Tigra2
May 12 2006, 16:02
Shodiena, suudiigaa komiksaa.
Ja kaads kautko saprata, tas tas ir ģeniāls.
Keydan
May 12 2006, 17:01
Я лично ничего не понял...
Буквы надо-бы по отчётливей!
visu var izburtot, ja grib. es sapratu.
kikyou, tu jau atgādini Bitstrupu. arī viņam tjipa pašportrets, kad domas nenāk. a ja negribi, nezīmē - cilvēki sapratīs.
Aarpraac, man laikam redze galiigi...
Buus jaanociepj kaadai vecmaaminai brille tad jau vareshu izlasiit tigras komiksu.
Pakkun
May 12 2006, 21:05
es visu bez gruutiibaam sapratu, njemot veeraa citu reakciju, ienaak praataa doma - vai esmu normaals?
Kikyou
May 12 2006, 21:16
Lol, piece of cake.
~~~
12.05.06
Jauka diena
(uķi ķuķi)
^^^
es, usagis, kagome
*sniff sniff*
Kūla! Mežs! Āaaa!
Waaaa! Stulbās chības!
^^
U, R, es
< Uguns
Daudzu uguni
^ kagome < usagis ^ es
khe kem
es aizrijos ar dūmiem un aizgāju sargāt zarnas (?) un pasēdēt ceļmalā.
Borings! Nebija ko darīt un mācījos!
Apnika un es sāku
Dziedāt!
Garāmgājēji: OMG
Un man palika labi, jo bija skaista diena.
Pasaule ir tik skaista!
~~~
Par cik man ir daudz briesmīgāks rokraksts, varu izlasīt praktiski jebko.
QUOTE(kahi @ May 12 2006, 17:07)
kikyou, tu jau atgādini Bitstrupu. arī viņam tjipa pašportrets, kad domas nenāk. a ja negribi, nezīmē - cilvēki sapratīs.
Man nereāli patīk Bitstrupa karikatūras!!
Riktīgi labās idejas un sejas izteiksmes (un viss pārējais)
Es arī visu sapratu!
lol, kikyou... sargaat somas
Tigrai paintaa rokraksts taads pats kaa maneejais. Ne vien bez probleemaam lasiiju, bet arii pats komikss ir saturiigs, peec kaartas, un kaa jau Tigra pati teica - gjeniaals. Bet taa kaa Pakkun, tu neesi iisti normaals (kaa jau tas forumaa noskaidrots), un es noteikti neesmu normaals (ko zina visi neuubernaivi cilveeki), tad tas vienalga neliecina par to, ka normaaliem cilveekiem vareetu buut viegli to komiksu lasiit.
Keydan
May 13 2006, 01:15
Такс... Оказывается я всё правельно понял... просто... эээ... а ладно... звбили.
Kirara
May 13 2006, 13:52
Peedeejie komiksi nav tik labi. Man taa shkiet ka visi peedeejaa laikaa komiksos haltuuree.
+Chibi+
May 13 2006, 15:58
....and the point is....?
Kikyou
May 13 2006, 16:10
QUOTE(+Hachi+ @ May 13 2006, 14:58)
Think random, Sensei! Random!
Labais, Sushi.
Kirara, kad ta komiksi šeit nav bijuši haltūra? o_ō
+Chibi+
May 13 2006, 20:29
QUOTE(Kikyou @ May 13 2006, 15:10)
QUOTE(+Hachi+ @ May 13 2006, 14:58)
Think random, Sensei! Random!
i dunno, i understand your random, but i don't hers... might be because your random is like my random, so it is easier... i should learn her random too.. is there a tutorial or smth?
Vinjas random ir pavisam normaals. Bet, ja random nenes sevii domu, tad tam vismaz buutu jaabuut uuber-randomam, uz ko komikss nepretendee. Piedod, Sushi...
Random var arii tikai izmantot, lai ieguutu idejas, un beigaas komiksu paarveerstu par domu nesoshu (kaa mans 2. komikss, kas nevienam nepatiik) vai arii radiitu kaut ko ljoti smiekliigu. Sushi gadiijumaa radiishanas process noteikti bija jautraaks kaa mums lasiit.
Bet labaa zinja ir - var visi lieliski saprast, kas notiek!
Kikyou
May 16 2006, 18:31
Šitais tak ar komikss skaitās?
Varu derēt, ka tagad tu arī gribi Universālo Kastroli .
Kazuki
May 16 2006, 18:46
labs.
es ar taadu gribu!
Keydan
May 16 2006, 19:21
Es maksašu 1Ls!
