Pag pag.. ja anime tur nerādis ta es ar nebraucu! Es jau domāju ka jūs domājāt ka vakarā cosplay, un pa nakti kas grib tas skatās anime līdz rītam
tas kur anime neraadiishot bija cits pasaakums.
buus anime
buus kompis
buus projektors
buus labi
tikai man veel jaapamocaas ar taam telpaam buus...
QUOTE(Tador @ Mar 1 2005, 20:54)
buus anime
buus kompis
buus projektors
buus labi
tikai man veel jaapamocaas ar taam telpaam buus...
Sarauj vecais, es ar visaam chetraam par tevi
aa jeee....!!! Vismaz kāda preicīga ziņa visā šajā topicā! A kuru dienu būs? Piektdien, sestdien? Būtu jauki ka no piektdienas uz sestdienu...
Gaidīsim no Tadora sīkākas ziņas...
Tador turies!!!
uuuviiii
anime visu nakti
censhos
man dereetu zinaat cik vareetu visi samestis kopaa.
ta jau uzreiz jaāpzina visi kas piedalīsies un cik katrs var piemest
es bez problēmām varu šķirties no piecīša.
+Chibi+
Mar 2 2005, 14:24
meh 2. No pieciisha, i mean.
njamm... aktiivaak cilveeki aktiivaak!!!
un veel dereetu uzzinaat cik ta raadiisies, ja buus no piektdienas uz sestdienu.
Es arī ar mieru esu maksāt 5Ls.. Apskatoties all night maraton topica poolu, tad tur redzams ka pārsvarā visi ir ar mieru šķirties no 5Ls.
Tador tev vajadzētu noteikt konkrētu datumu un viss.. lai tiek kā vien grib! Bet nu būtu jāzin vai tas būtu 5dien vai 6dien!
Cilvēki es domāju ka salasīsies ne mazāk kā 15.. vismaz cerēsim ka vismaz tik daudz būs...
nu es laikam jebukaa gadiijumaa, bet no 5dienas uz 6dienu buutu jau labakais.visizdeviigaakais laix, jo peec tam paliek diena veel citaam aktivitaateem
QUOTE(Dzonis @ Mar 2 2005, 14:16)
nu es laikam jebukaa gadiijumaa, bet no 5dienas uz 6dienu buutu jau labakais.visizdeviigaakais laix, jo peec tam paliek diena veel citaam aktivitaateem
peec all-night anim skatiishanas? maigam man domaat
hmm... nu laikam man arī jāatnāk uz party
.... tikai man nav ko cosplayot.. ja tur taisījās itkā visi cosplayot.....
paarlasot vecaakus postus secinu,ka nav cosplays obligaats
un Ls5 manupraat arii nau probleema.
taatad atliek tik uzzinaat vietu un laiku.
nevaru vien sagaidiit,bet kaa ar vecumu?
oki man arī pieskaitiet 5,-
tad cik es saprotu, ka viss ir oki... tauta ir un cosplejs būs..
5 no maniim, un paciistu veelvienu cilveeku, kas labpraat 10 dotu
OK VISS IR SUPER!!!!!!!
Taatad piektdien no 12 naktii liidz 11 riitaa ir telpa ar aukstajiem eedieniem, dzeerieniem un oficianti + projektors (kaadam vajadzees kompi atstiept).
un tas viss par 100 latiem.
40 latus es varu nosponsoreet taakaa jums pienaaksies samest savus 60 bet domaaju ka tas nav tik traki.
vieta ir vecriigaa - Klubs "Austrumu Robeža"
gaidu zvanus ar idejaam par kompi - savu nevareeshu, biskiit chupaa - un arridzan visus optimistus un arii tos kas ziedos kaadu naudu. atcerieties, kopeejaa summa kas pa jums jhaasavaac ir 60Ls
P.S.
Mans mobs: 9432889
wow wow wow
No 12 naktī??? Ko līdz tam laikam lai sadara??? 60 Ls pa visiem.. 60/5=12 cilvēkus vajag.. Cermas ka būs.. Bet nu iesakiet ko lai līdz tiem 24:00 sadara? Ja arī atbraucu vakarā, tā pat sanāk pāris h ko vazāties apkārt... Būs kautkur uz soliņa jāiekārtojas....
Bet ziņas protams ir iepriecinošas!! Gaidam piektdienu...
