Help - Search - Members - Calendar
Full Version: es te taa druscinj aizraujos ar
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
DarkDevilCat
cool!!! ohmy.gif
dcrow
IPB Image
nu tā, te laikam galīgais rezultāts...
Arts
Nenormāli atgādina Animatrix.
Komiksus negribi taisīt?? wink.gif
dcrow
Vai ta ar to var pelnīt? biggrin.gif
jurc
Atgādina Paladina krustojumu ar GantZ tērpu smile.gif
yorsa-kun
man gan tas atgaadina kautkaa One piece
dcrow
Nu nezinu, nezinu, one piece pavisam citāds smile.gif
hypnotize
peedeejais wnk WOW...ljoti patiik...vieniigais....man buutu gribeejies, lai tas fons nebuutu tik pikseljains:)
dcrow
smile.gif drīzumā samainīshu fonu
dcrow
Tā, nu te būs uzmetums manam nākošajam zīmējumam:
IPB Image
Sasa
sveiki!

man i interesee dazhi jautaajumi, es ari biki ziimeeju, ja neaizmirsiishu darbaa panjemt ziimeejumus un ieskaneet tad redzeesiet paariiti no maniem ziimeejumiem.

Taatad jautaajums skices tiek uzmestas uz papiira ar ziimuli un tad ieskaneetas un tad kaadas programas tiek izmantotas lai sakraasootu smuki?

Un ko noziimee ziimeeshana vektoraa?

Paldies! smile.gif
dcrow
Tātad, kad tu noskanēji, tad izkrāsot var ar jebko, ko vien gribi smile.gif Ja tev ir planšete, tad var krāsot vai nu ar Painter vai arī ar Photoshopu, ir daudzas citas programmas! Es zīmēju un krāsoju iekš Macromedia Flash, kurš darbojas ar vektor grafiku, tā pat kā Corels piemēram smile.gif Vektor grafika ir, nu kā lai to paskaidro, neatceros precīzu formulējumu:"Īsāk - vektrografika atšķirībā no rastras attēliem sastāv no punktiem to savienojumiem.
Ja rastras attēlā 4x4 pixeļu attēls sastāv no 16 pixeljiem, tad vektorgrafikā tas sastāv no 4 punktiem, kas savienoti savā starpā.
Vektorgrafikas attēli ir bezizmēra...."
dcrow
nu tā te gatavs tagad

IPB Image
Ghoul
QUOTE(dcrow @ Aug 15 2006, 11:54) *

IPB Image
nu tā, te laikam galīgais rezultāts...

Whow, apbriinojami darbi. Shis man ljoti patiik, atgaadina Havok no x men, laikam teerpa deelj. Metro superiigs smile.gif
dcrow
smile.gif
Taison
mmmm... peedejais darbs baigi labs wink.gif
Keydan
OMG! 15 no 10 punktiem!!! smile.gif
dcrow
Nu tagad lūk izliko pēdējo ar fonu...
Aven
njā....man aptrūkās vārdu
xikes
Heh..interesants zīmēšanas stiliņš. Kaut kā atgādina vienu anime, ko vienreiz redzēju pa jetix.. Galatic Football ..vai kaut kā tā.
Anyway, smuki, smuki.
Jancho
vot tas ir pisgjec shitaa ziimeet, lai taa maaceetu ir veerts nogalinaat tongue.gif biggrin.gif ph34r.gif
dcrow
Nu nogalināt diezvai smile.gif
Sakke
Nu jaa... Tu maaki ziimeet drapeerijas smile.gif man patika tieshi taas, bet pie sejas tev veel jaapiestraada, manupraat. Kopumaa ir tiiri forshi, jo pareizas eenas un drapeerijas veido 60% no darba vizualaa izskata!
iru-chan
njam darbi ir labi....es tik labi vizdrizak nevaresu...nu bet kat minimali varbut kaut kad gadus uz prieks...
bet ir brinums ka ar pasmacibu var cik labi iemacities...bet talantam tur ari jabut un gribas speks bet beigas darbu ir labi.....
dcrow
ja pacensties visu, visu var panākt
minta
varu uzdot vienu stulbu jautaajumu? kas taa par dziesmu, kas skan metro? unsure.gif
Kate
Incubus - wish you were here
dcrow
sen neesu neko licis...nu te topošais skricelējums...pagaidām fiksais uzmetums

