Help - Search - Members - Calendar
Full Version: es te taa druscinj aizraujos ar
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
~Nefi~
Kvalitatīvi un labi zīmejumi. Talantīgi! smile.gif
dcrow
tavs noskaņojums kāreiz der šī zīmējuma raksturojumam...galva nekur neder...pfe, vairs nekad nekraasošu ar zīmuli
kahi
gods un slava mākslieniekam, un, lai ilga dziivošana...smalkumus patiik ziimeet,ja?? es noelsos par taam japaanas ielinjaam-šitos siikumus izziimeet... nuuu, veciit...
dcrow
Fiksā miniatūra:

image
Kazuki
cmuki. nekas taac uuberpaarspiileets. vienkaarsh bet izteiksmiigs smile.gif
dcrow
image
Kenshin
mmm, shie 2 pedeejie man ljoti iet pie sirds^^ cmuki^^tik, tik meiteniitei gan bish maigaaku seju vareeji, bet man patiik arii taa kaa ir^^
Namejs
tew taapat biggrin.gif...so...lai nebuutu spams...man diezko nepatiik kaa tu ziimee sejas...tai pusplikajai meitenei izkataas piepampusi seja
baseboalbatboy
Prieksh peedeejais ziimeejums nez kaapeec man taads bik smiekliigs liekaz smile.gif laugh.gif ...
Sword
Agrak nebiju ieverojis sito topiku. Bet tagad skatos nu reali tadi zimejumi un tur trukst vardu nu reali respect tur vas vardu.
P.S
Apsveicu visus Valentin diena sodien daudziem prats ir tads wub.gif
Psycholog
QUOTE(Namejs @ Feb 14 2006, 20:20)
tew taapat biggrin.gif...so...lai nebuutu spams...man diezko nepatiik kaa tu ziimee sejas...tai pusplikajai meitenei izkataas piepampusi seja
*

Piekrītu...pie sejām vispār derētu vairāk piestrādāt...tāda sajūta, ka tām vienkārši netiek pievērsta diezko liela uzmanība zīmējot...
dcrow
Pagrūti jau ir ar tām sejām, jo zīmējot uz A4 lapas un ja gribu pilnā augumā tad diez cik viegli nesanāk uzzīmēt normāli seju, pārāk grūti ir tās sīkās detaļas uzzīmēt!
vampire_kiss
hmm..tavi darbi tieshaam ir interesanti......pirmais mna likaas vislabaakais..ar to zobenu...ideali...
Psycholog
QUOTE(dcrow @ Feb 15 2006, 09:11)
Pagrūti jau ir ar tām sejām, jo zīmējot uz A4 lapas un ja gribu pilnā augumā tad diez cik viegli nesanāk uzzīmēt normāli seju, pārāk grūti ir tās sīkās detaļas uzzīmēt!
*

Atmazkas...ar normaalu ziimuli normaalu seju vienmeer var uzziimeet smile.gif Domaaju, ka reti kursh te ziimee uz materiaala lielaaka par A4 happy.gif
Ar kuru galu tu saac ziimeet? blink.gif
dcrow
Atmazkas, davai pamēģini detalizēti uzzīmēt seju 2cm platībā!
Psycholog
image
Phe...negliiti taapeec, ka pi photoshopa slinkums bija kjerties...
Bet nu kopumaa tas ir iespeejams pat ar manaam ierobezhotajaam speejaam...un es shaubos, ka tieshaam ir taa, ka tev ir tikai 2 kvadraatcentimetri sejai....
dry.gif

Update: Nee, velns, tie tak ir 4 kvadraatcentimetri..nedaudz kljuudiijos :|
Namejs
ehmm...naw nemaz tik gruuti uzziimeet tik mazu seju
taa elfa seja aiznjem mazaak nekaa 2cm platiibu
dcrow
Neviens nesaka ka vispār nav iespējams, bet nu detalizēti...nu būs pagrūti...
Namejs
pameegjini...training makes da master
dcrow
pāris skices, turpmākai zīmēšanai vektorā:
image
image
Keydan
Man patik! Vis kas trukst ir zobens!!!
Vispar visi tavi darbi ir mana gume! U ROCK! biggrin.gif
Taison
Man te apskatot tavus darbus radaas viens jautajums: Cik tev gadu un cik ilgi tu jau ziime???
Sushi
Man ljoti patiik pats, pats peedeejais ziimeejums.. (-.-)
Kaut arii ziimeejums taadaa skiciigaa stilaa ziimeets... man ljoti patiik fons! smile.gif
dcrow
image
dcrow
QUOTE(Taison @ Jul 25 2006, 13:34) *

Man te apskatot tavus darbus radaas viens jautajums: Cik tev gadu un cik ilgi tu jau ziime???

