Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Komiksi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Tigra2
QUOTE(edg @ Apr 26 2006, 21:41)

Man ir tikai viens guro darbs, un taa deelj mani jau par guro fanu sauc? Laikam spilgtu iespaidu atstaaj. Saki, man ir talants? smile.gif

Ir happy.gif
Tāpēc mierīgi vari turpināt, tikai tie jākrāso, savādāk nav tik labi. Un asinis arī biku tumšākas jākrāso un tad ir ideāli.
Sushi
Nē... kaut arī es ienīstu tos sasodītos kabačus, Tigras ''komiksiņš'' bija nereāli
labs!!!! Hhehehehehee... laugh.gif
Kikyou- tava ņirgāšanās par izteicieniem arī.. un jā... tieši par visskaistāko zarnu!! laugh.gif
Un Edg komiksiņš.. man patika bildīte, kur suns tikko bija atvēris muti (no priekšas).. un arī kā viņš iepleta acis, kad tas zēns parādīja savus labumus.. laugh.gif
X_Kamui
^^Haaa!!
edg komix rulle =DDDDDDDDDD
Kikyou
image

Tiem, kas nesaprot, runa ir par šito.
Pakkun
vaaks, looool, vaartos uz zemes un smeldziigi smeju nost savu āsu laugh.gif kikyou komiksi par daarzenju teemu ir vislabaakie XDDDDDDDD
Kikyou
Šitajā pat vispār nekas īsti smieklīgs nebija... xD *nooo, vēl tikai 44 minutes līdz atkal varu ēst! ciest nevaru to daļu no iešanas pie zobārsta*
Pakkun
QUOTE(Kikyou @ Apr 27 2006, 14:15)
Šitajā pat vispār nekas īsti smieklīgs nebija... xD *nooo, vēl tikai 44 minutes līdz atkal varu ēst! ciest nevaru to daļu no iešanas pie zobārsta*
*

katram ir savas lietas, kas izraisa naaviigaakaas smieklu leekmes tongue.gif
Erik4xp
Ar Šito jau var cilvēkus nobeikt biggrin.gif tongue.gif Ha ha ha
Kirara
Baigi labais komikssss!!
LeoR
Mmm dziedoshi daarzenji... Tie tavi daarzenji man uzreiz atgaadina Dai Mahou Touge pirmo epizodi laugh.gif .
Tomoko
Nee, nu par tiem daarzeniishiem baigi labaaa manga! Un par to visskaistaako zarnu.. laugh.gif Jaa... kautko tik Gjeniaalu var izdomaat tikai Kikyou-sama! happy.gif

Tigra, par tiem kabachiem arii baigi labs! ^^

Un Edg, labs notikumu paveersiens! rolleyes.gif
pinksakura
Kikyou tas komiks vnk the best (btw taa dziesminja mani ljoto ljoti kaitnia :\)

es bik panitaa paziimeeju un uztaisiiju gifu (mans pirmais gif)( nothin pecial.....:\)
(bij domaats komiks)
image
ReD_FoXy
Ceru ka var ielikt arii atrastus komiksus...

Par shito es reecu preciizi 2.48 minuutes. Bez apstaajas. *glare*
image
kahi
nejautāšu, kas jums ar tiem kabačiem, zefīriem, utt.

kikyou, kā vienmēr māk mani sasmīdināt, pat tur, kur viņasprāt nav jāsmejās. tā dziesmiņa tik tiešām ir ļoti lipīga! dungoju viņu kopš 5dienas vakara, un vēl joprojām pieķeru sevi to darām. un tie smaidīgie ir dārzeņi, ja? es padomāju, ka ledusgabaliņi...

kas attiecas uz edg kārtējo garadarbu - saturā labs, bet par to suni - no sākuma domāju, ka kaķis/mutants...
edg
Foxy, nee, shis topiks ir pashziimeetiem komiksiem. Netaa atrastus vari likt "lol" topikaa.

QUOTE(kahi @ May 1 2006, 18:59)
par to suni - no sākuma domāju, ka kaķis/mutants...
*

Tur tachu pat virsuu uzrakstiits - "suns", lai nebuutu paarpratumu... sad.gif
Kikyou
Nebij ko darīt svētdien.
Jā, tas patiešām ir uz papīra zīmēts. :[

image

Tad, kad redzu, ka kāds tā cirvi tur uz pleca, tad rodās jautājums, vai šitā nevar gadīties. o.ō
Pakkun
kas tas par ljauno, kas bertu shitaa.. huh.gif ???
Kikyou
Tā nav Berta, tā ir wannabe Berta. D: Ņek ņek tādas.
Pakkun
pareizi, es aju domaaju, ka kkas nav kaartiibaa, ka vinju shitik viegli apkaasa ^^ taatad bertai viss ok! smile.gif
Keydan
А тот мелкий это помидор, да?
Если да, то в следующим преврати его в кетчуп!
А то, что это такое? Помидорю людей в мясо превращают! Это не должно пройти безнаказанно!
Tigra2
image
komenti?
edg
To, ka taa nav Berta, peec frizuuras uzreiz var pateikt.
rebel
QUOTE(Tigra2 @ May 2 2006, 20:50)

ui, pareizaa teema. ehh. ^^
paturpinaasi? nabaga atraidiitaa jauneeklja puulinjus miilas jomaa? man labaak patiktu,ja vinjam izdotos. ^^
khe.
edg
Nekaada turpinaashana. Visaadas pretekliibas var likt Adult sadaljaa.
Kikyou
Vai ta mani komiksi ar nav savā ziņā preteklības...? XD
Erik4xp
  Vai ta mani komiksi ar nav savā ziņā preteklības...? XD

