Tigra2
Apr 26 2006, 22:11
QUOTE(edg @ Apr 26 2006, 21:41)
Man ir tikai viens guro darbs, un taa deelj mani jau par guro fanu sauc? Laikam spilgtu iespaidu atstaaj. Saki, man ir talants?
Ir
Tāpēc mierīgi vari turpināt, tikai tie jākrāso, savādāk nav tik labi. Un asinis arī biku tumšākas jākrāso un tad ir ideāli.
Nē... kaut arī es ienīstu tos sasodītos kabačus, Tigras ''komiksiņš'' bija nereāli
labs!!!! Hhehehehehee...
Kikyou- tava ņirgāšanās par izteicieniem arī.. un jā... tieši par visskaistāko zarnu!!
Un Edg komiksiņš.. man patika bildīte, kur suns tikko bija atvēris muti (no priekšas).. un arī kā viņš iepleta acis, kad tas zēns parādīja savus labumus..
X_Kamui
Apr 27 2006, 00:03
^^Haaa!!
edg komix rulle =DDDDDDDDDD
Kikyou
Apr 27 2006, 15:11
Tiem, kas nesaprot, runa ir par
šito.
Pakkun
Apr 27 2006, 15:14
vaaks, looool, vaartos uz zemes un smeldziigi smeju nost savu āsu
kikyou komiksi par daarzenju teemu ir vislabaakie XDDDDDDDD
Kikyou
Apr 27 2006, 15:15
Šitajā pat vispār nekas īsti smieklīgs nebija... xD *nooo, vēl tikai 44 minutes līdz atkal varu ēst! ciest nevaru to daļu no iešanas pie zobārsta*
Pakkun
Apr 27 2006, 15:19
QUOTE(Kikyou @ Apr 27 2006, 14:15)
Šitajā pat vispār nekas īsti smieklīgs nebija... xD *nooo, vēl tikai 44 minutes līdz atkal varu ēst! ciest nevaru to daļu no iešanas pie zobārsta*
katram ir savas lietas, kas izraisa naaviigaakaas smieklu leekmes
Erik4xp
Apr 27 2006, 16:52
Ar Šito jau var cilvēkus nobeikt
Ha ha ha
Kirara
Apr 27 2006, 18:22
Baigi labais komikssss!!
Mmm dziedoshi daarzenji... Tie tavi daarzenji man uzreiz atgaadina Dai Mahou Touge pirmo epizodi
.
Tomoko
Apr 27 2006, 19:06
Nee, nu par tiem daarzeniishiem baigi labaaa manga! Un par to visskaistaako zarnu..
Jaa... kautko tik Gjeniaalu var izdomaat tikai Kikyou-sama!
Tigra, par tiem kabachiem arii baigi labs! ^^
Un Edg, labs notikumu paveersiens!
pinksakura
Apr 27 2006, 21:22
Kikyou tas komiks vnk the best (btw taa dziesminja mani ljoto ljoti kaitnia :\)
es bik panitaa paziimeeju un uztaisiiju gifu (mans pirmais gif)( nothin pecial.....:\)
(bij domaats komiks)
ReD_FoXy
Apr 30 2006, 20:19
Ceru ka var ielikt arii atrastus komiksus...
Par shito es reecu preciizi 2.48 minuutes. Bez apstaajas. *glare*
nejautāšu, kas jums ar tiem kabačiem, zefīriem, utt.
kikyou, kā vienmēr māk mani sasmīdināt, pat tur, kur viņasprāt nav jāsmejās. tā dziesmiņa tik tiešām ir ļoti lipīga! dungoju viņu kopš 5dienas vakara, un vēl joprojām pieķeru sevi to darām. un tie smaidīgie ir dārzeņi, ja? es padomāju, ka ledusgabaliņi...
kas attiecas uz edg kārtējo garadarbu - saturā labs, bet par to suni - no sākuma domāju, ka kaķis/mutants...
Foxy, nee, shis topiks ir pashziimeetiem komiksiem. Netaa atrastus vari likt "lol" topikaa.
QUOTE(kahi @ May 1 2006, 18:59)
par to suni - no sākuma domāju, ka kaķis/mutants...
Tur tachu pat virsuu uzrakstiits - "suns", lai nebuutu paarpratumu...
Nebij ko darīt svētdien.
Jā, tas patiešām ir uz papīra zīmēts. :[
Tad, kad redzu, ka kāds tā cirvi tur uz pleca, tad rodās jautājums, vai šitā nevar gadīties. o.ō
kas tas par ljauno, kas bertu shitaa..
???
Tā nav Berta, tā ir wannabe Berta. D: Ņek ņek tādas.
pareizi, es aju domaaju, ka kkas nav kaartiibaa, ka vinju shitik viegli apkaasa ^^ taatad bertai viss ok!
А тот мелкий это помидор, да?
