QUOTE(JurCHiX @ Feb 18 2005, 20:22)
Kamēr gaidu atbildi no saviem cilvēkiem pavandījos pa netu un atradu šo te -
TELPAS un acis piesaistīja uzmanību uz tām telpām pa 3ls/h. Ko sakat par šo ja labāka varianta nebūs...
Turpat ir arii pa 2Ls/h, domaaju, mums neko vairaak nevaig, vieniigi- kaa buus ar tehniku?
Ar tehniku būtu tā ka kāds varētu atstiept savu PC.. projektoru...
*JurCHiX apskatās uz Sigfu..*
Haha, nu probleema ir taada, ka projektors nav mans, bet gan manas maates darba
so... a vot kompi liidz turienei stiept... ?!
ShinChan
Feb 19 2005, 23:45
QUOTE(Yume @ Feb 18 2005, 19:01)
Ko tev konkrētāk? Viss notiks piektdienas vakarā, un kam būs interesanti-paliek uz nakti.
Kādi vēl jautājumi? Vienmēr laipni.
Mans jautājums bija pat ļoti vietā, jo topika nosaukumā liktie datumi attiecas uz nenotikušo tusu k/t Rīga. Un cik es pavirši pārlūkoju komentārus (tos kuri par "ģēlu"), nekur nekādi datumi nefigurēja, tāpēc ir tikai loģiski, ka vēlos zināt par kādiem datumiem ir runa. Skaidrībai jābūt
P.s. Paldies par atbildi.
-kumori-
Feb 20 2005, 02:30
Es tikai ceru, ka nepateiks visu pedeja diena...
Bet ceru, ka vispar kaut ko pateiks
Special priekš ShinChan'a- es rakstīju ka ja kampaija tuss nenotiek, tad es taisu-tajā pašā laikā-seko ka datums nemainās.
Un par tepām-nu Yuki ir posatīvais. Faktisi mums vajadzētu vēl pilnai laimei vēl kādu TV un mūzikas centru, bet to jau redzēs, atkarībā o telpām.
Star citu, kurā vietā atrodās tas, kautkas ko jūs, Sigfa un JurCHix, uzrakāt netā?
Un par ieeju, nu maksāt vajadzēs ja telpas īrēsim, un laikam arī viss.
Par vecuma ierobežojumu, nu ja uzvesties prot, un vecāki laiž, tad problēmām nevajadzētu būt.
Un par cosplay- nekas nav obligāts, bet ieteicams... cosplayeriem ir jautrāk parasti.
It sevišķi ar atspēlēšanu.
QUOTE(Yume @ Feb 20 2005, 09:39)
Special priekš ShinChan'a- es rakstīju ka ja kampaija tuss nenotiek, tad es taisu-tajā pašā laikā-seko ka datums nemainās.
Un par tepām-nu Yuki ir posatīvais. Faktisi mums vajadzētu vēl pilnai laimei vēl kādu TV un mūzikas centru, bet to jau redzēs, atkarībā o telpām.
Star citu, kurā vietā atrodās tas, kautkas ko jūs, Sigfa un JurCHix, uzrakāt netā?
Un par ieeju, nu maksāt vajadzēs ja telpas īrēsim, un laikam arī viss.
Par vecuma ierobežojumu, nu ja uzvesties prot, un vecāki laiž, tad problēmām nevajadzētu būt.
Un par cosplay- nekas nav obligāts, bet ieteicams... cosplayeriem ir jautrāk parasti.
It sevišķi ar atspēlēšanu.
sorry, slinkums visam cauri lasiities, bet kas tad ar riigu?
Visi mani paziņas atteica, tapēc domāju ka tagad labākais variants ir
"Turība" Graudu ielā 68 (kāds zin kur tas ir?), vai arī
99 vidusskola. So, turībai aizsūtīju mailu ar jautājumiem vai viņi īrē uz nakti un vai tur ir projektors ko mēs varētu izmantot, ceru rīt dabūt atbildi no viņiem...
neko neesmu lasiijis kaa jau teicu... taatad riiga atkrita?
QUOTE(Tador @ Feb 20 2005, 20:12)
ja tu domaa k/t Rīga, tad jā - atkrita!
