ui..... hehe, tas pēdējais feiss izskatījās šitāds o_O
Heheh, bet pirmais tīri tā neko.
nu te buus kaarteejais ziimeejums!!!
man vienkaarshi truuxt vaardu!! cik viss ir neiedomaajami superiigi
baseboalbatboy
Jan 8 2005, 23:20
asamashii ritori banpaia
Jan 9 2005, 10:02
man patīk. darbu pārzīmēšana gan neliekas tas labākais, bet es pats arī esmu kautko līdzīgi noziedzīgu darījis
- es ņemu no žurnāliem un skatos cilvēkus dažādās pozās un tad mēģinu līdzīgās pozās savus čarakterus zīmēt, pozas nedaudz mainot. tā man bik sāk iebraukt fiška par ēnošanu piemēram... bet es ar to nelepojos
bet nu tavi zīmējumi ir uber.
QUOTE(baseboalbatboy @ Jan 8 2005, 23:20)
a tu ieej tajaa adresee un sapratiisi, ka nekaa aizdomiiga, parasti es biju izlicis savus ziimeejumus arii tur:P
Piekriitu paareejiem - darbi vienkaarshi superiigi! Taa turpinaat! :)
a te starcraftam veltiitaa bildiite!!!
i te
-nDigo-
Mar 15 2005, 15:13
ej tu nost, shitaa zimet man nespiid nekad dziivee...
dcrow, kur tu shitik labi iemaaciijies ziimeet?
Pats iemācījos, pašmācības ceļā!!! Tu arī es domāju varētu tā, ja gribētu
-nDigo-
Mar 15 2005, 17:29
pashmaaciibas celja????
da labi, neticu ka taa var pasham iemaaciities ziimeet...
un lai cik stipri es gribeetu shaubos ka vareetu ko taadu uzziimeet...
swordsman
Mar 15 2005, 21:52
ak dievss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dcrow kaa tu taa maaki ziimeet.riktiigi reaali!!!!!
Kikumi
Mar 15 2005, 23:29
Nu, ko jūs visi te ņematies?! Cilvēks ņēma un iemācijās! Pašmācība vienmēr ir bijusi labāka nekā svešapmācība... Sorry, ja es kaut kā neskaidri izteicos! Man šodien širmis iet ciet...
Darbi tik tiešām ir lieliski uzzīmēti! Patīk ēnojums un tematika!
baseboalbatboy
Mar 16 2005, 00:34
QUOTE(dcrow @ Mar 7 2005, 10:20)
i te
Šitas man baigi atgādina spēli Star Craft bet tās jau tikai detaļas ā un tas džeks ar to vairogu bigi stabilais.
QUOTE(dcrow @ Mar 7 2005, 10:18)
Man kaut kā grūti izprast tā suņveidīgā briesmoņa ķermeņa uzbūvi
Pedeejie triis ziimeejumi ir StarCraft fanart!!! Ko noziimee ==> bigi stabilais? Un ja tev gruuti izprast zerglinga uzbuuvim nu taas ir tavas probleemas:))
baseboalbatboy
Mar 17 2005, 01:21
Sorr...to tur zerglingu star craftā neatceros
(mēģināšu iedomāties to viņa uzbūvi
)
nu meegini iedomaaties to vinja uzbuuvi, ko tur iedomaaties, monstri tak visaadi ira:)
Jaladin
Mar 21 2005, 23:23
ūūūū Kerigana
Nee nu naf ko piebilst. Kewl!!! Tikai... cik ilgi tu maaciijies ziimeet?
Nu pilnveidošanās notiek katru dienu!!! Cik zīmēju? Hmm...Sen jau, kopš bērnības:))
Te vēl viens darbinš!!!
Taa tev meitene vai dzjeks domaats????
Taa mashiina ir ljoti laba tik tam (nezinu kaada dzimuma) viena vieta manupraat ir par zemu .....
dmonster
Mar 23 2005, 17:42
Varētu būt meitene un bikses vienkārši nošļukušas. Mašīnā ir laba tikai aizmugurējais ritenim iekšā (nez kā to sauc) vajadzēja tā stiprāk uzzīmēt.
Kikyou
Mar 23 2005, 18:39
Man vairāk pēc džeka izskatās. o.o
Bet ideāls zīmējums... un tā mašīna... *_* (neko vairāk par plakaniem buldozeriem es zīmēt nemāku no transporta līdzekļiem
)
hmm, man arī pēc džeka izskatās, un ... emm... man pilnīgi rokas kasās palabot dažas vietas...
Bet kopsummā nav slikti.
Njaa aizmugureejaa riepa tieshaam izskataas taada bikiit (paardurta?)
