DarkDevilCat
Aug 13 2006, 00:19
cool!!!
nu tā, te laikam galīgais rezultāts...
Nenormāli atgādina Animatrix.
Komiksus negribi taisīt??
Vai ta ar to var pelnīt?
Atgādina Paladina krustojumu ar GantZ tērpu
yorsa-kun
Aug 15 2006, 18:24
man gan tas atgaadina kautkaa One piece
Nu nezinu, nezinu, one piece pavisam citāds
hypnotize
Aug 16 2006, 12:40
peedeejais wnk WOW...ljoti patiik...vieniigais....man buutu gribeejies, lai tas fons nebuutu tik pikseljains:)
drīzumā samainīshu fonu
Tā, nu te būs uzmetums manam nākošajam zīmējumam:
sveiki!
man i interesee dazhi jautaajumi, es ari biki ziimeeju, ja neaizmirsiishu darbaa panjemt ziimeejumus un ieskaneet tad redzeesiet paariiti no maniem ziimeejumiem.
Taatad jautaajums skices tiek uzmestas uz papiira ar ziimuli un tad ieskaneetas un tad kaadas programas tiek izmantotas lai sakraasootu smuki?
Un ko noziimee ziimeeshana vektoraa?
Paldies!
Tātad, kad tu noskanēji, tad izkrāsot var ar jebko, ko vien gribi
Ja tev ir planšete, tad var krāsot vai nu ar Painter vai arī ar Photoshopu, ir daudzas citas programmas! Es zīmēju un krāsoju iekš Macromedia Flash, kurš darbojas ar vektor grafiku, tā pat kā Corels piemēram
Vektor grafika ir, nu kā lai to paskaidro, neatceros precīzu formulējumu:"Īsāk - vektrografika atšķirībā no rastras attēliem sastāv no punktiem to savienojumiem.
Ja rastras attēlā 4x4 pixeļu attēls sastāv no 16 pixeljiem, tad vektorgrafikā tas sastāv no 4 punktiem, kas savienoti savā starpā.
Vektorgrafikas attēli ir bezizmēra...."
nu tā te gatavs tagad
QUOTE(dcrow @ Aug 15 2006, 11:54)
nu tā, te laikam galīgais rezultāts...
Whow, apbriinojami darbi. Shis man ljoti patiik, atgaadina Havok no x men, laikam teerpa deelj. Metro superiigs
Taison
Aug 24 2006, 00:00
mmmm... peedejais darbs baigi labs
Keydan
Aug 24 2006, 01:59
OMG! 15 no 10 punktiem!!!
Nu tagad lūk izliko pēdējo ar fonu...
njā....man aptrūkās vārdu
Heh..interesants zīmēšanas stiliņš. Kaut kā atgādina vienu anime, ko vienreiz redzēju pa jetix.. Galatic Football ..vai kaut kā tā.
Anyway, smuki, smuki.
Jancho
Aug 27 2006, 21:04
Nu nogalināt diezvai
Nu jaa... Tu maaki ziimeet drapeerijas man patika tieshi taas, bet pie sejas tev veel jaapiestraada, manupraat. Kopumaa ir tiiri forshi, jo pareizas eenas un drapeerijas veido 60% no darba vizualaa izskata!
iru-chan
Aug 30 2006, 08:55
njam darbi ir labi....es tik labi vizdrizak nevaresu...nu bet kat minimali varbut kaut kad gadus uz prieks...
bet ir brinums ka ar pasmacibu var cik labi iemacities...bet talantam tur ari jabut un gribas speks bet beigas darbu ir labi.....
ja pacensties visu, visu var panākt
varu uzdot vienu stulbu jautaajumu? kas taa par dziesmu, kas skan metro?