QUOTE(JurCHiX @ Feb 20 2005, 20:14)
QUOTE(Tador @ Feb 20 2005, 20:12)
ja tu domaa k/t Rīga, tad jā - atkrita!
hmmm... kaadi iemesli?
mosh es veel vareeshu ko palabot...
To neviens nezin, cik lasīju viņu foruma ta pazuda cilvēkam gribasspēks... un tagad runā tur par partijiem iekš kafejnīcām, nu tas pats kas te strelkās... Un tur laikam neko padarīt nevar. Riebjās ka cilvēkiem sasola sasola un ta paņem un vienkārši piekāš!!
QUOTE(JurCHiX @ Feb 20 2005, 20:39)
To neviens nezin, cik lasīju viņu foruma ta pazuda cilvēkam gribasspēks... un tagad runā tur par partijiem iekš kafejnīcām, nu tas pats kas te strelkās... Un tur laikam neko padarīt nevar. Riebjās ka cilvēkiem sasola sasola un ta paņem un vienkārši piekāš!!
ok
poxs
riit ieshu un meegjinaashu ko sarunaat
gruuti gan buus bet jaadara!
+Chibi+
Feb 20 2005, 22:41
pag', pag', pag' - kas par datumu? Don't tell me, ka 25.-26, tas tachu nereaali nedeeljas laikaa visu saroganizeet!
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 20 2005, 21:41)
pag', pag', pag' - kas par datumu? Don't tell me, ka 25.-26, tas tachu nereaali nedeeljas laikaa visu saroganizeet!
meegjinaashu!
jautaajums:
Cik mees kolektiivi naudu varam savaakt?
*no manis tikai kaadi 25 lati, max ko vareeshu uzrakt.
Kikyou
Feb 20 2005, 23:15
QUOTE(Tador @ Feb 20 2005, 21:44)
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 20 2005, 21:41)
meegjinaashu!
Pašnāvnieks. ._.
Vienmēr tak ir arī nedēļa pēc nākamās nedēļas, vai ta ne? o.o
QUOTE(Tador @ Feb 20 2005, 22:54)
jautaajums:
Cik mees kolektiivi naudu varam savaakt?
*no manis tikai kaadi 25 lati, max ko vareeshu uzrakt.
hmm, nedomaaju, ka kaads bez tevis buutu gatavs maksaat vairaak par 10 Ls, bet 5Ls buutu optimums.
Emm, Tador, tu taisies pie Kamaja iet?
Un tagad paskaidro man kāda velna pēc? ja viņi pateica ka netaisīs, tas nozīmē ka netaisīs, pirmkārt- lielākā daļa atteicās piedalīties, otrkārt, jau par vēlu sākt kautko tik lielu.
ja tu tā gribi kautko darīt-atrodi telpas. Ar to būs pilnīgi pietiekami, un tava uzņēmība tiks novērtēta.
QUOTE(Yume @ Feb 20 2005, 22:53)
Emm, Tador, tu taisies pie Kamaja iet?
Un tagad paskaidro man kāda velna pēc? ja viņi pateica ka netaisīs, tas nozīmē ka netaisīs, pirmkārt- lielākā daļa atteicās piedalīties, otrkārt, jau par vēlu sākt kautko tik lielu.
ja tu tā gribi kautko darīt-atrodi telpas. Ar to būs pilnīgi pietiekami, un tava uzņēmība tiks novērtēta.
shobriid meegjinaashu dabuut mvf lielo zaali. jaareekjinaas ar apm. 70 latiem + man vajadzees parunaat ar jautro sherifu.
Tador, man radās jautājums.
Es zināju kas notiks līdz es to taisīju, bet tā kā man izskatās ka tu uzņemies telpas, man radās jautājums.
Ko tu plāno tajās telpās darīt?
QUOTE(Yume @ Feb 21 2005, 21:06)
Tador, man radās jautājums.
Es zināju kas notiks līdz es to taisīju, bet tā kā man izskatās ka tu uzņemies telpas, man radās jautājums.
Ko tu plāno tajās telpās darīt?
es neuznjemos telpas, es piedaavaaju variantus.
