Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ragnarok
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Red Devil
to sandzi pagaidi bishkinj un ieraxti login/paroli veelreiz! =] shad tad jaraxta reizes 5-6 bet ir to veerc! wink.gif
sandzi
bet tur ir ta problema es pat serverim nevaru pieslekties
kaarleens
QUOTE(duuduupiipii @ Jun 9 2005, 10:00)
MitSuki, tāpēc ka citreiz viņš mazus bērnus no rīta nelaiž spēlēties laugh.gif nu vnk citreiz tā ir.. es nez kāpēc..

to kaarleens: nu nez es uzreiz pārgāju uz hunteri no 40 job lvl, un tad job lvl ātri kačājās, tā kā nebija nekādu problēmu ar skillu uzlabošanu. bet cik es zinu, tad piem, acolyte tikai no 50 job lvl var pāriet nākamajā job.
*

nju un cik tev ir arow shower ? un ja tas ir kuru skilu tu nedakachaaji
duuduupiipii ehh tev arii ir sachakareets chars
duuduupiipii
arrow shover, protams, ka 1 lvl.. smile.gif bet to, ka man ir sačakarēts čars, to es arī zinu smile.gif vienīgais tagad problēmas ar skilu kačāšanu, jo es nezinu, kurus kačāt, jo man šķiet, ka tie trap ir bezjēdzīgi, bet varbūt es vnk neesmu iemācījusies tos lietot..
-=TUMSA=-
Jaffa tu jau esi kluvis pa crusarder?
Chaos
es arii labprat uzspeletu RO tik nezinu kur var normali novilkt klientu, varbuut kads var noshaareet ieksh dc++ ludzu...
Spectre
Tiem kam Ro ir tikai garaamskrienot ... labaak ir ta LV serveros speeleet - tur var aatri uzkachaties paluret kas un kaa un aizmirst gamuci =)

Time kam patiik jo gruutaak, jo labak - welcome to http://motronline.com

me is mazinsh merchants 43 levela buus forger smits, nu jau 9 meeneshi kachaaju taalaak par merchu netieku ^^ laikam jau deel 96 Hunters un 60 Sins
Jaffa
Nee tumsa veel neesmu klluvis esmu 57/41 un tuseeju parasti pie orkiem. Man bissku saccakareets ccars un man veel 3 job lv vaig dabuut un tad es vareessu normaali iet un par krusarderi klluut. Man vai enduranc dabuut. Jo ir viena istaba kur jaaizskrien liidz galam istabaa kur pilns ar nereaalajiem monstriem, passlaik izskriet nav iespeejams jo nav endure, kad buus tad ar meegginaassu un domaaju ka arii tikssu jo liidz ssim esmu ticis liidz passaa mbeigaam taccu ne liidz passaam kur mani vienmeer kaads nossaj. Starp citu monstri ar nereaali viens ssaaviens un atnnem 1500 biggrin.gif Bet nu es veel neesmu ceriibu pazaudeejis buus vien jaaiziet. Bet nu liidz tam buus vien orki jaaskalda. wink.gif

Turaas duuduu biggrin.gif
Jaffa
aa un ssad tad kad aniro neiet es uzspeeleeju serverii kur ir nedaudz pretiigi rolleyes.gif dod daudz exp bet arii ne par daudz un varbuut ir kaads kas gribeet ukaadreiz arii ar mani uzspeeleet es iedotu adresi. Forssaak ar letinniem tuseet biggrin.gif
-=TUMSA=-
Jaffa - es gribetu paspelet taja serverii, visticamak ap kadu juliju es varetu atkal spelet ragnarok
pasaki addresi taa servera
kaarleens
QUOTE(Spectre @ Jun 12 2005, 19:11)
me is mazinsh merchants 43 levela buus forger smits, nu jau 9 meeneshi kachaaju taalaak par merchu netieku ^^ laikam jau deel 96 Hunters un 60 Sins
*

hunteru dakachaa tongue.gif
ehh zinu cik gruuti man ar main charu nevisai intresanti kachaat ir
Nuin
Te kāds no Mirror of the realm servera ir?
Rags
QUOTE(Nuin @ Jun 20 2005, 14:02)
*

kaarleens, Spectre, Rags - Bushido guild happy.gif

nu tur vel paris cilveki vietejie, bet ne no foruma rolleyes.gif
<Graph>
hmmm nesen ar draugiem saakaam speeleet ro lv servaa diezgan labs nemot veeraak kad ir arii advanced clas ja kaads grib tad seit var to noka4aat http://rkc.dyndns.info/ragnarok_lv.exe smile.gif
Rags
QUOTE(<Graph> @ Jun 20 2005, 20:11)
hmmm nesen ar draugiem saakaam speeleet ro lv servaa diezgan labs nemot veeraak kad ir arii advanced clas ja kaads grib tad seit var to noka4aat http://rkc.dyndns.info/ragnarok_lv.exe smile.gif
*

