Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 25/26. februārī AnimeParty
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Yume
Emm, nekādas ciklēšanās uz cosplay, parasti tieši pret viņiem ir padīvaina attiksme. Teiksim tā, pēc pieredzes varu teikt ka viņi būs pattancovka vadītājiem. Un dorši vien tos varēs saskaitīt uz roku pirkstiem.
X_Kamui
huh.gif Nu tad ta..... nezinu varbut Ha-san vienkarši pajokoja (cerams), bet uz anime.lv viņš uzrakstija šadu teikumu..... sad.gif
Пати не будет.
Nuin
Tici man Ha-sans ir nopietns cilvēks, kuram patīk kritizēt. tongue.gif
X_Kamui
Nu tad ir slikti ....... sad.gif
Sigfa
paga paga, kas tad tur buus? Varbuut kaads vareetu pasaukt organizeetaajus uz shejieni, lai apklaasta situaaciju? Varbuut varam kaa paliidzeet?
+Chibi+
Kaa nebuus? sad.gif Un cosplay?
SheWr
Labi ka tagad pateicaat...es gandriiz atteicos no braukshanas uz Ventspili...
sandzi
kapec nebus viniem nainijas domas???
Kikyou
*izlasa, atpleš muti un nosirmo* ...o_____o... jācer, ka tas ir joks.... ._.
aya-angel
Kooooooooo??????????????????????? *nokrīt žoklis* Nevar būt!!! Un Yumes nav, lai mums paskaidrotu, kas tur īsti ir par lietu ar to party.......
Nuin
Tā ir naudas problēma. tongue.gif
Yume
Em, tauta man žēl jūs apbēdinā, bet party nebūs.
Viss tiek atcelts, jo neapmakāsjoties.
jurc
Nja... Un tā vienmēr... Varbūt ir iespējas pašiem kautkur uztaisīt kādu party? Kādu all nigh maraton? Vismaz būtu kautkas nekā nekas...
Kikyou
Nebūs... *sigh*
Nu tad neko... -.-

Jurchix: Nja... tikai kur?
xikes
eh sad.gif
+Chibi+
sad.gif es gribu cooooosplaaaay................
Sigfa
es iisti nesaprotu tos organizeetaajus. Ja jau neatmaksaajas, tad logjiski buutu pacelt biljeshu cenas, vai ne? un kosplaieriem ieeja buutu par pus cenu...
+Chibi+
Es, kaut ari cosplayer, gatava visu prize maxaat. Davai, Lija arii teica, ka maxaatu.
aivvv
meerglli....
....es taa cereeju juus drudziigi pabesiit un paterorizeet biggrin.gif laugh.gif sad.gif
+Chibi+
aivvv, shut up. dry.gif citaadi nenesiishu nekaadus FMA uz party.... laugh.gif
Yume
Psss, man piedāvājums, bet tikai cosplayeriem. Savādāk manas dzīvolķu sienas sabruks.
Es varu savākt cosplayerus pie sevis mājās, tajāpaša laikā, pie reizes būs arī Tallinieši, un varēs uztsīt allnight party, bet man ir problēma ar cilvēku izvietošanu, lai kā, 4 iztabas nav daudz, un ja tās pašas ir mazas, tad dubultā slikti. Bet tomērvariants.
Bet ja kādam ir iespēja, varbūt var piedāvāt lielāku platību?
Jebkurā gadījumā - party būs!
X_Kamui
QUOTE(Yume @ Feb 13 2005, 22:37)
Jebkurā gadījumā - party būs!
*

Cosplejeriem... dry.gif
žeel gan..... ka es neesmu costplejeris.... sad.gif
Yume
Nekad jau nav par vēlu.
Nu vēl ir variants savākt visus gribētājus, bet tad mana dzīvokļa pat tuvu nepietiks.
Varbūt kādam ir kāds lielāks pagrabs brīvs?
Vai kāds zin kur var dabūt telpu uz stundām 5?
Lija
Kad Chibi pateca ka cosplay nebūs... me gribēja savākt grupu un uzlaist kino Rīga gaisā... smile.gif bet nu Yume dod mums vēl kādas cerības... oki me piesakās Yume!! Ja ko vajag tikai prasi.. wink.gif
Yume
Vajag, vajag meklēt elpu, jo dzīvolkis ir pēdējais variants.
Tuss būs.. bet labak ja lielākās telpās, jo coplaeriem vajag vietu kur izv ērsties, a ar to pie manis ir problēma, pārātk daudz sienu.
+Chibi+
Me zin vienu lielu Rīgas pagrabu, bet tas reāli ir dungeon stila telpas..
Yume
Emm, tur netusē Drakonisti?
Heheh, ļoti nāk prātā, kad tu tā saki.

