Jaladin
Feb 3 2005, 11:47
QUOTE(SheWr @ Feb 2 2005, 20:48)
hhmm...laikam tad jau buushu Sasuke, ja jau no manis to kaads prasa... Saziekeeshu matus ar zheleju un tad buus kaa Sasukem!
Psss... es protams neko negribu kritizēt, bet.. Sasuke jau ir, tas ir parastais Ken'a cosplay'a personāžs. Es domāju ka divi Sasuke ir ļoti jautri, taču nu.. viss paliek tavā ziņā.
Un beidziet ūdeni liet. 4 lapas, un nekoā normāla. Nokaunējušies būtu.
kaarleens
Feb 3 2005, 16:01
Yume ēm ja tas dātums tiešām ir mainīts nomaini eventu topicā un calendaār datumus lūdzu.
X_Kamui
Feb 3 2005, 16:07
AAAAA... vel ilgak vajadzees gaidiit lidz AnimeParty
+Chibi+
Feb 3 2005, 18:14
Yume-san, bet mees tachu esam cilveeki.. nu kur gan mums citur par to runaat, ja ne sheit! Neesi tik barga......
atvaino manu nolaidiibu...
*aiziet kaktaa un nokaunaas...*
A par to sasuki...nu tad jau laikam buushu Rock Lee (ja vispaar tikshu...), jo man jau melni mati ir un tad no Naruto tik Rock Lee veel melni mati ir...
Hehe, nu kāpēc , vēl jau ir Iruka.. bet tas ir aizsist man. Ja es tikšu līdz viņa taisīšanai.
Hmm kā tad tur paliek....
Tāda lieta kā "vecuma ierobežojums" pastāv vai nēeee? ._.
Kikyou jāzin. Kikyou grib braukt, bet nezin vai drīkst.
QUOTE(aivvv @ Feb 4 2005, 18:58)
Wow. Aivvs beidzot varēs izpildīt savu daudzkārtējo solījumu un sadot pa muti Sigfam. Virtuālā karatē sensejs beidzot varēs dzīvē īstenot savas vēlmes
hello aivvvs nav kaavies jau piecus gadus un nebuut netaisaas kauties arii tagad he he
es kaa jau tu teici palikssu virtuaalaa karatee sensejs un dziivee ar visiem dziivoju ee taatekt ignoreejot.....
Aivv, kādu cosplay'a grupu?
tur bija čupa ar flūdu kas tika izdzēst, neko svarīgu nedzēsu.
U nu ja gribi kautko pieteikt, es par tevi neatbildēšu, tas nav pie manis.
Yume, manupraat tu peedeejaa laikaa baigi uzdarbojies ._O tev kaadaas radikaalas tieksmes piemetushaas? Vinjsh tachu nepateica neko taadu kas buutu jaadzeesh, vinjsh teica, ka uz pasaakumu naaks kurbijkurnes pokemoniskie radiijumi, kapeec tas buutu jaadzeesh?
+Chibi+
Feb 5 2005, 15:50
QUOTE(SheWr @ Feb 3 2005, 18:34)
atvaino manu nolaidiibu...
*aiziet kaktaa un nokaunaas...*
A par to sasuki...nu tad jau laikam buushu Rock Lee (ja vispaar tikshu...), jo man jau melni mati ir un tad no Naruto tik Rock Lee veel melni mati ir...
Zini, es padomāju, tu vari būt arī Kiba. Atpazīstams tēls, matus vispār neredz. Vai Shikamaru, ja mati pietiekami gari, lai savilktu astē..... Neh?
mati gari...bet ne pietiekami
+Chibi+
Feb 5 2005, 19:56
Bet Kiba!!!! Vinjam ir kapuce!!!!! Un viegli uztaisiit,.... Come on!
labi, tad man buus manas mammas mazais suns jaapaarkraaso balts (vai sarkans
)
Pēctam iemāci viņam pateikt "Laimīgu jauno gadu"
+Chibi+
Feb 5 2005, 22:13
Hah hah hah hah hah hah hah hah hah!!!!!
