25/26. februārī, kinoteātrī Rīga notiek allnight-anime party.
Visi interesenti tiek laipni acināti. Programmā faktiski ir anime skatīšanās, cosplay, tuss.
Visi kam ir vēlēšanās piedalīties cosplay'ā šajā datumā paceļ draudzīgi ķepiņas. Lai es varu saskaitīt.
wow, shitais buus jaaatceras. Kas programmaa?
Bet ja tas ir all night party tad kā minimums jābūt 18 gadi.
P.S Starp citu to jav bija plānojuši palaist 29. janvārī, bet neiznāca finansu dēļ.
mmm.. nu ta beidzot kautkas notiksies ar! So.. pāris jautājumi:
- cik ieejas maksa?
- cikos sāksies?
- vai friendus drīkst ņemt līdzi?
- kā ar alu? Drīkst ņemt līdzi?
- kur satiekamies?
Sigfa: frogramma vēl īsti nav zināma. Es biš'vēlāk visu konkretizēšu.
Nuin: to es rakstīju jau janvāra sākumā.
Jurchix: lasi to pašu, kas bija Sigfam.
Bet runājot par draugiem, nekādu problēmu, cik saprotu, party nav slēgtais.
Nuin: to es rakstīju jau janvāra sākumā.
Janvārī nebiju aktīvs šinī forumā, izlasiju citā.
Tieši tā, to var vēlarvien izlasīt anime.lv forumā, ja kadam interesē tuvāk. Taču es tur neko labu neatradu, tāpēc prasu organizātoriem.
aya-angel
Jan 30 2005, 14:08
Noteikti piedališos, ja līdz tam laikam sameistarošu tērpu un pierunāšu mamma-chanu laist mani plašajā pasaulē
Kikumi
Jan 30 2005, 14:33
Vai tur tikai pa nakti visa darbība būs vai arī pa dienu? Es savādāk naktī nekur netieku... Vecāki nekad mani nelaistu.
white-shark
Jan 30 2005, 15:18
Ir kaut kaads vecuma ierobezojums?
jaa, jo tur bus new_scool_gringo
aya-angel
Jan 30 2005, 15:43
Ļoti jauki, ka viss šis pasākums tomēr būs Rīgā nevis kādā čuhņā kā sākumā bija plānots.
AlexMak
Jan 30 2005, 16:07
Hallo! Man ir jautajums - kur ir kinoteatris Riga un ka tur nokljut?
Mēs satiksiemies visdzrīzāk kautkur citur, un tad visi draudzīgi iesim, no problem, atradīsi.
ShinChan
Jan 30 2005, 16:30
QUOTE(aya-angel @ Jan 30 2005, 14:43)
Ļoti jauki, ka viss šis pasākums tomēr būs Rīgā nevis kādā čuhņā kā sākumā bija plānots.
Runā rīdzenieka snobisms
------------------
Par savu dalību konkrētajā pasākumā vēl neko nezinu, jo ir pārāk daudz nezināmo: programma, konkrēts laiks, cena, brīvais laiks u.c. būtiski jautājumi. Gribētos jau aiziet.
aya-angel
Jan 30 2005, 16:44
Nep, runā cilvēks, kuram vecāki neļaus pa nakti braukt ārpus Rīgas. And I'm not the only one.
ShinChan
Jan 30 2005, 16:52
QUOTE(aya-angel @ Jan 30 2005, 15:44)
Nep, runā cilvēks, kuram vecāki neļaus pa nakti braukt ārpus Rīgas. And I'm not the only one.
Tad kāpēc tik savāds apzīmējums - "čuhņa"? Tas ir smags "uzbrauciens" visiem nerīdzeniekiem. Uz priekšdienām ieteiktu izvēlēties mazāk jūtīgus apzīmējumus piemēram, "province". Lai gan skatoties salīdzinoši arī Rīga ir province.
aya-angel
Jan 30 2005, 16:55
Publiski atvainojos visiem nerīdzniekiem.
Emmm, beidziet spamot.
ShinChan, ja tu būtu iepriekš lasījis, es rakstīju ka vēlreiz saznāšos ar veidotājiem. Seko ka jautājumi tiks uzdoti viņiem, un atbildes tiks sniegtas jums.
Jūties brīvs prasīt "u.c svarīgi jautājumi", lai varu dot uz tiem ,cik nu manos spēkos,izsmeļošu atbildi.