No ko tauta? Neko nesanāca sameklēt?
Tad nu es domāju pēdējais laiks sameklēt kādas omulīgas telpas, bez pribambasiem, vienkārši iztusēt visiem kopā.
jan nē,tad variants pie manis-vēlarvien paliek spēkā. Tikai tādā gadījumā man jāzin cik cilvēki prognazējami.
Taauta, man jaazin, cik cilveeki buus? Jo es atradu telpas, bet vinjas izmaksaas ~50LS. Un peedeejais laiks kad viss ir jaaizdara ir riit dienaa.
Taatad piesakaas. Savaadaak nebuus vispaar nekaa.
Reaali, es domaaju ka mums nebuus probleemu savaakt domaato summu, ja mees esam vairaak kaa 15 cilveeki.
Bet man ir jaazin noteikti.
Plus buutu ljoti veelams zinaat kas un vai cospleyos.
Cilveeki, peedeejais briidis, domaajam tachu.
Un veelreiz, ja kaads nezin -
sestdien, 26 februaarii, vaklaraa, ir anime party. tas ir, programma briivaa, piemenemu visus piedaavaajumus izklaidei.
Bet riidz 25, jaazin cik un kas buus.
Luudzu atsauciibu, jo savaadaak izskataas ka man vienai to vajag.
Labi, bet cikos tas ir vakarā?
A tas jau jums jaaprasa.
Godiigi sakot, man tagad uznaaca, es saaku domaat, ka varbuut vis[aar neko nevajag?
Bet tas viss atkariigs no jums.
Euz tauta, da jūs visi traki esiet! Nu jau vairs 2 dienu laikā ir ko grūti saplānot un sabīdīt. negribat uz nākamo nedēļu atlikt? Tā lai ir vairāk laika sagatavoties, visu kārtīgi izlemt utt... Bet nu ne jau pa galvu caur kaklu tagad uz Rīgu braukt... Gribētos vēl pierunāt Dzoni un Kikyou no Ventspils atbraukt, bet nu ne jau tik steidzīgi!!
Plus vēl jautājums cik ilgi tas viss ies? Visu nakti?
Dzonis
Feb 24 2005, 17:15
pierkiitu JurCHiX'am.mozj uz naakoshnedeelju?tad jau buus gan viss konkretaak noorganizeets, gan tauta jau buus sagatavojusies (kaut vai liidz tam laikam buus apinaata un savaakusies V-pils dalja).
Kikyou
Feb 24 2005, 19:15
Ļoti šaubos, ka viņi pāris cilvēku dēļ gribētu pārcelt datumus (nevaru arī garantēt, ka mani 100% laiž uz to Rīgu).
Pie tam, pat ja arī viņi tos datumus pārceltu, vainas apziņa mani vajātu vēl kādu labu laiku pēctam, kas ir vēl sliktāk par to, ja neaizbrauc nemaz... ~.~
Tāpēc, ja viss viņiem tur Rīgā uz to sestdienu jau sarunāts ir, tad - have fun!
Comon, Kikyou, neatmet cerības!!! Kautvai mēs ar Dzoni vienreiz aizbrauktu, apskatītos kādi tie otakieši īsti ir! Droši vien kaaleens arī atbrauktu! Padomājiet tak par citiem ar! Un neviens vēl nav teicis JĀ vārdu ka viņš būs šosestdien! Ta jau var paciesties līdz nākamai nedēļai ar!
ATLIECIET UZ NĀKAMO NEDĒĻU!!!!!!!!!!
Spectre
Feb 24 2005, 19:55
Mjam next nedeel varam domaat, shis weekends [taa kaa tika atcelts tas pasaakums] tika paarmests jau uz citu pasaakumu ..... sorry
Arii apsverot dazhaadus apstaaklus, piemeeram, Jurchiku labpraat satiktu, jo MIRC runajamies visu laiku ....... a vinsh netiek mmmm NEXT WEEKEND PLIS
Emmm, jūst tā runājat.. ar mani daudzskaitlī vai? "Jūs jau saplānojāt..jūs pārceļat.."
