Help - Search - Members - Calendar
Full Version: es te taa druscinj aizraujos ar
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
jurc
huh blink.gif blink.gif
VIenkārši malacis... Nav tā īsti kur piekasīties.... Varbūt mēģini sākt izkrāsot? smile.gif
Pinky
spaarni tieshaam perfekti !

offt.: labaak tas uzraksts buutu "beg for mercy" ! wink.gif
rebel
aaaahh... *melts* nju wnk wareni... tagad tikaj weel personaalizstaades kaadaa sabiedriskaa wietaa truuxt..
Rawen
Vai tu pasniedz papildstundas? rolleyes.gif
ziimejumi ir izcili,apbriinoju to,cik ljoti labi tev sanaak uzziimeet kjermenjus[it iipashi rokas] wink.gif
dcrow
jj
dmonster
Tas labi izskatās.
TradeMAAK
Ak tad trīsmetrīgi zobeni tagad ir modē, ja? Labi uzzimēšu 7 metrīgu...nē labāk tik lielu, ka neietilps zīmējumā.
veejsh
zīmēt tu proti labi, tikai būtu feini ja tu nozīmētajiem (tie, kas zīmēti skatoties uz bildīti) pieliktu klāt info, ka tas ir nozīmēts... citādi pēc tā atklājuma ar smuko čiksi zuda liela daļa ticības tavām spējām huh.gif
tavos darbos nepiesaista "autora rokraksts"- asās līnijas, bet stils katram savs un ir labi biggrin.gif un vajadzētu pamēģināt ielikt krāsas...
nu labi, beigšu bārstīt gudrības, man šķiet ka tu pats visu pietiekoši labi zini wink.gif
dcrow
image
image
xikes
QUOTE(veejsh @ Jul 10 2005, 23:39)
zīmēt tu proti labi, tikai būtu feini ja tu nozīmētajiem (tie, kas zīmēti skatoties uz bildīti) pieliktu klāt info, ka tas ir nozīmēts... citādi pēc tā atklājuma ar smuko čiksi zuda liela daļa ticības tavām spējām huh.gif
*

vo vo.. wink.gif dry.gif
dcrow
Nu te vēl viens topošais zīmējums...

image
dcrow
>_<
Pikis
Man vis labaak iepatikaas taa mazaa meiteniite pie rokas, un vel kas iekrita aciis taas kurpes, tiiri labii uziimeets smile.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Pikis @ Jul 21 2005, 13:21)
Man vis labaak iepatikaas taa mazaa meiteniite pie rokas, un vel kas iekrita aciis taas kurpes, tiiri labii uziimeets smile.gif
*

pilniibaa piekriitu!
anishuara
nu nereali smuka bilde tas 4alis ar meiteniti......nu vienkarshi tongue.gif
jurc
Tā bilde ar veci un meitenīti - Bik tās acis cērtās tās ēnas. Varbūt to gaišo nevajadzēja tik baltu atstāt! Bet tā viss ir patiešām ok! Teicami vienkārši!
dcrow
Te top jauns gabals...
image
Kima
mmmmmmmmmmmm....taa meitene ar dzheku daudz smukaaks....Shitais man kaut kaa nepatiik,pat taa issti nevaru aprakstiit kaapeec
dcrow
Nu tak nav gatavs vēl!
baseboalbatboy
QUOTE(dcrow @ Jul 27 2005, 07:56)
Te top jauns gabals...