ShinChan
Jan 30 2005, 17:05
QUOTE(Yume @ Jan 30 2005, 15:59)
Emmm, beidziet spamot.
ShinChan, ja tu būtu iepriekš lasījis, es rakstīju ka vēlreiz saznāšos ar veidotājiem. Seko ka jautājumi tiks uzdoti viņiem, un atbildes tiks sniegtas jums.
Jūties brīvs prasīt "u.c svarīgi jautājumi", lai varu dot uz tiem ,cik nu manos spēkos,izsmeļošu atbildi.
Par spamu to īsti saukt nevar, jo ir taču svarīgi uzzināt cilvēku attieksmi pret iespējamu animefestu rīkošanu ārpus "ūdensgalvas". Pagaidām tā izskatās noraidoša
Kas attiecas uz "u.c. svarīgi jautājumi", tad tie drīzāk ir ar mani nevis ar festivāla organizētājiem saistīti.
ShinChan, tu jauc to faktu ka šis nav offtopic'a pavediens. Un pat ja ņem to variantu ko tu piedāvā, tas vienalga nav par tēmu. Ievēro, tas fakts kur notiek anime-party jau ir skaidrs, tas nozīmē ka , tas vairs netiek apspriests.
QUOTE(Yume @ Jan 30 2005, 15:59)
es rakstīju ka vēlreiz saznāšos ar veidotājiem.
Drīkst uzzināt kas to visu veido? Tad jau sanāk ka tur būs arī citi, ne tikai otakieši.
Tur būs arī no foruma anime .lv. Vesela čupa.
aya-angel
Jan 30 2005, 17:23
Tur būs tie, kas samaksās ieejas maksu
Emm, anime.lv būs galvenā publikas daļa faktiski. Cik tad nu otaku.lv savāksies? 10-20? Ne vairāk, un tas ir par maz, lai piepildītu zāli.
Tur būs visi kas zin kas ir anime. Face control pie ieejas nebūs, ja nu vienīgi uz vecumu.
Ja jau uz vecumu tad visi kam ir pazīstams anime tur nebūs.
Kikumi
Jan 30 2005, 17:28
Bleh, mans arī tur nebūs, ja jau uz vecumu.. . Shit happens!
zenofex
Jan 30 2005, 17:32
Anime party
Centiishos buut, un, luudzu, gaidu jaunumus, lai buutu ko ielikt manaa necilajaa lapelee
X_Kamui
Jan 30 2005, 18:25
He.... es piedalos par visiem 99.999%
Mans kkaa uz taadu iet negrib un nevar manam tikai 16
QUOTE(ShinChan @ Jan 30 2005, 16:05)
Par spamu to īsti saukt nevar, jo ir taču svarīgi uzzināt cilvēku attieksmi pret iespējamu animefestu rīkošanu ārpus "ūdensgalvas". Pagaidām tā izskatās noraidoša
Tas ir atkarīgs no transporta pieejamības. Baidos, ka vairumam otaku vienīgais pārvietošanās līdzeklis ir K2 vai sab. transports.
Reti kuram ir savs braucamais.
Es varbūt arī aizdotos, bet informācijas pagaidām par maz.
Par maz lai saprastu ir vērts vai nē.
+Chibi+
Jan 30 2005, 20:34
*paceļ ķepu par cosplay* 100 punkt! *panikā sāk meklēt baltus cimdus*
..Delicious..
Jan 30 2005, 22:18
Lasīju, lasīju un tā arī ;isti nesapratu.. tur ir vecumu ierobežojums vai nav?
Nju.. ja nu kas... man ir 16, tik aprīlī paliks 17...
Kaut gan.. aizmirstiet.. laikam tomēr nebraukšu... man pārlieku dārgi sanāk braukšana vien uz Rīgu... kā arī tas, ka nevienu nepazīšu
Dzonis
Jan 30 2005, 22:40
heh..kad ETM prasiija vai braukshu 18ajaa uz tusu nesapratu par ko iisti shamas runaa.domaaju kaarteeejaa sanaakshana..
vispirms jaaredz kas tur gaidaams (lasiit: skataams),tad jau varees domaat..ja kas ieinteresees, tad esmu brauceeju viduu..
