Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ragnarok
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
xikes
Man tas pats xikes.. Shkiet, ka tevi esmu tur pat redzeejis.. Pat vienaa party esam bijushi biggrin.gif
davio
ha haa pareizi! paldies par tiem 7k smile.gif
xikes
Nav par ko.. biggrin.gif
Btw, jautaajums. Kaads nezin vietu "ein_fild10" ? Uz kartes taadas nav, nevienā db arī nevar atrast. Bet online listā tur kāds ir un tīri smuki pelna lv..
Mistika.
Grifix
Pec manam domam ir jaspele uz 1/1/1rate servera pats esu spelejis motra davilku 75levelu pectam vazajos pa visadiem palielinata expas un chiterisku npc serveriem izbesija. Motru es pametu diezgan sen gribetos jau atgriezties bet nu apstaklji pagaidam tadi ka nevaru varbut velak tad redzes. smile.gif
kaarleens
QUOTE(xikes @ Dec 29 2005, 13:04)
Nav par ko..  biggrin.gif
Btw, jautaajums. Kaads nezin vietu "ein_fild10" ? Uz kartes taadas nav, nevienā db arī nevar atrast. Bet online listā tur kāds ir un tīri smuki pelna lv..
Mistika.
*

mm nezinu vai jums servakaa ir taads pats karshu izvietojums kaa pie mums, bet mosh noderees http://motronline.com/database/map/index.php
<Graph>
heh es ar pa laikam speeleju taja blackwing lv serverii skatos tur tgd vairak playeru apradijussies ... man niks tur ir Raikoge heh... smile.gif
One winged angel
QUOTE(<Graph> @ Dec 30 2005, 01:09)
heh es ar pa laikam speeleju taja blackwing lv serverii skatos tur tgd vairak playeru apradijussies ... man niks tur ir Raikoge heh... smile.gif
*

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif pa, pa, pa, pa... Tu gadienaa nespeeleeji MOTRu ar taadu pashu niku agraak?? Tur bija kautkaadi divi Latvieshu barinji kuros es tuseeju un vienreiz kautkaadaa LV pvp iekjeepaajos pateicoties manam draugam Hirovijam un Pljaaveejam. Tur kazhetsa bija Raikoge un arii Kautkaads Raikage, kas veelaak speeleeja kaa Anarhists...

Laikam arii man naaksies saakt speeleet to Blackwing serveri, jo kaa es redzu visi krutaki paargaajushi uz turieni tongue.gif

Jaa, bet MOTRaa tie bija laiki, kad juus visi tai PvP areenaa teicaat: uuuuuuuuu, vinjsh ir kautkaadaa amerikaanju gjildee ar amerikaanju karogu, Davai visi kopaa novaaksim vinju!! aaaaaaaaaaaaarrrrrrrrgh mad.gif Es to veel tev Piemineeshu, Graph... Ja protams tas tochna biji tu smile.gif
<Graph>
jap jap taa biji nosaakuma Anarhist bija Raikage tik es nezinaju akd vinjam tads un kad man jau 4ars bija gatavs ar Raikogi tad es uzinaju akd vinjam ir Raikage blink.gif emmm patiesiba agraak blackwinga bija labaak bija inetresantak tikai es nezinu aks notika un vieni no labakajiem playeriem aizgaja uz citu serveri www.chaosro.com jeb http://chaoscp.kicks-ass.org/index.php tur tgd tusejas kadi ~20 LV arii es
One winged angel
Ai labi, man po! Es turpinaashu rubiit Motru, kaut arii vinjsh bish atpalicis un visas fiichas nevar izmantot ja neesi Premium un veel nav ieviesta taa jaunaa Taekwondista klase, man tomeer Motrs patiik, lai arii ko es pagaatnee buutu teicis par to, bez tam man tur ir vairaaki chomaki. Un tas ir vienkaarshi massive-massive serveris, kuraa tu sastapsi chuvakus it visur, kur iesi tb nereaali daudz speeleetaaju

