Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ragnarok
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aven
tie stati ir atkarībā no tā ko tu gribi lai vīņš ēctam dara..
Saki..kas tu gribi būt pēctam? un ko šamais darīs?

tie stati ir atkarībā no tā ko tu gribi lai vīņš ēctam dara..
Saki..kas tu gribi būt pēctam? un ko šamais darīs?
lotus666
alchemist
lotus666
vai vispaar kaads no jums vel speele RO?
un ja spelee kaados serveros?
es speleeju Evolution....ja akads vel taja pashaa tad atsaucas..jaa laikam saprotu ka esmu nokaveejis RO eeru otaku ..bet laikam jau buus jaaspelee vienam un jadzeesh visi acc peec kaartas jo nezinu kurus status kachaat...
Aven
ņak..RO vēl ir dzīvs ^^
Es spēlēju motronline.com, krievu serveris bet stabils, lai arī nav jauno klašu sad.gif mani tas neuztrauc tongue.gif un arī pārāk lieli plusiņi par naudu
1/1/1 serveris
[UPD]
nu šis ir manis plānotais stulbenis smile.gif
str 61+9
agi 58+7 (ar mathyr kārti)
vit 77+3
int 22+8
dex 62+8
luck 1 (bet 99 līmenī paliek statu tieši lai uzvilktu luk uz 10 smile.gif )
attspd-169 biku par maz sad.gif

a te visādi citi:
tīrs Pl vs Mob (agi)
80+10 STR
99+16 AGI
14+3 VIT
1+8 INT
42+8 DEX
9+0 LUK
ar kukre card

universālais alhīmiķis
80+10 STR
9+7 AGI
84+3 VIT
24+8 INT
64+16 DEX
1+0 LUK
(Nimble Glove x 2, Ring of Mustle)

Vit/STR
89+21 STR (Helm of Solar God, Ring of Mustle x 2 и Picky Card iekš Lord's Clothes)
9+6 AGI
95+3 VIT
10+4 INT
42+8 DEX
1+0 LUK

uff tas varētu būt viss
lotus666
tad jau hmmm..pashlaik laikam kachashu savam tikai str liidz apmeram 50 un tad vit laikam ,pox gan jau kautkas man tur sanaax
Aven
tikai vizi var kačāt int līdz galam, pārējiem nekas nesanāks XD
labāk pakāpeniski
lotus666
pasakat web kur var noakchat to sudu lai speletu kada serverii
es mekleeju to aniro bet neatradu

vnk evolution uz briidi ciet nav kur ieiet
Aven
motronline.com
lotus666
es nesaprotu pa ruski
tikai maaaceju pieregistreeties bet neko citu tur nesapratu ;(
es nemaaceju atrast to patchu servera kur nolaadeet
Aven
mmmm...tad tev būs grūti :/ tur visi krieviski runā..kautgan arī pret angļiem nav pretī smile.gif
tūlīt apdeiterim linku iedošu, kgan tev var neiet ja tev Clients ir cits Te ir apdeiteris
Šito iemet RO mapē un palaid
lotus666
w8
paskatijos viena lapaa kur ir paradiiti top 250 ro serveri
evolution ir 6 vietaa 3/3/2 rate es tajaa speeleeju

bet tagad vel noaldeeju REVOLUTION rate arii 3/3/2 ja nemaldos smile.gif
tas bija tikai 50 vietaa sad.gif

dooh man paradad no taa updater ka viens kautkas jau ir palaists un ka sito nevar
Aven
...nezinu biggrin.gif
pamēģini tad Blekving serveri (lat)
oromis
i need help to find some items i need

2 oridecon hammer 20 sharp scales

200 steel

ineed to kno asap its urgent
ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
oromis

rephrase only need 20 sharp scales got the rest
ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
Aven
Maybe this will help you
Name_______%
Phen________20
Sword Fish___55
kaarleens
vro klapeeejas ciet taapeec es arii paproveeshu paspeeleet evoro http://www.evo-ro.com/
<Graph>
uz evo jau vairaki LV ir aizgajushi tad jau laikam diezgan normals ari ir rolleyes.gif
Sword
Es ari kadu bridi biju spelejis ro motronline serveri un man tur vel ir tie varoni bet vienam nav ineresanti spelet
kaarleens
QUOTE(Sword @ Dec 3 2006, 01:32) *

Es ari kadu bridi biju spelejis ro motronline serveri un man tur vel ir tie varoni bet vienam nav ineresanti spelet

Motraa ir galvenais prast krieviski runaat gjildu un draugus var ljoti aatri atrast, protams tev pasham jaabuut kaut cik adekvaatam. Bez gjildes un draugiem(woe) protams speelet ir garlaiciigi
Neptuuns
EuphRo ir atpakalj onlainaa, pirms aizklapeeshanas bija, nepaarspiileejot, lielaakais privaatais serveris netaa (gandriiz tik daudz cilveeki kaa mazaakajaa oficiaalajaa serverii) un vispaar visas fignjas tur iet un iet LABI. Es diezko daudz nespeeleeju, bet ja vajag kaadam paliidzeet iesaakt varat pievienot mani messengerii msn un paliidzeeshu. Nu jaa saits ir www.euphro.com , iipashi daudz latvieshu tur nav, bet vienu zinu 100% un manlieks vinjsh tur sev draugus ar saaicinaajis.

Edit: Serveris atkal saak uznjemt ieprieksheejos atgriezienus, ir jau pie 1000 cilveekiem onlainaa un konstanti aug. Ta kā, ja kādam patiik lieli serveri tad droshi.
Red Devil
Kur tagad speelee latvju tauta rolleyes.gif ?? lielaakaa dalja linku jau beigti (motr.ru u.c.). nesen dabuju RO clientu tagad nevaru izlemt kur speeleet!
kaarleens
QUOTE(Red Devil @ Mar 17 2007, 21:04) *

Kur tagad speelee latvju tauta rolleyes.gif ?? lielaakaa dalja linku jau beigti (motr.ru u.c.). nesen dabuju RO clientu tagad nevaru izlemt kur speeleet!

http://motronline.com/
EndlessReality
Kāds nevarētu lūdzu pateikt, vai Evolution serverī var spēlēt par brīvu, jeb ir jāmaksā? Viņu mājaslapā nekas par to nav rakstīts... Ja jāmaksā, kurš no iepriekšminētajiem serveriem ir par brīvu?
kaarleens
QUOTE(EndlessReality @ Apr 6 2007, 21:37) *

Kāds nevarētu lūdzu pateikt, vai Evolution serverī var spēlēt par brīvu, jeb ir jāmaksā? Viņu mājaslapā nekas par to nav rakstīts... Ja jāmaksā, kurš no iepriekšminētajiem serveriem ir par brīvu?

Visi shie iepriekshmineetie serveri ir bemaksas ar savdabiigu donation sisteemu, bet speeeleet var bez maksas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.