Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ragnarok
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
MitSuki
es nezinu kur tas cave atrodas =)
Mans niks ir Shoun, bet es nesaprotu tur it ka divi serveri viens ir "Normal" un otrs ir "high....", es nesaprotu kada atskiriba starp viniem...
Es nesen tikai saku spelet, bet ja var palugt, lai varetu atrak uzskacat man lidz 10job lvl smile.gif
duuduupiipii
nu es spēlēju Normal. tip tajā High laikam exp ātrāk uzkačājas. vismaz man tā šķiet..
nu nāc spēlēt Aniro, un tad skatīšos, kā tev var palīdzēt ar uzkačāšanu smile.gif
ja ienāc online, tad uzwispero.
MitSuki
Ok velak uz vakara pusi ienaksu =)
bubu
tie Normal / High ir divi dažādi serveri. Viens ir tas Chaos - aniro. Otrs Loki - galīgi cits serveris ar citu - paaugstinātu exp reitu, tātad neinteresantu geimpleiju.
duuduupiipii
a vai ta es tā neteicu? rolleyes.gif biggrin.gif
<Graph>
kautgan vajadzeetu pamainiit serveri ne visu laiku speeleet motraa. rolleyes.gif a kur to aniro serveri var palupiit blink.gif
MitSuki
http://www.aniro.ath.cx/aniro/
rekur ir par Aniro serveri
<Graph>
man kautkaa never valjaaa sad.gif
duuduupiipii
http://aniro.ath.cx/aniro/index.php?show=downloads
mok šitā rādīs..
MitSuki
eee kas pa fignu kape Conecction failed, kad tad serveris pilns ka neiet ieksa vai kas ?
duuduupiipii
tagad tur neparedzētā maintaince....
http://cp.aniro.ath.cx/cp/login.php -> tur var redzēt, vai serveris strādā vai ne.. un ne to vien tur var redzēt.
duuduupiipii
Tā kā bija tas maintaince, tad viņi laikam izdzēsuši pārtijus (arī manu latviešu), tad nu latvieši wisperojiet (pm) un satiksimies un būs atkal pārtijs cool.gif
-=TUMSA=-
kur var dabut to bariju apple juice, prieksh tiem mazajiem kas ar somu staigaa lidzi?
-=TUMSA=-
kapec kad esmu uztaisijis party es nevaru nomainit party setup uz kur sadala exp man pasaka: "you can't modify party setup"? mad.gif
duuduupiipii
1) to sulu var uztaisīt, tikai jāizpilda viens kvests (neatceros, kur bija jāiet - to Jaffa zin; ja vajag iedod ābolīšus un pudelītes - uztaisīšu);

2) pārtijā var mainīt exp tad, kad visi ir vienā kartē, tb kopā, ja čarakteri ir dažādās kartēs, tad rādās tas uzraksts "you can't modify party setup".

a manā pārtijā vais nenāksi? unsure.gif smile.gif
-=TUMSA=-
kad es vakar iegaju gribeju apstities kas no jums ir partija, tad tur man radija ka es vairs nebiju tava party sad.gif

es vakar gribeju savu draugu uzkachat vinjsh ir iesacajs smile.gif
es ar draugu biju viena karte
duuduupiipii
nu, es jau iepostoju, ka pārtiji izdzēsti.
nu ēm.. tā ir, ka pa naktīm spēlē wink.gif
tad nezinu kas par lietu - kāpēc nevarēja shared exp uzlikt..
lorraine_cutie12
I think no one else than me plays the Philippine Ragnarok onling RPG, does it??? unsure.gif
Tsukino
Nope, someone still plays do it's still not so interesting as it cud if I had any friends out there.
Jaffa
Duu duu apsveicu ar hunter =)
kad tiksimies ? ES jau ar driiz staassos 2 darbaa me lv 50 tik nezinu knight vai crusarder moss paliidzi izveeleeties =)

nez ko tumsa nnems nebuutu labi vienaa paartijaa to passu darbu nnemt domaaju.huh.gif

Es gribeetu uztaisiit guild duuduu kas man buutu jaadara ????? Letinnu guild rolleyes.gif
Jaffa
aa un ar to glluku viss ir ok tagad beidzot atkal varu kaccaaties cool.gif duuduu saturies biggrin.gif
bubu
QUOTE(Jaffa @ Jun 3 2005, 19:25)
Es gribeetu uztaisiit guild duuduu kas man buutu jaadara ????? Letinnu guild  rolleyes.gif

Vajag tādu Emperium itemu, kas maksā dažus simtus tūkstošu, ja pareizi atceros.
CloudX
QUOTE(bubu @ Jun 3 2005, 20:44)
Es gribeetu uztaisiit guild duuduu kas man buutu jaadara ????? Letinnu guild  rolleyes.gif