Man 23, zīmēju jau kopš bērnības, bet tad tas bija vienkārši pārzīmēšanas līmenī, patstāvīgi kautko savu sāku zīmēt gadus 5-6 atpakaļ ...
dcrow
Labots variants:
IPB Image
hypnotize
vnk apskauzju tevi...bet zini...man taa tikai liekas ...vai tieshaam kkas nav ar sola apaksheejaas daljas perspektiivi???
...vnk vinja taa pa ritiigo nesaskan ar visu paarejo...aizejosho...smile.gif
dcrow
Jā ir, nu bet tā ir tikai skice smile.gif tagad zīmēju šo bildi vektorā, tur pielabošu smile.gif
dcrow
te ir pagaidām starpposms, līdz galam vēl tālu
ayame
wowwWW.. laugh.gif šitais labs! kooliigs džeks! cool.gif
dcrow
Nu te jau gandrīz galā...gribu pielikt kautkādu animāciju smile.gif
IPB Image
ReD_FoXy
Apbriinojami @_@

Ja runaajam par animaaciju pietiktu jau ar to ka chaliitis taa forshi kustinaat galvu un moshka ar roku sistu pa kreesla malu klausoties muuziku ^__________^
dcrow
Es gan biju domājis, pielikt kautkādu muzikālu treku un skrienošās ugunis aiz stikla, kā nekā metro! smile.gif to galvu un roku tā pagrūti iekustināt smile.gif
Miky
Nu ja pro .Par tam ugunim ja norm uztaisa vajadzetu reali izskatīties blink.gif
hypnotize
cik skatos...perspektiivi...taa arii neizlaboji...izskataas taa pajociigi...bet taac siikums visa paareejaa priekshaa nobaal....smile.gif
dcrow
Perspektīvu biju labojis, bet fleshā to pilnigi visā bildē tā pagrūti piedzīt! Nu bet šāds zīmēšanas stils neprasa pilnīgu precizitāti...smile.gif

Nu te ar dažu animāciju, pagaidām bez mūzikas:

http://www.dcrow.nm.ru/intrain.htm
mdr7
tā animācija Tev baigi laba sanākusi. skatoties pat spēju dzirdēt mūziku un gandrīz jau sāku kustēties līdzi rolleyes.gif
Akito-kun
SUPER!!!! Man patiik, ljoti......... biggrin.gif
AaiiKate
iideāāli! rolleyes.gif
Keydan
manu krasa man nepatik, bet tomer - Wow!
Miky
Parfekti .Pirma reakcija ohmy.gif wow
dcrow
Metro

pabeigts!

tagad top:
IPB Image
Kate
es drīkstu teikt, ka tevi dievinu ? wub.gif
Tas ir pilnā nopietnībā, man liekas es nekad neesmu bijusi vēl tādā kaifā biggrin.gif

[iespējams vainīga citronsula , kas mani vienmēr padara hiperaktīvu XDD]

BET MAN TIEŠĀM ĻOTI PATĪK! biggrin.gif

*mind if i shut up for a while ? biggrin.gif
ayame
wow... vnk.. OHO!!! nav ko teikt..
metro ir TIK labs un izsataas ka naakamais arii nebuus sliktaaks.. laugh.gif
Keydan
Deretu tam metro ari citu animaciju pievienot...
P.S.
Cool niga! smile.gif
Catgirl
es neizlasiiju visus komentārus tiku tik liidz 6 lpp....slikums lasiit.....bet no taa ko es izlasiiju saku....: dcrow, pašmācība ir tad kad tu nenozīmē neko, pat līdzīgu nezīmē, bet visu ziimee pats! Balstoties tikai uz savu fantāziju...P.S. zeel, ka nevaru ievietot savus ziimeejumus... happy.gif
dcrow
QUOTE(Catgirl @ Aug 12 2006, 15:28) *

es neizlasiiju visus komentārus tiku tik liidz 6 lpp....slikums lasiit.....bet no taa ko es izlasiiju saku....: dcrow, pašmācība ir tad kad tu nenozīmē neko, pat līdzīgu nezīmē, bet visu ziimee pats! Balstoties tikai uz savu fantāziju...P.S. zeel, ka nevaru ievietot savus ziimeejumus... happy.gif

Nevaru tev piekrist! No kautkā jau vienmēr jāmācās, jāapgūst kautkāda tehnika. Balstoties tikai uz fantāziju anime, vai kautko līdzīgu nekad neiemācīsies, jo visam ir savi noteikumi, un tos jāzin!
Pašmācība ir kad tu paņem grāmatu par anatomiju, izlasi to, un daudzas reizes mēģini panākt vēlamo rezultātu...Tā pat anime, ir jāzin noteikumi, likumi, jāskatās daudzas anime multenes, vienkārši screenshoti vai bildes...Jāmēģina kautko pašam uzzīmēt, vai arī pamēģinān iesākumam pārzīmēt, lai apgūt tehniku! To jādara daudzas un daudzas reizes, tā sakot, lai nabitj ruku! Un tad jau var likt lietā fantāziju un mēģināt zīmēt kautko pašam!

Lūk tā! Fantāzija ir tikai puse lietas....otrā puse ir tehnika un spējas!

P.S. Šajā gadījumā pašmācība ir domāta tā, ka es negāju nekādā mākslas skolā, un neviens cits mani nemācija, kā tikai es apguvu visu ko protu uz doto momentu!
Kazuki
metro ir nezheeliigi labs. es tikai speeju apbriinot, kaa tev pietiek pacietiibas kjeepaaties ap visaam taam siikajaam detaljaam. smile.gif tu esi baigais malacis
dcrow
Paldies smile.gif
Taison
metro ir labs... man tik iekrita aciis ka tai logaa ir visvisaadaas kraasaas un dazjaadaakajaa izvietojuma gaismas...

kaut gan iista metro ir viena konkreeta liinija ar taadu dzelteni baltu gaismu kas pazib ik pa briidi...
man liekas ka ar to vienu gaismu izstiitos normaalaak... [TIKAI MANS VIEDOKLIS...]
buutu tuvak realitaatei biggrin.gif

bet protams jau taa vide tam dzekinjam apkaart ar taada nemuusdieniiga taa ka pienjemu ka taa ir cita realitaate ar citiem noteikumiem un standartiem biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.