1. tas serveris ir galigi bugains...
2. adv jobus taisit kad nav pat pastavigi 2000-3000 speletaju ir vel stulbak
3. nu un protams ja palasam forumu tad redzam kaudzi ar nedaudz dumjiem cilvekiem + adminus kam pofig uz lamasanos utt... sleep.gif
4. nemaku pateikt, tacu domaju ka tur ir palielinats exp/drop rate, kas protams boja gameplay un balansu dry.gif

TADA serveri nav pat verts meginat
Kikyou
QUOTE(Rags @ Jun 20 2005, 18:39)
QUOTE(Nuin @ Jun 20 2005, 14:02)
*

kaarleens, Spectre, Rags - Bushido guild happy.gif

nu tur vel paris cilveki vietejie, bet ne no foruma rolleyes.gif
*

Un šķiet, ka es ar varētu motr atgriezties. rolleyes.gif
Jaffa
Hei es jau kaadu laiku neesmu Latviessu ggiimi redzeejis aniro. mad.gif
Nu kas par lietu johaidii mad.gif Taaka lai visi kas speeleeja mestos atpakall.
Aa un duuduu tu vispaar veel ar to ccaru süeelee vai esi saac speeleet jau ar kaadu citu ccaru jo zem duuduu tevi vairs nevaru satikt. sad.gif
duuduupiipii
Nū, es arī neesmu sen tur rādījusies, nav sanācis laika.. bet drīz domāju kādu laiciņu piesēst (kaut gan tikai pa darbadienām). un niks tas pats vecais - duuduu smile.gif
SheWr
eu...man te taada mazliet vitaala probleema - kur ragnarokaa var salikt hotkeys?
bubu
F10? (ai vai arī varbūt bija F11/F12, īsti vairs neatceros)
Vai tad tutoriālī nelasīji, ko tev saka?
Jaffa
Nu es godiigi sakot arii tutorial nelasiiju biggrin.gif
Nezinu kapeec bet lloti ptiik passam kautko atklaat un leeniiteem pamazaam prasot cilveekiem. Nu jaa bet tas laikam nebuutu labaakais veids kaa saakt speeli.

duuduu es tev vareetu piedaavaat vienu guild kur es pats arii esmu iekssaa, tur guild liideris atstaajis vietu maniem draugiem kas stipraaki par 50 lv huh.gif
Mums pietruukst hunteru un magu nu ja kaads veelas var drossi naakt jo liideris pat nesatraucas par to ka kaads vareetu vaaciski nerunaat vinnam tikai katik stipraaki cilveeki. Guild nav iipassi stiprs bet tas tak ir labi jo var attiistiit tongue.gif
Un cilveeki ar nav visvisaadi salassnnas taakaa buutu jauki arii kaadu Letinnu redzeet huh.gif

Nu un beidzot laikam pats arii crusarderos iekllaavos. Ssonakt es to paveicu rolleyes.gif

image

Tagad veel tikai nedaudz jaaattiistaas lai nedaudz normaala speeleessana arii ar crusarder paliek unsure.gif
Jaffa
aa un pavisam aizmirsu. Kur var Aniro serverii frizuuru nomainiit un vai vispaar to var. ES kaa saaku ar savu varoni speeleet taa iisti neizveeleejos kauko patiikamu un tagad jau tas sarkanmatainais mosskkis saak krist uz nerviem dry.gif
duuduupiipii
to SheWr: F12 jālieto!

to Jaffa: Par matiem: nez, vienreiz redzēju čarus runājam par to, ka viens taisīs sev jaunu pričeni, bet es nezinu, vai viņi runāja to par Aniro, vai par īstenību biggrin.gif
Apsveicu ar Krusāderi!
Kaut kādā guildē vienreiz jau biju, vai vispār no guildes ir kaut kāda jēga?? Bet nu it kā jau varētu ģildu karus uztaisīt un vispār kaut ko jaunu pamēģināt..
duuduupiipii
nu kur ta visi latvieši palikuši? smile.gif laikam izbauda vasaru.. cool.gif kā es rolleyes.gif
Chuubii
oi ku AniRo daudz latvieshu pats gan tik vienu esmu saticis :/
duuduupiipii
nu ir kāds maziņš bariņš latviešu tai spēlē. smile.gif kāds tev tur niks Chuubii?
Spectre
QUOTE(Jaffa @ Jul 2 2005, 05:33)

duuduu es tev vareetu piedaavaat vienu guild kur es pats arii esmu iekssaa, tur guild liideris atstaajis vietu maniem draugiem kas stipraaki par 50 lv  huh.gif
Mums pietruukst hunteru un magu nu ja kaads veelas var drossi naakt jo liideris pat nesatraucas par to ka kaads vareetu vaaciski nerunaat vinnam tikai katik stipraaki cilveeki. Guild nav iipassi stiprs bet tas tak ir labi jo var attiistiit  tongue.gif
Un cilveeki ar nav visvisaadi salassnnas taakaa buutu jauki arii kaadu Letinnu redzeet  huh.gif
*

