Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ragnarok
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
One winged angel
QUOTE(Rags @ Aug 19 2006, 11:45) *

Kā jau minēju, lasi vien tālāk to reklāmu biggrin.gif
Saproti, tur tieši patreiz ļoti lielu populācijas daļu sastāda boti. Cilvēki aizgāja pirms pāris dienām. Sākumā viss likās forši, tad sāka šito ievērot. Beigās nolēma paši pārbaudīt.
Tika palaists bots ar pašu parastāko konfigu kas nāk līdzi, tādu izķert būtu ļoti viegli. Gandrīz nedēļu viņs mierīgi noskraidīja... Tā kā es to nesaku tikai tā, 2 čomi dēļ šitā aizgāja prom...
Vispār jau serveris itkā ok, tiesa ari Donation fiškas man tur biki nepatīk, bet nu citādi agrāk biju mēģinājis un bija ok.
Es tikai informēju kas un kā. Spēlē laimīgs kur vien vēlies tongue.gif

Negribas atzīt, bet tev taisnība.
Jā, jo serveris sāka čakarēties un GM palika par slinkiem lošiem( nu ne visi) tieši nesen...

Hehe un tad vel šitais...

Eu kā ar to vRo stabilitāti? Neiet down? Mosh tomēr tur palaidīšu, vienīgi es nevaru ciest Lagus...
Un kā ar populāciju?

EDIT: tik tukshs kaa mana kafijas kruuze, kas staav virtuves izlietnee O_O Laikam vieniigais miinuss, vieniigi man vel sheit kkaads gljuks ar teleporu, kad to daru man iegljuchii muuzika un ilgi jaagaida, bet loadojas vins aatri blink.gif
Rags
Populācija līdz 600 cilvēkiem, un biki vairāk uz WoE parasti. Tiesa ņem vērā ka mūsu dienas laikā cilvēku ir maz, jo pārsvarā spēlē cilvēki no otra pasaules gala biggrin.gif
Down serveris sen nav bijis, pareti 10 min offline kad jauns update tiek ieviests rolleyes.gif

Par skaņu nezinu teikt, visi game sound ir off, Winamp ftw tongue.gif
One winged angel
Ahh, ok pievienoshos, diemzheel ne shodien, varbuut riit

Un ar skanju viss kaartiibaa tomeer, atklaaju ka tas man kkaads iipashais ANTIOWA GLITCH arii motraa paretam, interesanti kas gan to varētu izraisīt, itkā viss ar kompi kārtībā... hmmm....

Baah, un Kaarleenam taisniiba, vakaros lago tik ljoti ka gribas spaardiit datoru liidz tas uzspraagst
WKnight
Vai kads varetu pateikt kur varetu nokacat RO klientu?
Neptuuns
Ja tev ir kaads torentu daunloudoshanas progs(bitcomet, utorrent, azureus) (droshvien jau ir, va ne?) tad var apskatīties isohunt.com, vai latvieshu trakerii outlaw.lv ja outlawaa ir tad kachaasies aatraak, bet tochna nezinu vai ir.

Ja nav torrentu programmas tad prasi kaadam citam.
bladez
RO klientu var nokachaat gandriiz visos privaato serveru websaitos!!! Par cik par pashu klientu naw jaamaksaa, to var viegli izplatiit!!!

kRO:
http://sakuraheaven.com/mirrors/RAG_SETUP0711.exe.torrent
SAK:
http://sakuraheaven.com/mirrors/SAK_SETUP0711.exe.torrent

Jebkuraa gadiijumaa, tew vajag obligaati nokachaats abus!!!

Bet kaada jeega tagad nopietni pieveersties RO??? Es gan pirms saaktu kachaaties RO, pagaidiitu to meenesi vai 2 liidz RO2 iznaakshanas!!!
IMiGS
es nedomaju,ka visiem tas RO 2 aizies.. pec skriiniem diezgan tadc prasigs izskatijas..
kaarleens
QUOTE(IMiGS @ Sep 12 2006, 09:39) *

es nedomaju,ka visiem tas RO 2 aizies.. pec skriiniem diezgan tadc prasigs izskatijas..

