Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Komiksi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Skalinja
Edg, Tu zini, ka zagties svešus vadmotīvus nav labi? Svētais Juziks Tevi vairs debesīs nelaidīs. sleep.gif
ReD_FoXy
Ceru ka ideja tiks uztverta...
IPB Image
edg
QUOTE(sipps @ Aug 21 2006, 19:11) *

ne edg, karteja bezgaumibas izpausme. pilnigs crap

wink.gif

QUOTE(Skalinja @ Aug 22 2006, 00:04) *

Edg, Tu zini, ka zagties svešus vadmotīvus nav labi? Svētais Juziks Tevi vairs debesīs nelaidīs. sleep.gif

Jaa, esmu paarliecinaats, ka tas nav nekas origjinaals. Man ienaaca praataa, braucot ar riteni, un nevareeju atcereeties, kur kas taads buutu redzeets, un iipashi necentos. Visas idejas ir kaut kur jau redzeetaa apgremojums. Reizeem tikai gruuti izprast, cik daudz tas sastaav no atminjaam un cik no gremojuma. Bet galevnais jau nav idejaa, bet gan maakslaa!
Kikyou
IPB Image

Not funny, Kikyou, not funny...
Jā, tas, ka autoru varoņi nogalina autorus ir joks vecs kā pasaule. Laikam man vajag idejas?
Dead Star
Hihiii..pēdējais kvadrātiņš man patīk,lai arī cik vecs tā saturs būtu XD
Tigra2
Labs^^
retro tagad ir modē, es pat 4-dien z skolu aizgāju vēl vecāka stila drēbēs kā mammas jauniibaa;
(tas laikam bija visai wierd no malas, bet tikunta, man sagribējās tā apģērbties...)
soo.. no problem, to jau sen neviens nav uzziimeejis so... viss oki

IPB Image
jauna dziive, jaunaa skolaa... T_T

edg
Re, es neesmu vieniigais, kursh izmanto klishejiskus jokus: http://www.explosm.net/comics/633/
Shitiem gan sanaak labaak smile.gif
Pakkun
nu, ja jau piesleedzamies explosmam.. http://www.explosm.net/comics/641/
shitie komiksi man vnk patiik, labie! biggrin.gif visus esmu izmalis cauri, bet jau pirms kaadiem paaris meeneshiem. happy.gif
Cilveeks
IPB Image
Tigra2
cilveek, ir labi!

btw. nav mani, bet favourite no happyness seerijas
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Kikyou
IPB Image

Iemesls, kāpēc jau divas nedēļas gaisa elementa zīmējums kavējās... Fakinā matemātika, nosit visu motivāciju...
Aven
vektõri...jēēē...man toreiz bija 10 XD
ReD_FoXy
Nekas īpašs un baigi foršš, bet varbūt kāds tomēr uztvers ideju. Labi, uztvers tikai viens cilvēks XD
Aven
es nesapratu smile.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Aven @ Oct 6 2006, 23:20) *

es nesapratu smile.gif

but - pakalja
-er galotne kaa profesija, nodarboshanaas veids. smile.gif
un vaardu speele ar butter kaa sviestu.
Aven
ā nujā to es daudz maz sapratu, bet butter es sapratu kā- sviesta cilvēks XD
Kikyou
Hahahahahhahaahha. XDD Vārdu spēles rullz.
Cowkiller
loooool tigra2 tavi komiksi pwnz!!! biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif
btw man ir prikoli,tachu tie nav ziimeeti...

1) Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. Ever.
2) Chuck Norris does not sleep. He waits.
3) Chuck Norris is currently suing NBC claiming Law and Order are trademarked names for his left and right legs.
4) The chief export of Chuck Norris is pain.
5) If you can see Chuck Norris he can see you. If you can't see Chuck Norris you may be only seconds away from death.
6) Chuck Norris has counted to infinity. Twice.
7) Chuck Norris does not hunt because the word hunting implies the probability of failure. Chuck Norris goes killing.
8) Chuck Norris' blood type is AK+. Ass-Kicking Positive. It is compatible only with heavy construction equipment tanks and fighter jets.
9) Chuck Norris is 1/8th Cherokee. This has nothing to do with ancestry the man ate a ````ing Indian.
10) In fine print on the last page of the Guinness Book of World Records it notes that all world records are held by Chuck Norris and those listed in the book are simply the closest anyone else has ever gotten.
11) There is no chin behind Chuck Norris' beard. There is only another fist.
12) Chuck Norris once roundhouse kicked someone so hard that his foot broke the speed of light went back in time and killed Amelia Earhart while she was flying over the Pacific Ocean.
13) Crop circles are Chuck Norris' way of telling the world that sometimes corn needs to lie the ```` down.
14) Chuck Norris is ten feet tall weighs two-tons breathes fire and could eat a hammer and take a shotgun blast standing.
15) The Great Wall of China was originally created to keep Chuck Norris out. It failed miserably.
16) Contrary to popular belief Chuck Norris not the box jellyfish of northern Australia is the most venomous creature on earth. Within 3 minutes of being bitten a human being experiences the following symptoms: fever blurred vision beard rash tightness of the jeans and the feeling of being repeatedly kicked through a car windshield.
17) Most people have 23 pairs of chromosomes. Chuck Norris has 72... and they're all poisonous.
18) If you ask Chuck Norris what time it is he always says "Two seconds 'til." After you ask "Two seconds 'til what?" he roundhouse kicks you in the face.
19) Chuck Norris drives an ice cream truck covered in human skulls.
20) When Chuck Norris sends in his taxes he sends blank forms and includes only a picture of himself crouched and ready to attack. Chuck Norris has not had to pay taxes ever.
21) The quickest way to a man's heart is with Chuck Norris' fist.
22) Chuck Norris invented Kentucky Fried Chicken's famous secret recipe with eleven herbs and spices. But nobody ever mentions the twelfth ingredient: Fear.
23) CNN was originally created as the "Chuck Norris Network" to update Americans with on-the-spot ass kicking in real-time.
24) Chuck Norris can win a game of Connect Four in only three moves.
25) There is no theory of evolution just a list of creatures Chuck Norris allows to live.
26) Chuck Norris once ate three 72 oz. steaks in one hour. He spent the first 45 minutes having sex with his waitress.
27) What was going through the minds of all of Chuck Norris' victims before they died? His shoe.
28) Chuck Norris is the only man to ever defeat a brick wall in a game of tennis.
29) Police label anyone attacking Chuck Norris as a Code 45-11.... a suicide.
30) Chuck Norris doesn't churn butter. He roundhouse kicks the cows and the butter comes straight out.
31) Chuck Norris doesn’t wash his clothes he disembowels them.
32) A Handicapped parking sign does not signify that this spot is for handicapped people. It is actually in fact a warning that the spot belongs to Chuck Norris and that you will be handicapped if you park there.
33) Chuck Norris will attain statehood in 2009. His state flower will be the Magnolia.
34) Someone once videotaped Chuck Norris getting ````ed off. It was called Walker: Texas Chain Saw Masacre.
35) If you spell Chuck Norris in Scrabble you win. Forever.
36) Chuck Norris originally appeared in the "Street Fighter II" video game but was removed by Beta Testers because every button caused him to do a roundhouse kick. When asked bout this "glitch " Norris replied "That's no glitch."
37) Fool me once shame on you. Fool Chuck Norris once and he will ```` you up.
38) The opening scene of the movie "Saving Private Ryan" is loosely based on games of dodgeball Chuck Norris play
Kikyou
Kirils > Čaks Noriss. :B

Anwyay. Stulbības (jau atkal) sit augstu vilni.

IPB Image

Katrs idiots zin, ka gravitācija uz viegliem cilvēkiem ķermeņiem nedarbojās.
Dead Star
QUOTE(Kikyou @ Oct 31 2006, 17:16) *

Kirils > Čaks Noriss. :B

Anwyay. Stulbības (jau atkal) sit augstu vilni.

Vieglus cilvēkus gravitācija neskar~!

Hihii .. gravitācija ir atpakāaāļ ^O^
Arts
Kirils ir Čaka Norrisa ļaunais dvīņu brālis. wink.gif
Cowkiller
oke te ir dazhi par kuriem es veeljoprojaam reeecu!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
IPB Image

IPB Image

IPB Image
man ir veel... dry.gif
edg
...bet nav jeegas likt, jo mees visi pashi varam apskatiit http://www.vgcats.com/
Kikyou
IPB Image

Un tagad mēs visi zināsim, ka summonojot kaut ko krītošu, ātri jāskrien prom.
Tiem, kas skatījušies kaut kādas tur action animes, kā Bleach vai Naruto, vajadzētu to "HAYAI!!!" saprast.
Kikyou
IPB Image

Un nesmieklīgas vārdu spēles turpinās-!
Pakkun
XDDDDDDDD labs! biggrin.gif guro'ish 2. kubikaa abiem vnk miikstas sejas izteiksmes :3
Cow
Tā laibi man maza nesmuka ātra nu..Pasaka wink.gif

IPB Image

Tiešām nesmuka un cerams sapratīsiet kas tur ir un kas rakstīts..
Kikyou
^ Bobs. Šokējoši.

IPB Image
Es nez'.
Asuka
QUOTE(Kikyou @ Apr 8 2006, 13:19) *

IPB Image

Stulbie importa ziloņi...

ak pie dillēm, Kikyou, es par šīto rēcu kādas 20 minūtes [man vajag vešu izgludināt] xD

QUOTE(Kikyou @ Apr 27 2006, 15:11) *

IPB Image

Tiem, kas nesaprot, runa ir par šito.

iegāju saitā, un paskatījos. pēc tam izlasīju komiksu, un pārrēcos. biggrin.gif
un par lineage ar bija labs. [un ko mēs tādos gadījumos darām? slepkavojam!^^]
un tavs pēdējais iepostotais ar nav peļams smile.gif jē vilciens!~
dead-NeO
5 minusu ''stulbums'' ?
IPB Image
Kikyou
IPB Image

Mans aicinājums izbeigt kabaču sazvērestību. Čakijs vairs nav smieklīgs. Jo es tā teicu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.