Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Komiksi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Kazuki
liec tik iekshaa. tas naruto komikss bija baigi labs
Tigra2
Kolosāls darbs! Šāda veida vardarbība ir pilnībā pieņemama un nerosina slepkavnieciskas tieksmes....
Tā, kur ir mans lielais nazis...kabaci es nāku...muhahaha....
GunMetaL
image
image

velviens mans samaitaata gara darbs biggrin.gif . ceru ka tautai patiks
par ideju paldies S.U.D vienam no vecajiem sigiem laugh.gif

REMEMBER BEWARE OF THEM.... wink.gif

par kvalitaati nepiekasiities, man jau taa bij probleemas atrast iisto izmeeru kuraa likt.

p.s - bljin jau atradu neizlabotas kljuudas sad.gif
Dzy
Hehē, labs tongue.gif Tā vien šķiet, ka dažas otakietes tagad šķībi skatīsies ne tikai uz S.U.D., bet arī uz EliminatoR laugh.gif Lai vai kā, bet beigu sižets (daudzreiz izmantotais) man patika smile.gif
Kazuki
hehehe shitas bija baigi labs komix. visu cienju, mazie chibiishi uzbruuk cilveecei. biggrin.gif par to edwardu vispaar reecu pusstundu.
Ayumi
kursh tad pa edwardu nereeca(vinsh ir paaudzies!!) ceru ka eliminators taisiis vel kautko shaadu, jo man looti patika!! mans komiksinsh vel top.
bet uz photoshop'a taisiitais ir labs.
(i'm ichno-sama)
Kikyou
Jāaaa... Eliminator, cerēsim, ka Chibi šito neieraudzīs. *norāda uz Edu* XDD
Ayumi
QUOTE(Kikyou @ Oct 27 2005, 12:21)
Jāaaa... Eliminator, cerēsim, ka Chibi šito neieraudzīs. *norāda uz Edu* XDD
*

ir ok. man jau arii Eds patiik, bet pasmieties ir veseliigi! (CHIBI nenem pie sirds)happy.gif
Ghoul
kaa vienmeer nav manis veidots, bet izlasot nevareeju neielikt LOL
image
image
Kikyou
Hahaha jap, VG cats rullz. XD Ilgi rēcu par to Naruto.

Un jāaa. Es un manas stulbās vārdu spēles. >_>; Šitais ienāca prātā literatūras laikā.

image

Trijstūri ir dumji. :/
Ayumi
kompliments kikyou, pa vinas trojas krishanu. veseliiga pasmieshanaas! happy.gif

nju, te mana naruto vs. sasuke 2 #.
image
image
image
image
image
image
Tigra2
Trījstūri nav dumji, tie ir tikai garīgi atpalikuši. biggrin.gif
Bet komikss tāds mazs. tik trīs attēli. lai gan, trijstūru dumības attēlošanai ar to pietika.

Ayumi es vairs nevaru, trieku ķeršu. Pārāk smieklīgi. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
*nokrīt zemē un raustas*

Blackout
vai kāds varētu postot yaoi komiksu? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(reniesta @ Nov 4 2005, 23:54)
*

Un vīrišķā auditorija uz vietas noraktu.

Kikyou
Hahahahahahahahhahaa! XDDDDD
Naruto komikss rullz! Izņemot, tajā vienā rāmī (ar tiem sarkanajiem burtiem) tuvu pie neiespējama izlasīt tekstu.
X_Kamui
QUOTE(reniesta @ Nov 4 2005, 22:54)
*

Tas ir pie Yumes, viņa ir yaoi fans laugh.gif

Yup tas naruto kimix rlzzz rolleyes.gif
Kikyou
Garlaicība mani uzvarēja.

No wapanese plx!!!1
image

Ak jā, tad vēl bija arī šitais.
image

Kāpēc angliski? Nezinu.

P.S. Kur citi ar saviem komiksiem nozuduši? T_T
jurc
OMG!!! Kikyou, you are the best!
Šie īsie, mīļi sadistiskie komiksi ar guro novirzienu... vienkārši ideāli.
I will be your fan forever!

Lūdzu vēl....

Nevēlies uzzīmēt kādu nelielu mangu? Būs daudz piekritēju.
Izmanto savas dotības dzīvē, ne katram ir tādas idejas un galvenais - zīmēšanas māka. Es ticu, ja šo visu npametīsi, nākotnē pelnīsi naudu ar savu zīmēšanu... nu vismaz fanu būs daudz! =)
Kikyou
Ir mēģināts, tikai man ar rakstīšanu slikti iet (nevaru nekādu stāstu izdomāt), plus vēl es ne pārāk labi zīmēju kustību (bet pie tā tagad tiek strādāts!). Bija ideja paņemt kādu īsu, esošu stāstu vai pasaku un uztaisīt viņam mangas versiju, bet tad izdomāju, ka tas nebūs vairs tas.

Bet es vēljoprojām mēģinu! :3 Es pēdējās divas nedēļas īpaši daudz zīmēju, tā kā sāk sanākt nedaudz labāk.