Viss jau jauki ar to kastroli, bet kur pirk aizmirsi pateikt, vai numurinu uz kuru pazvanit kikyou. Nebus tavam unversalajam kastrolim noiets, ko darit, nepiepelnisies
Kikyou
May 16 2006, 20:29
Tur jau tā SĀLS!
Cilvēki gribēs Universālo Kastroli tik ļoti, ka saies sviestā, neskatīsies vairāk hoķi un satrakotos pūļos skries pa visu Latviju!
Hahaha.. es jau vispār cerēju, ka neviens nekomentēs to muļķīgo komiksu!
Godīgi sakot, tāds point nemaz nebija..
Un.. jā.. man laikam visi komiksi (ne uz datora) ir galīgs sviests...
Kikyou, labs!
Man tas bišķīt atgādina to, kā mēs ar draudzeni cenšamies pārdot zodu implantus no pašveidotās firmas ''Živaņis & co''
Vispar visi atapigakie skraidis pa visu Ventspili meklejot kur pardo kastroli parejie pa latviju. Rec ku otra sals aprakta.
Labs kastrolis... tas ir komikss.
QUOTE(Kikyou @ May 16 2006, 19:29)
Tur jau tā SĀLS!
Cilvēki gribēs Universālo Kastroli tik ļoti, ka saies sviestā, neskatīsies vairāk hoķi un satrakotos pūļos skries pa visu Latviju!
Driizaak ielauziisies tavaa maajaa, panjems visus kastroljus, un katra sirdii buus paarlieciiba, ka tieshi vinjsh ir panjeemis to iisto universaalo kastroli.
Baigi atgaadina vienu vecu joku par dzirnakmeni "Nauris", bet taada shaize to rakstu pazaudeet...
Kikyou pamodīsies apzagta... O.o Vairs nekādi kastroļi...
hahaha.. Edg- dzirnakmenis ''Nauris''!! Izklausās reāli labi..
Es te tā domāju... vai man iepostot mūsu implantu reklāmu, vai nē?
Mjā... maizes aitiņas...
es gribu taisīt maizes aitiņas...
Lab, ielikšu to savu reklāmu.. >.<
Kirara
May 17 2006, 14:11
zodu implants..es kaut ko tik rēcīgu savā mūžā nēesmu dzirdējusi
Kikyou
May 17 2006, 14:24
Laba tā pārsteigtā seja izskatās. XDDD
Maizes aitiņas, ne... o.o Būs kautkad jāpamēģina. Izklausās garšīgi.
Keydan
May 17 2006, 14:30
Tie ir tadi pati ka krušu implantanti? Vai vairak ka diben implantanti?
Shumins, Limbazhos veel aizvien taadu maizi taisa. Un jau teicu, ka veikalaa "Sauliite" ir laba maize, veel silta, turpat cepta, dabuujama. Taisniiba gan - varbuut ne kuraa katraa. Es pirms paaris meeneshiem pirku Aagenskalnaa, netaalu no tirgus, tajaa.
Keydan
May 17 2006, 18:19
Un es domaju ja gribi ĪSTO maizi ej us ĪSTO maiznīcu!
Kakut kur Rīga es tadu redzēju, tur svaigas maizes cena bija ap 0.40-0.7Ls!
nu ne gluži aitiņas es taisīju, bet, cik atceros, tad pankūciņas, kuras spiedu pret galdu, un mammai bija jākasa nost (pilnīgi godīgi).
zodu implanti ir cieta plastmasa, kuru brutāli, kad esi sazālots, tev nemanot iebāž aiz ādas, izraisa sāpju agoniju vairāku nedēļu garumā,un vēl pasaka, ka rezultāts bija labs, bet varēja būt veel labāks... ak, 21. gs...
Tigra2
May 17 2006, 20:37
nu nez, es pati cepu maizi tāpēc man ar aitiņām problēmas neradās. Magoņu-sezama-kokosu aitiņas
(mani vnk neapmierina veikalos pieejamie maizes veidi, tāpēc naakas taisiit pašai, ar skujām arī maizi nekur nepārdot, nu nekādas izvēles
)
No skuju maizes aitiņas nesanāca, toties es uzcepu skuju maizi ar kājiņām, njamm...
Btw es arii gribeeju zodu implantu, vienkārši man ir slikta veida sejas forma, kurai nepiestāv cholka.
Šo zodu implantu ievietot vajag pašam, taču tad aptiekā jāpērk ''Živaņis & co'' īpašās tabletītes. Bet.. jā- viņi ir diezgan cieti!
