heh tomēr šoreiz meģinašu beidzot tikt galā ar Sohmas Kaguras tērpu. Kleita jau nebiedē, probēmas sakas ar to kaķi uz muguras. Plz help.
Hmm... Ir nācies mīkstās mantiņas šūt?
TradeMAAK
Sep 9 2005, 16:34
Nūju (aizkaru štangu) var iegādāties pa apmēram 5 latiem Alfā, vienā no tehnikas/mēbeļu nodaļām. Viņa ir samērā viegla un ērta, bet, ja tu esi pundurs, tad laikam būs par garu, jo garums ir kaut kur 1.95 m, un kārtij jābūt +7 līdz 10 cm virs tavas galvas, ja pārāk gara vai īsa - neder.
Sep 9 2005, 18:28
QUOTE(Kikyou @ Sep 7 2005, 16:35)
Hmm... Ir nācies mīkstās mantiņas šūt?
Ja godīgi tad nē.
Vai kādam ir vairs nevajadzīgi tumši brūni ādas cimdi?
Naktspukjiite
Sep 11 2005, 22:13
Mans jautājums būs pieticīgāks - kur Rīgā par sakarīgu cenu var iegādāties korsetes?
Sep 11 2005, 22:34
Cenu gan nepateikšu, bet vari megināt atrast apakšveļas veikalos vai sexshopos *tric par rakstīto* I'm not pervert!!!!
Shaisuke
Sep 11 2005, 22:37
Pretii barona centram viens veikals ir. Tur skatlogaa ir uzrakstiits - Netradicionaalaa velja. bet tasd viss ir atkariigs no taa kaadu tev vajag. Ja zem kruutiim, tad nevaru paliidzeet, bet ja parastu, tad mosh varu iedot...
~BN~
Naktspukjiite
Sep 11 2005, 22:39
Virs krūtīm.
Paldies par piedāvājumu, bet man diemžēl izmēri visticamāk būs mazliet par lielu.
Shaisuke
Sep 12 2005, 14:23
Kaa tu zini? Atsuuti man uz PM kaadu izmeeru tev vaig mosh tieshaam vareeshu izpaliidzeet... Korsetes iz my obsession ^^
~BN~
+Chibi+
Sep 17 2005, 09:26
QUOTE(Naktspukjiite @ Sep 11 2005, 22:13)
Mans jautājums būs pieticīgāks - kur Rīgā par sakarīgu cenu var iegādāties korsetes?
humpalās! TUr ir viss!
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 17 2005, 09:26)
humpalās! TUr ir viss!
es gan savā daudzu gadu ilgajā humpalu izstaigāšanas pieredzē nevienu korseti tur neesmu manījusi. (atbaidoša paskata XXL lieluma veļas izstrādājumi neskaitās).
Church
Sep 18 2005, 14:57
QUOTE(anti @ Sep 18 2005, 09:00)
es gan savā daudzu gadu ilgajā humpalu izstaigāšanas pieredzē nevienu korseti tur neesmu manījusi. (atbaidoša paskata XXL lieluma veļas izstrādājumi neskaitās).
vai pie iepuvushajiem kapitaalistiem korsetes nau pamataa vajadziigas uzbliidushaam XXL izmeeros vismaz burgermiileem? imho logjiski. ;>
+Chibi+
Sep 18 2005, 15:43
QUOTE(anti @ Sep 18 2005, 10:00)
humpalās! TUr ir viss!
Es gan labas normālas arī atradu... Padārgas gan. Un a firend of mine vienu loti labu nopirka Degas... Hm. Maybe you're just unlucky.
zeloco
Sep 18 2005, 15:46
QUOTE(anti @ Sep 18 2005, 09:00)
humpalās! TUr ir viss!
Es gan vienreiz redzeeju... pa 5 Ls... sakariga paskata, normaals izmeers.. buutu bijusi nauda... ._.
Tigra2
Sep 18 2005, 17:19
Es nesen redzēju Kubuss, 8Ls, melnā krāsā, ar zeķturiem, bet tos jau laikam var nogriezt...ja nevajag, protams...
Rudoru-san
Sep 19 2005, 14:21
He he, korsetes...? Man liekas, ka humpalās būs ļooooti ilgi jāmeklē...
Runājot par cosplay, vai kāds nav redzējis kādu baltu kreklu ar... ummm... Nu, tā kā Ban-chanam no GetBackers... Bikses jau ir piemeklētas, brillītes sarunāšu ar mammas draudzeni "Pasaules Optikā"...
Tigra2
Sep 19 2005, 14:44
Kad tas kosplejs notiks, būtu jauki ja kāds var pateikt ar mēneša precizitāti...vismaz
Nju, ja tiec uz tusinju 15/16 oktobrii, tad uz to nedaudzi taisaas kko cosplay'ot... wari centsies piemekleet teerpu uz to laiku
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.