Tagad peec anime ar nosaukumu: "Ragnarok, the animation" noskatiishanaas esmu safanojies divtik un taapee aktiivi speeleeju, tikai peedeejaas 2 dienas kautkaa nesanaaca smile.gif
Grifix
One winged angel tu tieici kip mes tevi kopa sitam. Ja ta labi padoma varbut tevi atceros tu nebiji sins emm nicku neaceros bet mes izludes arena chakarejamies un kad tu ienaci es gribeju psist tevi bik un saspaidiju bash man nolagoja un es pat neapjautu ka jau tevi biju novacis atd tu sapsihojeis naci back un mes visi kopa tevi sitam ne? Vai es kauko jaucu.
One winged angel
Buutu kruti, bet nee tas bija mans draugs, kursh ar te forumaa chakareejas ar nicku Aidzis,posto savu artu, es tad veel biju Swordmens un mani juus novaacaat bez chakareeshanaas uzreiz, pirms Aidzis ar savu sinu-Zert iegaaja smile.gif)))

Tu veel rubii MOTRu??? Un kursh no tiem tu biji?
Grifix
Ja butu iepseja es speletu motra man kaukas kompim nojudzas un skjietami nekas nepalidz. Taka kompis nav mans neko daudz lieta slaba nevaru darit. Mans nicks bija Grifix vismaz man ta skjiet biju crusaders.
One winged angel
Aiiiii. zheel, ka Motru vairs nerubii, yup tu biji tas, kas man iemeta ar Shield bumerangu tongue.gif

Speeleeju MOTRaa tagad ar nicku Sakenomi... biggrin.gif
Spectre
Bakemon (Sniper) level 90 agi/krit falkoner. Server - MOTR

Main objective:
On way to complete Incubus + succubus card combination.

(Ir Succubus card - veel vaig Incubus un Sloted Brilles) Ja nu gadiena kads mochi motra un pardod varam paarrunat cenas tongue.gif (Icubus card 30kk+ dodu un sloted brillem 40kk+)
Pagaidam naudas peitieka vainu vienam vainu otram tongue.gif

2> One Winged Angel - Sorry, ka vakar nespeju normali atbildeet biju pary ar priestu 4 gefaa situ 2 Mvp peec kartas un pecak veel tur ar mobiem karsti gaja .. karohe beigas peec 2h nonstopa hardcore playa aizgaju oflainaa .... (nogurums pec jauna gada svinibam darija savu)
One winged angel
Ja taa paskataas, citreiz MOTRs gljuko, kad ir aarkaartiigi paarpildiits...
Parasti gadaaas kautkas taads...

image
yoji
vai tad lai speeletu oficiaalaajaa serverii jaamaksaaa?
One winged angel
Laikam, ka visoficiaalaakajaa no oficiaalajiem ir gan...

Aaa, jaa tad vee tads siikuminjsh: Click here!!!!

Tas lai nefani safanotos, kad shis atveraas spiediet watch this movie, tikai gaidiet liidz atveras pilniibaa a to neaizies... Tas taads AMV tongue.gif
Driizaak jau RMV vai arii kaa to nosaukt, es nezinu...
kaarleens
eem One winged angel vajag novilkt cro klientu no ta pasha motra ftp, nopachatot, un tad taadu probleemu nebuus, man arii bija liidziigi ar veco klientu var jau atrast fixus shitiem visiem gljukiem ar mapiem bet nu vieglaak manupraat ir paarkachaat
One winged angel
Ir jau dariits, Kaarleen... biggrin.gif Es taa izdariiju, kaadu laiku peec tam, jo bija veel dazhas probas un kkaadi errori... Tagad iet Rulliigi!!!! Vieniigi probleemas ar naudu visu laiku... Bet taa jau ir... Muuki ir pieticiigi, kaut arii vajadziigs daargs equips....
kaarleens
QUOTE(One winged angel @ Feb 13 2006, 19:02)
Ir jau dariits, Kaarleen...  biggrin.gif  Es taa izdariiju, kaadu laiku peec tam, jo bija veel dazhas probas un kkaadi errori... Tagad iet Rulliigi!!!! Vieniigi probleemas ar naudu visu laiku... Bet taa jau ir... Muuki ir pieticiigi, kaut arii vajadziigs daargs equips....
*

MMM ja esi ticis liidz monkam uzkachaa invest un absorbu un aiziet uz sleeperiem ja esi dext strg protams ,lai gan savaadaaku monku domaju nav jeega kachaat, ar naturkaam ljoti neslikti nauda pelnaas 500 k pa dienu mieriigi nepiepuuloties, ja gamee vairaak var par vairaakus kk protams jaaseezh umbalaa stundaam jaazaagjee bet nu ko var padariit.
One winged angel
Taads mazs spams, bet Ragnaroka fani, klausaties... Es uzmetu uz taa anime.spynet.lv nu taa FTP, pirmaas 6 Ragnarok, the animation epas, riit uzmochiishu veel, tagad vnk guleet gribas un dators ir skaljsh blink.gif

