Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ragnarok
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
baseboalbatboy
Ha! Dc++ man nekā nebija atradu kautkādā adrese un 2 dienas lādējās dry.gif
alt
QUOTE(SheWr @ Mar 12 2005, 21:58)
es ar 12 base lvl nevaru pat Creamy nosist.... Tagad treneeju Job Lvl (vaig veel 1 liimeni...) un tad ieshu pieteikties par swordsman...

Rekur sveiciens no mana chara!

Mmmmm.... kaads man reiz teica ka Mr. Smile var paardot par 4000 Zeny, tagad kad uztaisu un gribu paardot, redzu ka vinji maksaa 30 Zeny... kaa juus pelnat naudu?
*

ja privaati paardod...

man laikam beidzot taa speeleeshana aizgaaja wink.gif
gruushi gan iet.. man te dazjreiz lietuvieshi paliidz bet nu
nav kaads shejienietis kas ar mani gribeetu paaukleeties tongue.gif
AlexMak
Privet vsem igrokam. Ja tozhe nachal igratj na ANIRO servere. U menja voprosik: ktoniudj znaet kakoj level na servere samij visokij(hotjabi priblizitelno)? I mogli bi vi podskazatj horoshij sait pro RO, gde bili bi opisanija charov i kvestov, a to na oficialnih nechego tolkovogo ne nashol.
CloudX
smile.gif Neznaju pro charav no pro questi tam napisano ROdatabase
Hotjabi priblezitilno nemagu skazatj no jest ochen silniji igroki.
Rags
QUOTE(AlexMak @ Mar 22 2005, 14:55)
Privet vsem igrokam. Ja tozhe nachal igratj na ANIRO servere. U menja  voprosik: ktoniudj znaet kakoj level na servere samij visokij(hotjabi priblizitelno)? I mogli bi vi podskazatj horoshij sait pro RO, gde bili bi opisanija charov i kvestov, a to na oficialnih nechego tolkovogo ne nashol.
*

99 base lvl, 50 job lvl - like on official happy.gif
AlexMak 99 ne max potom estj esho perehod na advanced class i tam nado kacahtsa esho 3x bolshe respektivno kazhdij level po expe umnozhajetsa na 3 tak kak ti archer shas smozhesh statj Hunterom ili bardom dostigaja 99 level perehodesh na High archer -> dalshe na Sniper ili Clown ....
CloudX
QUOTE(AlexMak @ Mar 22 2005, 20:06)
Cloud spasibo za sait, tam estj poleznije veshi. Raz uzh v igre tolko do 99lvl, to kto samij prokachinij iz nashih? Ja poka shto 41/30 archer.
*

Ahh nezashto nezashto .....
Umm iz nashi ti imejish vidu Otaku? nu naferna ti ,jesli ja neoshibajus ,potamushta neznaju igrajet li tam spectre.
Spectre
Esli rech idet o aniRO ja tam neigraju ^^ takshto samij prokachenij poluchajeshsja ti happy.gif a na motre ja tolkam neznaju kto samij iz nashih prokachenij shitajetsa ^^ no eto ne ja tak tochna znaju
alt
wiiiiiiiiiiiiii esmu ieksh otaku tongue.gif

hey es te kaut ko dziedeeju par otakieshu gjildi....
AlexMak
Prezhde chem delatj guildi, nado razobratsa kto na kakom servere igraet. Kak ja ponimaju estj 2 varianta - aniRO i MOTR. Ja igraju na aniRO.
CloudX
huh.gif U tebja jest Iperium?
vOPSHEM JESLI JEST biggrin.gif Priglasi menja tozh v guildu
kaarleens
QUOTE(AlexMak @ Mar 22 2005, 19:06)
Cloud spasibo za sait, tam estj poleznije veshi. Raz uzh v igre tolko do 99lvl, to kto samij prokachinij iz nashih? Ja poka shto 41/30 archer.
*