Diezgan svaigas zinjas par RO2
A new interview has been posted on 4gamer.net, which can be viewed here. The interview is in Korean and we have a very rough translation of it, from which we can gather the following:

- Ragnarok Online II is 85% complete.
- Dimago and Ellr apparently will not have classes or jobs. All three races will have very unique level-up systems.
- The five countries who have signed contracts with Gravity involving ROII are Taiwan, Thailand, the Philippines, Brazil, and Japan.
- At the moment, there is no card system to improve weapons.
- New content will be added to the game every 3-6 months.
- There is no specific "crafter" class; all character classes can create any item.
- The system requirements have been updated:
Minimum:
Pentium 4 CPU, 1.4GHz
512 MB Ram
GeForce 3Ti/Radeon 8500
Win 98/ME/2000/XP
Advanced:
Pentium 4 CPU, 2.40 GHz
1G Ram
GeForce 4Ti/GeForce FX5700/Radeon 9000
Win 98/ME/2000/XP

IPB Image
IPB Image
Kaa redzams vajadziigs jauns kompis ar vecu dzelzi RO 2 nespiid
<Graph>
o piu ohmy.gif ceru kad aizies ta normali vismaz, uh ietesteet ta gribas anyway....
IMiGS
Cerams,ap to laiku bushu nopircis vel 512 megabaitu RAM, lai man ta droshi ietu taa spele(patreiz ir 768mb).. Cerams,ka karshu sistema,tiks ieviesta, jo ka tad priest vai wizards spes dzivot bez phen/ bloody buterfly karts biggrin.gif sad.gif
Aven
i dun know, kārtis? priekškam vajag? es bez kārtīm labi jūtos XD
Rags
RO ar to kāršu sistēmu arī izceļās, tā kā manuprāt tas ir must have arī otrajai daļai.
Tiesa patreiz gan nemaz i negaidu RO2, pārak daudz kas man tur nepatīk sleep.gif
ETM
ak dies, apskatoties skriinu, manii rosaas visaadas emocijas, bet starp taam noteikti nav veelmes sho briinumu speeleet. paaraak grafiski iipatneejs.
bladez
Kas tur grafiski iipatneejs??? Knapi Unreal 2.5 dzinis. Saprastu, ja buutu Unreal 4 dzinis (tas pats, kas UT2k7).

Bet visticamaak, ka speele buus liidziiga Flyff un R.O.S.E.!!!!

P.S. Vai kaads jau piemineeja, ka pantsos buus vairaak poligonu nekaa visam charam kopaa (peec izstraadaataaju vaardiem)?!?!!?
Rags
QUOTE(bladez @ Sep 16 2006, 10:54) *

Kas tur grafiski iipatneejs??? Knapi Unreal 2.5 dzinis. Saprastu, ja buutu Unreal 4 dzinis (tas pats, kas UT2k7).

Bet visticamaak, ka speele buus liidziiga Flyff un R.O.S.E.!!!!

P.S. Vai kaads jau piemineeja, ka pantsos buus vairaak poligonu nekaa visam charam kopaa (peec izstraadaataaju vaardiem)?!?!!?

Emm, zini, nejau poligonu daudzums te vieš šaubas, bet tas kāds tas stils ir.
Saproti, pantsos pofig cik poligonu. Un tas ka līdzīga var būt Flyff un ROSE tieši besī, jo kā var redzēt skrīnos čari ir pēc skata sākumskolas vecumā...
Man personīgi vairāk patiktos vecuma iedalījums kā L2, which is sexy, nevis kautkādi bērneļi sleep.gif
jurc
QUOTE(Rags @ Sep 16 2006, 19:34) *

Man personīgi vairāk patiktos vecuma iedalījums kā L2, which is sexy, nevis kautkādi bērneļi sleep.gif

Hmm... Raganrok = spēle taisīta anime stilā. Anime = pārsvarā visi čari ir tīņu vecumā. Šaubos ka tur jebkad kas varetu būt sexsy. Bet kawaii un cuteness tur būs ļoti daudz, kā jau tas pienākas.

