Help - Search - Members - Calendar
Full Version: es te taa druscinj aizraujos ar
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ramiel
cepur nost vecais, taa bilde ar to veci un mazo meiteni vienkaarsi ideaala.
rebel
QUOTE(dcrow @ Aug 15 2005, 15:26)
Nu te izkrāsotais variants!....

kaa liekas,ka smukaak buutu,ja uguns buutu newis zila,bet kaadaa sarkaniigajaa tonii,kkaa tad wajraak sasawktos ar to lenti..kkaa taa.nez. bet katraa zinjaa - wareni,shitajs sawcas talanc un darbz. jaa.wareniigi
Ghoul
Elles aukstaas liesmas forewer, bet jaapiekriit sarkaniigas izskatiitos labaak!!!!!!
Bet ziimeejums ir superiigs!!!!!
Tigra2
tērpi ir vienkārši unikāli!
Kagome
ka lai saka, cool darbi.
ja driikst uzdot jautaajumu, kaa tu taisi taadus ziimeejumus?
dcrow
QUOTE(Kagome @ Aug 20 2005, 18:38)
ka lai saka, cool darbi.
ja driikst uzdot jautaajumu, kaa tu taisi taadus ziimeejumus?
*

Tas ļoti vienkārši, vespirms tiek zīmēta skice, pēctam ieskanēta un dabūta iekš Flasha, un tur jau zīmējums iegūst savu krāsu:) Flashā ar peli diezgan vienkārši zīmēt... biggrin.gif
Tigra2
Kas tas par flashu?
dcrow
Macromedia Flash Mx
yorsa-kun
Es apskatiijoos to Flash MX 2004 es neko nerubiiju blink.gif mosh tu var ieteikt kaadus turorial vai whatever kas vareetu paliidzeet apguut kaut nedaudz sho progu!
dcrow
Hmmm, nu ar to apguushanu ir kā ir:)) es drusku no grāmatas mācijos, bet pēc tam visu apguvu pats!! Flash ir diezgam vienkāršs, neskaitot programēšanu iekš viņa, bet zīmēšanai tā nav vajadzīga! Es nezinu ko īsti ieteikt, man viņš likās vienkārš!
dcrow
image

nu te veel viens tiks izkraasots:)
Ghoul
Shitais ir labs ( teikshu, ka tavi melnbaltie ziimeejumi man patiik vairaak, kaa kraasotie, kraaso tu forshi tikai man tada gaume ), tikai seja izskataas peec dzeka sejas!!!!!!! biggrin.gif
AmnE
njaaa.. pa to seju piekriitu, bet taa ir baigi labs....
dcrow
Bet kas teica, ka tā ir female smile.gif
Dero
Loti labi, vai var buut labaak uzziimeets?
dcrow
Laikam jau var, kā jau zināms pilnībai nav robežas! smile.gif
Dero
Taa nebija kritika tas bija mans prieks & sajuusma nevis sarkasms. smile.gif
dcrow
Es jau ar neko nesaku:-) Es vienkarši saku, ka vienmēr var būt labāk:) Paškritika smile.gif
Dero
Pashkritika ir laba bez taas neko labaaku neizveidosi, vai ne?
dcrow
Tā tas ir smile.gif
Ghoul
QUOTE(dcrow @ Aug 25 2005, 09:04)
Bet kas teica, ka tā ir female smile.gif
*

Vai taa ir female??????? wink.gif
yorsa-kun
Vislabaak man patiik tas mazais puika kas staav blakus un josta forshi izstraadaata, bet tam garajam "ono" ^^kkas ar gurniem un pashaam kaajaam, manupraat, nav kkas kaa vajag. Bet kopumaa ir kewl, kaa jau parasti Tavi darbi=p
dcrow
NU tas tak nav cilvēks, un nav jau obligāti visam jābūt pēc standartiem smile.gif Pareizi? smile.gif
Skyforger
Vo viens normāls cilvēks kas māk zīmēt smile.gif
dcrow
Fiksā, neliela miniatūra...

image
yorsa-kun
SUPER! Viss ir labais eenas, audums, personaazhs, rozaa^^ sakuras lapinjas un tas dzejolis ar eenu ir super.Nu LABAIS^^
AmnE
mmm... gliishi gliishi!!
Dero
dzejolim domāto ēnu pieliec tuvāk.
Zuzix
super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! arii teksts wnk labs! pats rakstiiji?
cik ilgu laiku prasiija shitas darbs? (ziimeeshana)
dcrow
2 stundas. gaišais teksts nav domāts kā ēna!
dcrow
image
Dero
nav tik iespaidīgs kā iepriekšējie darbi, bet kopumā nav ne vainas, varbūt kad būsi flashaa ''apstrādājis'' izskatīsies daudz labāk.
dcrow
tas tā atelpai...ilgos un sarežģītos darbus negribas zīmēt...
Janots
nee.... shis baig forshais!!!
-nDigo-
nezinu kaa citiem patiik shis, bet man vienoziimiigi patiik.. smile.gif bring in some more!! ph34r.gif
GunMetaL
njaa forš man patiik. pameeģini moš kautko no FF ^^
Ghoul
peedeejais ir labs, atgaadina Yo no anime Shaman King! tikai seja mazliet diivaina liekas wink.gif saviebies it ka suudu ostiitu, bet varbuut taa un bij domaats smile.gif labs darbs! smile.gif
dcrow
Pareizi ka Yo no SK atgādina smile.gif Nav jau pats YO, nu bet...
Freya
blink.gif jā iespaidīgi....super ļotilabi darbi tas ir viss(not) ko es varu teikt...
Kazuki
baigi labie ziimeejumi. vienkaarshi nav ko teikt. smile.gif
anishuara
wow!!! smuki man patik... >.< happy.gif
dcrow
image

me back
Kaede
Cik skaisti darbi! Tik ļoti talantīgi! Pēdējais ir burvīgs! rolleyes.gif
Kazuki
apskauzhu tavu talantu. just perfect
Nirvana
Gruuti vispaar atrast kaadas kljuudas, kuras lektu aciis (iznjemot, peedeejaa darbaa tam puikam pa kreisi roka ir mazliet par garu). Kopumaa skaists izpildiijums un talants, nepaarprotami, ir.
Ghoul
YEAH!! tik sen neko neesi licis... sad.gif

Labais!!! Tikai man kaut kas nepatiik sejaas, neizskataas dziivas... wink.gif
liec veel, veel, VEEL!!!!! laugh.gif
Tjen
Huh...nja tas ir labi-i-i... biggrin.gif
Kludas patiesham gruti atras tikaj es vienu atradu un viss bet vinju es neteikshu jo ta nav butiska kluda(nieks karocha)... tongue.gif Un negribu tev jaukts dzivi ar kautkada amatiera komentariem rolleyes.gif
vampire_kiss
wow...forshi....patieshaam...arii bg ir....vismaz daziem...nee labais..tieshaam..smile.gif
nekodzuki
tavi zīmējumi ir apbrīnojami... nekur vispār nevar piesieties... vislabāk man patīk kā tu veido ēnas... brīnišķīgi!!! rolleyes.gif
Namejs
proporcijas un eenas wnk super bet taas sejas izskataas nedabiskas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.