Liidziigs Gorilaz stils!
dcrow
Jā kautkas no tā ir... bet gribas panākt Naruto līdzību!
pinksakura
respect....ko es varu teikt respect.... smile.gif
dcrow
Darbā nebija ko darīt, tāpēc ātri uzzīmēju šo bildi izmantojot Flash un PS!
image
Ghoul
Genjaali!!!! Jautaajums: cik ilgi taadu ziimeejumu taisiiji?????
dcrow
Nu teiksim tā, 6 stundas!
yorsa-kun
Ei galiigs!!!:) shis i labais@_@ Tas plakaats it sevishki vienkaarshi super. Vieniigi tas izteiciens apakshaa nepiestaav tam mazajam charam^^
dcrow
Biju vēl domājis piezīmēt nomestās zemē puķes, pielikt kautkādu apgaismojumu, druscinj detalizēt sienas, bet nu laika šodien pietrūka...
jurc
Eeee... ja es nezinuātu ka tu to esi taisījis ta teiktu ka tīri profesionāls ir taisījis. Vienkārši nav kur piesieties. Tu jau vari pretendēt uz pro statusu kautkur...
Kikumi
Šis tavs pēdējais darbs man ļoti Dienvidparku atgādina! Khehe... Neņem ļaunā! ^^" Zīmējums ir ļoti labs! Tikai kaut kas ar tām acīm nav kārtībā... =/
Isabel Carmin fon Edelhain
Mans žoklis guļ uz grīdas. Vienkārši nav ko teikt.
dcrow
image

kārtējā skice, tagad mēģināsu piešķirt tai krāsu...
asamashii ritori banpaia
mega!
Dero
QUOTE(dcrow @ Aug 12 2005, 10:59)
image

kārtējā skice, tagad mēģināsu piešķirt tai krāsu...
*

Labs darbinsh kas padariits! wink.gif
anishuara
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
tas tik ir darbs!!!!! vienkarshi nereali forshs un tas mazais pirms shi zimejuma ari nereali jauki to4 var padomat ka gaidija... un ta fraze ari laba... biggrin.gif
Sushi
mellow.gif Baigi labie darbi! man tevi nepaarspeet! Reaali! laugh.gif blink.gif rolleyes.gif tongue.gif
dcrow
Nu te izkrāsotais variants!....

image
ReD_FoXy
*kriit gar zemi un peld savaas siekalaas...
VARENI!!! vienk respekt... huh.gif huh.gif huh.gif blink.gif
dcrow
Vienīgi ēna ir nedaudz nepareiza....
slay3r
Good! Cik laika tas atņēma un ar kādiem softiem krāsoji?
dcrow
Flash MX 2005, un beigās nedaudz PhotoShop... Krasots Flashā, filtrs Photoshopā uzlikts...
Dero
Gribu tev piebils, ka lai iznaaktu neatkaatrojams darbs ir jaameegina izcelt viena karaasa. Pameegini
yorsa-kun
Man riktiig patiik, labais. Vorsh ir tas lakats ap kaaju sarkanais, vieniigaa probleema ir eena pie kreisaas kaajas laikam, bet taa i kewl^^
asamashii ritori banpaia
smile.gif superforši.
dcrow
QUOTE(yorsa-kun @ Aug 16 2005, 10:23)
Man riktiig patiik, labais. Vorsh ir tas lakats ap kaaju sarkanais, vieniigaa probleema ir eena pie kreisaas kaajas laikam, bet taa i kewl^^
*

Tieši tā, ēna pie kreisās kājas. Jo paņemot spoguļ attēlu nesanāk to transformēt tā lai pilnīgi atbilstu reālai ēnai.
Zuzix
SUGOIII!!! baaaiiigi smuks! malacis!
dcrow
smile.gif
yorsa-kun
nu un kursh n otiem tu?@_@ ^^
dcrow
manis tur nav, es ja godīgi izliku te, lai pāis cilvēki novilktu to:-) drīzumā novākšu...smile.gif
yorsa-kun
Es jau domaaj ato abi taadi nabadziigi izskatiijaas nevienam BW vai dooms nebija vieniigi tam gladam vismaz Dual SLS bij^^
Andromens
OMFG shis pedejais un vel izkraosots ir riktigs piece of art @_@
tev ir talants un var redzet ka ari gaume ^^
UBERLABS zimejums
p.s ko lidzigi par tadu temu varetu vel uzmest ph34r.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.