ROFLS @ Radzinhs un Kaarljuks
spelejat vRo ehh? Cik man zinaams Andzro suxoja jau pre wipe un tgd kad vinhs uzmeikoja to savu uuber wipe censhoties paarvilinata playerus no krutajiem serviem jo pats bija palicis par gay servu (nejau tape ka tur krutaakaa guilde bija "The gays"). Es vienk nesaprotu kaa cilveeks piem 3 okrobrii var teikt ka es gamoju servaa ViktorsRoagnaroks (vRo) un veel lepoties ar to say WTF ee nu piem es jau nez, bet piem manupraat tur vajadzeetu raudaat or get a life jo
http://img90.imageshack.us/my.php?image=untitledhu2.jpgVRO FAILS rofl @ vro bet man jau po vienk emm paga aizmirsu... aaa nu vo : es saprotu ka daziem neveicas @ serveru izveele (juus zinat pa ko e sdomaaju =dDDD) bet tas ir ok, vienk taadus l3meru servus ka vro nevajaga njemt veraa vinsh ir deada jo tur kaa redzams topinjaa visas top guildes ir dead tb vinjas del woe suxora izkikoja memberus una izgaaja uz citu servu (Finale,destiny<3, uc)
Piem tad kad tas Viktorainais ragnaroks atveraas tur jau bija redzams ka vinsh failos bet nu ne vsisi to speeja redzeet daudxzi ir iesaaceeji EEEE piem tur atveraas kkadas Viktors Klasisiskais un vinjaa bija norm aonline kkads emm 3-4 cilveeki es nez tur ganjau jautri bet nez man neparaak, manliekas vinhs nomirs.
NU ko e sgribeju teikt, ka juus jaunie puikas kas grib baigi speleet raganroku neklausoieties ja kaads saka ka vro rulit jo taa nav.
@lotus666 puika jaa Ethereal rulez vinhs jau bija up kkad pagaashafgada septembrii or kkad es nez, bet vinsh ir stabils paardziivojis daudzas kritsikaas dienas, stabils serveriitis ir ok D+.
@karluitos WTF ir doblojot????????? tak LV valoda PLOX nu WTFF??QW?Q?EQ? izklausas stulbi es to nopietni!!!!11ONE + veel nekad taa neizturies PREET JAUNAAKIEMS SPELEETAJIEM VINJI TACHU TIKO SAAKA RO!!! Uz vinja jautaajumiem jaatbuld kaartiigi !! Latvija taa jau ir maz Ragnaroka speletaju jo mees esam maza tauta tapeec varbuut respekteeism viens otru un neiztureesimies te kaa l33t pro LOLOL @ ro da es tevi jebkuraa diennakst laiaka ROFL. lotus666 ja kas jautaajams es tev atbildeeshu puis, ja kautreejies forumaa pm me !!
@jaunie speletaji nu ko iteiktu jums vainu Ethereal ro vai Evo-ro ~~
ka jau teicu
Viktora Ranbatoks FAILS
kkadi Br servi piu
musu latviehsu servris arii piu =d (ja kaads knobs tur gamo (ROFL @ ONLINE))
tatad ja kaads l33t grib var Etheeralaa tur jau daudz visaadu 99 ir ok, bet nu visaadi tur gaajis ja ir ciinajs gars tad uzpriekshu
Evo-ro @ lemariem kas grib buut pirmie creatori, sinixi, owneet utt (raikoge=D) JOX nee nu nesen wipots servs ja kaadam baigi prikoljii tie wipotuie servuki nu go kas ta man no taa LOL. Tur norm online un vecaas tehno guidles.
Par motru nu jaa tur var gamot tikai "NO life" ja kaads grib juu gogog, tur daudziem taa vien gribas uzinstaleet to motru pienakt un pateikt GET A LIFE !!!!!@@WQ!2
EU juus piem nekrenkeejaties ka juus piem izveleejaities kkadu tur viktora ragnaroka servri un vinhs tgd nomira un jusu laiks, puules, sviedri un citas lietas kas izvadaas no kermenja dazadaam vietaam ir palaistas veejaa. Vienk jaamaak izveleeties nejau kaadu fags servu un spamot forumaa oi oi cik labs vinhs ir OI BR?
@karlitos tiko pamaniju tu saki ka ja kkas nepamieirna Viktorara Ro tad jaaiet chekot to linku top
100.
Tevi apmierina? O.o ja tu esi gamojis taja no life motraa tevi amierina taadi woe? ;S
@Spectre LOOOL KAUNS tev aizgaaju uz kkadu faggotu, retartu speeli L2 kur kkadi elfi faggoti skraida WTF LAMO, tgd saki kkads tur 4ibisms tev ro ira agraak gan teici ko citu tgd jau 4ibiigi palicis , visi vecie buki lemerojas kaa redzu mja.
Te protams jaabuut logjsikajais doomashnais un gudrai galvai lai izdariitu pareizo izveeli bet cik es esmu redzeejeis uuber dadziem cilveekiem taa truukst! KAm viegli WTF.
Lai veicas, spelejiet Ro mani beerni.