Bet katrā ziņā, spēli gaidu, gribās iemēģināt ko jaunu un, var teikt, ko jau tik populāru.
Rags
QUOTE(jurc @ Sep 16 2006, 20:22) *
...visi čari ir tīņu vecumā.

Tīņi būtu vēl ok, bet nejau pirmklasnieki kā ir patreiz sleep.gif
kaarleens
Katraa zinjaa nav ko pagaidaam iipashi sapnjot, jo es stipri shaubos ka kaads te buss uz mieru maksaat un speeleet oficiaalajaa serverii piraatiskie meulaatori vai serveri domaaju tik drizz neparaadiisies. Taakaa visa taa speeleeshana max buus uz bezmaksas triaala nedeeljam, ja vispaar taadas buus iespeejamas par ko es shaubos, pietam saakumaa diezvai buss eng versija un speeleet korejieshu vai japaanju valodaa es domaaju nekaadaa zinjaa nebuus forshi.
bladez
QUOTE(Rags @ Sep 16 2006, 19:34) *

Emm, zini, nejau poligonu daudzums te vieš šaubas, bet tas kāds tas stils ir.

Te visi (cerams) ir anime fani (kam gan citam forums domaats???). Anime fani paarsvaraa arii speelee J-RPG speeles!!!

QUOTE(kaarleens @ Sep 19 2006, 19:49) *

Katraa zinjaa nav ko pagaidaam iipashi sapnjot, jo es stipri shaubos ka kaads te buss uz mieru maksaat un speeleet oficiaalajaa serverii piraatiskie meulaatori vai serveri domaaju tik drizz neparaadiisies. Taakaa visa taa speeleeshana max buus uz bezmaksas triaala nedeeljam, ja vispaar taadas buus iespeejamas par ko es shaubos, pietam saakumaa diezvai buss eng versija un speeleet korejieshu vai japaanju valodaa es domaaju nekaadaa zinjaa nebuus forshi.

Iesaku palasiit jaunaako Igr. Navigator, kur rakstiits, ka eng klients jau ir izstraadaats, un vispaar taisa pat RUS klientu (officiaali). Un njemot apnjeemiibu Sceenaa, serveru faili vareetu iznaakt pat pirms oficiaalaas reliizes (gluzhi kaa ar WoW un L2).
Rags
QUOTE(bladez @ Sep 19 2006, 22:55) *
Te visi (cerams) ir anime fani (kam gan citam forums domaats???). Anime fani paarsvaraa arii speelee J-RPG speeles!!!

Kāds sakars ar anime faniem un jrpg žanru kā tādu? biggrin.gif Lai arī kādās auzās tu brauktu, vismaz brauktu tā lai citi saprot par ko runa wink.gif

QUOTE(bladez @ Sep 19 2006, 22:55) *
Iesaku palasiit jaunaako Igr. Navigator, kur rakstiits, ka eng klients jau ir izstraadaats, un vispaar taisa pat RUS klientu (officiaali). Un njemot apnjeemiibu Sceenaa, serveru faili vareetu iznaakt pat pirms oficiaalaas reliizes (gluzhi kaa ar WoW un L2).

Par klientiem nezinu un neņemos teikt, tas arī principā nav tik svarīgi.
Bet par serveru failiem tu atkal smagi greizi nolaidi biggrin.gif
WoW nekad servera faili nav bijuši nozagti, un visi pirātiskie serveri iet uz emulatoriem, un iet sūdīgi.
L2 gan ir zagts ik pa laikam, taču vienmēr ir problēmas ar pēdējām hronikām smile.gif
Taču visumā L2 ir spēlējams praktiski tikpat labi kā oficiālajos. Bet nu nekādīgi ne WoW biggrin.gif
ETM
He he.... L2 ir nosperti servera faili, bet nejautaadi, kas speetu iedragaat oficiaalo. visu laiku privatie serveri griezaas uz modified C1 (off bija jau C4), tagad nesen itkaa no kjiinieshim bija leaks ar C4, bet kameer to salaapiija, uz offa jau paraadiijas C5... Oficiaalie serveri _vienmeer_ buus labaaki par privaatajiem.