Ja igraju uzhe bolshe goda a prokachalsa tolko do 93 pravda huntom eto zdelatj bistreje u menja klas nemnoshka problematichenjej nu voshem ochenj ochenj trudno do 99 dojti no dohodit nado patomu shto mi vse mechtajem o advanced profesijah ehh gde moj Lord Knight cool.gif
Jaffa
Vai ir kaads kas veel speelee aniro serverii?
Me lapraat ar Letinniem patuseetu, cik var verveleet pa vaaciski. huh.gif
bubu
QUOTE(Jaffa @ May 9 2005, 16:00)
Vai ir kaads kas veel speelee aniro serverii?
Me lapraat ar Letinniem patuseetu, cik var verveleet pa vaaciski. huh.gif
*

Meklē duuduupiipii - tā mana māsa, šī tur caurām dienām tup (parasti vazājās pa Pyton cave/city). Vēl zinu Maronzo, tas ar no LV.
Jaffa
un kaa ar ssiem cilveekiem vareetu sazinaaties? un kautko sabazareet .....
CloudX
Es ar tagad speeleeju nick:CloudX ,bet man tagad kautkaads bugs itkaaa,pats iisti nezinu

image

AA un ar citiem cilveekiem var sazinaaties caur privaato.
bubu
QUOTE(Jaffa @ May 9 2005, 16:11)
un kaa ar ssiem cilveekiem vareetu sazinaaties? un kautko sabazareet .....
*

Nu ja, kā CloudX saka caur privāto: apakšā tajā čatā, ieraksti labajā lodziņā niku, un tekstu kautkādu, tad arī redzēsi, vai atbild, tb ir onlainā wink.gif
Pasak kāds ir tavs niks iekš aniro, nodošu māsai. Ja kas viņu var uziet skaipā: dacism (cerams mani nesitīs, ka šitā visiem niku izdalu smile.gif
Jaffa
ja es speeleeju ar swordsmen tad niks Jaffa

piu otru neatceros dry.gif
Bet sso nedeellu es nebuussu pie kompju es braucu projaam es buussu naakoss nedeell ta arii pameegginaassu satikt tavu maasseli biggrin.gif Vinna stipra?
bubu
Archeris ~40levelis pēdējo reizi kad redzēju (tagad gan jau ka lielāks) smile.gif
lorraine_cutie12
image

My Character, †[][C*u*T*e][]† in the Loki server~!!!

image

My character ~~Lorraine12~~ also from the Loki server~!!!

RoK on~!
Tsukino
Lorraine, kaa level-up-games ver tikt pie speeleeshanas? sad.gif
dry.gif Esmu reģistreejusies un taa taalaak, bet kaa paspeeleet es gan nezinu !<_<
-=TUMSA=-
es gribetu ar kadu partija spelet AniRO serverii atrak uzkachaties un ar kadu parunaties savadag vienam pasham ir mazliet garlaicigi spelet
man ir aptuveni base 20 un job 18 mans niks ir : TUMSA
es tur esmu sastopams no 5dienas lidz 7dienai

varbut kads var pateikt savu niku lai varetu partija uzspelet?
aa un kam ir domatas kartinjas kur virsu ir kaut kadi zimejumi?
bubu
Kartiņas atkarīgā no tipa vari uzlikt uz ieročiem/bruņām tādējādi palielinot spēku/aizsardzību/u.c. brīnumus. Tām kartiņām tak aprakstā rakstīts, kam šamās vajadzīgas.
-=TUMSA=-
QUOTE(bubu @ May 13 2005, 23:45)
Kartiņas atkarīgā no tipa vari uzlikt uz ieročiem/bruņām tādējādi palielinot spēku/aizsardzību/u.c. brīnumus. Tām kartiņām tak aprakstā rakstīts, kam šamās vajadzīgas.
*

skaidrs paldies

kaa var pievienot draugu, draugu sarakstaa?
Tsukino
huh.gif Vai kaads tieshaam nezin kaa level-up speeleet? huh.gif
Man maajaas ir nokachaats Ragnarok ,bet iepaziities var tikai online vai ne? dry.gif
Jaffa
Hee Tumsa tu arii te biggrin.gif neatceries kaa kopaa visu nakti vazaajaamies pa aniro serveri. Man passlaik laikam laiks nav sanaacis daudz speeleet bet domaaju laboies. Gan jau veel saskriesimies. Me tagad 40/29 lv huh.gif Veel ilgi jaakaccaajaas
Jaffa
duuduu tas bij jauki satikt latviessus un nedaudz kopaa padauziities, kautgan iipassi stipraaks neklluvu bet laiks bij jauks. Tos 25 tuukstossus es tev veelaak atdossu. cool.gif

