Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 25/26. februārī AnimeParty
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Dzonis
Rags, paspied paaris lapas atpakalj shai pashaa topikaa.tur ir mineeta gan tikshanaas vieta, gan arii dazji tel. nr. gan jau kaads izpaliidzees ar atrashanu
SheWr
nu kaa tad jums tur bija (ja tas jau notika..)? Ko tad juus tur iisti dariijaat...? Es ar varbuut buutu devies, ja pats buutu palasiijis shito topiku, un ja man nebuutu kaartiigs vidusauss iekaisums...
Church
veel buus. shonakt.
-kumori-
Es ari butu gajusi, tikai es parak maz te visus pazistu un negribu iespraugties ieksha barinja [alien]... Maybe kaut kad velak... laugh.gif
Rags
QUOTE(MIMI @ Mar 4 2005, 20:29)
Es ari butu gajusi, tikai es parak maz te visus pazistu un negribu iespraugties ieksha barinja [alien]... Maybe kaut kad velak...  laugh.gif
*

tas nu gan nav pareizi, es te ari maz parados, un zinu tik dazus, bet ta vai ta iesu biggrin.gif
jo savadak jau ari vairak nevienu nezinasi, pasakumos tomer labak satikt visus wink.gif
**atceras animefestu laugh.gif
SheWr
Tad tik gribeeju zinaat - cikos tad tur viss saaksies...?

Es jau tur ar neietu taapeec ka tomeer enzinu tik ljoti daudz animes kaa tur visi...negribas man ar izgaazties...
-kumori-
QUOTE(SheWr @ Mar 4 2005, 21:44)
Tad tik gribeeju zinaat - cikos tad tur viss saaksies...?

Es jau tur ar neietu taapeec ka tomeer enzinu tik ljoti daudz animes kaa tur visi...negribas man ar izgaazties...
*

Itka sakas sodien 24:00... cool.gif
Mans ari nezin, bet es ari to nenoliedzu... laugh.gif Man ir ta gadijies, kad paprasa man kaut ko par jaunam anime, bet es neko nez... Tapec es meginu pec iespejas vairak skatities anime, noka4aju no i-neta, prasu, lai man no Vacijas mangu atved un tada gara... Dzive viss ir jauzzin wink.gif
SheWr
es tagad vienlaiciigi skatos 5 animes, lai tikai panaaktu visus profinjus... Bet nu labi, nespamoshu vairs, lai Jurchikam nebuutu jaaraksta savaa quizaa sliktas lietas par mani... sleep.gif Jebkuraa gadiijumaa, tie kas tur ies - luudzu peectam pastaastiem, vai bildes ielieciet, jo gribu zinaat, ko tad palaidu garaam.
+Chibi+
Hei, come on, mēs te daudz neesam nekādi anime ģēniji! Like, look at me, mans redzēto animju saraxts ir quite poor, bet es tāpat eju... Laikam....
SheWr
Nu jebkaa... vairs nekaadiigi netieku. No Jelgavas uz Riigu vairs netieku un atrast to klubu ar nepaspeetu...
X_Kamui
sad.gif Neeeeeeee sad.gif sad.gif suuuds es nekadi netieku bļ**** aaaaaa..... mad.gif
SheWr
Nu, tad tagad gan prasu - kaa tad tur bija? Ko dariijaat? un vai bildes ieliksiet (ja taadas vispaar uznjemaat...)?
Revol
Īsumaa:
QUOTE(SheWr @ Mar 5 2005, 09:30)
Nu, tad tagad gan prasu - kaa tad tur bija?
*

Bija tiiri jauki biggrin.gif
Ko dariijaat?
*

Noskatiijaamies FMP? Fumoffu, un citas muljkjiibas dariijaam
un vai bildes ieliksiet
*

nee ph34r.gif
(ja taadas vispaar uznjemaat...)?
*

nebija neviena fochika blink.gif

Good Night [or day tongue.gif ]
Hikaru
A vot i es no party atgriezos.
Vispār bija diezgan forši, ja neskaitīt vazāšanos ar tumbām.
Pabaidīja mazliet ar tām tur spēlēm wink.gif , bet izrādījās daudz maz ciešamas tās...
Anime bija interesanti skatīties, tikai pie 6:00 es iegāju kaut kādā pusmiegā, ka neko nesapratu, kas notiek. Skatījos uz ekrānu, kaut kas tur rādījās, bet neko neuztvēru. Kaut kur 8:00 miegs pārgāja. Dienā ta vairs gulēt negribās. biggrin.gif
A jā, un cospleys arī nice bija. smile.gif
SheWr
bija cospleys? Nu tad kas par ko paarteerpaas...?
Kikyou
Bee cik žēl, ka jums tur fotoparāts nebija. ;_;
Katrā ziņā, izskatās, ka jums tur visiem baigi jautri gājis. :3

Un jāa, kas cosplayā bija? *sagatavo balsi bļāvienam "GOD DAMNIT!! UN ES TO PALAIDU GARĀM!"*

Kaut gan man jau liekās, ka atbildi sagaidīšu kautkur vairāk uz pēcpusdienas/vakara pusi (visi tak noguruši bez miega noteikti ir).
X_Kamui
sad.gif Mde es ar šo visu palaidu garam... blina
lab ceru ka šita "AnimeParty" nebuus vieniga un uz nakamo es bušu obligati.... biggrin.gif
Church
mhmm. tadors gadiijumaa kauko liidziigu neteica "taga pietiek peso arii naakoshrejzei / naakoshmeenesim" (/me meegjina kautko pseido-accereeties pagjiru riitaa ..) varbuut arii kljuudos ..
Tador
QUOTE(SheWr @ Mar 5 2005, 10:31)
bija cospleys? Nu tad kas par ko paarteerpaas...?
*

Mums bija Dzhuulija un Briaans no tekkena, shis tas no shaman king un no FMA tongue.gif
aniivei, kruta!
+Chibi+
Es biju Eds. happy.gif
alt
QUOTE(Church @ Mar 5 2005, 16:52)
mhmm. tadors gadiijumaa kauko liidziigu neteica "taga pietiek peso arii naakoshrejzei / naakoshmeenesim" (/me meegjina kautko pseido-accereeties pagjiru riitaa ..) varbuut arii kljuudos ..
*

Kopumaa paldies par labo pasaakumu wink.gif

man patika smile.gif

Arigato visiem... cool.gif
alt
QUOTE(Tador @ Mar 2 2005, 18:46)
LV36HABA0551006950195
ANDRIS ŠEVČENKO

*

tik tagad iebraucu ka tas tad bezdeliigas konts tongue.gif
he heeee smile.gif)))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.