X_Kamui
Mar 2 2005, 18:48
Gmmm... man tadi stulbi jaunumi atklajas.... ka tagad nezinu vai tikšu,
Bet ja bušu tad 5 no manim bus....
Hehe no 12.00 ... es vispar domaju ka no kadiem 22.00 bus ....
paaris domas ..
1) ja nemaldos all-nighter vareetu buut probleema jaunaakai paaudzei
2) imho cauru nakti i pats par sevi bik garaam. jo vecaaks paliec, jo labaak apzinies miega (un/vai eediena) veertiibu ;>
- aka vai nau iespeejams agraak saakt / agraak beigt. domaaju normaali i max liidz 4iem-5iem riitaa
3) par nepiecieshamo kompi .. - kaadam no klaatesoshajiem nau tjapljapa? un btw, kaada izeja vaidziiga projektora piesleegshanai? man i tikai darba kaste, un galiigi negribu keisu stiept / atljauju izneshanai klabinaat ..
domaaju >= p3 800 ar dvd draivu vaidzeetu pietikt visiem divxiem-xvidiem
4) peso i tikai par telpaam? kaa teixim i ar .. ee .. alkoholiskiem dzeerieniem? ;D
esu gatavs maxaat extra .. bet negribu aiziet uz tikaj noiireetu telpu ar bez nevienas onee-samas pie letes/baara ;>
P.S.
man darbs blakus, un darbaa staav ~ 200 dvdr ar fansub animi pieburnotas .. izveeli varu paliidzeet bagaatinaat <g>
P.P.S.
Beyond the Clouds [triad] - njamma ;>
Kamēr es gaidīšu līdz 24:00, es aizmigšu.
nez.man iebildumu nav.maxaat esmu gatavs un uz veelaaku laiku atlikt ar vairs nebuutu forshi..
>nez.man iebildumu nav.
vai es kljuudos, bet lielaakai daljai darbadiena beidzas ~ 16-18-20.00 .. + transportam stunda .. imho 21.00 buutu ok saakumlaiks .. proms organizaatoriem der buut agraak, lai nesanaak kraameeshanaas ar kasti/vadiem/whatever kad viss jau sen saacies ..
P.S. threada autoram nevaidzeetu nomainiit nosaukumu uz more uptodate? datuma/vietas zinjaa ..
ok
te vajadzees savaakt 60+ latus
LV36HABA0551006950195
ANDRIS ŠEVČENKO
ceru ka visi saprot kaa un var.
UPD:
Katrs kas metas vareetu atsuutiit iiszinju ar cik un kaa. (9432889)
un ja savaaksiet paari pa 60 tad buus vairaak paikas, ja kas
plus visam veel varu teikt, ka divpadsmitos agraakais - tikai tad veraas ciet taa vieta.
QUOTE(Tador @ Mar 2 2005, 18:46)
ok
te vajadzees savaakt 60+ latus
LV36HABA0551006950195
ANDRIS ŠEVČENKO
ceru ka visi saprot kaa un var.
cik jau ir / cik veel vaig (shos 60+?) / cik no galvas vajag / vai i kaukaada uzskaite kas maksaajis/nee?
.. ja tas ruup kaadam protams .. 5iiti varu ietriekt bez probleemaam, - vairaak - bik ilgaak jaapadomaa ..
QUOTE(Church @ Mar 2 2005, 18:51)
cik jau ir / cik veel vaig (shos 60+?) / cik no galvas vajag / vai i kaukaada uzskaite kas maksaajis/nee?
.. ja tas ruup kaadam protams .. 5iiti varu ietriekt bez probleemaam, - vairaak - bik ilgaak jaapadomaa ..
principaa dzelzhainas uzskaites nav
katrs metaas cik var un tas viss buus uz katra sirdsapzinjas.
Es buus, varu ziedot pieciiti, varu arii kompu piedaavaat. 2gigahercu celerons, ar codekiem probleemu nav bijis veel, bet vot DVD lasiitaaja nav. Bet janu baisi savajagas arii to var dabuut.
QUOTE(ETM @ Mar 2 2005, 18:58)
Es buus, varu ziedot pieciiti, varu arii kompu piedaavaat. 2gigahercu celerons, ar codekiem probleemu nav bijis veel, bet vot DVD lasiitaaja nav. Bet janu baisi savajagas arii to var dabuut.
izklausaas baisi labi
heh
bus pat tehnikjis tur, ja kas
QUOTE(Church @ Mar 2 2005, 18:06)
paaris domas ..