Un pat ja es esmu taa saukais anime fans, pat ja man patiktu jrpg speeles (taas divas tomeer nav tieshi saistiitas lietas), kas tev liek domaat ka es juusmoshu par speeli kur chari ir pirmskolas vecuma beernelji? Nezinu kaadas iisti animes tu skaties, bet atklashu nosleepumu: ne visaas animees visapkaart skarida pirmskolas vecuma beernelji.
Spectre
Pat ļoti piekrītu ETM.

Spēlēju RO - četa man peireibās ja godīgi, tas chibisms .... gribas ko normālāku/reālāku.

Enterering dark world of Lineage smile.gif

Un ja jūs pagamētu JRPG ta manītu kačibisms tur ir ļoti maz izplatīts cool.gif - tikai nejaucat ar mmorpg ...

P.s. ja jūsu zināšanas par jrpg aprobežojas ar Fantasy sēriju un 3 mmorpg spēlēm - sorry - jūsu zināšanau levelis ir SMAGI zem vidējā.
lotus666
QUOTE(bladez @ Sep 9 2006, 15:41) *

RO klientu var nokachaat gandriiz visos privaato serveru websaitos!!! Par cik par pashu klientu naw jaamaksaa, to var viegli izplatiit!!!

kRO:
SAK:

Bet kaada jeega tagad nopietni pieveersties RO??? Es gan pirms saaktu kachaaties RO, pagaidiitu to meenesi vai 2 liidz RO2 iznaakshanas!!!

plz pasaki web kur var registreties preiksh sitaa servera plllzzzz...
kaarleens
QUOTE(lotus666 @ Oct 3 2006, 18:19) *

QUOTE(bladez @ Sep 9 2006, 15:41) *

kRO:
SAK:

plz pasaki web kur var registreties preiksh sitaa servera plllzzzz...

http://viciousro.net/
shijaa amerikaanju serverii es paarsvaraa speeleejos, ja neapmierina meklee te citu http://www.gamesites200.com/ragnarok/
bladez
QUOTE(Rags @ Sep 20 2006, 00:01) *

Kāds sakars ar anime faniem un jrpg žanru kā tādu? biggrin.gif Lai arī kādās auzās tu brauktu, vismaz brauktu tā lai citi saprot par ko runa wink.gif

Lai arii kaadaas auzaas kaads brauktu, tas jau nu neesmu es......izlasi NOTEIKUMUS!!!
Uzreiz pashaa augshaa 1. punkts!
lotus666
eu shis serveris ir normals?!ethereal-discovery ? es saku un vispar kaads ir max lvl?!
un kur var redzeet visu karti pasaule ..es te apmaldiishos,,un gribetos serveri kur peec iespejas vairak ppl
kaarleens
QUOTE(lotus666 @ Oct 3 2006, 20:19) *

eu shis serveris ir normals?!ethereal-discovery ? es saku un vispar kaads ir max lvl?!
un kur var redzeet visu karti pasaule ..es te apmaldiishos,,un gribetos serveri kur peec iespejas vairak ppl

http://ro.truesource.info databaaze palasies guides manuaaljus padomaa ko gribi taisiit, par to servaku nezinu es speleejos 2 http://www.viciousro.net http://motronline.com (krievu servaks reiti 1x)
lotus666
es speleju evolution...iisti nezinu ar teim rate...man patiik ja kacajas uigli un nav hop hop un tu esi mezhonis ar pashiem labakajiem itemiem.....jekura gadijuma esmu archers smile.gif un man tas serveris patiik jo daudzi cilveki speelee taja...iepriekshejais kur aspeleju redzeju tikai kadus 30 cilvekus kopaa dry.gif
Rags
QUOTE(bladez @ Oct 3 2006, 20:15) *
Lai arii kaadaas auzaas kaads brauktu, tas jau nu neesmu es......izlasi NOTEIKUMUS!!!
Uzreiz pashaa augshaa 1. punkts!