Nee, Kaarleen, bet kad paarieshu uz Champu tad mainiishos uz dexiigo, jo es redzu ka taa labi neiet, vai arii vnk equipu un kaartis kas dod HIT jaasadabon
kaarleens
hi hi nu jaa bez zelkas gruuti jau aco liidz 50 jobam udziit, bet peec tam sleepus tu kaut vai ar mighty stafu vari dauziit.
par RO animation anime taa below awerage chari atvainojos tik stulbi tur ritiigi cirvji ar sevishkju gudriibu izceljaas priestka un cruzs nu paareejie lai gan neatpaliek.
Intresanti ko uzceps RO animation 2 cerams ka saturs buus labaaks nekaa 1 daljai
Spectre
Jāatzīst anime tik tiešām saturiskajā ziņā smagi kliboja, charu IQ bija pielīdzināms piektās klases audzēkņa IQ smile.gif

Hihihi akolits ar zhelkas palīdzību kļūst par monku in no time tongue.gif (pārbaudīta lieta) Uz sleeperiem ar maighty staff līdz 76-77 levelim tad ņemam chain [3] +8/+9 ar 3 goblin kartiņām (or kāda vēl tur bija kombinācija) priestku ar aternu un ejam uz turtlēm kachāties happy.gif
One winged angel
Nu nez... man gan chari likaas normaali, peec intelekta un taadi takaa citaas, normaalaas animees, vieniigi vinjos bija shii n00bitaate, bet vismaz normaals sizhets peec 10. seerijas saaka paraadiities... Man tikai nepatika Baphometa paarveidojums, viss paareejais itkaa ok, veel tikai arii speeli reklameeja paaraak daudz...

Par Ragnarok 2- Anime... Taa nebuus pirmaas Ragnaroka animes otraa dalja(diemzheel) bet gan veidota peec RO2 Sizhets iespeejams tieshaam buus labaaks, jo viss tiek veidots peec MYUNG-JIN LEE sarakstiitaas mangas "Ragnarok"
Vieniigi, ja pirmajaa daljaa charu intelekts, kaa juus sakaat, bija pieliidzinaams 5. klases chuvakam, tad otrajaa daljaa buus chari kuri vareetu iet 1-4 klasei...
Aven
Atkal speeleeju Motraa 2 dienu laikaa esu kljuvis par 50levela Mage kursh iet uz wizardu, esmu ljoti patiikamaa un draudziigaa klanaa [Dark Angels]happy.gif
Btw juus nezinat kur dabuut to mangu, gribeetos paskatiities
Tjen
Kads spele BlackWing :: Ragnarok online server??
Steam
Es esmu spelejis agrak ragnarok, un tagad atkal gribu uzspelet, kads var ieteikt serveri?
Yanka_ronin
QUOTE(Tjen @ May 28 2006, 23:24)
Kads spele BlackWing :: Ragnarok online server??
*

es speleeju =] mans galvenais chars ar nicku Yankliminator biggrin.gif vinsh arii manaa avataraa ja kas =D
Yanka_ronin
QUOTE(Steam @ May 29 2006, 15:29)
Es esmu spelejis agrak ragnarok, un tagad atkal gribu uzspelet, kads var ieteikt serveri?
*

Jaa, shito te =DD *sleeptaa reklama*=D

*upd*

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Gildei ''MoonLighters'' vajadziigi jauni biedri, citaadi vecie iet prom un mees saakam atshaaleeties =D ,*khm*xikes te arii ir*khm*
<Graph>
hmmm BW jau bik atpaliek no parējiem serveriem taka tur jau kļūst neinteresanti dry.gif (Raikoge)
xikes
Aa.. nu jaa xikes arii speelee ieksh BW, vai pareizaak kaadu meenesi atpakal veel speeleeja. Bet patreiz vina PC ir vinu noleemis atradinaat no RO un neatbalsta nekaadas darbiibas, kas prasiitu paraak lielu grafisko iespeeju atteeloshanu(tai skaitaa ietilpst arii bizhu atveershana ar windows viewer. dry.gif nevar pat atteelus vairs ieksh Photoshop apstraadaat.. sad.gif ) Anyway kaut kas ar AGP kontrolieri..
Kad buus jauns PC, tad mosh atsaakshu speeleet.. bet kas zin.. mosh tad ar vairs negribeeshu biggrin.gif

hmmm BW jau bik atpaliek no parējiem serveriem taka tur jau kļūst neinteresanti dry.gif (Raikoge)