Ok, DAVAI, sarunaajam shitaadu shtelli: vecuma ierobezhojusm no 16 gadiem! (kas buutu peec likumdoshanas, jo uz ielas peec 11 nakti driikst atrasties tikai no 16 gadiem vai arii vecaaku pavadiibaa)
+Chibi+
Jan 31 2005, 00:25
a davai tomeer no 18? buus dauidz vairaak briivu vietu, hah ha! *eebil* ok, ok, joking! vienalga par vecumu... glavenais, lai garuma ierobezhojumu neuzliek!
+Chibi+
Jan 31 2005, 12:14
nu uz karuseļiem parasti laiž tikai tos, kas garāki par noteiktu etalonu, i mean, stāv tāds stabs un laiž tikai tos, kas garāki par atzīmēto punktu. Kapish?
QUOTE(Sigfa @ Jan 30 2005, 23:00)
Ok, DAVAI, sarunaajam shitaadu shtelli: vecuma ierobezhojusm no 16 gadiem! (kas buutu peec likumdoshanas, jo uz ielas peec 11 nakti driikst atrasties tikai no 16 gadiem vai arii vecaaku pavadiibaa)
1. Kino nav iela
2. Var atrasties ar vecāku (to biš virs 18) cilvēku pavadībā, un tādi kino Rīga būs.
3. Gan jau mazos neapbižos
not_alone
Jan 31 2005, 13:26
uu,taatad vecumierobezhojumu nebuus?ec arii varu naakt
?
jo ja tur buus cosplay,vienk. gjiibstu no veelmes tajaa piedaliities(teerps man juv ir
)
Kāpēc tur ir vecuma ierobežojums?
Hikaru
Jan 31 2005, 13:59
hmm... interesanti, vai būtu reāli iespējams maybe man piedalīties cosplay'ā?
Tik man nav nekādas jausmas par: ko? kā? kur? kāpēc? kādā veidā?...
hmm... pasakiet kādu anime personāžu - reperīti... Ta es ar piedalīšos
Aaa.. un man jautājums - šitā te apģērbušies jūs līdz k/t Rīga brauksiet? Vai ar tur kautkur pārģērbsieties? Sen man jau šis jautājums nomoka!
es par to apbizhoshanu nebaidos, tomeer- saveejie.
Nu, domaaju, ka tikumiibas policija tur nebuus, taakaa es vareeshu droshi apgroziities tur
JurCHiX: Esmu torentos redzējis animi ar nosaukumu "Parappa the Rapper". Droši vien ka par tēmu.
vairāk neizteikšos jo repu un hiphopu ne acu galā ciest nevaru, šie divi mūzikas žanri mani vienkārši kretinē
QUOTE(JurCHiX @ Jan 31 2005, 13:31)
hmm... pasakiet kādu anime personāžu - reperīti... Ta es ar piedalīšos
Aaa.. un man jautājums - šitā te apģērbušies jūs līdz k/t Rīga brauksiet? Vai ar tur kautkur pārģērbsieties? Sen man jau šis jautājums nomoka!
Cik lielā mērā reperīti?
Iesaku pameklēt spēlu starpā, piemēram fighting varoņi bieži vien ir visai ekstravaganti ģērbti.
Un par pārģerbties, mus tiek piešķirts uz to laiku vadītājās vietnieces kabinets. Tur var salikt mantas un pāģērbties. Bet iev.ērojiet, tas ir tikai cosplay'eriem.
Es labraat arii aizvilktos, bet man nav teerpa un taisiit ar rokas neceljas... un par to, ko es gribeetu paargeerbties, tam teerpu nemaaceetu uztaisiit... (piem Jiraiya, Sasuke vai Kakashi...)
emmm...
18.februāris... jāatkratās no pārējiem tusiņiem un jātaisa tērps augšā .... Yume plīiīīīīz tu gadījumā neatradi to pamācību par to kā šūt apmetni... me pašlaik jūtas bezspēcīga un domā vai neizvēlēties kaut ko vieglāku cosplejam...
Jaladin
Feb 1 2005, 11:45
Nu es veeljoprojaam gribu cosplayot, bet... Teerps. Nav ne jausmas ne ko un kaa.
Ak ja man būtu daži gadi vairāk.... -.-; (cik es sapratu, te tāda lieta kā vecuma ierobežojums gan pastāv...?)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.