Caps shows power biggrin.gif
jrpg automātiski nenozīmē pieskaitāmību anime stilam, so...
lotus666
eu varat pateikt kas labs ir archeram , ko vinsh var dariit!?un kaa var normali naudu dabuut?es taka ubags skraidu apkaart situ seenes blink.gif
kaarleens
QUOTE(lotus666 @ Oct 5 2006, 08:03) *

eu varat pateikt kas labs ir archeram , ko vinsh var dariit!?un kaa var normali naudu dabuut?es taka ubags skraidu apkaart situ seenes blink.gif

Palasi guides ar karoti tev neviens mutee visu neieliks, archers ir 1 klase kas ir kaa paarejnieks uz naakamo klasi (hunter, bard vai dancer). Cilveeks ar pieredzi RO archeru liidz 40 jobam ar paugstinaatiem reitiem stabili vienaa dienaa aidzen. Par to kaa ko sist lasi forumos, guidees, faq netaa par ro ir ljoti daudz info. Parasti visi archerus kachaa uz floraam, peec tam uz Geographer doblojot ar fire bultaam.
lotus666
luudzu pasakiet tikai vienu lietu vairs neko pectam neprasiishu
Kā var taisiit un kur var arows?es nezinu..plz pasakat buushu ljoti pateiciigs
Aven
Teiksim Einbroch var dabūt silver un fire arrows par 3-4 vai ciktur zeny gabalā, parastos arrow var dabūt pie jebkura tool dealer'a
Lai tiktu uz einbrochu ir jālido ar dirižabli no Yuno
Quiverus var taisīt Payonā par 1k un tavām bultām
lotus666
bet es tur viena lapa skatijos bij vnk paradita tabula no taam koku saknem var uztaisiit 150 arows no velkautkaa tur 5 utt..kaaa to var izdariit to es domaaju!?
Aven
fig zin, nekad neesu provējis jo esmu spēlējis ar rogu..šķiet ka archeri paši kkā tās taisa..ai fig zin XD
Apocalypse
ROFLS @ Radzinhs un Kaarljuks
spelejat vRo ehh? Cik man zinaams Andzro suxoja jau pre wipe un tgd kad vinhs uzmeikoja to savu uuber wipe censhoties paarvilinata playerus no krutajiem serviem jo pats bija palicis par gay servu (nejau tape ka tur krutaakaa guilde bija "The gays"). Es vienk nesaprotu kaa cilveeks piem 3 okrobrii var teikt ka es gamoju servaa ViktorsRoagnaroks (vRo) un veel lepoties ar to say WTF ee nu piem es jau nez, bet piem manupraat tur vajadzeetu raudaat or get a life jo
http://img90.imageshack.us/my.php?image=untitledhu2.jpg
VRO FAILS rofl @ vro bet man jau po vienk emm paga aizmirsu... aaa nu vo : es saprotu ka daziem neveicas @ serveru izveele (juus zinat pa ko e sdomaaju =dDDD) bet tas ir ok, vienk taadus l3meru servus ka vro nevajaga njemt veraa vinsh ir deada jo tur kaa redzams topinjaa visas top guildes ir dead tb vinjas del woe suxora izkikoja memberus una izgaaja uz citu servu (Finale,destiny<3, uc)
Piem tad kad tas Viktorainais ragnaroks atveraas tur jau bija redzams ka vinsh failos bet nu ne vsisi to speeja redzeet daudxzi ir iesaaceeji EEEE piem tur atveraas kkadas Viktors Klasisiskais un vinjaa bija norm aonline kkads emm 3-4 cilveeki es nez tur ganjau jautri bet nez man neparaak, manliekas vinhs nomirs.
