Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 25/26. februārī AnimeParty
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
SheWr
aaaaaaaaa! 1 gads! 1 gads! man pietruukst 1 gads!!! nu nekas...taapat nepaspeeshu uztaisiit teerpu...
Sigfa
ko juus stresojat? Naakat tachu droshi, naakat.
SheWr
ja paspeeshu uztaisiit teerpu, tad ieshu... es pat iisti veel nezinu kas es buushu... laikam jau Sasuke, jo vinjam visvieglaak no Naruto teerpu uztaisiit.. A varbuut Rock Lee!
Sigfa
jautaajums ir: kaadaa valodaa buus taas visas anime, ko skatiisimies?
kaarleens
nez kā liecina festivālā iegūtā pieredze iglstoši skatīties anime kino nerulz saap ceļi asaro acis un pakaļa ar saap bet nu īstam fanātām tas jau nav šķērslis laugh.gif vispā es vēl domāju vai ieradīšos
SheWr
un ko iisti juus domaajat tajaa visaa laikaa dariit? tikai animes skatiities (un kaadas?)?
Sigfa
Shewr, tu zini kas ir tusinjsh? laugh.gif tas noziimee daudz alus un meitenju laugh.gif
SheWr
saprotu, bet nedomaaju ka juus taadu gribeejaat taisiit...tad jau gan liktu vecuma ierobezhojumu no 18 (vismaz ja juus to officiaali taisat cool.gif )
Nuin
Vobšem droppe tur būs to pat es zinu.
P.S es netieku uz droppi sad.gif pastāstīsiet kas tur bija.
Sigfa
Es domaaju, ka tie kas negrib lai nenaak, kamdeelj vecuma ierobezhojumu?
kaarleens
QUOTE(Sigfa @ Feb 1 2005, 20:40)
Es domāju, ka tie kas negrib lai nenāk, kamdēļ vecuma ierobezhojumu?
*

Mosh aka hentaj būs rolleyes.gif
Sigfa
tongue.gif Man atliek tikai cereet uz riikotaaju iejuutiibu biggrin.gif
jurc
QUOTE(kaarleens @ Feb 1 2005, 20:45)
Mosh aka hentaj būs  rolleyes.gif
*

par to es šaubos, tur tak meitenes ar būs! Un ne visiem tādi patīk!
Uhh.. tas ka drope būs tas jau kļūst mazliet intresantāk rolleyes.gif
+Chibi+
SheWr, ja tu būsi Rock Lee, man nāxies izvēlēties cosplayam kādu tēlu, kas visu laiku ārprātīgi smejas... laugh.gif laugh.gif laugh.gif Jo TAS puika mani fascinē visvairāk! ^___________^
SheWr
esi sakura, tad es tev vareeshu sist kanti, bet tu mani vareesi klapeet laugh.gif laugh.gif
+Chibi+
Hah hah hah hah hah hah hah! Es ar lielāko prieku cosplayotu kādu no Naruto [ kaut arī man organiski nepatīk Sakura, pat viņu!], bet es jau būšu Eds. tongue.gif

Bet tā Sakuras ideja tomēr ir laba, es varētu visulaiku slāpstīties apkārt vaimanājot "Sasuke-k­~uuun!!!!!!!" laugh.gif laugh.gif laugh.gif Un sist Rock'u!!!!! laugh.gif
SheWr
Nu man tad tikai jaadabuu pieguljosh teerps, svari uz kaajaam, pielaiziita frizuura, puukainas uzacis un kaads kursh paargeerbtos par Gai-sensei!! laugh.gif
+Chibi+
Un TĀS ACIS!!!!!!!!!!!!!! blink.gif "*dzied* Tās acis, tās acis, es aizmirst nespēju, par Roka Lī acīm es mūžam domāju....