Если да, то в следующим преврати его в кетчуп!
А то, что это такое? Помидорю людей в мясо превращают! Это не должно пройти безнаказанно!
komenti?
To, ka taa nav Berta, peec frizuuras uzreiz var pateikt.
QUOTE(Tigra2 @ May 2 2006, 20:50)
ui, pareizaa teema. ehh. ^^
paturpinaasi? nabaga atraidiitaa jauneeklja puulinjus miilas jomaa? man labaak patiktu,ja vinjam izdotos. ^^
khe.
Nekaada turpinaashana. Visaadas pretekliibas var likt Adult sadaljaa.
Vai ta mani komiksi ar nav savā ziņā preteklības...? XD
Erik4xp
May 5 2006, 12:09
Vai ta mani komiksi ar nav savā ziņā preteklības...? XD
Ir tikai liekas ka edg domāja preteklības, kuras ar trīsstūri apzīmē...
edg ar pretekliibaam domaaja aarpusnormu viendzimuma attieciibas. Rupjiem vaardiem runaajot - pedinju lietas. Es apzinos, ka, lai nediskrimineetu du..vaajaa dzimuma (JOKS!) paarstaaves, man jaabuut arii pret yuri shajaa topikaa. Tas ir smags upuris, bet no mana subjektiivaa skatu punkta izveele ir: kartupelji vai uzpuutenis+kakas. Izveelos kartupeljus. Daudzi izveeleetos liidziigi.
Kikyou, neviens nav suudzeejies par taviem komiksiem, ka tie vinjiem trauceetu skatiities uz dziivi kaa uz puukainu rozhu daarzu. Taads viegls guro ir tiiri jauks. Ja buutu aaraa kriitoshas vizuaali pretiigas iekshas, ap kuraam tinas gljotaini astonjdzimumloceklju briesmonja vairoshanaas orgaani, karaatos sapiiti ziidainji ar norautaam kaajaam un cilveeki kaaraam, atplestaam muteem no zarnaam spiestu sev mutee paarstaadaataa eediena paliekas... Re, pat teksts speej buut pretiigs, kur nu veel taadu lietu ziimeet.
Pretiigas lietas vajag atsevishkjos topikos, lai attieciigaa zhanra necieniitaajiem tas nebuutu jaaeed.
es sēžu savā būrītī un rēcu; tādu joku vajadzēs izspēlēt vēlreiz. sākotnēji tā īsā bija domāta kā meitene, bet man vinja sanāca pārāk džekam līdzīga, no sākuma es saķēru galvu un teicu ''o banān!'', bet pēc tam nolēmu, ka tas buutu makten labs joks, ko ar edg izdstrādāt. (egd tu esi paaraak populaars taapeec rodas taadas idejas, taa gadaas visaam zvaigzneem, nenjem personiski)
es nu gan esmu maita kaamis....fui man
Labs komikss!!!!!
p.s. vai saaki fanot par kaamiishiem??
Erik4xp
May 5 2006, 21:42
edg esmu traumēts uz mūžu tikai dēļ tava apraksta...
Bad kāmis
Godiigi sakot, es nesaprotu, kas tajaa komiksaa notiek
Man izskataas, ka tu uzziimee kaut kaadu kaku un liec to forumaa. Kas tur iisti notiek?
Erik4xp
May 5 2006, 22:16
Edg lūdzu uzrunājot kādu norādi ko tu uzrunā... Emm jo es izdžesu savu komiksu gadījumā ja tu to par emm kaku noturēji...
Man negribās piemēslot otaku
QUOTE(edg @ May 5 2006, 21:43)
Godiigi sakot, es nesaprotu, kas tajaa komiksaa notiek
Man izskataas, ka tu uzziimee kaut kaadu kaku un liec to forumaa. Kas tur iisti notiek?
ja tas adresēts man tad.
Jāaa, es uzziimeeju kaku un ieliku to forumaa.
bet tā nav slikta izpildiijuma kaka, man liekas, ka dzekinjs man sanaaca tiiri bishii.
(tur notiek tas, ka dzeks noskuupsta dzeku, bet vinju nabadzinju atraida un taapeec vinjam saluuzt sirds, jo vinju atraidiija tikai deelj vinja dzimuma, tas otrs dzeks ir babnjiks taapeec meitenes nekad neatraida)
Man liekās Tigra vienmēr bijusi kāmīšu fanāte, ne? XD
12 naktī ir kūl.
Erik4xp
May 6 2006, 00:43
Man patikās gan drukātais teksts, gan viss kopumā... Vispār es būtu pateicīgs par manis popularizēšanu viņas vietā...
Ak dievs, Kikyou.. vot tev tie teksti ir vn ideāli!!!