Mjaaa 50 levels + heh ir nu gan jums diivaina cilveeku izvele blink.gif
Jums tadas lietas kaa CHARACTER BUILD UP TO LEVEL 99 neinteresee ? kads buus gala rezultats ?

Vatru teikt droshi hants bez VIt 38+2 nav nekas iiapsh .. peec patchiem pat uz mvp bez vitas ir gruuti iet. Bez vitas builds ieksh pvp 99 levels pakaash jau 95+ tongue.gif
Personiigi testeets ... arii hants bez vita stuna seezh ilgi uz maniim ... pedejo reizi smits nepaspeja atvakt =)
alt
eh sen nav sanaacis paspeeleet smile.gif
*nosatljgjiska nopuuta*
Chuubii
QUOTE(duuduupiipii @ Jul 15 2005, 08:53)
nu ir kāds maziņš bariņš latviešu tai spēlē. smile.gif kāds tev tur niks Chuubii?
*

Mans niks tur arii ir Chuubii un man ir lvl 51/36 swordsmens kas kljuus par krusi.
axel
QUOTE(Rags @ Jun 20 2005, 21:07)
QUOTE(<Graph> @ Jun 20 2005, 20:11)
*

1. tas serveris ir galigi bugains...
2. adv jobus taisit kad nav pat pastavigi 2000-3000 speletaju ir vel stulbak
3. nu un protams ja palasam forumu tad redzam kaudzi ar nedaudz dumjiem cilvekiem + adminus kam pofig uz lamasanos utt... sleep.gif
4. nemaku pateikt, tacu domaju ka tur ir palielinats exp/drop rate, kas protams boja gameplay un balansu dry.gif

TADA serveri nav pat verts meginat
*

Labdien Rags smile.gif

Esmu tas labs admins, kuram ir viss pofig, un kursh uztur to gljukaino serveriti. Mazlietin' nepatikami dzirdet sava adrese shadus vardus, jo es censhos visu savest kartiiba, un uzturet balansu speele. Exp rate un drops nau sataisits ta ka interese pazud. Rekomendeju tev tomer pameginat, un pec tam kaut ko teikt.
Saita tagad paraleli uztur zinjas latvieshu valoda, jo musu merkis ir but labakajam LV serverim, un ne tikai krievu speletajuem. Forumu es pats ljoti reti apmekleju, jo tas kas pagaidam "izirejas" nau patstavigs. Tuvakaja laika ir planots sataisit savejo. Ka ari paplashinat informaciju par serveri izveidojot zinashanu bazu.

P.S. Ja ir veleshana uzzinat vairak par serveriti, varat droshi jautat IRCa (irc.lv, #ragnarok.lv), esmu tur parasti pec 19, un lidz 24:00.
Aven
Cilveeki paliidziet, man Ro baigi iepatikaas bet es neko tur nerubiiju, nu gandriiz.
man izkrita daggers bet man saka ka man vajadziigs identify ko man dariit? kaadas man mantas pirkt (mage buushu) situ es poringus.... sad.gif
duuduupiipii
QUOTE(Aven @ Nov 25 2005, 16:59)
Cilveeki paliidziet, man Ro baigi iepatikaas bet es neko tur nerubiiju, nu gandriiz.
man izkrita daggers bet man saka ka man vajadziigs identify ko man dariit? kaadas man mantas pirkt (mage buushu) situ es poringus.... sad.gif
*

palielināmo stiklu vajag nopirkt - magnificier (vai kaut kā tā)
Aven
Paldies, a veel kaa lai apseezhas(nu kaa es zinu a kur skilu izmaaciities??) tongue.gif
duuduupiipii
QUOTE(Aven @ Nov 25 2005, 18:20)
Paldies, a veel kaa lai apseezhas(nu kaa es zinu a kur skilu izmaaciities??) tongue.gif
*

