Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Komiksi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
DarkRockslizer
image
This is my, erm, addition made in some minutes for all this.. *nice* series of manga
Kikyou
Tā gan nav vācu armija, bet gan jau maza, mīļa, slepkavnieciska klonu armija derēs.

image

Bērniem viegli skalot smadzenes. :3
Aven
Phew, neesmu vieniigais kam errori lien aaraa, bet vismaz bertas tantei neraadaas viss hieroglofos kaa man tongue.gif
Kikyou
Viss nē, bet daļa kvestu man ir korejiski. XDD
Aven
a vot man pilniigi viss, ieskaitot itemu descriptionu, un veel arii charu textuuras ir pilniigi neredzamas laugh.gif bet komiksi tev kikyou rulz, ceep it coming!!
dmonster
O.O ... Sweet dreams thanks to Kikyou..? I don't think so :S . Ar ko tu taisi savas animaacijas anyway?
Kikyou
Sākumā ar Adobe Photoshop, pēctam pārnesu uz Adobe Imageready. :3
Tomoko
Ak Dievs, Kikyo, peedeejais ir tik forsh!!! Bertinjai jau sava armija.. pa celjam vareetu arii visus kabachus novaakt.. rolleyes.gif
Kikyou
Kāpēc granātai nevar būt meitene.

image

Neprasi kur es tik stulbas idejas rauju. XD

P.S. Jā es zinu kā BOOM raksta. >_>
Pakkun
biggrin.gif tai otraa kvadraataa tai granaatinjai taada superiigi tizla sejas izteiksme!
Psycholog
QUOTE(Pakkun @ Mar 26 2006, 17:29)
biggrin.gif tai otraa kvadraataa tai granaatinjai taada superiigi tizla sejas izteiksme!
*

Atgaadina kakji vai mozh suni :|
Kikyou
image

Stulbie importa ziloņi...
LeoR
Nja ziloniitis, bez emocijaam, pat nejuta, ka nav vairs viena acs biggrin.gif
Erik4xp
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Foršs zilons... biggrin.gif
Rufucis
Tavos mazajos komiksos/mangā man patika tavas smiekligas idejas ,vis kopumā izskatās aptuveni shadi biggrin.gif
kahi
tiešām stulbas idejas... un tāpēc tik saistošas.. bilnīgi beztolka darbi, bet tomēr ar savu jēgu un misiju pasaulē! ļoti patīk par ziloni un gludekļiem!
Sushi
Kikyou, tev ir vnk ideālas tās stulbās idejas!! laugh.gif Man patīk!!!
X_Kamui
Haaa! Ta tam zilonim ari vajaga xDDDDDDD
Pakkun
kaa es reecu par terminu -importa zilonji- laugh.gif vnk ideaali!
Kikyou
Hahah, paldies visiem par komentāriem! XD

Šodien fizikas stundā uzrakstīju vienu dzejolīti, atnācu mājās un izdomāju, ka varētu komikss no tā iznākt.

image

Kas gan būtu domājis, ka kabačiem ir kakls un elpceļi~...
Pakkun
roll[uo]ju uz flōra un lāfoju savu piupiriu āsu offā laugh.gif
Tigra2
biggrin.gif Izrādās tev ir talants arī dzejošanā... nebiju gaidījusi.
vispār kolosāli.
Tie inporta ziloņi ir ... mjā, stulbi...
Bet kabačus gan es mīlu... (nevajag ar vinjiem tik nežēlīgi... vinji nav vainīgi, ka nav smadzeņu wink.gif )

Btw. kāpēc tu tik ļoti kabačus ienīsti?
Kikyou
Tāpēc, ka tad, kad mums kāds atved tā pavairāk kabačus mājās, tad mamma kādu nedēļu katru dienu taisa ceptus kabačus... @_@

