QUOTE(Rags @ Jun 20 2005, 21:07)
QUOTE(<Graph> @ Jun 20 2005, 20:11)
hmmm nesen ar draugiem saakaam speeleet ro lv servaa diezgan labs nemot veeraak kad ir arii advanced clas ja kaads grib tad seit var to noka4aat
http://rkc.dyndns.info/ragnarok_lv.exe 1. tas serveris ir galigi bugains...
2. adv jobus taisit kad nav pat pastavigi 2000-3000 speletaju ir vel stulbak
3. nu un protams ja palasam forumu tad redzam kaudzi ar nedaudz dumjiem cilvekiem + adminus kam pofig uz lamasanos utt...
4. nemaku pateikt, tacu domaju ka tur ir palielinats exp/drop rate, kas protams boja gameplay un balansu
TADA serveri nav pat verts meginat
Labdien Rags
Esmu tas labs admins, kuram ir viss pofig, un kursh uztur to gljukaino serveriti. Mazlietin' nepatikami dzirdet sava adrese shadus vardus, jo es censhos visu savest kartiiba, un uzturet balansu speele. Exp rate un drops nau sataisits ta ka interese pazud. Rekomendeju tev tomer pameginat, un pec tam kaut ko teikt.
Saita tagad paraleli uztur zinjas latvieshu valoda, jo musu merkis ir but labakajam LV serverim, un ne tikai krievu speletajuem. Forumu es pats ljoti reti apmekleju, jo tas kas pagaidam "izirejas" nau patstavigs. Tuvakaja laika ir planots sataisit savejo. Ka ari paplashinat informaciju par serveri izveidojot zinashanu bazu.
P.S. Ja ir veleshana uzzinat vairak par serveriti, varat droshi jautat IRCa (irc.lv, #ragnarok.lv), esmu tur parasti pec 19, un lidz 24:00.