Jaa un kad mees veel vareetu satikties kad tu tur parasti tusee. smile.gif
Rags
QUOTE(Tsukino @ May 20 2005, 20:28)
huh.gif Vai kaads tieshaam nezin kaa level-up speeleet? huh.gif
*

ja tu doma to level-up-games serveri, tad tas ir oficialais. attiecigi apmeram 15$ menesi tur jamaksa.

p.s. un vispar no oficialajiem serveriem tiesi sini ir visvairak ar cheatu un GMu palidzibu sataisitas mantas sleep.gif
duuduupiipii
QUOTE(Jaffa @ May 23 2005, 11:20)
duuduu tas bij jauki satikt latviessus un nedaudz kopaa padauziities, kautgan iipassi stipraaks neklluvu bet laiks bij jauks. Tos 25 tuukstossus es tev veelaak atdossu. cool.gif

Jaa un kad mees veel vareetu satikties kad tu tur parasti tusee.  smile.gif
*

njaa.. man ar patikaas smile.gif kaa, ta? bishk taksh kljuvi stipraaks.
gaidu gan tikai 20 tuukstoshus, bet par skaadi jau nenaaks arii 25 laugh.gif cool.gif
a Ragnorokaa var patuseet pa 5dienaam noteikti smile.gif
Jaffa
jaa un to ka apmainnaa kad tu man devi 2 tuukstossus es tev pretiim piecus iedevu to jau tu neatceries a huh.gif mad.gif Nu nekas naakossreiz ka buussu serverii tev paraadiissu. biggrin.gif Nu jaa tad buus jaameeggina naakt uz piektdienaam ......... wink.gif
Jaffa
image

nu te es kautkaadaa senaa pagaatnee ar teedu lv veel skraidiiju biggrin.gif
duuduupiipii
kā 2 tūkstošus????? es tev devu 25!!!! huh.gif un tu man 5 devi...
drīzāk es tev parādīšu! ph34r.gif
o, tu Mantis siti, viņam neizkrita tāds Emerald??? man tādus divus vajadzētu biggrin.gif
kaarleens
ehh jauniiba jauniiba paskatiijos te uzjuusu equiptu taadu nostalgjiju udzina =))
duuduupiipii
QUOTE(kaarleens @ May 29 2005, 21:10)
ehh jauniiba jauniiba paskatiijos te uzjuusu equiptu taadu nostalgjiju udzina =))
*

aiiii kāda tur jaunība... būtu jau jāsāk pārstāt spēlēt datorspēlītes... rolleyes.gif bet nu, ja interesē... biggrin.gif kaut gan kāda nu tur interese.. atkarība laugh.gif
Rags
Jaffa, no offence bet tev stati ir loooti sudigi x_x
<Graph>
jaffa vispaar cik tev tur aatri ka4aajas tie %? wink.gif
Jaffa
Nu iisteniibaa diezgan aatri jo es ar sso ccaru varbuut kaadas 10 reizes esu speeleejis. Un% naak diezgan normaali jo es itkaa izveelos monstrus kuri masaas un normaali exp dod.
Jaffa
mad.gif kaarleen mad.gif
Es takss uzrakstiiju ka kaadreiz taads skraidiiju biggrin.gif
Es tik ilgi nespeeleju la krutaakaas mantas nopirkt varu bet nu jau bissku labaak iet tongue.gif image
Jaffa
aa veel vienu lietu aizmirsu..... Man aniro glluks kautkaads paraadiijies. Man visi monstri tagad nenormaali daudz hp nnem nost nezinu kaapeec pirms 3 dienaam viss veel bija ok bet tagad nu nezinu passi siikaakie ssmurgulli nnem nost 15 - 20. Kas peec mana def ir neiespeejami huh.gif Parunaaju ar vienu citu swordsmen un vinnam taa pati probleema. Vai kaads nezina pie kaa man tur aniro griesties lai to glluku sakaarto. Es itkaa adminam aizsuutiiju meilu bet ccort vinnu zina vai vinnss manu latvaacisko valodu saprata. blink.gif Help
kaarleens
QUOTE(Jaffa @ May 30 2005, 10:42)
mad.gif kaarleen mad.gif
Es takss uzrakstiiju ka kaadreiz taads skraidiiju  biggrin.gif
Es tik ilgi nespeeleju la krutaakaas mantas nopirkt varu bet nu jau bissku labaak iet  tongue.gif
*