Un kādā veidā viņu varētu dabūt?
+Chibi+
Nee, tur tusee industriaaalji un visaadi citaadi friiki. Jushiro gan daudz labaak zina, par ko es runaaju, ah hah... Shaubos, vai es speeshu vinja braaleenu pierunaat, lai vinjsh mums sho pagrabu aizdotu uz kaadu vakaru...
Yume
A varbūt mēģini?
Būtu baigi labi...
jurc
Ok, runāju ar cilvēkiem pilnā sparā par telpām, pirmos rezultātus uzzināšu sestdien, bet man ir radušies 2 jautājumi:
1) cik daudz apmēram cilvēki būs?
2) esam ar mieru samest kopā ~40Ls? Tjip samaksāt par telpām uz visu nakti...
X_Kamui
Es gribetu piedalities.... smile.gif
un esmu ar mieru samesties... rolleyes.gif
Nuin
Vēsā mierā, tikai kur un vai tur būs dokumentu pārbaudes? huh.gif
Yume
OK, es domāju a 40ls savākt nebūs problēma.
Cik cilvēku,m tagad pateikt grūti, ..tauta piesakās,..bet uzreiz varu teikt ka pāri 15.
Par dokumentu pārbaudi-protams ka pavisam mazus bērnus neņems pretī, ja ir pāri 16 es domāju ka problēmu nebūs, bet tas nozīmē ka kādam būs par "nepilngadīgajiem" jāuzņemās atbildība.

Man viens jautājums-cik lielu telpu ir iespeejams dabūt?
jurc
QUOTE(Yume @ Feb 16 2005, 19:19)
Man viens jautājums-cik lielu telpu ir iespeejams dabūt?
*

Pagaidām runāju ar 2 cilvēkiem, zinu ka viens var piedāvāt ķīniešu kafejnīcu happy.gif, bet nu tur vēl tiks runāt ar šefu, ta redzēs kas un kā. Vispār saku ka mums vajag telpu uz kādiem 20-30 cilvēkiem, var būt arī pilnīgi tukša...
Starp citu jūs tur taisāties skriet un lēkāt?
sandzi
ja jums vajag es varu kadus 5 Ls piemest
Yume
U, par kafeicnīcu-skan baigi labi!
OK, nu besīties, es domāju ka pokemonu nebūš, un tas nozīmē ka pārējie būs pēīgi paši atbildēt par savām rīcībām, un no rāmjiem neizies. ^^
Spectre
Jurchik rodas nevilus jautaajums taaka man ir zinaams ka tu ir no liepaajas tad tu runaa par telpaam liepaajaa ???? vai tomeer tev ir kaadi pazinas Riigaa un tu runaa par riigas telpaam ....
Kikyou
QUOTE(Yume @ Feb 16 2005, 19:19)
ja ir pāri 16 es domāju ka problēmu nebūs
*

...bļāviens. ><;
Eh... ja man būtu par 2 gadiem vairāak... rolleyes.gif Neko darīt laikam tad. laugh.gif
Yume
Nju, labi.. tu būsi izņēmums.
Es par tevi uzņēmšos tabildību personīgi . biggrin.gif
sandzi
kur jus tas telpas dabusiet?
ja riga tad es varbut ar jums ja jus mani pienemsiet es jums varu palidzet naudu savakt!! smile.gif
jurc
QUOTE(Spectre @ Feb 17 2005, 00:12)
Jurchik rodas nevilus jautaajums taaka man ir zinaams ka tu ir no liepaajas tad tu runaa par telpaam liepaajaa ???? vai tomeer tev ir kaadi pazinas Riigaa un tu runaa par riigas telpaam ....
*

Liepājā ar telpu dabūšanu man nebūtu nekādu problēmu... Bet nu runāju par Rīgu! Solīt protams neko nevaru, bet nu ta redzēs kas un kā... dry.gif
Yume
OK. Bet uzreiz, liels paldies! happy.gif
sandzi
es ar savu masu varam ziedot 10 ls
Lija
me arī var piemest šo un to.. gan jau savāksim... smile.gif
Sigfa
Kafejniica ir labi, bet kur mees rausim aparatuuru?
ShinChan
Kad varētu būt lielāka konkrētība(galvenokārt par datumiem)?
Yume
Ko tev konkrētāk? Viss notiks piektdienas vakarā, un kam būs interesanti-paliek uz nakti.
Kādi vēl jautājumi? Vienmēr laipni. happy.gif
sandzi
kur un kad tiesi notiks un vai obligati jabut cospaly un vai ieejas maksa bus???
dazi jautajumi laugh.gif
jurc
Kamēr gaidu atbildi no saviem cilvēkiem pavandījos pa netu un atradu šo te - TELPAS un acis piesaistīja uzmanību uz tām telpām pa 3ls/h. Ko sakat par šo ja labāka varianta nebūs...
sandzi
nav nemaz tik slikti!!!! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.