Lai izskatītos.... mm... tā teikt... živaņisīgāk!
Kirara
May 18 2006, 22:40
Ok mans komiksssss.
Nebija nekas praataa ko ziimeet.
Tikai 4 kadri, bet nu..bet nu nenositiet!!
Nekas iipashs...
Kikyou
May 18 2006, 23:03
Pwned. XD
Nu būs gadsimta cīņa - Aitas Maizīte VS Maizes Aitiņa! Kurš uzvarēs? O_O
Kirara
May 19 2006, 15:19
QUOTE(Kikyou @ May 18 2006, 22:03)
Pwned. XD
Nu būs gadsimta cīņa - Aitas Maizīte VS Maizes Aitiņa! Kurš uzvarēs? O_O
Nee, mans izgudrojums ir "aitinjmaiziite" un ne aitas maiziite!!!
Aaa, un labi ka ieveeroji atshkjiriibu no maizes aitas un no aitinjmaiziites!
malace!
Vai tev ir vamipira zobi?
Kazuki
May 20 2006, 11:28
tikai nevajag mani sist. es ar paint straadaaju labi ja 2reiz gadaa.
edit, tagad lapaak?
Kirara
May 20 2006, 11:39
sorry, bet dazhus kadrus nevareeju salasiit..........
+ es editoju savu komiksu.
Tigra2
May 20 2006, 13:07
zemestriice....ehm....visai jocīgs stufs, bet vareetu iegaadaaties, kaadaa eksaamenaa vareetu padarbinaat...mmm, buutu labi.
Aitiņmaizes! Waa, kur šī pasaule iet? Man nav aitas!!!
Kirara 'tā šķiet ir kautkāds cat-monster. Es jau pamanīju, ka pirms kāda laika viņas signaturē parādijās ''cats 4ever'' un tagat jau ''kirara and cats 4ever''
sāk rasties aizdomas, pie tam vēl tā vēlme pēc svaigas gaļas un zobi, tas viss ieliek pēdējos gabalus šai mozaīkā.
Pasludinām Kiraru par neko youkai!!! (tas nozīmē kaķu dēmons)
Kazuki
May 20 2006, 13:30
QUOTE(Tigra2 @ May 20 2006, 13:07)
zemestriice....ehm....visai jocīgs stufs, bet vareetu iegaadaaties, kaadaa eksaamenaa vareetu padarbinaat...mmm, buutu labi.
tie kuri nav izjutushi dziivee, kaa tas ier kasd 1ajaa soklaaa kaads krata kaaju un visa klases griida dreb tie nesapratiis. T_T
mums klasee par konkreto cilveeku jav irizveidojusies vesela wierd story kolekcija.
Kikumi
May 20 2006, 13:48
Tad jājautā, kas tā jums par grīdu klasē, kas dreb, kad kāds pa to bungā ar kāju... O_o
Kazuki
May 20 2006, 13:54
QUOTE(Kikumi @ May 20 2006, 13:48)
Tad jājautā, kas tā jums par grīdu klasē, kas dreb, kad kāds pa to bungā ar kāju... O_o
griida ta normaala, bet ja tik stipri to kaju krata, ka arii peedeejos solos galdi triic, tad ir diezgan jociigi
Kikumi
May 20 2006, 13:57
QUOTE(Kazuki @ May 20 2006, 13:54)
griida ta normaala, bet ja tik stipri to kaju krata, ka arii peedeejos solos galdi triic, tad ir diezgan jociigi
Tad tur kādam ir "ņervnij tik" piemeties. Kā var tik stipri kāju kratīt? Man tas nekad nav skaidrs... >_<
Dead Star
May 21 2006, 00:44
eee te lūk tapis mans pirmais komikss .. Varbūt nav sanācis tā kā īsti gribēju,bet nu ... Manuprāt,komiksa ideja ir skaidra ..
Kam negadaas primajaa darba dienaa pielaist kaadu kluudu. He izskataas ka tas arii bija vinja pirmais pacients jo nekur rinkii nemeetaajaas citi liiki
Aaa jaa, tak arii paintam vai jebkurai citai shaada veida progai naak liidz text tool, laikam, ka visiem gribaas piedaliities gliitrakstiihsanas konkursaa ar peli
Tigra2
May 21 2006, 14:33
oj, nee, tas nebij jauki
(edg, kā tad tā - Ne guru, ne Hentai, ne echi, ne pārējie gļuki
)
Kur šī pasaule iet....
Turpinājums!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.