Nu kā cilvēkasm var ienākt prātā uzzīmēt cilvēciņu ar lielu zeķi un tekstu: ''Paraksti manus sieriņus!!''.. Vai piem. : ''Es eju nest bērnus!'' Kikyou tu vnk rock!!!
Lol, Sushi.
Šitie rullz daudz vairāk nekā es.
Jaa, tas bija adreseets Tigrai. Es meegjinaaju saprast vinjas peedeejo ziimeejumu. Tieshi tur tachu paraadiijaas vaards "kaka"... Un par to kaku... Kad es vinju skatiijos, biju paarliecinaats, ka kreisaa pusee ir meitene, un vairaakas reizes paarlasiiju fraazi "damn gay" liidz paarliecinaajos, ka esmu kljuudiijies.
Paraksti manus sierinjus...
Peedeejais ir vienkaarshi labs.
QUOTE(Tigra2 @ May 5 2006, 21:48)
bet turpinaajumaa vinja sirdsaapes vareetu novest liidz agresiivai dusmu izgaashanai uz kabachiem, kas tiktu vardarbiigi sakapaati gabalos un paarveersti Ubersauteejumaa, kura burviigo smarzhu ostot visi putni un zveeri, un cilveeki saaktu raudaat,jo taadas skumjas pluustu no vinja arfas,tpu,sauteejuma.. XD
un kikyou komikss kaa vienmeer - neticami jautrs. taa Bertas sejasizteiksme 2ajaa ziimeejumaa..
"paraksti manus sierinjus".. XD uber.
Berta - ROCKz!
QUOTE(Erik4xp @ May 5 2006, 23:43)
Man patikās gan drukātais teksts, gan viss kopumā... Vispār es būtu pateicīgs par manis popularizēšanu viņas vietā...
Smejās smejās, bet nu lūk Kikyou beidzot ir uzzīmējusi kaut ko ļoti patiesu. Kādreiz viņa lika savus komiksus, un bija cilvēki kas labrāt lasija un ļoti patika. Bet ar laiku visu šo nevainīgo guro, zefīrus, lācīšus, kabačus utt sāka kopēt citi gan zīmējumos, gan ikdienas sarunās un arī rakstība. Ar pirkstiem nerādīšu kuri tie ir. Jā, taisnība, Kikyou savā ziņā tagad nosaka stilu. Kikyou tagad ir POPULĀRA! Ticu ka drīz pienāks tā diena kad pie viņas nāks autogrāfus prasīt.
Bet komikss uzzīmēts un izdomāts godam!
Es piekrītu JurCHiXam.
Aha, superfantasy pāris mēnešus atpakaļ kautkas sagāja sviestā (neatceros kas tur īsti bija) un visi komiksi aizgāja buļ buļ. :(
P.S. Tas, ka tu vienmēr runā ko domā ir tieši tas labākais par tevi. Vajag vairāk tādus cilvēkus; ar tādiem nekad nepaliek garlaicīgi.
QUOTE(JurCHiX @ May 6 2006, 16:19)
sāka kopēt citi gan zīmējumos, gan ikdienas sarunās un arī
rakstība. Ar pirkstiem nerādīšu kuri tie ir. Jā, taisnība, Kikyou savā ziņā tagad nosaka stilu. Kikyou tagad ir POPULĀRA! Ticu ka drīz pienāks tā diena kad pie viņas nāks autogrāfus prasīt.
taisnība! (tas ke ke ke gribot negribot pielipa)
un kabaču fanu-antifanu grupai pamatus arī viņa lika.(vismaz savu attieksmi sāka pirmā publicēt)
Pār mani nāca apgaismība!
Kikyo vada pūli! < - Jāuzmanās... a ko var zināt varbūt te nākamais Hitlers sāk rasties...
*Sāk pārkārtot būri, ja nu būs jāšaudās ar barību*
Ha ha ha ha... shit, mana īstā identitāte atklāta.
Nu ko. *pieliek sev zem deguna biezas ūsas* Ich bin dein Fuhrer!
Un taa kaa tu tagad esi oficiaali atziita par populaaru, tad tavs pienaakums tagad ir nepievilt muusu gaidas un ziimeet uuber krutus ziimeejumus, jo mees no tevis sagaidaam pashu labaako!
dmonster
May 9 2006, 20:49
QUOTE(Kikyou @ May 7 2006, 00:58)
Führe uns Hityou! Hitleris klonēts un savienots ar Kikyou, lai valda Hityou!
Nē, bet būtu jauki, ja būtu diktators, kam patīk anime XD .
Kikyou
May 12 2006, 13:28
...jeb citiem vārdiem, pazudusi jebkāda motivācija kautko zīmēt. Tāds besis... T_T
Kikyou, Kikyou! Kas ta tev? Vispār man arī...
Un pēkšņi.. Man bija ideja komiksam, bet... ehh... Ir kādam kāds uzmundrinošs komiksiņš?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.