Pašlaik es to daru viena. Tā kā nekādu problēmu... feel free to do something yourself, jo man apnika... es nolēmu ka cilvēki ir napateicībi, un man nemaz to nevajag.
Have fun kids.
Man mazā tumšā stūrītī būs jautrak... tur zirneklīši gadās. Tomēr... vismaz kāda atsaucība, uz traucēšanu.
Bet Yume, telpas ta būs uz nākamo nedēļu ja? Un uz visu nakti cerams... Ta nākamnedēļ būs ja? Gribētāji ir..
+Chibi+
Feb 25 2005, 01:15
*ieskataas kalendaaraa* Taatad - pazinjojums par party tiek veikts paaris dienas pirms taas?
Yer kiddin' me, right? That can't be serious.
X_Kamui
Feb 25 2005, 01:26
Es par!!!
parcelšanu uz nakamo nedeļu...
kaarleens
Feb 25 2005, 09:52
Yume nenjem pieree organizeetajam vienmeer ir visgruutaak(vislielaakais gemors) bet nu ko lai dara kad ap lietu saak groziities nauda uzreiz viss izmainaas saak visaadas padlas paraadiities
P.S naakamnedeelj es nevaru
tad kas vispaar notiek???
Shonedeelj nevaru, dzinshansdiena jaasvin vienam labam draugam. Ja naakoshneedeelj braucam, tad visticamaak tieku es un mans bra4ka. Ir variants ka laizham ar auto, pakjerot Dzoni (un veel kaadus gribeetaajus) liidzi, bet tas tikai ja naakamnedeelj. Baigi sasteigti sanaaca, tomeer.
ShinChan
Feb 25 2005, 19:52
bardaks (visās šī vārda nozīmēs un iespējamās izpausmēs)
QUOTE(ShinChan @ Feb 25 2005, 18:52)
bardaks (visās šī vārda nozīmēs un iespējamās izpausmēs)
Apstiprinu!
umm... tad shonedeelj kas notiks?
kurš uzņemās rīkot? Telpas ir?
*JurCHiX`am domāt ka visiem viss ir pie kājas...
QUOTE(JurCHiX @ Feb 28 2005, 19:28)
bljaadj...
ok...
varu meegjinaat
vajadzees ko mosh pikjot bet ir divi varianti.
ja izdosies, vajadzees kaadu 2viiti, 3niiti no cilveeka, augstaakais. mosh mazaak.
QUOTE(Tador @ Feb 28 2005, 22:06)
QUOTE(JurCHiX @ Feb 28 2005, 19:28)
bljaadj...
ok...
varu meegjinaat
vajadzees ko mosh pikjot bet ir divi varianti.
ja izdosies, vajadzees kaadu 2viiti, 3niiti no cilveeka, augstaakais. mosh mazaak.
par ko ir runa? par strelku, vai tusaku? ja tusaku, tad kapeec tik steidzami?
baisi gribaas...
plus visam buutu jau kruti, ne
-kumori-
Mar 1 2005, 08:49
QUOTE(Tador @ Mar 1 2005, 01:01)
baisi gribaas...
Man ari baigi gribas balliti
Tikko no drauga pashkiros, tapec vajag tagad mazliet papriecaties...
QUOTE(MIMI @ Mar 1 2005, 08:49)
QUOTE(Tador @ Mar 1 2005, 01:01)
baisi gribaas...
Man ari baigi gribas balliti
Tikko no drauga pashkiros, tapec vajag tagad mazliet papriecaties...
khm... interesanta lieta pat ko priecaaties...
-kumori-
Mar 1 2005, 09:16
QUOTE(Sigfa @ Mar 1 2005, 08:50)
khm... interesanta lieta pat ko priecaaties...
Lai es beigtu par to domat... Tapec!
Tad būs vai nē? Varētu takā pateikt ātrāk, nevis piektdien vai vēl sazin kad... Cerēsim uz to labāko ka viss būs un notiksies, bet var pārlikt uz nākamo nedēļu ar, lai Tadoram vairāk laika būtu!!
vai tadtam visam jau nevajadzeeja buuut notikusham????????????????
--------------------------(tik untaa nebiju/nebuushu jotas jau party un anime tur neraadiis
)---------------------------------------------------------------------------
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.