QUOTE(Catgirl @ Aug 12 2006, 15:28)
es neizlasiiju visus komentārus tiku tik liidz 6 lpp....slikums lasiit.....bet no taa ko es izlasiiju saku....: dcrow, pašmācība ir tad kad tu nenozīmē neko, pat līdzīgu nezīmē, bet visu ziimee pats! Balstoties tikai uz savu fantāziju...P.S. zeel, ka nevaru ievietot savus ziimeejumus...
Nevaru tev piekrist! No kautkā jau vienmēr jāmācās, jāapgūst kautkāda tehnika. Balstoties tikai uz fantāziju anime, vai kautko līdzīgu nekad neiemācīsies, jo visam ir savi noteikumi, un tos jāzin!
Pašmācība ir kad tu paņem grāmatu par anatomiju, izlasi to, un daudzas reizes mēģini panākt vēlamo rezultātu...Tā pat anime, ir jāzin noteikumi, likumi, jāskatās daudzas anime multenes, vienkārši screenshoti vai bildes...Jāmēģina kautko pašam uzzīmēt, vai arī pamēģinān iesākumam pārzīmēt, lai apgūt tehniku! To jādara daudzas un daudzas reizes, tā sakot, lai nabitj ruku! Un tad jau var likt lietā fantāziju un mēģināt zīmēt kautko pašam!
Lūk tā! Fantāzija ir tikai puse lietas....otrā puse ir tehnika un spējas!
P.S. Šajā gadījumā pašmācība ir domāta tā, ka es negāju nekādā mākslas skolā, un neviens cits mani nemācija, kā tikai es apguvu visu ko protu uz doto momentu!