NU ko e sgribeju teikt, ka juus jaunie puikas kas grib baigi speleet raganroku neklausoieties ja kaads saka ka vro rulit jo taa nav.
@lotus666 puika jaa Ethereal rulez vinhs jau bija up kkad pagaashafgada septembrii or kkad es nez, bet vinsh ir stabils paardziivojis daudzas kritsikaas dienas, stabils serveriitis ir ok D+.
@karluitos WTF ir doblojot????????? tak LV valoda PLOX nu WTFF??QW?Q?EQ? izklausas stulbi es to nopietni!!!!11ONE + veel nekad taa neizturies PREET JAUNAAKIEMS SPELEETAJIEM VINJI TACHU TIKO SAAKA RO!!! Uz vinja jautaajumiem jaatbuld kaartiigi !! Latvija taa jau ir maz Ragnaroka speletaju jo mees esam maza tauta tapeec varbuut respekteeism viens otru un neiztureesimies te kaa l33t pro LOLOL @ ro da es tevi jebkuraa diennakst laiaka ROFL. lotus666 ja kas jautaajams es tev atbildeeshu puis, ja kautreejies forumaa pm me !!
@jaunie speletaji nu ko iteiktu jums vainu Ethereal ro vai Evo-ro ~~
ka jau teicu
Viktora Ranbatoks FAILS
kkadi Br servi piu
musu latviehsu servris arii piu =d (ja kaads knobs tur gamo (ROFL @ ONLINE))
tatad ja kaads l33t grib var Etheeralaa tur jau daudz visaadu 99 ir ok, bet nu visaadi tur gaajis ja ir ciinajs gars tad uzpriekshu
Evo-ro @ lemariem kas grib buut pirmie creatori, sinixi, owneet utt (raikoge=D) JOX nee nu nesen wipots servs ja kaadam baigi prikoljii tie wipotuie servuki nu go kas ta man no taa LOL. Tur norm online un vecaas tehno guidles.
Par motru nu jaa tur var gamot tikai "NO life" ja kaads grib juu gogog, tur daudziem taa vien gribas uzinstaleet to motru pienakt un pateikt GET A LIFE !!!!!@@WQ!2
EU juus piem nekrenkeejaties ka juus piem izveleejaities kkadu tur viktora ragnaroka servri un vinhs tgd nomira un jusu laiks, puules, sviedri un citas lietas kas izvadaas no kermenja dazadaam vietaam ir palaistas veejaa. Vienk jaamaak izveleeties nejau kaadu fags servu un spamot forumaa oi oi cik labs vinhs ir OI BR?
@karlitos tiko pamaniju tu saki ka ja kkas nepamieirna Viktorara Ro tad jaaiet chekot to linku top
100.
Tevi apmierina? O.o ja tu esi gamojis taja no life motraa tevi amierina taadi woe? ;S
@Spectre LOOOL KAUNS tev aizgaaju uz kkadu faggotu, retartu speeli L2 kur kkadi elfi faggoti skraida WTF LAMO, tgd saki kkads tur 4ibisms tev ro ira agraak gan teici ko citu tgd jau 4ibiigi palicis , visi vecie buki lemerojas kaa redzu mja.
Te protams jaabuut logjsikajais doomashnais un gudrai galvai lai izdariitu pareizo izveeli bet cik es esmu redzeejeis uuber dadziem cilveekiem taa truukst! KAm viegli WTF.
Lai veicas, spelejiet Ro mani beerni.
kaarleens
QUOTE(lotus666 @ Oct 6 2006, 17:55) *

bet es tur viena lapa skatijos bij vnk paradita tabula no taam koku saknem var uztaisiit 150 arows no velkautkaa tur 5 utt..kaaa to var izdariit to es domaaju!?