Ir tikai liekas ka edg domāja preteklības, kuras ar trīsstūri apzīmē...
edg
edg ar pretekliibaam domaaja aarpusnormu viendzimuma attieciibas. Rupjiem vaardiem runaajot - pedinju lietas. Es apzinos, ka, lai nediskrimineetu du..vaajaa dzimuma (JOKS!) paarstaaves, man jaabuut arii pret yuri shajaa topikaa. Tas ir smags upuris, bet no mana subjektiivaa skatu punkta izveele ir: kartupelji vai uzpuutenis+kakas. Izveelos kartupeljus. Daudzi izveeleetos liidziigi.
Kikyou, neviens nav suudzeejies par taviem komiksiem, ka tie vinjiem trauceetu skatiities uz dziivi kaa uz puukainu rozhu daarzu. Taads viegls guro ir tiiri jauks. Ja buutu aaraa kriitoshas vizuaali pretiigas iekshas, ap kuraam tinas gljotaini astonjdzimumloceklju briesmonja vairoshanaas orgaani, karaatos sapiiti ziidainji ar norautaam kaajaam un cilveeki kaaraam, atplestaam muteem no zarnaam spiestu sev mutee paarstaadaataa eediena paliekas... Re, pat teksts speej buut pretiigs, kur nu veel taadu lietu ziimeet.
Pretiigas lietas vajag atsevishkjos topikos, lai attieciigaa zhanra necieniitaajiem tas nebuutu jaaeed.
Tigra2
es sēžu savā būrītī un rēcu; tādu joku vajadzēs izspēlēt vēlreiz. sākotnēji tā īsā bija domāta kā meitene, bet man vinja sanāca pārāk džekam līdzīga, no sākuma es saķēru galvu un teicu ''o banān!'', bet pēc tam nolēmu, ka tas buutu makten labs joks, ko ar edg izdstrādāt. (egd tu esi paaraak populaars taapeec rodas taadas idejas, taa gadaas visaam zvaigzneem, nenjem personiski)
es nu gan esmu maita kaamis....fui man biggrin.gif
image
Kirara
Labs komikss!!!!! biggrin.gif

p.s. vai saaki fanot par kaamiishiem??
Erik4xp
edg esmu traumēts uz mūžu tikai dēļ tava apraksta... wacko.gif
Bad kāmis biggrin.gif
edg
Godiigi sakot, es nesaprotu, kas tajaa komiksaa notiek sad.gif
Man izskataas, ka tu uzziimee kaut kaadu kaku un liec to forumaa. Kas tur iisti notiek?
Erik4xp
Edg lūdzu uzrunājot kādu norādi ko tu uzrunā... Emm jo es izdžesu savu komiksu gadījumā ja tu to par emm kaku noturēji... dry.gif Man negribās piemēslot otaku laugh.gif
Tigra2
QUOTE(edg @ May 5 2006, 21:43)
Godiigi sakot, es nesaprotu, kas tajaa komiksaa notiek  sad.gif
Man izskataas, ka tu uzziimee kaut kaadu kaku un liec to forumaa. Kas tur iisti notiek?
*

ja tas adresēts man tad.
Jāaa, es uzziimeeju kaku un ieliku to forumaa.
bet tā nav slikta izpildiijuma kaka, man liekas, ka dzekinjs man sanaaca tiiri bishii.
(tur notiek tas, ka dzeks noskuupsta dzeku, bet vinju nabadzinju atraida un taapeec vinjam saluuzt sirds, jo vinju atraidiija tikai deelj vinja dzimuma, tas otrs dzeks ir babnjiks taapeec meitenes nekad neatraida)
Kikyou
Man liekās Tigra vienmēr bijusi kāmīšu fanāte, ne? XD

image

12 naktī ir kūl.
Erik4xp
Man patikās gan drukātais teksts, gan viss kopumā... Vispār es būtu pateicīgs par manis popularizēšanu viņas vietā... laugh.gif
Sushi
Ak dievs, Kikyou.. vot tev tie teksti ir vn ideāli!!! laugh.gif Nu kā cilvēkasm var ienākt prātā uzzīmēt cilvēciņu ar lielu zeķi un tekstu: ''Paraksti manus sieriņus!!''.. Vai piem. : ''Es eju nest bērnus!'' Kikyou tu vnk rock!!! biggrin.gif
Kikyou
Lol, Sushi. Šitie rullz daudz vairāk nekā es.
edg
Jaa, tas bija adreseets Tigrai. Es meegjinaaju saprast vinjas peedeejo ziimeejumu. Tieshi tur tachu paraadiijaas vaards "kaka"... Un par to kaku... Kad es vinju skatiijos, biju paarliecinaats, ka kreisaa pusee ir meitene, un vairaakas reizes paarlasiiju fraazi "damn gay" liidz paarliecinaajos, ka esmu kljuudiijies.

