Ja tie ir patiesi tavi darbi, tad cepuri nost - man simpatizē. It īpaši "asais" kekss ar zobinu trešajā bildē no augšas.
Tev tiesaam ir talants, baigi labie darbi.
zenofex
Oct 6 2004, 22:20
Dcrow, tev obligaati, obligaati jaapiedalaas festivaala izstaadee un konkursaa! Ziimeejumi vienkaarshi uber.
es ar prieku piedalii6os, tikai vajag sagaidiit konkursa ziimeejuma tematu:)
asamashii ritori banpaia
Oct 6 2004, 23:20
respect....
Jā, man skauž, ka es tā nemāku
Taču reizē priecājos, ka arī pie mums, tepat, ir cilvēki ar šādām spējām. Hip hip urrā!
Nu veciit tu dod, taadi darbi nav redzeeti sheit
ShinChan
Oct 8 2004, 14:53
Skices vienkārsji lieliskas. Zīmējumu konkurss bez taviem darbiem nebūs pilnīgs...viennozīmīgi.
tostermaize
Oct 8 2004, 16:41
super
oho
wow
pilniigi vārdi trūkst
te buss veel paaris manu darbinju,
volzha
Oct 14 2004, 18:19
Kur tu to visu esi iemācījies ? Talants vai ?
isklju4itelno pa6maaciibas celja!!!
te veel paaris darbinji
Ito no Kazuki
Oct 15 2004, 15:05
*sajūsmas pilni spiedzieni* Impressive
Vislabāk man patīk meitene ar lietussardziņu un eņģelis. Man ļoti patīk, kā tu kombinē zīmuļtehniku ar tintes zīmējumu - smalki ^^ Un dievīgs ēnojums!
asamashii ritori banpaia
Oct 16 2004, 08:32
pēdējai ļooooti atgādina Royo, bet priekšpēdējais ir supper
Nu tak, kad vares uzzinaat konkursa tematu!!!
A to jau laiks spiezh...
Red Devil
Oct 19 2004, 15:02
*Atveras mute izripo mēle pieskaras grīdai un pa to notek siekala.* Kā tu tā vari?
Vienkārši EXTRAMALY COOL tikai Kāpēc dažām bildēm ir tā damočka.ru????
āā... wow... šitā zīmēt un vēl pašmācības ceļā....
tu tiešām nemānies??? pats mācījies????
damochka.ru tāpēc ka, biju izlicis šīs bildes tajā saitā, bet vēlāk nesaglabāju uz datora, biju spiests kopēt no tā saita atpakaļ.
Par to, ka pašmācības ceļā to4no nemānos, nav vajadzības!!! Visu zīmēju pats:)
ticu ticu (sor ka neielogojos)
te veel, 6ito uz festivaalu
Izskataas ka tev ir bijusi modele
ek.. es redzēju tavas bildes uz papīra, pie Zuzuka's... ui ku labi izskatījām, man tādi kompleksi parādījās...tiešām-viss gods! Un nav tev slinkums to visu ēnot.. *sēž un brīnās*
vienu no ziimeejumiem pabeidzu enot 4eturdien no riita 3:00
Laikam jau nav slinkums eenot:)
Rinchis
Oct 29 2004, 10:38
Forshi !!!
Smuks zimejums!
un pashmacibas celaa veel ... un super! buutu man taads talants
zenofex
Oct 29 2004, 10:52
Patiesiibaa es vienu ziimeejumu pat nopirktu ja vinjsh buutu izkraasots smuki. Nopietni. Jautaajums tikai vai dcrow grib paardot...
kaa me apskauzh cilweecinjus kas maak taa ieenot ka iskataas dziiwi....CEPURI NOST
Atkariiba no taa, kuru ziimeejumu gribi pirkt:)
Shinobi-sama
Nov 2 2004, 13:58
AAAATSUI ko!
Ar modeli negribi padaliities
QUOTE(dcrow @ Oct 26 2004, 12:22)
te veel, 6ito uz festivaalu
es internetaa atradu kaut ko aizdomiigi liidziigu
kas tik te neatklājas
QUOTE(JurCHiX @ Nov 21 2004, 12:47)
kas tik te neatklājas
Starpcitu shim iistajam autoram ir ljoti skaista veb lapa -
http://www.karlaweb.tk/ tieshaam ir veerts apskatiit
Crimson Butterfly
Nov 22 2004, 02:18
ワウ! 実際によい芸術家である!
I koo te tik neatklaaj:) Patie6aam par treninja materiaalu bija izmantots paraadiitais ziimejums, bet kaa ir redzamss, bija ziimets viss ar savu roku, nekaadas kopee6anas:) Taadaa veidaa ljoti labi apguut tehniku - maacoties no labaakajiem.... Tak 6to nekaa te taada iipasha nav
Es diezgan biezhi pats paarziimeju no jauna kautkaadus ziimejumus:)
Un ja te dazham labam patiik izraadiities... panjem un uzziimee pats taa ja vareesi, nefig te uzreiz meeginaat opustitj mani...
Es tavaa vietaa PUMA, lai mekleetu sakritiibas, un buut tik siikumainai, silti ieteiktu pa6ai taa pameeginaat un paziimeet no kautkaadiem piemeeriem...
Varbuut veel uzsaaksim raganu mediibas???
Kstati vai kaads var sadabuut man rokaa To cilveeku pie kura visi ziimeejumi no festivaala? Es taa arii neesu dabujis vinjus atpakalj? I nekaadi nevaru sadabuut Zuzaku caur mailu?????
QUOTE(dcrow @ Nov 22 2004, 17:35)
I koo te tik neatklaaj:) Patie6aam par treninja materiaalu bija izmantots paraadiitais ziimejums, bet kaa ir redzamss, bija ziimets viss ar savu roku, nekaadas kopee6anas:) Taadaa veidaa ljoti labi apguut tehniku - maacoties no labaakajiem.... Tak 6to nekaa te taada iipasha nav
Es diezgan biezhi pats paarziimeju no jauna kautkaadus ziimejumus:)
Un ja te dazham labam patiik izraadiities... panjem un uzziimee pats taa ja vareesi, nefig te uzreiz meeginaat opustitj mani...
Es tavaa vietaa PUMA, lai mekleetu sakritiibas, un buut tik siikumainai, silti ieteiktu pa6ai taa pameeginaat un paziimeet no kautkaadiem piemeeriem...
Es nesaku ka es taa nekad neesmu dariijusi vienkaarshi sakritiita bija paaraak liela, vareeji vismaz vairaak no sevis ielikt
Vispaar man nepatiik striideeties - pienjemsim ka es kljuudijos un tev ir taisniiba.
Tu nekljuudiijies, sakritiiba patie6aam liela, jo tika meeginaats pa6am paarziimeet tevis atrasto bildi un meerkis bija tikai un vieniigi trenin6, nebija iipa6aas vajadziibas kautko pielikt no sevis... Taapeec nav iemesla striidiem... peace!!!
Nja, es arii kaadreiz maaciijos ziimeet, paarziimeejot citus ziimeejumus. Vispaar baigi paliidz- iesaku visiem, kas veelas iemaaciities ziimeet pashmaaciibas celjaa. Lai gan peedeejaa laikaa (jau kaadus 3 gadus) neko neesmu paarziimeejis.. intersantaak tomeer ir pasham izdomaat.
Man arii patiik ziimeet( nav jau labaakais ko varu
( dazi veel nav pabeigti...)
nu noveerteejat!
Man arii patiik ziimeet( nav jau labaakais ko varu
( dazi veel nav pabeigti...)
nu noveerteejat!
Ah par shito aizmirsu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.