Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 25/26. februārī AnimeParty
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Jaladin
QUOTE(-Kai- @ Feb 2 2005, 17:58)
huh.gif Es nezinu..... laugh.gif  Кто ето?
*

TAS ESMU ES! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Yume
QUOTE(SheWr @ Feb 2 2005, 20:48)
hhmm...laikam tad jau buushu Sasuke, ja jau no manis to kaads prasa... Saziekeeshu matus ar zheleju un tad buus kaa Sasukem!  laugh.gif
*

Psss... es protams neko negribu kritizēt, bet.. Sasuke jau ir, tas ir parastais Ken'a cosplay'a personāžs. Es domāju ka divi Sasuke ir ļoti jautri, taču nu.. viss paliek tavā ziņā. biggrin.gif
Un beidziet ūdeni liet. 4 lapas, un nekoā normāla. Nokaunējušies būtu.
kaarleens
Yume ēm ja tas dātums tiešām ir mainīts nomaini eventu topicā un calendaār datumus lūdzu.
X_Kamui
AAAAA... vel ilgak vajadzees gaidiit lidz AnimeParty sad.gif
+Chibi+
Yume-san, bet mees tachu esam cilveeki.. nu kur gan mums citur par to runaat, ja ne sheit! Neesi tik barga......
SheWr
atvaino manu nolaidiibu... sad.gif *aiziet kaktaa un nokaunaas...*

A par to sasuki...nu tad jau laikam buushu Rock Lee (ja vispaar tikshu...), jo man jau melni mati ir un tad no Naruto tik Rock Lee veel melni mati ir...
Yume
Hehe, nu kāpēc , vēl jau ir Iruka.. bet tas ir aizsist man. Ja es tikšu līdz viņa taisīšanai.
Kikyou
Hmm kā tad tur paliek....
Tāda lieta kā "vecuma ierobežojums" pastāv vai nēeee? ._.
Kikyou jāzin. Kikyou grib braukt, bet nezin vai drīkst.
aivvv
hei es peiteicu cavu cosplay grupu grr kurss izdzeesa ?????????????

te gadienaa netiek riikots pasakaums ko ???? huh.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Taka
QUOTE(aivvv @ Feb 4 2005, 18:58)
hei es peiteicu cavu cosplay grupu grr kurss izdzeesa ?????????????

te gadienaa netiek riikots pasakaums ko ????  huh.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif
*

Wow. Aivvs beidzot varēs izpildīt savu daudzkārtējo solījumu un sadot pa muti Sigfam. Virtuālā karatē sensejs beidzot varēs dzīvē īstenot savas vēlmes laugh.gif
aivvv
hello aivvvs nav kaavies jau piecus gadus un nebuut netaisaas kauties arii tagad he he wink.gif

es kaa jau tu teici palikssu virtuaalaa karatee sensejs un dziivee ar visiem dziivoju ee taatekt ignoreejot.....
Yume
Aivv, kādu cosplay'a grupu? blink.gif tur bija čupa ar flūdu kas tika izdzēst, neko svarīgu nedzēsu.
U nu ja gribi kautko pieteikt, es par tevi neatbildēšu, tas nav pie manis. tongue.gif
Sigfa
Yume, manupraat tu peedeejaa laikaa baigi uzdarbojies ._O tev kaadaas radikaalas tieksmes piemetushaas? Vinjsh tachu nepateica neko taadu kas buutu jaadzeesh, vinjsh teica, ka uz pasaakumu naaks kurbijkurnes pokemoniskie radiijumi, kapeec tas buutu jaadzeesh?
+Chibi+
QUOTE(SheWr @ Feb 3 2005, 18:34)
atvaino manu nolaidiibu... sad.gif *aiziet kaktaa un nokaunaas...*

A par to sasuki...nu tad jau laikam buushu Rock Lee (ja vispaar tikshu...), jo man jau melni mati ir un tad no Naruto tik Rock Lee veel melni mati ir...
*