LeoR
Paraksti manus sierinjus... laugh.gif Peedeejais ir vienkaarshi labs.
rebel
QUOTE(Tigra2 @ May 5 2006, 21:48)

bet turpinaajumaa vinja sirdsaapes vareetu novest liidz agresiivai dusmu izgaashanai uz kabachiem, kas tiktu vardarbiigi sakapaati gabalos un paarveersti Ubersauteejumaa, kura burviigo smarzhu ostot visi putni un zveeri, un cilveeki saaktu raudaat,jo taadas skumjas pluustu no vinja arfas,tpu,sauteejuma.. XD

un kikyou komikss kaa vienmeer - neticami jautrs. taa Bertas sejasizteiksme 2ajaa ziimeejumaa.. laugh.gif "paraksti manus sierinjus".. XD uber.
Keydan
Berta - ROCKz! smile.gif
jurc
QUOTE(Erik4xp @ May 5 2006, 23:43)
Man patikās gan drukātais teksts, gan viss kopumā... Vispār es būtu pateicīgs par manis popularizēšanu viņas vietā... laugh.gif
*

Smejās smejās, bet nu lūk Kikyou beidzot ir uzzīmējusi kaut ko ļoti patiesu. Kādreiz viņa lika savus komiksus, un bija cilvēki kas labrāt lasija un ļoti patika. Bet ar laiku visu šo nevainīgo guro, zefīrus, lācīšus, kabačus utt sāka kopēt citi gan zīmējumos, gan ikdienas sarunās un arī rakstība. Ar pirkstiem nerādīšu kuri tie ir. Jā, taisnība, Kikyou savā ziņā tagad nosaka stilu. Kikyou tagad ir POPULĀRA! Ticu ka drīz pienāks tā diena kad pie viņas nāks autogrāfus prasīt.

Bet komikss uzzīmēts un izdomāts godam!
Kirara
Es piekrītu JurCHiXam. smile.gif
Kikyou
Aha, superfantasy pāris mēnešus atpakaļ kautkas sagāja sviestā (neatceros kas tur īsti bija) un visi komiksi aizgāja buļ buļ. :(

P.S. Tas, ka tu vienmēr runā ko domā ir tieši tas labākais par tevi. Vajag vairāk tādus cilvēkus; ar tādiem nekad nepaliek garlaicīgi.
Tigra2
QUOTE(JurCHiX @ May 6 2006, 16:19)
sāka kopēt citi gan zīmējumos, gan ikdienas sarunās un arī rakstība. Ar pirkstiem nerādīšu kuri tie ir. Jā, taisnība, Kikyou savā ziņā tagad nosaka stilu. Kikyou tagad ir POPULĀRA! Ticu ka drīz pienāks tā diena kad pie viņas nāks autogrāfus prasīt.
*

taisnība! (tas ke ke ke gribot negribot pielipa)
un kabaču fanu-antifanu grupai pamatus arī viņa lika.(vismaz savu attieksmi sāka pirmā publicēt)

Pār mani nāca apgaismība!
Kikyo vada pūli! < - Jāuzmanās... a ko var zināt varbūt te nākamais Hitlers sāk rasties...
*Sāk pārkārtot būri, ja nu būs jāšaudās ar barību*
Kikyou
Ha ha ha ha... shit, mana īstā identitāte atklāta.
Nu ko. *pieliek sev zem deguna biezas ūsas* Ich bin dein Fuhrer!
edg
Un taa kaa tu tagad esi oficiaali atziita par populaaru, tad tavs pienaakums tagad ir nepievilt muusu gaidas un ziimeet uuber krutus ziimeejumus, jo mees no tevis sagaidaam pashu labaako!
dmonster
QUOTE(Kikyou @ May 7 2006, 00:58)
*

Führe uns Hityou! Hitleris klonēts un savienots ar Kikyou, lai valda Hityou! happy.gif
Nē, bet būtu jauki, ja būtu diktators, kam patīk anime XD .
Kikyou
image

...jeb citiem vārdiem, pazudusi jebkāda motivācija kautko zīmēt. Tāds besis... T_T
Sushi
Kikyou, Kikyou! Kas ta tev? Vispār man arī... dry.gif Un pēkšņi.. Man bija ideja komiksam, bet... ehh... Ir kādam kāds uzmundrinošs komiksiņš?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.