apsēsties, ja nemaldos ar x, vai arī ar del, end, insert, vai kaut ko tamlīdzīgu, bet apsēsties var tikai kaut kādā base lvl 4-6. sen nav spēlēts, aizmirsies daudz kas..
a par skiliem visādos citos forumos info - gan angliski (gan jau ka var atrast arī vāciski), bet nu tomēr.. ja nemaldos, tad kaut kur šitajā topicā (Ragnarok) jābūt kaut kādām saitēm.
Aven
Forumi par speeleem s**kaa jo ilgi jaameklee atbilde uz savu jautaajumu, paskatiijos 2-os forumos un neko neatradu... by the way lai nomainiitu klasi kurs lvl/job lvl vajadziigs?
duuduupiipii
QUOTE(Aven @ Nov 25 2005, 18:48)
Forumi par speeleem s**kaa jo ilgi jaameklee atbilde uz savu jautaajumu, paskatiijos 2-os forumos un neko neatradu... by the way lai nomainiitu klasi kurs lvl/job lvl vajadziigs?
*

nu nez, kad es spēlēju, atradu diezgan normālus paskaidrojumus, gan par archeriem un hunteriem.. ja nemaldos, tad 10 job lvl..
Aven
ak nee veel viens jaaka4aa =[... domaaju ka beidzot buushu mags... a te ir party vai kkas tamliidziigs??
duuduupiipii
QUOTE(Aven @ Nov 25 2005, 18:57)
ak nee veel viens jaaka4aa =[... domaaju ka beidzot buushu mags... a te ir party vai kkas tamliidziigs??
*

nu no partija nav atkarīgs tas, kad tu aizej un kļūsti par magu.. partijos parasti uzkačā lvl, ja pārtija dalībniekiem nav laikam 10 lvl atšķirības.
axel
Hm.. musejo guidu vel nepartulkojam, ta varetu linku iedot. Bet nu. Par mage tu vari kl'ust kad bus 10 job lvl. Bus jaiet uz Geffenu uz Mage Akademy (kur atrodas pajauta guidam, vin'sh atzimes uz kartes ar krustinju). Tur visu ko prasa pieraksti, jo aizmirsas ljoti atri smile.gif kas bija jaadara. rolleyes.gif

A, aizmirsu. Party vari pats izveidot (komanda /organize PartiNosaukums) un aicinat citus speletajus piedalities tajaa. Opcijas - Alt+P, dalibnieki - Alt+Z
Aven
nu to kas ir paartijs es zinu bet vai RO ir taads? tongue.gif
duuduupiipii
a latviešiem tagad kaut kāds serveris? kāds, ja drīkstētu zināt? smile.gif
un cik apmēram tur ļautiņi apgrozās vakaros?
Aven
es motr.com speeleeju..
axel
QUOTE(duuduupiipii @ Nov 25 2005, 18:13)
a latviešiem tagad kaut kāds serveris? kāds, ja drīkstētu zināt? smile.gif
un cik apmēram tur ļautiņi apgrozās vakaros?
*

Nu jau sen pastav, vakaros 10-20 cilveki griezhas. Links BlackWing.
Enjoy.

/OMG nepareizi linku pierakstiju. Salabots.
Aven
sad.gif sad.gif sad.gif Eu a kur var nopirkt magnifying glass???? sad.gif
axel
QUOTE(Aven @ Nov 25 2005, 19:02)
sad.gif  sad.gif  sad.gif Eu a kur var nopirkt magnifying glass???? sad.gif
*

Pie Tool dealeriem smile.gif maksa 40zeny (laikam)

/OMG, linku nepareizi uzrakstiju.. Salabots.
kaarleens
Ge ge dageriitis no poringa izkrita =) vari droshi paardot nevienam nav vajadziigs
Aven
QUOTE(kaarleens @ Nov 28 2005, 17:39)
Ge ge dageriitis no poringa izkrita =) vari droshi paardot nevienam nav vajadziigs
*

Protams ka paardevu vienk gribeejaas uzzinaat kapee nevaru uzvilkt.. dry.gif
tagad motr.ru esmu jau 14lvl mage ahh...nee nu tas protams mazs bet 1/1/1 serverii protams MAN tas ir daudz! laugh.gif btw kaads negrib njubikam paliidzeet?? tongue.gif
davio
Ja jau jūs te tā fanojat par RO es ar vinju dabūju smile.gif . Tikai kur tam Ragnarok.LV var pieregistreeties blink.gif ?
xikes
Nu, es ar nolēmu iemēģināt. Kādu laiciņu spēlēju jau tanī LV serverī Blackwing. Nav slikti, nav slikti. Patreiz esmu mags 63/46. Spēlē tišām spēj paraut no realitātes uz pārdesmit stundām no vietas..
Nu, ko tur daudz lielīt, paši jau visu zinat smile.gif . Anyway, moš vēl kāds no šejeines tur spēlē?
davio
Ja ja es ar es ar! smile.gif Kads tev nick?? (man ir Davio)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.