Es zinu, ka floodoju, bet come on, iedomājieties sarkanu nokrāsotu suni, kuram mēģi°na iemācīt pateikt "Laimīgu Jauno gadu!" Hah hah hah, gadsimta trix!
Panjeemu jau sarkano kraasu un gribeeju kerties pie darba, bet tad palika zheel un labaak uznjeemu bildi... Taa pat. vinsh neder pa Akamaru
Vinjam vaards nav hairy? ._O
Nop. Vinjam vaards Frodo (tiko biju noskatiijies LOTR: ROTK)
Seezhu tagad maajaas. Galiigi nav ko dariit, taapeec bildeeju nejeegaa bildes. Pieliksahu pie mana unikaalaa spama veel klaat vienu bildi no sunja
Vinsh skaisti pozee
Ak dies, tev vinju vaidzeeja nosaukt par Nazgulu.
Pirmkārt- beidziet spamot, man jau piebesīja. Nu nekādas cieņas pret forumu.
Un otrkārt Sigfa- tā no aivv puses bija ņirgāšanās, jo viņš ( es ceru) ka saprot ka nekādus pokemonus nelaidīs uz all-night pasākumu. Viņus vienkārši neielaidīs iekšā.
+Chibi+
Feb 6 2005, 00:23
mees nespamojam, mees apspriezham animeparty cosplay ..
P.S. Perfekts Akamaru lomai!
to ko jūs apspriežat dara privātā, šis nav čats lai tādu bazaru turpinātu.
+Chibi+
Feb 6 2005, 00:45
Labi, labi, Yume-sama *bows*, we will stop, i promise.
????????????????????????????????????????????????????????????????? tas ir sleegrtais pasaakums vai cik noprotu tad nav gan un ja es vai jebkurss cits maksaa ieejas maksu vinnss tiek ielasits.....
ShinChan
Feb 6 2005, 01:30
QUOTE(aivvv @ Feb 6 2005, 00:22)
????????????????????????????????????????????????????????????????? tas ir sleegrtais pasaakums vai cik noprotu tad nav gan un ja es vai jebkurss cits maksaa ieejas maksu vinnss tiek ielasits.....
Man arī interesē, kā praksē īstenosies face control?
Nu pokemoniem tas uz sejas rakstīts.
Un vispār runa gāja par cospley'u un tur parasti ir visi savējie.
lai ieratos kaadaa iipassaa teerpaa neko no organizzeetaajiem neprasot nekas taccu nav vajadziigs mees pat telpu neprasiisim
aaaaaaaa! tiko uzzinaaju sliktu zinju...es diez vai tikshu...bet tas jau maz kaadu saapina
saapina tas ka formums ar katru dienu paliek aizvien piefluudotaaks/piespamotaaks un beedina tas ka floodo/spamo ne tikai jurgisti bet arii "saveejie"
un vispar vajadzeetu sho topicu nosleegt un likt iekshaa tikai infu par pasaakumu un floodotaajus/spamotaajus suutiit uz tam domaatu par cosplay pasaakumaa veltiitu topicu
jau kuro dienu paskatos pie jauniem postiem, redzu ka ir kas jauns, spiezhu cerot ka dabushu kadu lietderiigu info bet neee obligaati jaabuut floodam/spamam
nu un jautajums : vai buus kas veel iznjemot anime un cosplay ?
+Chibi+
Feb 6 2005, 14:14
Forums domaats izklaidei. Vai ne? So. Why can't we use it for it's purpose?
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 6 2005, 13:14)
"Vīīī!!!"
Tā ir izklaide?????
Forums NAV čats, tas ir domāts savu domu izteikšanai, nevis apmaiņai ar vienzilbju vārdiem.
Pirms kaut ko postot, derētu mazliet padomāt vai tas citiem vispār ir interesanti.
Un divatā apspriest savu mīļoto sunīšu vēdera izejas problēmas jūs varētu arī ar PM palīdzību.
+Chibi+
Feb 6 2005, 14:36
Come on! Es to nedariiju!
*shuts up* Jeez. Vieniigais, par ko runaaju, bija party cosplay.
Par cik es ar piedalījos spamošanā...
Sorry.