Vajag tādu Emperium itemu, kas maksā dažus simtus tūkstošu, ja pareizi atceros.
*

Tas kurš visbiežāk krīt no MVP .Un ja drop = 1 tad tad tas maks baigi daaaaaargi.
duuduupiipii
QUOTE(Jaffa @ Jun 3 2005, 19:27)
aa un ar to glluku viss ir ok tagad beidzot atkal varu kaccaaties  cool.gif  duuduu saturies  biggrin.gif
*

a kāpē man jāsaturās?
gaf gaf laugh.gif
----------
sunis gaidīja, bet tā arī nesgaidīja saimnieku... sad.gif rolleyes.gif laugh.gif
duuduupiipii
QUOTE(CloudX @ Jun 3 2005, 21:07)
Tas kurš visbiežāk krīt no MVP .Un ja drop = 1 tad tad tas maks baigi daaaaaargi.
*

jā, bet emperiums krīt vēl mazāk par 1%... tātad vieglāk pat sakrāt naudu un nopirkt no tirgoņiem par 800k..
-=TUMSA=-
Duu duu apsveicu ar hunter =)
kad tiksimies ? ES jau ar driiz staassos 2 darbaa me lv 50 tik nezinu knight  vai crusarder moss paliidzi izveeleeties =)

nez ko tumsa nnems nebuutu labi vienaa paartijaa to passu darbu nnemt domaaju.huh.gif

*

man lidz job 2 vel ilgi ir jakachajas sad.gif , bet job 2 es izveletos visticamak ka crusander vinjsh pats arstejas cool.gif

shodien mazliet paniekojos ar archeru tiku lidz 16/11 biggrin.gif
Rags
QUOTE(lorraine_cutie12 @ Jun 2 2005, 12:38)
I think no one else than me plays the Philippine Ragnarok onling RPG, does it??? unsure.gif
*

philippine is too far, if people play official servers here, they choose euro-RO, or iRO.
but most people play on private servers... unsure.gif
duuduupiipii
QUOTE(-=TUMSA=- @ Jun 4 2005, 03:57)
man lidz job 2 vel ilgi ir jakachajas sad.gif , bet job 2 es izveletos visticamak ka crusander vinjsh pats arstejas cool.gif

shodien mazliet paniekojos ar archeru tiku lidz 16/11 biggrin.gif
*

nu ja es pareizi zinu, tad man šķiet, ka crusader arī citus var healot, vismaz es esmu redzējusi, ka mani crusaders uzhealo. tā kā varat jau arī abi divi ņemt un būs, kas healo rolleyes.gif biggrin.gif
sandzi
kads man var izpalidzet man neiet RO man vins visu laiku motr.ru serveri kad conn taisu rada kad faild to conn FTP servers kads var izpalidzet savadak es tev vel nojuksos plizzzzzzz sad.gif
duuduupiipii
Tātad, Jaffa, bišku par Crusader vai Knight tēmu. Citā forumā saņēmu daudz spriedelējumu par to, kurš labāks. Tad nu taga bišku patulkošu no tā, ko izlasīju.
Tātad var ņemt abus smile.gif abi labi, tikai Crusader vairāk ir uz defence, bet Knight uz attack.
ai, tongue.gif še, lasi pats tongue.gif laugh.gif
-Crusader-

Crusader's have the advantage over undead and demons because of the allmigthy grandcross.
Heal is pretty useles unless you're a INT swordie ( wich i giess you're not).
Crusaders get to die a bit more cause they can kill themselves with GrandCross.
They look stronger and cooler on a pecepeco (btw peco peco riding is a useless skill for crusaders.)
Have lots of shield skills ( i said they're defense based)
are a bit weaker in attack cause uses 1 handed swords.
have more hp then knigth and 50% holy resistance

-Knigth-

Knigth mainly use spears because they have lots of spear skills.
have lower def cause can't use shields.
they look weaker then crusader ( but not weak).
Peco Peco riding is more usefull because it raises the power of a skill called "spear mastery"
a bit more booring to play then crusader cause knigth skills are mainly as bash ( spear stab, bowling bash,Pierce) and magnum brake (brandish spear).
they are faster because they have "2 hand quicken".
Are a bit better in PvP.

un vēl viens blabla:
Knights can use Shields ~.~
If a Knight wants to be a Spear Knight, he should wear a One Hand Spear, a Shield and Def/Vit/Resistance Equipment, if he wants to be a Agi Knight, he should wear a Two Hand Sword and Agi/Flee Equipment...

lūk tā - tev vajadzēs pašam izvēlēties, atkarībā no tā ko tu gribēsi - uzbrukt vai aizsargāties smile.gif