Zini, es padomāju, tu vari būt arī Kiba. Atpazīstams tēls, matus vispār neredz. Vai Shikamaru, ja mati pietiekami gari, lai savilktu astē..... Neh?
SheWr
mati gari...bet ne pietiekami sad.gif sad.gif
+Chibi+
Bet Kiba!!!! Vinjam ir kapuce!!!!! Un viegli uztaisiit,.... Come on! happy.gif
SheWr
labi, tad man buus manas mammas mazais suns jaapaarkraaso balts (vai sarkans laugh.gif )
Kikyou
Pēctam iemāci viņam pateikt "Laimīgu jauno gadu" biggrin.gif
+Chibi+
Hah hah hah hah hah hah hah hah hah!!!!! laugh.gif Es zinu, ka floodoju, bet come on, iedomājieties sarkanu nokrāsotu suni, kuram mēģi°na iemācīt pateikt "Laimīgu Jauno gadu!" Hah hah hah, gadsimta trix! laugh.gif
SheWr
Panjeemu jau sarkano kraasu un gribeeju kerties pie darba, bet tad palika zheel un labaak uznjeemu bildi... Taa pat. vinsh neder pa Akamaru image
Sigfa
Vinjam vaards nav hairy? ._O
SheWr
laugh.gif Nop. Vinjam vaards Frodo (tiko biju noskatiijies LOTR: ROTK)
SheWr
Seezhu tagad maajaas. Galiigi nav ko dariit, taapeec bildeeju nejeegaa bildes. Pieliksahu pie mana unikaalaa spama veel klaat vienu bildi no sunja

Vinsh skaisti pozee laugh.gif
image
Sigfa
Ak dies, tev vinju vaidzeeja nosaukt par Nazgulu.
Yume
Pirmkārt- beidziet spamot, man jau piebesīja. Nu nekādas cieņas pret forumu.
Un otrkārt Sigfa- tā no aivv puses bija ņirgāšanās, jo viņš ( es ceru) ka saprot ka nekādus pokemonus nelaidīs uz all-night pasākumu. Viņus vienkārši neielaidīs iekšā.
+Chibi+
mees nespamojam, mees apspriezham animeparty cosplay .. dry.gif

P.S. Perfekts Akamaru lomai! wink.gif
Yume
to ko jūs apspriežat dara privātā, šis nav čats lai tādu bazaru turpinātu. dry.gif
+Chibi+
Labi, labi, Yume-sama *bows*, we will stop, i promise.
aivvv
????????????????????????????????????????????????????????????????? tas ir sleegrtais pasaakums vai cik noprotu tad nav gan un ja es vai jebkurss cits maksaa ieejas maksu vinnss tiek ielasits..... unsure.gif wink.gif
ShinChan
QUOTE(aivvv @ Feb 6 2005, 00:22)
????????????????????????????????????????????????????????????????? tas ir sleegrtais pasaakums vai cik noprotu tad nav gan un ja es vai jebkurss cits maksaa ieejas maksu vinnss tiek ielasits..... unsure.gif  wink.gif
*

Man arī interesē, kā praksē īstenosies face control?

Yume
Nu pokemoniem tas uz sejas rakstīts. biggrin.gif
Un vispār runa gāja par cospley'u un tur parasti ir visi savējie.
aivvv
lai ieratos kaadaa iipassaa teerpaa neko no organizzeetaajiem neprasot nekas taccu nav vajadziigs mees pat telpu neprasiisim biggrin.gif

SheWr
aaaaaaaa! tiko uzzinaaju sliktu zinju...es diez vai tikshu...bet tas jau maz kaadu saapina laugh.gif
Rob_X
saapina tas ka formums ar katru dienu paliek aizvien piefluudotaaks/piespamotaaks un beedina tas ka floodo/spamo ne tikai jurgisti bet arii "saveejie" dry.gif
un vispar vajadzeetu sho topicu nosleegt un likt iekshaa tikai infu par pasaakumu un floodotaajus/spamotaajus suutiit uz tam domaatu par cosplay pasaakumaa veltiitu topicu dry.gif
jau kuro dienu paskatos pie jauniem postiem, redzu ka ir kas jauns, spiezhu cerot ka dabushu kadu lietderiigu info bet neee obligaati jaabuut floodam/spamam dry.gif
nu un jautajums : vai buus kas veel iznjemot anime un cosplay ? blink.gif
+Chibi+
dry.gif Forums domaats izklaidei. Vai ne? So. Why can't we use it for it's purpose?

Taka
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 6 2005, 13:14)
dry.gif Forums domaats izklaidei. Vai ne? So. Why can't we use it for it's purpose?
*

"Vīīī!!!"