Ciest nevaru ceptus kabačus.
Un arī neceptus.
Un arī kabačus ar spilvas brokastu majonēzi, kaut gan ar brokastu majonēzi pat tapetes garšo labi.
Sushi
Hehe, man arī riktīgi riebjas kabači. Kā mamma nopērk kabacus (parasti divus), viņa cepj viņus... Njā, loģiski, bet... ehh..
Kikyou, tev ir talants daudzās jomās! Respect!! smile.gif
X_Kamui
Yaay, es neesmu vienigais kabaču niidejs xDDDDD
(mamma, virtuvee, tie6i tagad tos gatavoo xD vai ari kko lidziigu vinjiem......)

hehe ^^nice komix
Kazuki
te jau var dibinaat kabachu niideeju biedriibu, xD kikyou kaa parasti paarspeejusi pati sevi. smile.gif apbriinoju tawu izdomu uz shitaadiem prikoliem.
Erik4xp
Riebjas kabači... angry.gif
edg
Ir viens veids, kur kabachi ir eedami. Taa ir marinaade. Visus citus veidus iedomaajoties vien drebulji uzmetas.

P.S. Bet, ja padomaa, es esmu paaraak liels marineetu lietu fans, lai objektiivi spriestu.
dmonster
Hehe labs dzejolis. Iedod veel ko smieties biggrin.gif .
Kikyou
Tikai ne šodien. XD

Šodien saplīsa rokassprādze (jā, tā pati, kuru nekad neņemu nost), austiņas (nopirku jaunas, bet tām slikta skaņa, tāpēc vecās ar līmlenti salīmēju), pazaudēju savu mīksto, pūkaino, smuko melno cimdu (ko es ar vienu cimdu tagad darīšu!? ;_;), plus, latenes učene ir kā nagla pakaļā (JOMZ VIZIEM BŪZ NEATASTĀTZ!!!!1111). Fun, huh. XD

Ja kautkas vēl kādreiz ienāks prātā, tad uzzīmēšu.
dmonster
QUOTE(Kikyou @ Apr 12 2006, 14:44)
Tikai ne šodien. XD

Šodien saplīsa rokassprādze (jā, tā pati, kuru nekad neņemu nost), austiņas (nopirku jaunas, bet tām slikta skaņa, tāpēc vecās ar līmlenti salīmēju), pazaudēju savu mīksto, pūkaino, smuko melno cimdu (ko es ar vienu cimdu tagad darīšu!? ;_;), plus, latenes učene ir kā nagla pakaļā (JOMZ VIZIEM BŪZ NEATASTĀTZ!!!!1111). Fun, huh. XD

Ja kautkas vēl kādreiz ienāks prātā, tad uzzīmēšu.
*

dry.gif Labs teksts dzejolim iznaak tongue.gif .

Man Latens' učen kasījās,
Mans' mantas ar tik noplīsās!
Ko man tagad darīt, nu!?
Kaimuņu jau sen nositu! smile.gif
Kikyou
Krāsojot vienu jaunu zīmējumu atcerējos, ka gribēju par teicieniem paņirgāties.

image
LeoR
Ha ha ha, par to skaistaako zarnu var vienkaarshi apreekties biggrin.gif
Erik4xp
Divi joki vienā... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man patīk...
Tik varētu saprotamāk rakstīt man vajadzēja minūti lai saprastu ka rakstīts neizdarīšu...
Tigra2
image
to arī var uzskatīt par komiksu savā veidā

Erik4xp
Man patikās fuuuuu man riebjas kabači.... ph34r.gif
Kikyou
Hahah, labs, Tigra! XDDD
A kabačus es tikuntā neēdīšu. ;_;
Storm
Man gan garsho pareizi pagatawoti kabaci!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kas jums var buut par naidu pret parastu daarzeni? blink.gif ohmy.gif laugh.gif
Kikyou
Pssst, Storm, tas ir jaunais modes kliedziens! Tikai nesaki nevienam!
Kazuki
ieniist kabachus ir tikpat stiliigi, kaa miileet zefiirus xD
btw kikyou tavs komiks bija labais. ieksheejais skaistums vienk. idiaali. biggrin.gif
X_Kamui
^^Kabaču sabiedrotajs...... *Ļauni skataas uz Storm pusi dry.gif*
edg
QUOTE(dark_angel @ Apr 25 2006, 19:13)
ieniist kabachus ir tikpat stiliigi, kaa miileet zefiirus xD
*

