Help - Search - Members - Calendar
Full Version: es te taa druscinj aizraujos ar
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Tenma
QUOTE(dcrow @ Mar 15 2007, 17:09) *

IPB Image

kā man patīk tās čībiņas! biggrin.gif
kahi
atgādina mugenu no samurai champloo. tikpat kaulains un ar tikpat seksīgām čībiņām. varētu būt attāls radinieks. definetly patīk krāsas.
dcrow
jā nedaudz atgādina mugenu, daļēji biju ietekmēts no Samurai Champloo seriāla! Man vispār patīk kā ir uzzīmēti Samurai Champloo un Cowboy Bebop smile.gif
dcrow
IPB Image

gandriiz jau galaa
dcrow
nu te laikam galīgais variants
IPB Image
Saint_one
ermm tas kam tā nocirstā galva nav bišķu pa pelēku ? Bet tā labi izkrāsots smile.gif
dcrow
Ir gan pelēka...Bet nu teiksim tā, tas ir pusmiris zombaks un tt biggrin.gif zaļas asinis negribējās zīmēt biggrin.gif
Kentaishi
man patīk, piesaistošs ir pats slepkava XD zombis man nu tā, klasesbiedri tik tālu iesēdušies ar saviem karikatūrveidīgajiem cilvēkiem, ka nepatīk man vairs tāds stils. smile.gif Izstrādāts ir vnk lieliski, vienmēr esmu apbrīnojusi cilvēkus, kas spēj uztaisīt ko tādu.
dcrow
varētu jau piestrādāt pie zombija, pielikt kautkādas pelējuma pazīmes utt. nu bet jau tik ilgi zīmēju, ka arī tā būs labi smile.gif
dcrow
Pamēģināju uzskicēt mechu....
IPB Image
Tigra2
Hmm, šis šķiet ļoti interesants darbs. Mecha ir cool, ļoti patīk līnijas un tas, ka balts uz melna.
Vai drīkst zināt, kā šis zīmējums tapis, kāda proga... tas izskatās kā uz papīa zīmēts un tad ar kkādu progu pārveidots, varētu būt Photoshop... ?
xikes
Izskatās jau efektīvi, lai gan man mechas kā tādas vispār nepārāk.
Tā jau parasts zīmējums, zīmēts uz balta papīra ar melnu zīmuli.. un pec tam invertētas krāsas, piemēram, ar Photoshop
vienkārši, bet efektīvi smile.gif
dcrow
kā jau xikes teica, parasts zīmējums bija invertēts Photoshopā! Nu bet, to dariju, jo noskanējās sūdīgim un nebija redzamas visas detaļas, bet šādi var redzēt vairāk.

Tā ir skice, vēl drusku pielabošu un ķeršos pie kārtējām mocībām Flashā smile.gif Tiks krāsots, veidota kautkāda aina smile.gif
zeloco
mecha owns!
Keydan
Nice... tikai kkas ar to muguru nav kartiba...
Huney Bunny
It's fine, i don't see a big problem.. taču būtu tur arī kaut kas jāuzlabo, tikai nevaru pateikt ko. Tu kārtīgi esi pastrādājis, malacis!
anishuara
those pink slippers are adorable... smile.gif just kawaii tongue.gif
dcrow
IPB Image
Tigra2
Njam, laikam es vienkārši esmu vecmodīga, bet... šim
IPB Imagetas nestāv pat tuvumā.... Atceros kā agrāk zīmēji skaistus, līdz pilnībai izēnotus un smalkus zīmējumus, kas palika atmiņā ar savu maigumu un brīnišķīgo vieglumu. Gandrīz visas meitenes, ko zīmēji agrāk, varēja pielīdzināt enģlīšiem, jo tas brīnišķīgais, smalkais stiliņš bija uubernaisu. Bet tagad što-ta tavi zīmējumi vairāk atgādina amerikāņu multenes.

cilvēki aug, attīstās un mainās, līdz ar to, pasaule tiem apkārt, mainās gaume un, mums zīmētājiem, stiliņš, tikai tie, kas vairs nemainās un skatās uz pasauli, kā garām skrejošu upi, spēj palikt uz vietas, saglabājot savu pasauli tādu, kāda tā bija. Zīmējumi attēlo zīmētāja iekšējo pasauli. Tāpēc nevaru prasīt, lai atgriezies pie iepriekšējā stila, ne arī uz to cerēt.

Varbūt tā domāju tikai es, bet manuprāt, tavi zīmējumi sāk zaudēt to brīnišķīgo smalko skaistumu, kas tiem piemita agrāk, iegūstot oriģinālu stilizāciju. Galvenais, lai pašam patīk, tomēr man nedaudz žēl...

Kef kef... ;~;
Arts
Tigrai taisnība,bet tas nenozīmē ka tavi zīmējumi palikuši sliktāki.Tikai vienkāršāki,digitāli un nedaudz sliecas uz ecchi.
P.S.Kur viņas biksītes?
Alexa De Šarlote
Briedis ar ragiem netīšām norāva...biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
anishuara
un tas tev aiznjeema veselu dienu? domaaju ka ziimeesi ar roku... smile.gif tishaam agraak man patika labaak... ... sorry but it is so.. unsure.gif
Erik4xp
huh.gif
Savs digitālais stils ir, nostrādāts kvaletatīvi, bet pēdējā attēla ideja man bojā garastāvokli...
Nummm... paveca prostitūta uz Rūdolfa... Damn your fantasy... sad.gif
dcrow
IPB Image
lilion
Tika lūgts un sagaidīts daudz vairāk.
Kļūdas neredz- diezin kāpēc? huh.gif
Personīgi man vislabāk patīk tavi šāda stila zīmējumi, nekā digitālie, tapēc- Hurah
anishuara
much better! wink.gif but plzzz drow something sweet! happy.gif smuka sejas izteiksme.. tongue.gif
Ami
Kļūdu neredzu, bet gribētos vismaz kaut ko mīlīgu, kaut vai kawaii neko-chan.
beta30
..klau..klau...pliiz..pasaki luudzu, kas taa par muuziku(grupu) tavaa animaacijas darbaaa-metro...baigi iepatikaas.. rolleyes.gif wink.gif
Tamashi
Baigi labi sanāk smile.gif
Pj..
Mmm... tev ar to ēnošanu ir vnk ideāli! man ir tāds pats stils, bet es nemāku detaļas zīmet.. mmm.. thumbs up!
hentaiby
salidzinot ar citiem darbiem , shitais ir normals ... loti labi izskatas detalas terpiem un kermenis proporcionali ari izskataas pareizi...........hmmm no 10 ballem dodu 7
lol laugh.gif laugh.gif laugh.gif tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif wink.gif
tiptops
QUOTE(hentaiby @ Jul 18 2009, 02:37) *

salidzinot ar citiem darbiem , shitais ir normals ... loti labi izskatas detalas terpiem un kermenis proporcionali ari izskataas pareizi...........hmmm no 10 ballem dodu 7
lol laugh.gif laugh.gif laugh.gif tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif wink.gif

Plus viens!
aruka_sei
deleted
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.