Nopuutusies...
Bet par taam bixeem jaasaka tad ieskatieties uzmaniigaak... nosljukushas bixes savaadaak izskatiitos, te driizaak ka vinjasvairaak vai mazaak ir apspiileetas izskatas .....
dmonster
Mar 24 2005, 01:01
My stupidity is high. Nu kā, bet sejai ir kautkas ir kaut kas sievišķīgs.
Jā, lūpas, manuprāt tā viņas nezīmē parasti, nu bet katram savs stils.
parasti zīmē apakšlūpas malu, nrvis stūrīti.
baseboalbatboy
Mar 26 2005, 02:21
Tas braucamais forš ,bet man tas zīmējums nepabeikts izkatās.
Ito no Kazuki
Mar 26 2005, 13:59
Sugoi, sugoiii!!!
Man patīk tava tehnika, very smuki - cik uz atpakaļu paskatījos, man visvairāk pie sirds gāja asinīm notrieptā beibe ar
dzīvnieciņu
Nav jau arii pabeigts, tas taa, skice, un viens filtrs photoshopaa!!:)
njujaa..par wisu shito man buutu tikaj wiens sakaamais: proatamz,ka pashapmaaciiba rullz, bet.. sheit jaw ir miilziigs talants un laikam jaw arii nenormaalas darbaspeejas- wisu to izeenot... esmu wnk..sajuusmaa... hehe,mazaa, ok,ljoti,ljoti LIELAA
skaudiibinja paraadaas.. weehehee... es arii gribeetu taa,bet, zinot sawas speejas un esot reaalistisx cilweex waru droshi buut paarliecinaaata,ka nekas nesanaax..heh..nju,nekas warbuut naakoshajaa dziiwee..
Te nesen uzsaaku vienu ziimejumu, 70% progress
uhzz.. es jau redzu ka top spārni... ceru ka eņģeļa spārni....
Ja to visu nokrāsotu ta vispār būtu laps....
Respect....
kaa tu atmineeju, ka tie6i taadus i ziimee6u:) izplestus nevaree6u, neieliidiis uz lapas, bet kautkaadus jau meeginaa6u:)
Vispaar jau baigi jauki, tik tas tetoveejums baigi lec aara, jo tas paartrauc rokas muskulatuuras eenojumu. Tatoo arii jaanoeenoo buutu imho.
Jaa es par to ar domaaju, to labo6u, gribu dabuut normaalo tetuveejumu, un pa visaam abaam rokaam, bva i arii pa vienu...tas veel tiks labots:)
anishuara
Apr 1 2005, 14:18
Ja cepuri nost... tavi darbi ir tik FORSHI!!!! Tie ir vienkarshi burvigi. taadu talantu es ari gribetu...
you rulzzz!!!!
anishuara
Apr 1 2005, 14:21
QUOTE(dcrow @ Apr 1 2005, 13:09)
Jaa es par to ar domaaju, to labo6u, gribu dabuut normaalo tetuveejumu, un pa visaam abaam rokaam, bva i arii pa vienu...tas veel tiks labots:)
zini tas totuvejums butu forshi
ceru ka tu to uztaisisi .. totuvejums ir forsha lieta...
Serenity
Apr 12 2005, 11:39
Waaaaaaax ku smuki zīmējumi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baigais talants tev! varu tikai apbrīnot tavas spējas... *paliek sēžot ar vaļā muti*
Kagome
May 12 2005, 19:55
Visu cienju dcrow, veel nekad nebiju redzeejusi tik labus ziimeejumus!!! taa tik turpinaat!
Gif failus liec kaa attachmentus, savaadaak vini nebuus kustiigi..
yes tu esi atgriezies ( vai arii es biju pazudis un neko nezinaaju par jaunajiem ziimejumiem ) lainu kaa ziimeejumi ir super labi, un aizmirsti par engelja spaarniem ziimee sikspaarnja spaarnus, engelja spaarni jaaziimee ziimeejumos, kur atteeloti gothi un citi metaalistu paveidi.........
hitogoro
Jun 17 2005, 20:37
nu bljiin.. ieraudziiju vienk mute atveeraas.. tik burviig
ja vien es taa maaceetu
dcrow, tu esi mans elks
AK DIEVS...SUPER!!!....Izcili darbi..pat vaardu truukst!!!...Kaut es taa vareetu...es tik tuvu nestaavu....nju respect!!!....Turpini taadaa garaa un driiz jau par tewi varees aviizees lasiit!!!
Hmmm, Pray for Mercy :-)
baseboalbatboy
Jun 20 2005, 12:05
Mmmm!Baigi labs!Spārni gan ir forši
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.