1) ja nemaldos all-nighter vareetu buut probleema jaunaakai paaudzei
2) imho cauru nakti i pats par sevi bik garaam. jo vecaaks paliec, jo labaak apzinies miega (un/vai eediena) veertiibu ;>
- aka vai nau iespeejams agraak saakt / agraak beigt. domaaju normaali i max liidz 4iem-5iem riitaa
3) par nepiecieshamo kompi .. - kaadam no klaatesoshajiem nau tjapljapa? un btw, kaada izeja vaidziiga projektora piesleegshanai? man i tikai darba kaste, un galiigi negribu keisu stiept / atljauju izneshanai klabinaat ..
domaaju >= p3 800 ar dvd draivu vaidzeetu pietikt visiem divxiem-xvidiem
4) peso i tikai par telpaam? kaa teixim i ar .. ee .. alkoholiskiem dzeerieniem? ;D
esu gatavs maxaat extra .. bet negribu aiziet uz tikaj noiireetu telpu ar bez nevienas onee-samas pie letes/baara ;>
P.S.
man darbs blakus, un darbaa staav ~ 200 dvdr ar fansub animi pieburnotas .. izveeli varu paliidzeet bagaatinaat <g>
P.P.S.
Beyond the Clouds [triad] - njamma ;>
izklausaass labi par tiem 200 dvd...
par shnaabsu runaajot... nu tur varees uz vietas iegaadaaties ko gribees, bet pa normaalaam cenaam (vecriiga, ko gribi) jo tur straadaas arii viena oficiante pa nakti.
QUOTE(Tador @ Mar 2 2005, 19:02)
QUOTE(Church @ Mar 2 2005, 18:06)
paaris domas ..
...
P.S.
...
izklausaass labi par tiem 200 dvd...
par shnaabsu runaajot... nu tur varees uz vietas iegaadaaties ko gribees, bet pa normaalaam cenaam (vecriiga, ko gribi) jo tur straadaas arii viena oficiante pa nakti.
ta jau i m`key. cenas poh, taapat sanaak @ vcr biezhi briivo laiku pavadiit, tad kaapee ne shamaa pasaacienaa?
bet par tiem laikiem .. tas i finaali - 12 p.m. > 11 a.m. ?
a par ripaam ar stuffu .. ja vaidzees, peec izveeles vareeshu atstiept ko vaig. laika visam taapat nepietiks - un veel tachu jaaizkaujas ko tieshi raadiit? ;>
QUOTE(Church @ Mar 2 2005, 19:17)
ta jau i m`key. cenas poh, taapat sanaak @ vcr biezhi briivo laiku pavadiit, tad kaapee ne shamaa pasaacienaa?
bet par tiem laikiem .. tas i finaali - 12 p.m. > 11 a.m. ?
a par ripaam ar stuffu .. ja vaidzees, peec izveeles vareeshu atstiept ko vaig. laika visam taapat nepietiks - un veel tachu jaaizkaujas ko tieshi raadiit? ;>
nu jaa
laiks ir finaals
un viss ir kaartiibaa
tikai pikjis jaasavaac.
un ja viss labi izdodas domaaju ka ko taadu varees pat reizi meenesii organizeet.
Visi, kas nevar uz kontu, lai atsuuta man iiszinju, cik varees ziedot pasaakumam, lai varu sareekjinaat.
9432889 (jau tresho reizi saku
)
es riit ieskaitīšu 5Ls, kodu karte nav paķerta līdzi...
Un kā tur būs ar vecuma ierobežojumiem? Un tāda lieta kā cosplay būs?
Oi, fak, shopiektdien netieku >< viens cits all-night pasaakums ieplaanots.
QUOTE(Sigfa @ Mar 2 2005, 19:50)
Un kurš no tiem ir svarīgāks?? Vajadzētu takā būt šim..
Hmm, es arī netieku.
man ir žetonu vakars. kautgan, ap kādiem 3-4 varētu nākt jūs apciemot.
QUOTE(JurCHiX @ Mar 2 2005, 20:52)
QUOTE(Sigfa @ Mar 2 2005, 19:50)
Un kurš no tiem ir svarīgāks?? Vajadzētu takā būt šim..
nope. 1. to jau biju ieplaanojis pirms saaku apsvert iespeeju pievienoties shim, 2. Intereseetiibas pakaape vienaada, 3. Otaku pasaakumaa bez manis veesi, bet otraa nee
Sorry. ja buus veel, tad noteikti piedaliishos.
vienmeer buus kaadi kas nevarees. pat ja paarcelj uz whenever. jautaajums, vai pietiekoshs vairaakums varees, jeb participientu truukuma deelj viss noviitiis ..