Tas ir archera skill quests, taadi ir visaam klaseem. Lai vinju dabuutu tev ir jaizpilda noteikts uzdevums jaasavaac 20Resin, 13Trunk, 7Mushroom Spore, 41Pointed Scale, 1Red Potion NPC atrodas Morocaa IPB Image
@Apocalypse klanos tava krutuma priekshaa wink.gif Ehh speeleeju es atstojnaa motraa joprojam, eju uz woe jo tur vinjas ir tieshaam masiivas un intresantas,nu un veel deelj nostalgjijas kaa nekaa 1 servaks. Nu lvloshana tur tieshaam piu. Par Vro jaa ir tur probleemas daudz tautas aizgaaja, taapeec arii gjildes kam 1 cilveeks jo admins izkikoja visus, jo guild extension tika izmainiits uz 2 par levelu. Woe man nekad nav bijis meerkjis tur vairaak paspeeleeties guut fanu no procesa, piekriitu woe tur ir galiigi garaam un tauta nemaak vinju speeleet. Bet man tur ir 4 normaali izkachaati chari euipts kaads man motraa nekad nav bijis + veel fun gjilde ar vecajiem motra draugiem ar kuriem chataa var pabazareet, jaa tas ka online ir no 100- 200 cilveeku ir suudiigi ekonomikai es piekriitu, bet taapeec pamest savus normaali izkachaatos charus nu ish nafig. Serverii man patiik drops log7 ir ljoti neslikta sisteema, tas ka turaas pie kro arii ir ljoti ok nu un veel ka nav boti arii priecee. Populaaraakajos servakos es protams nezinu tochna, bet kliist baumas ka piemeeram no 1k onlines ja taads ir 50 gabali ir dazhaadi boti. Par latvieshu valodu par ro visi runaa zhargonaa ja kaadam nepatiik dabli, daobli, dobli mani tas nekrata netaisos te rakstiit kau kaadu dubultshaavienu.
Nu vot taakaa speeleeju es motraa un vro, nezinu vai ar to lepojos, bet speeleeju. Nevienu es tur nevelku, draugu man pietiek abos servakos un skaidrot visu jauninjam paarsvaraa ir kaa zobu saapes nevis kaa funs, kas parasti beidzas iedo man to un to un peec nedeeljas vinsh speeli pamet.

Rags
Apocalypse
Klau cilvēkbērn, ej labāk paskraidi pa pagalmu, jo savādāk izskatās ka tev būs smagi jāārstējas no šāda tipa spēlēm ja vēl kau nedaudz pie tām sēdēsi.

p.s. un ja tava izredzētība nezin - motr'ā WoE ir labāki nekā jebkur citur ieskaitot oficiālos serverus. Vienīgi euRO(Eiropas oficiālais) varētu būt tādā līmenī.
lotus666
[quote name='kaarleens' date='Oct 7 2006, 07:15' post='93803']
[quote name='lotus666' post='93731' date='Oct 6 2006, 17:55']
Tas ir archera skill quests, taadi ir visaam klaseem. Lai vinju dabuutu tev ir jaizpilda noteikts uzdevums jaasavaac 20Resin, 13Trunk, 7Mushroom Spore, 41Pointed Scale, 1Red Potion NPC atrodas Morocaa

eu kas mer aaraa pointed scale!?man tadi ir bijushi daudzi un pashlaik tikai 5....un tas ir vienalga akadi trunk javac!?
luudzu pasakat
Aven
nē tieši "Trunk"!
zaļumi laikam,*blabla Plant* un citi...
lotus666
a kas tad met tieshi trunk!? willows?
Aven
laikam...argh pameklē mob fainderu, kautvai motronline.com datubāzē, tur var atrast par katru aitemu visu informāciju

[upd]
Pointed Scale

Выпадает из монстров:

Name %
Blue Plant 3
Green Plant 15
Red Plant 3
White Plant 15
Worm Tail 55
Yellow Plant 3

Trunk
Выпадает из монстров:

Name %
Clock 8
Elder Wilow 35
Greatest General 20
Karakasa 35
Myst 8
Permeter 12.4
Stone Shooter 20
Wilow 1
kaarleens
QUOTE(lotus666 @ Oct 7 2006, 20:14) *

a kas tad met tieshi trunk!? willows?