Omg, tev kaut kas pret zefiiriem? Banu!

image
Kikyou
Haha, kaitinošais kvekšķis. XDD
Posto šeit biežāk, edg! :3
Pakkun
kikyou komiksi kaa vienmeer rullee happy.gif par ieksheejo skaistumu... biggrin.gif paldies par kaarteejo smieklu leekmi, man tagad saap veeders un vaigi(sejas) laugh.gif
Gutts
Manas ceribas tika pieviltas pec kadra grrr es gaidiju ka iekodis sunim un bus guro laugh.gif .
Oh well...tapat labs ir, ta tik turpini tongue.gif .
Storm
QUOTE(Kikyou @ Apr 25 2006, 19:39)
*

Vaii - nee.. neee pirmiit nepareizi uzrakstiiju.. - man RIEBJAS tie pretiigie glumie taarpainie kabaci - IZmest visus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...
edg
QUOTE(Gutts @ Apr 25 2006, 23:16)
Manas ceribas tika pieviltas pec kadra grrr es gaidiju ka iekodis sunim un bus guro laugh.gif .
Oh well...tapat labs ir, ta tik turpini tongue.gif .
*

Njaa, ja es daili ziimeetu, tad buutu vairaak darba jaaiegulda. Vienkaarshi sagribeejaas saziimeet suniiti dazhaadaas pozaas. Tas sizhets ir garaamejot, jo negribeejaas galiigi bez sizheta.
Tigra2
Edg, es par tevi briinos, - nav guro? huh.gif Nereāli...
Bet komikss labs, visai reeciigs.
Btw, negribi te iepostot vienu savu vecu komiksu par to akmens-šķēres-papīrīti?
Tas bija vnk dieviigs komikss.

QUOTE(Storm @ Apr 26 2006, 00:35)
QUOTE(Kikyou @ Apr 25 2006, 19:39)
*

Vaii - nee.. neee pirmiit nepareizi uzrakstiiju.. - man RIEBJAS tie pretiigie glumie taarpainie kabaci - IZmest visus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...
*

Kaunies, kā tu tā vari!!!! Es vakar vienu ēdu un viņš bija garšīgs!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Tārpi piedod īpašu gaļas, garšu... biggrin.gif

Kazuki
[quote=edg,Apr 25 2006, 22:04]
[quote=dark_angel,Apr 25 2006, 19:13]ieniist kabachus ir tikpat stiliigi, kaa miileet zefiirus xD
*

[/quote]
Omg, tev kaut kas pret zefiiriem? Banu!

pret zefiiriem man nav nekas. in fact es miilu zefiirus. yam :3
edg
QUOTE(Tigra2 @ Apr 26 2006, 12:18)
Edg, es par tevi briinos, -  nav guro?  huh.gif  Nereāli...
...
Btw, negribi te iepostot vienu savu vecu komiksu par to akmens-šķēres-papīrīti?
...
*

Man ir tikai viens guro darbs, un taa deelj mani jau par guro fanu sauc? Laikam spilgtu iespaidu atstaaj. Saki, man ir talants? smile.gif
Tas komikss par akmeni-shkjeereem-papiiriiti veel aizvien ir manaa Dailes topikaa. To regulaari paarlasiit buutu jaaieviesh kaa obligaatu prasiibu visiem forumieshiem! Un katros Ziemassveetkos ekstra - veelreiz paarlasiit visus edg postus visos topikos. Nee, *iebaksta sev* - vai bez manis vispaar kam buutu jeega?

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.