Incubus - wish you were here
sen neesu neko licis...nu te topošais skricelējums...pagaidām fiksais uzmetums
he, he, pēdējais mans favorīts, bet saki, kur sēdošajam džekam pazudis galvaskauss uz muguras?? (patika visvairāk)
Krāsošanas gaitā nolēmu no tā atteikties, vai arī biju to piemirsis
sen tas jau bija
Kazuki
Jan 18 2007, 00:40
peedeejais ir forsh, vieniigi tas chuvaks izskataas taads stipri kaulains, bet taa jau ir gaumes lieta
un veel chiibinjas kaajaas
sweet
To nocērtamo galvu vēl labošu...pa nakti viņa man vairs kautkā nepatika
nu te laikam galīgā skice
Saint_one
Jan 23 2007, 20:17
tas i labs ^^ Tā nocirstā galva vispār ir supā ^^ man patīk
Kentaishi
Jan 24 2007, 00:04
Saint neraksti kā poke. XD
Btw, man patiesībā iepriekšējā galva varbūt pat patika labāk. Nu nezinu, bet acīm redzams ir tas, ka tu esi izstrādājis, kaut kādu savu stilu kā zīmēt. Jo kad es skatos, es redzu, ka ir tādi kadri, kas zīmē līdzīgi viens otram
Prieks redzēt arī orģinālus zīmētājus kā visus sensejus.
nu te sakarā ar šodienu
Keydan
Feb 14 2007, 20:36
Oh! Nice! Tiešam patik. Stambuls?
Tigra2
Feb 15 2007, 18:17
uu.. te vel kaadam saacies plikais periods .... :3 gaidu hentajus...
Esi atgrizies pie sava iepriekšējā stila... vienu laiku taads.., deformeetaaks paraadijaas. :3 Bet es saku..reaalisms kaa vienmeer rocks hard... ^^
Ja pie kautkaa arii piesieshos, tad tikai pie emocijaam.. es taas nesaskatu...taa skjiet man arii liidziiga probleema ziimeejumos. Bet vaarbuu t arii es vienkaarshi nemaaku saskatīt.
atgriezos pie šī stila uz īsu laika sprīdi
vienkārši paprasija uzzīmet pāris variantus plikā elfu meičā, viena no šīm tiks zīmēta uz sienas
Kazuki
Feb 15 2007, 21:50
es taa skatos tev tieshi uz valentiindienaam uznaak taads ljoti radosh garastaavoklis
man patiik tas darbs ar papiira lidmashiiniitem. pirmajai no elfu meiteneem manupraat nav iisti kaartiibaa ar kruutiim, bet otrais ziimeeejums tieshaam ir superiigs. labaakais, ko es te peedeejaa meenesha laikaa vispaar esmu redzeejusi.
nu te nolēmu pamēģināt kautko uz kreklu sev uzmontēt...
te vēl viens
aeonseraph
Mar 1 2007, 09:06
Tie Bleach charu ziimeejumi ir dieviigi. Man patiik shamejais stils, ceru ka buus veel daudz taadu liidziigu darbu, iipashi kaa tas shinigami hollow mutants (es vinjus taa saucu
). Bet tieshaam labi sanaacis!
metaphor
Mar 1 2007, 20:28
omfg
patiik it iipashi peedeejie darbi.
tas ziimeejums, kur ir uzraxts: I know, you are somwhere there... ,, tur fons ir kaadas pilseetas reaala fochene vai arii fascineejoshi uzziimeets fons?
Saint_one
Mar 8 2007, 20:52
Nez pirmais bleach chars man labāk patīk xD, laikam jau tikai tādēļ ka viņš man arī vislabāk patīk tai anime ^.^
ooo, otrais uz krekla izskatītos labāk. pirmo drīzāk kādam vējabrālim...nezinu, tā liekas. bet ja liekas, tad var sasisties... tāds vēsais džeks ar zobenu, manuprāt, atstāut lielāku izespaidu uz pelēko ikdienu.
Aiznesu abus zīmējumus krekliem uz kantori, lai uzzinātu vai tie spēs tādus uzdrukāt, rezultātā ne viens ne otrs netika uz krekla, jo pārāk sarežģīti ir. Nācās izveidot kautko vienkāršaku... Toties nākošreiz laikam jau pats krasošū zīmējumu uz krekla, pētu to tehnoloģiju iekš mājas apstākļiem ar tekstil krāsu...
tā un te beidzot ķēros pie tā galvas cirtēja krāsošanas, lūk pagaidu progress...
Dranzer_g
Mar 15 2007, 19:13
nu baigi smuks tev tas galvu cirteejs sanaacis, vinjs ikdienaa laikam ir tiiri miils - vinjam tik jaukas istabas ciibinjas. Superiigs ziimejums - gaidiisu pilno versiju
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.