Tā ir izklaide?????
Forums NAV čats, tas ir domāts savu domu izteikšanai, nevis apmaiņai ar vienzilbju vārdiem.
Pirms kaut ko postot, derētu mazliet padomāt vai tas citiem vispār ir interesanti.
Un divatā apspriest savu mīļoto sunīšu vēdera izejas problēmas jūs varētu arī ar PM palīdzību.
+Chibi+
Come on! Es to nedariiju! dry.gif *shuts up* Jeez. Vieniigais, par ko runaaju, bija party cosplay.
Kikyou
Par cik es ar piedalījos spamošanā...
Sorry.
Bieži vien pietiek vienam kautko offtopic iesākt, lai gribētos ar paturpināt offtopicā... Vai tad tā visiem laiku pa laikam negadās? ._. Sorry, again.
jurc
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 6 2005, 13:14)
*

Lai nu kas ir domāts izklaidei, bet forums tiešām tam nav domāts!! image

QUOTE(Taka @ Feb 6 2005, 13:23)
Pirms kaut ko postot, derētu mazliet padomāt vai tas citiem vispār ir interesanti.
Un divatā apspriest savu mīļoto sunīšu vēdera izejas problēmas jūs varētu arī ar PM palīdzību.
*

Šito vajadzētu pielikt pie foruma iekšējās kārtības noteiktumiem, ja tādi būtu. Bet nu īstenībā vajadzētu padomāt par to [noteikumiem], jo šis vairs nav tas forums kurā mierīgi varēja apspriesties un uzzināt ko jaunu par anime, bet ir jau panesies nekontrolējams floods!
Viss bija jauki kamēr netika izveidots Yu-Gi-Oh subforums kura rezultātā saradās daudz pokemonu kuri nu sāka te fluudot [sorry par manu augstprātību] Pie tam ja kāds kautko ierakstīja ne to, par piemēru aivvv vienā topicā, ta panesas 4lpp gari uzbraucieni un strīdi. Vai tas ir vajadzīgs?

Cik es te lasu ta visi taisās nākt ar cosplay, bez tērpa vispār iekšā varēs tik ar? dry.gif
+Chibi+
Jā, 5 LS for the night. By far. Cosplayeriem vienkārši par brīvu. Par to, kur varēs dabūt tickets and passes or stuff nekas nebija teikts.
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 7 2005, 12:37)
Cosplayeriem vienkārši par brīvu.
*

Ēee toč' zini? o.o
Jo ja tā, tad ir vēlviens iemesls cosplayot.... laugh.gif
+Chibi+
Yume-sama taa teica... huh.gif
Sigfa
Hehe, taadaa gadiijumaa, varbuut varu kaadu charu samkleet, ko viegli nocosplaiot laugh.gif
Unmei
1. Khem.. tātad NAV obligāti jāierodas kāda cita ādā, ja?
2. Cerams, drīz būs izsmeļošāks un kompaktāks info izklāsts..
Yume
Tieši tā.
Cosplay'eri tiek uz haljavu, tā teikt.
Un visi pārējie nopērkot biļeti.

UPDT:
Трам-тарарам-там-там, бл*! Народ, сие ПАРТИ, а не фестиваль. Разницу чувствуете? Вот. Так что супер-дупер-просмотров анимэ не ждите. Скорее всего, будут AMV-клипы. Насчет большего не уверен.

šito Worms uzrakstīja anime.lv.
Nav diz ko liels jaunums, bet, nu vismaz kautkas.
Kikyou
._. to izlasot man atkal rodās vecā labā vēlme arī saprast, ko tieši es izlasīju... (izlasīt māku, saprast nevaru)...
Kāds var iztulkot? o.o';
sandzi
mosku bus jaiziet japaskatas laugh.gif
Sigfa
QUOTE(Kikyou @ Feb 8 2005, 16:43)
._. to izlasot man atkal rodās vecā labā vēlme arī saprast, ko tieši es izlasīju... (izlasīt māku, saprast nevaru)...
Kāds var iztulkot? o.o';
*

Karoche, tur buus PARTY nevis festivaals. Jaasaprot atshkjiriiba, nebuus negaadu super-mega-ultra anime, buus AMV u.tml fignjas.
jurc
Hmm... 5Ls par vienkārši party un nebūs anime skatīšanās visu nakti.. nav ko diez ko iepriecinoši. Pie tam es varu iedomaties kāda būs attieksme pret tiem kuri nebūs cosplay dry.gif
ETM
Njaa.. tas pasaakums paliek arvien mazaak saistoshs, jo seviskji man, kursh te vispaar gandriiz nevienu nepaziist. Bet nu tomeer gaidiishu kauko konkreetaaku. Un nedomaaju ka attieksmei pret necosplayeriem buutu jaabuut negatiivai, jo tieshi necosplayeri sho pasaakumu sponsoree ar biljeshu pirkshanu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.