IPB Image
kahi
he, he, pēdējais mans favorīts, bet saki, kur sēdošajam džekam pazudis galvaskauss uz muguras?? (patika visvairāk)
dcrow
Krāsošanas gaitā nolēmu no tā atteikties, vai arī biju to piemirsis smile.gif sen tas jau bija smile.gif
Kazuki
peedeejais ir forsh, vieniigi tas chuvaks izskataas taads stipri kaulains, bet taa jau ir gaumes lieta smile.gif un veel chiibinjas kaajaas biggrin.gif sweet
dcrow
To nocērtamo galvu vēl labošu...pa nakti viņa man vairs kautkā nepatika
dcrow
IPB Image

nu te laikam galīgā skice
Saint_one
tas i labs ^^ Tā nocirstā galva vispār ir supā ^^ man patīk smile.gif
Kentaishi
Saint neraksti kā poke. XD

Btw, man patiesībā iepriekšējā galva varbūt pat patika labāk. Nu nezinu, bet acīm redzams ir tas, ka tu esi izstrādājis, kaut kādu savu stilu kā zīmēt. Jo kad es skatos, es redzu, ka ir tādi kadri, kas zīmē līdzīgi viens otram wink.gif

Prieks redzēt arī orģinālus zīmētājus kā visus sensejus. smile.gif
dcrow
IPB Image

nu te sakarā ar šodienu
Keydan
Oh! Nice! Tiešam patik. Stambuls?
dcrow
IPB Image

IPB Image
Tigra2
uu.. te vel kaadam saacies plikais periods .... :3 gaidu hentajus...
Esi atgrizies pie sava iepriekšējā stila... vienu laiku taads.., deformeetaaks paraadijaas. :3 Bet es saku..reaalisms kaa vienmeer rocks hard... ^^
Ja pie kautkaa arii piesieshos, tad tikai pie emocijaam.. es taas nesaskatu...taa skjiet man arii liidziiga probleema ziimeejumos. Bet vaarbuu t arii es vienkaarshi nemaaku saskatīt.
dcrow
atgriezos pie šī stila uz īsu laika sprīdi smile.gif vienkārši paprasija uzzīmet pāris variantus plikā elfu meičā, viena no šīm tiks zīmēta uz sienas biggrin.gif
Kazuki
es taa skatos tev tieshi uz valentiindienaam uznaak taads ljoti radosh garastaavoklis biggrin.gif man patiik tas darbs ar papiira lidmashiiniitem. pirmajai no elfu meiteneem manupraat nav iisti kaartiibaa ar kruutiim, bet otrais ziimeeejums tieshaam ir superiigs. labaakais, ko es te peedeejaa meenesha laikaa vispaar esmu redzeejusi.
dcrow
nu te nolēmu pamēģināt kautko uz kreklu sev uzmontēt...IPB Image
dcrow
te vēl viens
IPB Image
aeonseraph
Tie Bleach charu ziimeejumi ir dieviigi. Man patiik shamejais stils, ceru ka buus veel daudz taadu liidziigu darbu, iipashi kaa tas shinigami hollow mutants (es vinjus taa saucu biggrin.gif). Bet tieshaam labi sanaacis!
metaphor
omfg blink.gif patiik it iipashi peedeejie darbi. smile.gif tas ziimeejums, kur ir uzraxts: I know, you are somwhere there... ,, tur fons ir kaadas pilseetas reaala fochene vai arii fascineejoshi uzziimeets fons? ph34r.gif
Saint_one
Nez pirmais bleach chars man labāk patīk xD, laikam jau tikai tādēļ ka viņš man arī vislabāk patīk tai anime ^.^
kahi
ooo, otrais uz krekla izskatītos labāk. pirmo drīzāk kādam vējabrālim...nezinu, tā liekas. bet ja liekas, tad var sasisties... tāds vēsais džeks ar zobenu, manuprāt, atstāut lielāku izespaidu uz pelēko ikdienu.
dcrow
Aiznesu abus zīmējumus krekliem uz kantori, lai uzzinātu vai tie spēs tādus uzdrukāt, rezultātā ne viens ne otrs netika uz krekla, jo pārāk sarežģīti ir. Nācās izveidot kautko vienkāršaku... Toties nākošreiz laikam jau pats krasošū zīmējumu uz krekla, pētu to tehnoloģiju iekš mājas apstākļiem ar tekstil krāsu...

tā un te beidzot ķēros pie tā galvas cirtēja krāsošanas, lūk pagaidu progress...IPB Image
dcrow
IPB Image
Dranzer_g
nu baigi smuks tev tas galvu cirteejs sanaacis, vinjs ikdienaa laikam ir tiiri miils - vinjam tik jaukas istabas ciibinjas. Superiigs ziimejums - gaidiisu pilno versiju smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.