Nav jau tik traki. Ja savaacas barinsh cilveeku, vienmeer ir jautri kaadu mvp aiziet nosist
image
bet ja neviena nav, tad vienmeer var aiziet vientuliibaa kaadu dungeon izslauciit biggrin.gif
image
Steam
tikko saku spelet ragnarok...
Yanka_ronin
Ojaa, xikes, labi izslauciiji to dungeonu no visaadiem... ahm... sevis biggrin.gif

QUOTE(<Graph> @ Jun 6 2006, 14:00)
hmmm BW jau bik atpaliek no parējiem serveriem taka tur jau kļūst neinteresanti  dry.gif (Raikoge)
*

zin, tas servaks kaut arii atpaliek, tik un taa, tur speelee saveejie, pie kuriem jau pierasts, un negribas shkirties, tb, paariet uz citu serveri (xikes, respect =D) tikai naaksies kaadu laiku bez RO iztikt, uz japaanu jaaizbrauc =[
<Graph>
image
ah nu ir pa laikam jautri

image
es vareetu likt un likt bet nu jabut ari meram .....

image
vecie labie laiki
Yanka_ronin
njaa, muusu (MoonLighters) gildee ipashi jaauzslavee xikes, kursh bija uzsaacis ziimeet muusu gildes kopportretu, kursh, manupraat, ir labaaks par visiem screniem =D, taa kaa mums arii ir ar ko izlekt */gg*

To xikes: nu cmon, ja reiz paradiiji uzmetumu, davai pabeidz muusu 5-atas kopbildi, tik nomaini varbuut textu , kas tur malaas staav un buus ok =D Shitas vareetu buut 1 no labaakajiem taviem darbiem, tici man biggrin.gif nedomaaju, ka kadai citai gildei kkas TAADS vareetu buut tongue.gif

P.S. Jaa, tas IR kkas TAADS!!! Taa kaa BAIDIETIES biggrin.gif

P.P.S. xikes, nu nopietni, sanjemies wink.gif
Yugi
kads no jums spele ragnarok online raggames.ru serveri ??? happy.gif
Rags
QUOTE(Yugi @ Aug 8 2006, 17:13) *

kads no jums spele ragnarok online raggames.ru serveri ??? happy.gif

Vismaz ne es, ne kāds no tiem kas ar mani agrāk spēleja motr'ā tur nespēlē. Ja tas ir tas krievu oficiālais raggame.ru tad labāk jau iesaku euro-ro.net. Arī oficiālais, taču eiropas, daudz labāks un attīstītāks. Ja jau taisies maksāt labāk to darīt normālā serverī wink.gif
A tas krievu ofs ir diezgan sūdīgs salīdzinājumā ar citiem... sleep.gif
Yugi
a tas raggames.ru serv ir officials , bet ir bezmaksas !!! biggrin.gif
Rags
QUOTE(Yugi @ Aug 9 2006, 23:07) *

a tas raggames.ru serv ir officials , bet ir bezmaksas !!! biggrin.gif

raggame.ru nevis raggames.ru rakstam pareizi ok? sleep.gif
Un ja nu kāds tomēr nesaprot, oficiālais serveris nevar būt bezmaksas vienmēr... Agri vai vēlu sāks iekasēt naudu, un tad pēkšņi visi pokemoni sāks brēkt ka nevar maksāt un ko nu lai dara dry.gif
Yugi
nu labi rakstishu pareizi un bez kljudam !!! rolleyes.gif
One winged angel
aaahhh, ilgi ilgi spēlējot dažnedažādus MMORPG, un pārbaudot, ka neviens mani pietiekami neapmierina(nē nu ir jau kas apmierina vnk nobesījušies) Esmu nolēmis atgriezties pie RO, pirmās MMO ko vispār spēlēju un kas vienmēr būs viens no maniem favorītiem...
Karo4 vakar ieslēdzu MOTRu, galīgi izmainījies kopš manas aiziešanas, vairs nav tas pats vecais labais MOTRs... Kkādas jaunas kartes, kurās esmu pirmoreiz, bet tas jau vel ok, velviens prikols, ka cilvēku vairs nav tik daudz kā agrāk, tagad spēlē kaadi 1k cilvēku, agraak bija 4k, laikam visi pārgājushi uz BIG mmorpg, neviena mana drauga vairs nav, viss tik tukshs, ehhhhh laikam cits serveris jaameegina..