Bieži vien pietiek vienam kautko offtopic iesākt, lai gribētos ar paturpināt offtopicā... Vai tad tā visiem laiku pa laikam negadās? ._. Sorry, again.
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 6 2005, 13:14)
Lai nu kas ir domāts izklaidei, bet forums tiešām tam nav domāts!!
QUOTE(Taka @ Feb 6 2005, 13:23)
Pirms kaut ko postot, derētu mazliet padomāt vai tas citiem vispār ir interesanti.
Un divatā apspriest savu mīļoto sunīšu vēdera izejas problēmas jūs varētu arī ar PM palīdzību.
Šito vajadzētu pielikt pie foruma iekšējās kārtības noteiktumiem, ja tādi būtu. Bet nu īstenībā vajadzētu padomāt par to [noteikumiem], jo šis vairs nav tas forums kurā mierīgi varēja apspriesties un uzzināt ko jaunu par anime, bet ir jau panesies nekontrolējams floods!
Viss bija jauki kamēr netika izveidots Yu-Gi-Oh subforums kura rezultātā saradās daudz pokemonu kuri nu sāka te fluudot [sorry par manu augstprātību] Pie tam ja kāds kautko ierakstīja ne to, par piemēru aivvv vienā topicā, ta panesas 4lpp gari uzbraucieni un strīdi. Vai tas ir vajadzīgs?
Cik es te lasu ta visi taisās nākt ar cosplay, bez tērpa vispār iekšā varēs tik ar?
+Chibi+
Feb 7 2005, 13:37
Jā, 5 LS for the night. By far. Cosplayeriem vienkārši par brīvu. Par to, kur varēs dabūt tickets and passes or stuff nekas nebija teikts.
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 7 2005, 12:37)
Cosplayeriem vienkārši par brīvu.
Ēee toč' zini? o.o
Jo ja tā, tad ir vēlviens iemesls cosplayot....
+Chibi+
Feb 8 2005, 00:15
Yume-sama taa teica...
Hehe, taadaa gadiijumaa, varbuut varu kaadu charu samkleet, ko viegli nocosplaiot
1. Khem.. tātad NAV obligāti jāierodas kāda cita ādā, ja?
2. Cerams, drīz būs izsmeļošāks un kompaktāks info izklāsts..
Tieši tā.
Cosplay'eri tiek uz haljavu, tā teikt.
Un visi pārējie nopērkot biļeti.
UPDT:
Трам-тарарам-там-там, бл*! Народ, сие ПАРТИ, а не фестиваль. Разницу чувствуете? Вот. Так что супер-дупер-просмотров анимэ не ждите. Скорее всего, будут AMV-клипы. Насчет большего не уверен.
šito Worms uzrakstīja anime.lv.
Nav diz ko liels jaunums, bet, nu vismaz kautkas.
._. to izlasot man atkal rodās vecā labā vēlme arī saprast, ko tieši es izlasīju... (izlasīt māku, saprast nevaru)...
Kāds var iztulkot? o.o';
mosku bus jaiziet japaskatas
QUOTE(Kikyou @ Feb 8 2005, 16:43)
._. to izlasot man atkal rodās vecā labā vēlme arī saprast, ko tieši es izlasīju... (izlasīt māku, saprast nevaru)...
Kāds var iztulkot? o.o';
Karoche, tur buus PARTY nevis festivaals. Jaasaprot atshkjiriiba, nebuus negaadu super-mega-ultra anime, buus AMV u.tml fignjas.
Hmm... 5Ls par vienkārši party un nebūs anime skatīšanās visu nakti.. nav ko diez ko iepriecinoši. Pie tam es varu iedomaties kāda būs attieksme pret tiem kuri nebūs cosplay
Njaa.. tas pasaakums paliek arvien mazaak saistoshs, jo seviskji man, kursh te vispaar gandriiz nevienu nepaziist. Bet nu tomeer gaidiishu kauko konkreetaaku. Un nedomaaju ka attieksmei pret necosplayeriem buutu jaabuut negatiivai, jo tieshi necosplayeri sho pasaakumu sponsoree ar biljeshu pirkshanu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.