mmm atvainojos ja tevi aizskaaru ja nopietni taisniiba ir Rags tavam charam stat builds ir garaam es ieteiktu noteikti paarkachaat chars neder ne prieksh woe pvp (war of emperium, player vs plaeyr) um pvm (player vs monster)
nakamaa charaa es noteikti ieteiktu vispaar punktus neteereet saakumaa uz int luck, un peec tam izveeleeties kaadu buildu tu gribi vit vai agi un kachaat tikai tos status ar pashreizojo tev nesanaak normaals final builds (piem ja tu esi domaajis vit charu taisiit final ar euiptu 120 strg 100 vit 60 dext) tev nesanaak.
Par mantaam viss rodaas ar laiku un pieredzi, un par charu neuztraucies paarkachaaties ir aatri un praktiski visi sadirsh savu 1 charu
P.S. idzeesu to 2 marasma topicku pa RO
duuduupiipii
jaffa, a kad tad tu man iemācīsi to juice taisīt, tā arī aizmuki, neiemācījis... smile.gif
Jaffa
Nu piemeeram arcceru pilseetaa aizej tur pie saakuma, pie viena dzekinna kurss paardod visaadas pudellites. No vinna turpat vien uz laju kreisajaa pusee ir viena maaja kuraa tev taisiis visas dziras. Var uzteisiit aabolu burkaanu un apelsiinu sulas. Parasti lai uztaisiitu sulu ir vajadziiga pudeliie un aabols., burkaans vai ko tu tur gribeeji taisiit. biggrin.gif

Bet duuduu es vairs neevaru normaali pakaccaaties man tas glluks traucee huh.gif sad.gif I nezinu ar ko lai dara. Ceru ka ar laiku vini visu sakaartos sad.gif
duuduupiipii
a aarcheru pilseetaa tur daudz dzhekinju smile.gif
a par to gljuku, nez, es neesmu apskatiijusies.. tuulinj pastiishos ---- nu nez, man shkiet, ka taapat sit, nu vieniigais, ja es nemaldos, tad sikspaarnji stipraak sit... agraak laikam sita ~5-7, a tagad ~21..
Jaffa
nu re duuduu tev tas pats glluks kas man man visi nenormaali dudz nnem nost es ar vienu svordsmenu patuseeju kuram 20 def man 65 un vinnam nnema tik pat daudz nost cik man hp mad.gif besii aaraa taa takss nevar paspeeleet
<Graph>
Jaffa tad pameegini motr.ru tur normaali vismaz es tur speeleeju un man patiik :D
kaarleens
motraa ir gruuti speleet ja tu krieviski nemaaki ja maaki viss ir ok
pats ar jau vairaak kaa gadu tur speeleeju
duuduupiipii
Jaffa, bet varbūt tas nav gļuks.... unsure.gif
MitSuki
Es vakar saku spelet Ragnaroku Aniro serveri...
Kurs no sejienes vel spele Aniro serveri... ?
duuduupiipii
es spēlēju, mans niks duuduu.
ja zini, tad nāc pie Payon Cave - tur parasti visi tusējas arī es un citi latvieši.
pasaki, kāds tev niks, un kad satiksi, ielūgšu tevi partijaa.
-------
kopā jautrāk rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.