Klau, tajaa RAGGAME.ru ir labi? Vins attiistas taapat kaa paareejie oficiaalie? Taekwons tur ir? Ninja? Gunslinger? mosh jaaiet uz turieni speeleet...

EDIT: aah nee, tikko paskatiijos saitu, izskataas, ka tur pat tresho profu vel nav, un driiz kljuus par maksu... Nespeeleeshu to... Eu kaads TAGAD pieturaties pie TOPIKA un iesakiet man ragnarok serveri, un mosh kaadu kur kaads no jums speelee
Faplo
Pašlaik es un vēl pāris latvieši apmērām 7 spēlējam uz Ethereal-ro
Jauks 5x/5x/2x rate. Protams online nav tāds kā motrā bet manuprāt ir pietiekoš uz woe. Serveris atīstās, tie gunslinger ninja utt. vēl nav, bet cik noprotams drīzumā jau būs.
One winged angel
eeeh, mazliet par veelu uzrakstiiji, piesaistot vel paaris Letinjus jau iesaakaam EuphRO, kursh ir nereaali labs... Taekwon tur ir pilns ar visiem skilliem un Soullinker kaa arii Star Knight jeb Star Gladiator, uzzinaaju, ka ninja un Gunslinger pat officiaalajaa IISTI nav, un vinju vel pilnveido, nav pabeigushi liidz galam, ir jau protams screeni no KRO kur jau taadi skraida, bet tip izmeeeginaajums, un ja privaatajos shie divi chari ir pamanaami tad tie ir shausmiigi bagoti... EuphRo cilveeku skaits var teikt tik pat liels kaa MOTR, vieniigi besii, ka tik daudz (atvainojos) aprobezhotu cilveeku... Karo4 attiistas taapat kaa oficiaalais, viss ir, itkaa nav nekaadu cheataino NPC, vieniigi ir daudzas iespeejas kaa MOTR bija premiumiem, te parastajiem... divos serveros iedalaas 3/3/2 un 1/1/1, mees saakaam 3/3/2, atceroties MOTR mociibas(attiecas tikai uz pirmajiem chariem)

EDIT: Apraksts par EuphRO, qutojam no homepage:

EuphRO is a stable, lag-free private gaming server with a constantly growing community. We use a highly modified version of the eAthena emulator because it's stable, well-featured. and licensed for anyone to use. (unlike AEGIS®) We are trying our best to get more people to join the server. The rates are 3/3/2 and 1/1/1, and we use job quests, there is no free warp NPC, no free healer, and no reset, unlike other servers, which seem to close down after a short while. We are constantly keeping up-to-par with the Korean server of Ragnarok Online® and strive to provide the best atmosphere for our players.

protams ir vel lielais Server info, kuru labaak paluuriet pashi Tb click HERE!!!!!!!!
Rags
Nu teikwoni pilnībā strādājoši nav nekas jauns... tongue.gif
No pēdējām jaunajām klasēm pagaidām gatavs ir tikai Gunslinger. Vismaz vRO ir, kā nekā severis pieder pāris eAthena developeriem rolleyes.gif
Ninja diemžēl domāju ievilksies, vismaz eAthena forumā redzams ka viņiem vēl pārāk maz info par tiem ir sleep.gif

EuphRO itkā ir liels... bet to lielu populāciju sastāda tonna ar botiem biggrin.gif
Kā arī tur ir tādas mazas nepatīkamas lietas kā autoloot, kas izbojā dažu klašu priekšrocības(šai gadījumā Blacksmith skills Greed paliek bezjēdzīgs).

Pats spēlēju vRO, links parakstā tongue.gif Kā jau teicu lielākais pluss tas ka viss pēdējais ko uzkodē parādās uzreiz šeit. Gunslinger te ieslēdza tikai pirms nedēļas, visur citur itkā bija jau sen, bet vot tie bija greizi biggrin.gif Šeit liek pēdējos updates, bet tikai kad tie ir puslīdz normāli pabeigti happy.gif
Reiti 5/5/log7 - log7 drops izskatās apmēram tā ka piemēram 0.01% kārtis krīt ar 0.07%, bet 50% loots ar apmēram 70-80%. Sistēma liekas dīvaina, taču strādā labi cool.gif

p.s. nevienu nekur nesaucu, jo nemeklēju nekādu specifiski letiņu čupošanos. Ja nākat spēlēt nedomājiet ka jums palīdzēs un sauks ģildē tikai dēļ tā ka nākam no vienas valsts tongue.gif
p.p.s. jā, esmu riebīgs laugh.gif
One winged angel
QUOTE(Rags @ Aug 18 2006, 18:16) *