Kad es pirmo reizi viņu ieraudzīju, t.i. viņa acis, es SKAĻI bļāvu pa visu ēku, biedējot kaimiņus un apsargus, pēc tam es izstāstīju pilnīgi visiem draugiem un visai skolai, kā mani satrieca šis skats, un tikai TAD turpināju skatīties, lai gan vēl sērijas 30 man raustījās uzacs katru reizi, kad Lī parādījās.

Tagad jau esmu pieradusi, hah hah~! Tagad man viņš pat liekas mīļš puika... biggrin.gif

*aiziet tālumā, dungojot dziesmu par acīm*
SheWr
buu sar kautkas ar aciim jaaizdara. Zinu! visu laiku liidz 18. februaarim ielishu seerkocinjus start plakstinjiem! taa acis paliks apaljas!
+Chibi+
o jā, tas būtu vislabākais veids!!!!!!!!!! Un vajadzēs arī māxlīgās skropstas - tādas, kuras ir tikai 5 kopskaitā!~!!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif Un tev būs jātrennējas nemirkšķināt! Un arī tā bļaut kā Lī! Wooooo! *vārtās pa zemi smejoties*
Spectre
QUOTE(kaarleens @ Feb 1 2005, 21:45)
QUOTE(Sigfa @ Feb 1 2005, 20:40)
Es domāju, ka tie kas negrib lai nenāk, kamdēļ vecuma ierobezhojumu?
*

Mosh aka hentaj būs rolleyes.gif
*

Aahhhh tu Ero-sennin tongue.gif
Pavedini mazgadiigos pusiishus uz netiiraam domaam par ........

Nu anyway count me in, ja buus es arii buushu ................ YATAAAAAA neesu jau ne tuseejies ne lietojis kaada veida apreibinoshas vielas ko[sh jaunaa gada ..... buus veertiigs tuss ....
Rags
keke, es būšu, tik jāzin cik tas izmaksās un kas plānots biggrin.gif
**atceras 3 dienas non-ston anime fest... Woot Woot biggrin.gif
+Chibi+
hei, a uz to pasākumu būs jāpērk kaut kādi tickets? huh.gif I mean, when.
Sigfa
cik es sapratu, 5 lati uz visu nakti. (par kinchiku)
X_Kamui
5 rolleyes.gif es domaju ka vajadzes vairaak...
+Chibi+
kad varēs pirkt? Man te ieinteresēti cilvēciņi blakus istabā vaļājas laugh.gif
Ghoul
Nu es negribu visu shito lasiit( slinkums) vai kaads vareetu pateikt cik par to visu jaamaksaa cikos saakas cikos beidzas.............
SheWr
2 postus atpakalj bij teikts ka maksaa 5Ls... dry.gif

Aha! Es teerpshos vai nu kaa Rock Lee, vai kaa Sasuke, jo es shodien speciaali melnus matus uzkraasoshu laugh.gif
jurc
Ha ha.. es būšu Bob's no Tenjou Tenge! dry.gif tongue.gif
Bet ja nopeitni šoreiz tik apskatīšos kā jūs tur ņemsities.. tik tālu vēl neesmu izaudzis lai uz cosplay ietu! Uhh.. nevaru vien sagaidīt 18 februāri!
Ghoul
QUOTE(SheWr @ Feb 2 2005, 15:03)
2 postus atpakalj bij teikts ka maksaa 5Ls... dry.gif

Aha! Es teerpshos vai nu kaa Rock Lee, vai kaa Sasuke, jo es shodien speciaali melnus matus uzkraasoshu  laugh.gif
*

Pieciiti par ieeju un vai par seansiem ( anime)ja taadi buus jamaksa atsevishkji???????????????
SheWr
Ja anime patiik, tad pieciiti nebuus zheel izlikt. laugh.gif
X_Kamui
smile.gif Es vispaar domaju ka vajadzes kadus 10 latus maksat....
Ghoul
QUOTE(SheWr @ Feb 2 2005, 15:44)
Ja anime patiik, tad pieciiti nebuus zheel izlikt.  laugh.gif
*