P.S.
kaa ar eedienkarti ko tieshi raadiit? varbuut veerc pollu ieriikot? teixim paprieksh izveeleeties 3 zhanrus, peec tam veel vienu pollu - kaadus showus..
domaaju, ka visi piekritiis laist movie formaata, a ne daudzepu OVA / TV ?
piem.
school/romance ghibli mecha comedy
fantasy drama action dementia
sci-fi sports horror war
ecchi/hentai historical live-action detective
kids cars parody
QUOTE(JurCHiX @ Mar 2 2005, 19:32)
es riit ieskaitīšu 5Ls, kodu karte nav paķerta līdzi...
Un kā tur būs ar vecuma ierobežojumiem? Un tāda lieta kā cosplay būs?
kaads veel vecuma ierobezhojums..
otaku liimenja ierobezhojums
cosplayoties var mieriigi. jo vairaak cosplayeri, jo labaak
QUOTE(Church @ Mar 2 2005, 20:17)
vienmeer buus kaadi kas nevarees. pat ja paarcelj uz whenever. jautaajums, vai pietiekoshs vairaakums varees, jeb participientu truukuma deelj viss noviitiis ..
P.S.
kaa ar eedienkarti ko tieshi raadiit? varbuut veerc pollu ieriikot? teixim paprieksh izveeleeties 3 zhanrus, peec tam veel vienu pollu - kaadus showus..
domaaju, ka visi piekritiis laist movie formaata, a ne daudzepu OVA / TV ?
piem.
school/romance ghibli mecha comedy
fantasy drama action dementia
sci-fi sports horror war
ecchi/hentai historical live-action detective
kids cars parody
principaa, skatiisimies to, par ko publika intereseesies visvairaak.
eedienkarte - aukstie eedieni visaadi buus.
protams - ja salasiisies pietiekami daudz naudas (apm. Ls 150), es noliigshu arii pavaaru.
arii - neviens jau neaizliedz nest liidzi savus eedienus un dzeerienus
psst, Lija, ko tu tur par cosplay'u teici? mans apsver domu nomainīt plānus uz nakti.
QUOTE(JurCHiX @ Mar 2 2005, 17:39)
wow wow wow
No 12 naktī??? Ko līdz tam laikam lai sadara??? 60 Ls pa visiem.. 60/5=12 cilvēkus vajag.. Cermas ka būs.. Bet nu iesakiet ko lai līdz tiem 24:00 sadara? Ja arī atbraucu vakarā, tā pat sanāk pāris h ko vazāties apkārt... Būs kautkur uz soliņa jāiekārtojas....
Bet ziņas protams ir iepriecinošas!! Gaidam piektdienu...
nu ja tieku tad gribu piedaliities, pluss varu pakaveet tev, Jurchik, laiku...
okei tauta... AHTUNG, AHTUNG!!! Visiem cosplayeriem... Tie kas gribēja ierasties kā cosplayeri nāciet... viss ir štokos!!! Yume tu nedrīksti mūs pievilt.. tev ir jānāk!!!
QUOTE(Tador @ Mar 2 2005, 20:41)
eedienkarte - aukstie eedieni visaadi buus.
protams - ja salasiisies pietiekami daudz naudas (apm. Ls 150), es noliigshu arii pavaaru.
arii - neviens jau neaizliedz nest liidzi savus eedienus un dzeerienus
Priekškam vēl pavāru? Galvenais ir paskatīties anime nevis paēst.
tador: nau liic shim zinaams cik tautas buus? taa pragmatiski / pesimistiski pat veerteejot..
aa, beidzot nepaslinkoju, atradu kodu karti && paarskaitiiju peso.
OK TAUTA!
gaidu replajus topikaa "nauda"!
visiem kas ierodas iereplajoties OBLIGAATI, pat tad ja nevar neko noziedot.
Es veerteeshu juusu aktivitaati un spriezhot peec taas vareeshu pateikt - vai naakammeenes veelreiz taisiisim.
QUOTE(Hikaru @ Mar 3 2005, 09:40)
Priekškam vēl pavāru? Galvenais ir paskatīties anime nevis paēst.
taisniiba nah pavaaru... jaacer ka tauta sanaaks...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.