ā, jā izlasīju vēl, ka Magnum Break nav jēdzīgs spells, ir vērts tikai līdz 3 lvl to uzkačāt...
Jaffa
Nu jaa es jau iepriekss ar nedaudz papeetiiju tos skilus kas man naaktu par crusarder hmmmm nu nezinu uz sso briidi man tiessaam crusarder patiik vairaak. Bet nu nav ne jausmas vaardu sakot man veel 1 lv jaadabon un tad iessu pildiit questu. Cik sapratu tad magnum break labaak nekaccaat. Nu bet man jau gandriiz pilns biggrin.gif . Labi es veel nedaudz papeetiissu crusarder un tad izveeleessos bet juutos jau 95 % kaa crusarder. rolleyes.gif
Red Devil
tak aniRO tagad neiet. Kaads gadiijumaa nezin kapee? huh.gif
kaarleens
spear knights 4ewer biggrin.gif
duuduupiipii
QUOTE(kaarleens @ Jun 6 2005, 12:11)
spear knights 4ewer  biggrin.gif
*

ok, bet kāpēc? tongue.gif biggrin.gif
duuduupiipii
QUOTE(Red Devil @ Jun 6 2005, 11:50)
tak aniRO tagad neiet. Kaads gadiijumaa nezin kapee? huh.gif
*

dažreiz tā ir, tad vajag pagaidīt, pāris reizes pamēģināt ieiet, un ar kādu 3, 4 reizi parasti sanāk. tikai nevajag visu laiku mēģināt (katru sekundi)..

kāds tev ingame niks?
-=TUMSA=-
esmu dzirdejis ka ir ari tad job kaa Super Novice Class.
Ar ko vinjsh atshkiras no parasta novice un vai no shi super var ari pariet uz citu job?
duuduupiipii
QUOTE(-=TUMSA=- @ Jun 6 2005, 20:21)
Ar ko vinjsh atshkiras no parasta novice un vai no shi super var ari pariet uz citu job?
*

nav ne jausmas, es arī gribētu to uzzināt smile.gif
kaarleens
QUOTE(duuduupiipii @ Jun 6 2005, 20:31)
QUOTE(-=TUMSA=- @ Jun 6 2005, 20:21)
*

nav ne jausmas, es arī gribētu to uzzināt smile.gif
*

mazohistu klase cool.gif
lieta taada ka ar novice tev jauzkachaajaas liidz 40 job liimenim =D, tad tu vari kljuut par supernovice aka supermen laugh.gif he he fiicha ir taada ka tu vari panjemt jebkuras klases 1 joba skilus respektiivi samikseet kopa tfief mage acolate swordsman merchant archer skilus kaa tev patiik, bet nu taapat shii klase ir pilniigs murgs .
Nezinu skaitaas ljoti kruti uztaisiit veikalu ar supernovice, piemeeram Ragam taads ir, bet nu es uzskatu ka ta ir tuksha laika izmeshana cool.gif
Uz citu jobu no shiis klases vais paariet nevar.
duuduupiipii
QUOTE(kaarleens @ Jun 7 2005, 11:26)
mazohistu klase  cool.gif
lieta taada ka ar novice tev jauzkachaajaas liidz 40 job liimenim =D, tad tu vari kljuut par supernovice aka supermen  laugh.gif  he he fiicha ir taada ka tu vari panjemt jebkuras klases 1 joba skilus respektiivi samikseet kopa tfief mage acolate swordsman merchant archer skilus kaa tev patiik, bet nu taapat shii klase ir pilniigs murgs .
Nezinu skaitaas ljoti kruti uztaisiit veikalu ar supernovice, piemeeram Ragam taads ir, bet nu es uzskatu ka ta ir tuksha laika izmeshana  cool.gif
*

bet tad tas nozīmē, ka es vairākus 1 job lvl darbus varu paņemt? tad jau kruti.. var healot, pārdot utt.. daļēji kruti protams.. biggrin.gif
kaarleens
QUOTE(duuduupiipii @ Jun 7 2005, 10:30)
QUOTE(kaarleens @ Jun 7 2005, 11:26)
mazohistu klase  cool.gif
lieta taada ka ar novice tev jauzkachaajaas liidz 40 job liimenim =D, tad tu vari kljuut par supernovice aka supermen  laugh.gif  he he fiicha ir taada ka tu vari panjemt jebkuras klases 1 joba skilus respektiivi samikseet kopa tfief mage acolate swordsman merchant archer skilus kaa tev patiik, bet nu taapat shii klase ir pilniigs murgs .
Nezinu skaitaas ljoti kruti uztaisiit veikalu ar supernovice, piemeeram Ragam taads ir, bet nu es uzskatu ka ta ir tuksha laika izmeshana  cool.gif
*

bet tad tas nozīmē, ka es vairākus 1 job lvl darbus varu paņemt? tad jau kruti.. var healot, pārdot utt.. daļēji kruti protams.. biggrin.gif
*