Man naudas ka vienmer nav ( vienmeer kaut ko stulbu nopeerku....... sad.gif laugh.gif )
bet kautkaa jau sagrabinaat vareetu ( paskatiishos zem paklaaja laugh.gif )
X_Kamui
QUOTE(JurCHiX @ Feb 2 2005, 14:12)
Bet ja nopeitni šoreiz tik apskatīšos kā jūs tur ņemsities..
*

He-he... es ar gribu paskatitie, ka tas viss notiek.... rolleyes.gif
Jaladin
Es noteikti teeloshi Reini. Juus tachu zinat Reini smile.gif
X_Kamui
huh.gif Es nezinu..... laugh.gif Кто ето?
Lija
vsjo... nevaru dabūt to tērpu gatavu ko gribu... būšu Shampoo... smile.gif Tikai kur lai dabū to zilo matu krāsu... ??? sad.gif
Sigfa
well that's easy biggrin.gif vai nu paruuka (kautvai nokraasota) vai arii pati kraaso O_O
Leonheart
nezinu vai sheit jau bija uzrakstiits, bet viens no organizatoriem pateica ka party buus 25/26 februaarii, nevis 18. info no anime.lv
+Chibi+
QUOTE(SheWr @ Feb 2 2005, 15:03)

Aha! Es teerpshos vai nu kaa Rock Lee, vai kaa Sasuke, jo es shodien speciaali melnus matus uzkraasoshu  laugh.gif
*

Lūdzu, lūdzu, esi Sasuke.... unsure.gif
Kikyou
Mja, gan jau apspīlētā kostīmā tikuntā nav ērti... laugh.gif
SheWr
hhmm...laikam tad jau buushu Sasuke, ja jau no manis to kaads prasa... Saziekeeshu matus ar zheleju un tad buus kaa Sasukem! laugh.gif
Sigfa
QUOTE(Leonheart @ Feb 2 2005, 20:27)
nezinu vai sheit jau bija uzrakstiits, bet viens no organizatoriem pateica ka party buus 25/26 februaarii, nevis 18. info no anime.lv
*

hmm, par shito gribeetos dzirdeet kaadu oficiaalu apstiprinaajumu.
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ Feb 2 2005, 21:39)
Mja, gan jau apspīlētā kostīmā tikuntā nav ērti... laugh.gif
*

arī acis pagrūti tā izplest...

QUOTE(SheWr @ Feb 2 2005, 21:48)
hhmm...laikam tad jau buushu Sasuke, ja jau no manis to kaads prasa... Saziekeeshu matus ar zheleju un tad buus kaa Sasukem!  laugh.gif
*

labi daudz zhelejas un izbesiitais "i-m-so-cool-but-not-he's-stronger" skatiens.... un buusi ideaalais Sasuke! laugh.gif
SheWr
pashlaik vislielaakaa probleema ir dabuut tos pieressargus ar Konoha ziimi..
+Chibi+
es iisteniibaa arii taadu gribu..... bet tad vajag visiem kopistiski pasuutiit. paaris dienu laikaa gan buus gatavs..
Leonheart
QUOTE(Sigfa @ Feb 2 2005, 21:05)
hmm, par shito gribeetos dzirdeet kaadu oficiaalu apstiprinaajumu.
*

nu tad ej uz anime.lv un lasi pats )
Kikyou
QUOTE(SheWr @ Feb 2 2005, 22:02)
pashlaik vislielaakaa probleema ir dabuut tos pieressargus ar Konoha ziimi..
*

Folija un zils kokvilnas audums dara briinumus.... nee nopietni... o_o;
There's always another way xD
+Chibi+
nē, nē, nekādas folijas, tikai īsti protecotrs.....
Kikyou
Es tikai vienkārši saku, ka ja nevari dabūt īsto mantu - vienmēr vari pats kautko izdomāt. :3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.