Aizvakar uzzīmēju 2 lapas, vēljoprojām nav tā kā man gribētos, bet jau krietni labāk nekā mans pirmais mangas mēģinājums.
Arts
WooHoo Laimīgu Jauno Gadu!!!!Es vēl neesu uzzīmējis komiksu WooHoo!! tongue.gif Iedvesmu lūdzu man,vai arī es sevi saspridzināšu gabalos!! tongue.gif
vampire_kiss
hehehe...buus laikam beidzot jeega pabeigt to savu nolaadeeto dbz vienas lapas mandzinu(kaa es to saucu)....ahh...vai obligaati jaakraaso??? unsure.gif
Sushi
Ok... mazs komoksinjsh, kam sekos turpinaajums!
image
Aven
tas i labs, sushi..tik iisss bet tik reeciigs..muahaha!
jurc
QUOTE(Shumins @ Jan 3 2006, 20:38)
Laigan arii tev JurCHIX...Tev arii neslikti sanaak...patiik arii tavs paraksta ziimeejums... laugh.gif Tikai nav taas izdomas...
Trojas krishana => Dumjie triistuuri  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
*

Tas ir kikyou roku darbs, bet mana ideja. xD
X_Kamui
OMG Es vienkarši dievinu jurchika parakstu! ^^
.......poor spamers.................. poor me........ ,)))
Kikyou
Laiks ir. Iedvesma nav.

image

Skrien kā vējš, uzdurās uz virtuves naža. =.=
Tieši tāpēc skraidīt apkārt ļauni ņirdzot drīkst tikai ar gaļas cirvjiem.
Kāpēc nav asiņu peļķe? Kabačiem nav asiņu, duh.
Aven
Labs, tikai pietruuka vienas lietas kura izcelj tavus darbus..kkas sarkans tobish ASINIS!! biggrin.gif
[EDIT]
dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif

Nu labi asinju nav..bet kabachiem ir oranzhas iekshas..nu kad pastaav sauliitee kljuust sarkaniigi bruunas biggrin.gif
jurc
QUOTE(Kikyou @ Jan 4 2006, 11:39)
Laiks ir. Iedvesma nav.
*

Zin... ja mani šitā pielūgtu un censtos mani saklonēt 10 000 eksemplāros dēļ jaukajiem zīmējumiem, man iedvesma sen jau būtu radusies! ^__^

Komikss ir lielisks.. galvenais tā ideja XD
Sushi
image
Turpinaajums buus...
jurc
fanarts... XD

image
LeoR
Opaa gribeejaas palasiit komiksus, bet skatos, ka gandriiz visi paarsvaraa taadaa "Happy tree friends" stilaa uztaisiiti smile.gif
Kikyou
Mm, tā jau arī īsti nav.
Lieta tāda, ka es te salīdzinoši daudz postoju.
Sushi
Buus! Tikko pabeidzu citu ziimeejumu! Nav laika! Starp citu, taa jau ir tikai fochene, ko taa Evil Chibi tur rokaa... Nav teikts, ka tas piepildiisies...
hypnotize
biggrin.gif labinjie komiksi.....
buutu forshi, ja bikinj vairaak izziimeetu...
Fausts
image
My first comic! ph34r.gif
Kikyou
^ Rofl! XDDD

image

Tāda fiksa ideja, kas ienāca prātā. o_ō
Arts
Fiksa un laba!!Forš arts.
Kikyou
Pēdējā laikā mēģinu cīnīties ar savu lamāšanos (dzīvē lamuvārdi vienā teikumā parādās vismaz 10 reizes), tāpēc lai visus sūtītu d...., sūtu visus lekt ārā pa logu. o.o

image
edg
Man ljoti patiik 2. kvadraats tongue.gif
Bet kopumaa - guro par daudz. Cenzeet!
image
Nepaarproti - tavs guro nekad nav par daudz!
Kikyou
Ta'ta guro. Zarnas tak vēl nešķīst manos komiksos uz visām pusēm.
Man tak liekās mūsdienās visi zin, ka šķidrums, kas darbina cilvēka ķermeni ir sarkans, un, ka ja kautkur āda tiek pārrauta, sarkanais šķidrums tek ārā, tā kā big deal. >_>
edg
C'mon, es tachu teicu, ka nevajag paarprast... Tagad es juutos taa, ka man jaadzeesh savi posti un jaalien kaktaa sad.gif
Kikyou
Oh come on, vēl tikai sakiet, ka kautko tamlīdzīgu no manis negaidījāt!

image

Priecīgu aizgājušo Valentīndienu. :B
LeoR
Shis ir kaut kas negaidiits, nespeeju noticeet, ka tas otrs laachuks palika dziivs biggrin.gif
Kazuki
naakoshajaa kadraa kupid vareetu dusmaas nomest loku un netiihaam kaa par nelaimi caurdurt otru laaciiti...
X_Kamui
laugh.gif laugh.gif LOOOL laugh.gif laugh.gif šis ir labais!!!!!

xD nabaga laachuks biggrin.gif
jurc
tur jau ir skaidri rezams ka tas lācis ir iemīlējies bitē. Dzīvnieku mīlis kā sacīt. Ko tā lācene tur piesējās?!

Bet komiks ir laps =3
Kikyou
image

"Paskatīsimies, kas lācītim vēderā"... vai tā vismaz viņa teica, bet uzšķērda lācim smadzenes. o.ō

Nu, nu, dabūjāt ko gribējāt?! :B

Šodien 1-2 sēriju Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan noskatījos. Tāaaadu iedvesmu dod... Nevaru sagadidīt, kamēr pārējās epas atnāk.
Par iedvesmu runājot... 15. martā braucam ar klasi uz Rīgu, arī anatomikumu apciemosim. Šiki! XD

Ā jā, šitais gan nav īsti komikss, bet man liekās otaku tautai neesmu atrādījusi. o.o

Mani animācijas skili aug.

image
Namejs
heh :DDD interesanti par ko tu naktiis sapnjo biggrin.gif
Kikyou
Visbiežāk par to, ka mūsu skolu ieņēmusi vācu armija un es ar dažiem klasesbiedriem mēģinu tikt ārā. :3
Tad vēl vienreiz es kautko sapņoju par dzejoļiem par sautējumu, kas tiek lasīti radio.

Bet asinis es savos sapņos vispār neredzu. XD
Namejs
uztaisi komixu par waacu armijas iebrukumu biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.