Mm motra database sheit neder ir zinaamas atshkjiriiba. Izmanto sho databasi http://ro.truesource.info/search/item/906 shis piemeeram ir pointed scale http://ro.truesource.info/search/item/1019 shait trunk vinju tavaa levlaa vislabaak droshi vien ir sist http://ro.truesource.info/search/mob/1033 no shii moba visvairaak vinji ir shinii kartee pay_fild07.gat, kur vinja atrodas var redzeet sheit http://ro.truesource.info/js/a.html
Vobshem maacies lietot databazi bez vinjas nu RO nekaa.
lotus666
WTF! es te jau kadu pustundu mocos visu laiku situ green herbs bet man tik 10 pointed scale kopaaa ;(
tu aju kadas 2 stundas bus jaseezh kamer dabushu omg

aa saparatu tur tak tei monstri no kureim katra kriit ara pointed scale biggrin.gif muljis es taads nepamaniiju

bet ar elder willow buus gruuti vinj iastipri un no kadiem 8 ko nositu neviens neizxmeta to ko vajag
lotus666
eu shaja spele vispar ir sp potioni!? es te riitiigi ilgi mociishos kamer sataisiishu bultas ja man sp leni naak klaat un man ir tikai apmeram 90 max sp.....zb
un ja es taisiitu merchant kadi stati man buutu jaakachaa?
Aven
Blue potion-SP potion
Merchants labi kachs-agi dex, str,vit
nu ja tu gribi blecksmitu kurš kaļ,tad jāliek max dex un luck, tāpat ar Potion Alķīmiķi
lotus666
man ir archer 42 lvl plusus neraxtiju...sito archeru dzeesishu ara jo str un vit paaraak liels
str 10
agi 38
vit 13
int 1
dex 44
luk 1

un tagad saaku nesen kacat merchant lvl 16 smile.gif

str 18
agi 2
vit 11
int 1
dex 6
luk 17

laikam arii buus jaadzeesh ja jau str kachaats dry.gif
Aven
wtf, kā tu merchu kachāsi bes str? neiespējami gandrīz, ja nu vienīgi tev i vislaik draugi balsta, vai arī tev pilna kafra ar Mastelām un ūber stiprs pets

wtf, kā tu merchu kachāsi bes str? neiespējami gandrīz, ja nu vienīgi tev i vislaik draugi balsta, vai arī tev pilna kafra ar Mastelām un ūber stiprs pets
kaarleens
archeram nekada nekachaaa strg, uzsvars uz dext/agi/int dazhos gadiijumos ja piemeera hunters ir falkoners tad tiek kachaatsd luk, ja tukachaa pure woe traperu ta tiek kachaats vit, bet kaa pirmajaam charam vit noteikti neieteiktu njemt. Voshem archers tev ir sachakareets ieteikti paarkachaat. Lai vieglaak dabuutu discountu un daargaaku paardoshanu un vedingu iesaku 2 merchantus kachaat. Ja tu gribi batle bsu vai alkjiimikji liidz galam 99 tad shitas chars neder jo luck tad nav vajdziigs, ja tu gribi forgeri vai brewer alkjiimikji tad akal neder jo tu paraak daudz punktus esi izteereejis citos statos jo pamataa shiem chariem ir dext/int/luck atkariibaa pec novirzes. Nu veciit palasi vairaak faq par charu buildiem atrodi kalkulaatorus paskaiti shitie abi chari ir sachakareeti, bet nu iipashi nepaardziivo savus pirmos charus visi ir sachakareejushi shitaa, taapeec kjeries tik klaat un paartaisi.
lotus666
karo4 es tagad uztaisiju merchant saaku kacaat dex,int,luk un vel str
iisti nesaprotu kape int jakacaa tapee mazliet ar to aprimos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.