EuphRO itkā ir liels... bet to lielu populāciju sastāda tonna ar botiem biggrin.gif

Hmmm, tad laikam BOTFREE pie servera nosaukuma noziimee botu pilns biggrin.gif aa un draugs saka ka Gunslingers tomeer ir tongue.gif Pietam ViciousRO vareetu mums buut sameeraa lagains, jo izskataas, ka core processors atrodas kkur amerikaa (spriezhu peec memberiem), kaut arii vareetu buut ka vinam taads pats prikols kā EuphRO ar to "backbounu" Eiropā biggrin.gif aah, par to ViciousRo dzirdu pirmo reizi, bet EuphRO man jau kautkad seeen draugi piedaavaaja speeleet un teica ka ir labs, teica ka MOTRs s.cks, naac uz EuphRO, bet man jau bija tik daudz draugu MOTRaa, ka neaizgaaju, tad vel uzduuros shim serverim nereti, var teikt, ka IT'S MY DESTINY!!

PS: Rags ir riebeklis un droshi vien to pashu teiktu par vRO, ja to speeleetu es un vins EuphRO

p.p.s. nu re vismaz vienā lietā piekrītu

EDIT: kluuda, tomeer nav GS vel, vienigais shits, ne? runaa ka tuvaakajaas dienaas buus, jo shis serveris attiistaas aatri

PS: Rags riebeklis!
Rags
QUOTE(One winged angel @ Aug 18 2006, 18:25) *
Hmmm, tad laikam BOTFREE pie servera nosaukuma noziimee botu pilns biggrin.gif

Lasi vien tālāk savu reklāmu, es minēju cilvēku pieredzi kas no turienes šī iemesla dēļ aizgāja.

p.s. Ja es saku ka esmu riebīgs, tas nenozīmē ka vari mani dēvēt kā ienāk prātā...
One winged angel
tā nav reklāma, acu priekšā ir kad logojas iekšā serveru sarakstā pie nosaukuma BOTFREE, nu labi varbūt agrāk bija boti, kad tie cilvēki aizgāja, nu bet serveris nestāv uz vietas un nepaliek tas pats visu laiku. Times Change

Un es dziļi atvainojos, ka tā par riebekli sāku saukāt, vnk tu uz to brīdi biji sabojājis garīgo ar savu "U S.U.X, I ROX, LOL ROFL LMAO"

Edit: damn, skatos, ka tagad otaku ir parādijusies automātiskā rupjo vārdu cenzūra... neljaava pat piu normaali uzrakstiit kautkaads piu, tb piu, piu piu piu piu un tad vel piu
kaarleens
Es dziivoju vRO pashlaik, gw gan veel motraa.
vRo vieniigais sliktums ir tas ka mdslistiem vakaraa diezgan regulaari lago. Kau kaadas probas ar conekteeshanos pie USAs
One winged angel
Par to jau es runāju...
Heh, redzu, ka Ragnaroks tomēr nav pamests, kaut arī mani Gameru Draugi, tā teikt, ļečī daudz sliktu ausīs. Es vienalga Spēlēšu. VRO labs serveris, tas jā, bet netaisos pāriet, jo jau sāku iekš EuphRO un man vel ir tāds stiķis sasaukt daudz citus cilvēkus, kas daļēji ir sanācis biggrin.gif Vienīgi tagad server down jau no 6:00 rītā... Damn ko man darīt sad.gif
Rags
Kā jau minēju, lasi vien tālāk to reklāmu biggrin.gif
Saproti, tur tieši patreiz ļoti lielu populācijas daļu sastāda boti. Cilvēki aizgāja pirms pāris dienām. Sākumā viss likās forši, tad sāka šito ievērot. Beigās nolēma paši pārbaudīt.
Tika palaists bots ar pašu parastāko konfigu kas nāk līdzi, tādu izķert būtu ļoti viegli. Gandrīz nedēļu viņs mierīgi noskraidīja... Tā kā es to nesaku tikai tā, 2 čomi dēļ šitā aizgāja prom...
Vispār jau serveris itkā ok, tiesa ari Donation fiškas man tur biki nepatīk, bet nu citādi agrāk biju mēģinājis un bija ok.
Es tikai informēju kas un kā. Spēlē laimīgs kur vien vēlies tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.