jaa tu vari samikseet firebolt heal bash doble strafe vienaa charaa
Red Devil
es jau aniRo diemzheel nespeeleeju es tagad speeleeju namelessRO biggrin.gif
duuduupiipii
QUOTE(Red Devil @ Jun 7 2005, 17:52)
es jau aniRo diemzheel nespeeleeju es tagad speeleeju namelessRO biggrin.gif
*

hmm..bet kāpēc tad aniro neiet?
MitSuki
Tapec Ka Shut Down lidz 00:00 it ka =)
duuduupiipii
nu bet tas ir ja ir "maintaince".. un to viņi paziņo, ja tu esi serverī, protams. bet vai serveris ir online vai ne, to var apskatīties šite -> http://cp.aniro.ath.cx/cp/login.php
Jaffa
duuduu es jau saaku pildiit questu priekss crusarder buaaaa...............
Tas ir diezgan pagruuti man tur vaidzeeja 4 veidu itemus savaakt ko arii izdariiju bet ar citu cilveeku paliidziibu. Piemeeram samakssaaju 7 000 munk lai vinnss man 10 muumiju itemus savaac =) Bez taa nu nekaa jo tur paaraak stipri mosskki bij un tad geffen tower es arii ar kautkaadu gildi kopaa vazaajos jo passam bij vienkaarssi NEREAALI to paveikt. Un no questa esmu izpildiijis tikai vienu ceturto dallu kautgan speeleeju vakar 6 h pa nakti dry.gif

Bet tas ir to veerts es buussu crusader biggrin.gif

Naakossreiz pildiissu naakosso etapu bet aatraak par job 45 neklluussu par crusarder tas nu galiigi nav izdeviigi. Es taa bissku pareekkinaaju nu un mees jau kopaa arii vareetu kaadreiz veel uzspeeleet es juutu ka vareetu saakt arii tev paliidzeet netikai pa kaajaa mmaisiities rolleyes.gif

Labi student turaas wink.gif
duuduupiipii
vai ta tik traki jāpilda tas kvests? nu kad būsim abi online, tad noteikti palīdzēšu tev to izpildīt!
nu nez nez vai tu man pie tiem ģeogrāfiem kaut kā palīdzēsi, ja nu vienīgais baidīsi puķes laugh.gif
jap, studento turās!! un priecīga par pirmo dabūto atzīmi biggrin.gif
MitSuki
Pag pag kape man rada ka server is closed ? =(
kaarleens
QUOTE(Jaffa @ Jun 8 2005, 19:10)
duuduu es jau saaku pildiit questu priekss crusarder buaaaa...............
Tas ir diezgan pagruuti man tur vaidzeeja 4 veidu itemus savaakt ko arii izdariiju bet ar citu cilveeku paliidziibu. Piemeeram samakssaaju 7 000 munk lai vinnss man 10 muumiju itemus savaac =) Bez taa nu nekaa jo tur paaraak stipri mosskki bij un tad geffen tower es arii ar kautkaadu gildi kopaa vazaajos jo passam bij vienkaarssi NEREAALI to paveikt. Un no questa esmu izpildiijis tikai vienu ceturto dallu kautgan speeleeju vakar 6 h pa nakti  dry.gif

Bet tas ir to veerts es buussu crusader  biggrin.gif

Naakossreiz pildiissu naakosso etapu bet aatraak par job 45 neklluussu par crusarder tas nu galiigi nav izdeviigi. Es taa bissku pareekkinaaju nu un mees jau kopaa arii vareetu kaadreiz veel uzspeeleet es juutu ka vareetu saakt arii tev paliidzeet netikai pa kaajaa mmaisiities  rolleyes.gif

Labi student turaas wink.gif
*

varbuut ir izdeviigi nopirkt chiwilary emblem ar sho lietinju daudzos serveros uzreiz var iziet crusadera questu http://motronline.com/database/items/1004
parpaarieshanu uz 2 jobu es ieteiktu kachaaties liidz 50 jobam jo skili vienmeer noder, lai gan tas ir ljoti gruuti bet vajadziigi , lai gan es pats 44 paargaaju . vieniigais ja esi aco mags un arii archers 50 jobs ir noteikti vajadziigs
duuduupiipii
MitSuki, tāpēc ka citreiz viņš mazus bērnus no rīta nelaiž spēlēties laugh.gif nu vnk citreiz tā ir.. es nez kāpēc..

to kaarleens: nu nez es uzreiz pārgāju uz hunteri no 40 job lvl, un tad job lvl ātri kačājās, tā kā nebija nekādu problēmu ar skillu uzlabošanu. bet cik es zinu, tad piem, acolyte tikai no 50 job lvl var pāriet nākamajā job.
sandzi
kads var palidzet man ragnarog neiet man radas faild to conn FTP server. Kads var palidzet
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.