Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Komiksi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Tigra2
image
Shodiena, suudiigaa komiksaa.
Ja kaads kautko saprata, tas tas ir ģeniāls.
Keydan
Я лично ничего не понял... smile.gif Буквы надо-бы по отчётливей!
kahi
visu var izburtot, ja grib. es sapratu.

kikyou, tu jau atgādini Bitstrupu. arī viņam tjipa pašportrets, kad domas nenāk. a ja negribi, nezīmē - cilvēki sapratīs.
LeoR
Aarpraac, man laikam redze galiigi... laugh.gif Buus jaanociepj kaadai vecmaaminai brille tad jau vareshu izlasiit tigras komiksu.
Pakkun
blink.gif es visu bez gruutiibaam sapratu, njemot veeraa citu reakciju, ienaak praataa doma - vai esmu normaals? biggrin.gif
Kikyou
Lol, piece of cake.

~~~

12.05.06
Jauka diena

(uķi ķuķi)

^^^
es, usagis, kagome

*sniff sniff*

Kūla! Mežs! Āaaa!

Waaaa! Stulbās chības!

^^
U, R, es

< Uguns

Daudzu uguni

^ kagome < usagis ^ es

khe kem

es aizrijos ar dūmiem un aizgāju sargāt zarnas (?) un pasēdēt ceļmalā.

Borings! Nebija ko darīt un mācījos!

Apnika un es sāku
Dziedāt!
Garāmgājēji: OMG

Un man palika labi, jo bija skaista diena.

Pasaule ir tik skaista!

~~~

Par cik man ir daudz briesmīgāks rokraksts, varu izlasīt praktiski jebko. rolleyes.gif
Sushi
QUOTE(kahi @ May 12 2006, 17:07)

kikyou, tu jau atgādini Bitstrupu. arī viņam tjipa pašportrets, kad domas nenāk. a ja negribi, nezīmē - cilvēki sapratīs.
*

Man nereāli patīk Bitstrupa karikatūras!! biggrin.gif Riktīgi labās idejas un sejas izteiksmes (un viss pārējais) laugh.gif

Es arī visu sapratu! cool.gif
edg
lol, kikyou... sargaat somas tongue.gif Tigrai paintaa rokraksts taads pats kaa maneejais. Ne vien bez probleemaam lasiiju, bet arii pats komikss ir saturiigs, peec kaartas, un kaa jau Tigra pati teica - gjeniaals. Bet taa kaa Pakkun, tu neesi iisti normaals (kaa jau tas forumaa noskaidrots), un es noteikti neesmu normaals (ko zina visi neuubernaivi cilveeki), tad tas vienalga neliecina par to, ka normaaliem cilveekiem vareetu buut viegli to komiksu lasiit.
Keydan
Такс... Оказывается я всё правельно понял... просто... эээ... а ладно... звбили.
Kirara
Peedeejie komiksi nav tik labi. Man taa shkiet ka visi peedeejaa laikaa komiksos haltuuree.
Sushi
image
+Chibi+
....and the point is....? huh.gif
Kikyou
QUOTE(+Hachi+ @ May 13 2006, 14:58)
....and the point is....?  huh.gif
*

Think random, Sensei! Random!
Labais, Sushi. laugh.gif

Kirara, kad ta komiksi šeit nav bijuši haltūra? o_ō
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ May 13 2006, 15:10)
QUOTE(+Hachi+ @ May 13 2006, 14:58)
....and the point is....?  huh.gif
*

Think random, Sensei! Random!

*

i dunno, i understand your random, but i don't hers... might be because your random is like my random, so it is easier... i should learn her random too.. is there a tutorial or smth?
edg
Vinjas random ir pavisam normaals. Bet, ja random nenes sevii domu, tad tam vismaz buutu jaabuut uuber-randomam, uz ko komikss nepretendee. Piedod, Sushi...
Random var arii tikai izmantot, lai ieguutu idejas, un beigaas komiksu paarveerstu par domu nesoshu (kaa mans 2. komikss, kas nevienam nepatiik) vai arii radiitu kaut ko ljoti smiekliigu. Sushi gadiijumaa radiishanas process noteikti bija jautraaks kaa mums lasiit.
Bet labaa zinja ir - var visi lieliski saprast, kas notiek! biggrin.gif
Kikyou
Šitais tak ar komikss skaitās?

image

Varu derēt, ka tagad tu arī gribi Universālo Kastroli ™.
Kazuki
labs. biggrin.gif es ar taadu gribu!
Keydan
Es maksašu 1Ls!
Gutts
Viss jau jauki ar to kastroli, bet kur pirk aizmirsi pateikt, vai numurinu uz kuru pazvanit kikyou. Nebus tavam unversalajam kastrolim noiets, ko darit, nepiepelnisies smile.gif
Kikyou
Tur jau tā SĀLS!
Cilvēki gribēs Universālo Kastroli tik ļoti, ka saies sviestā, neskatīsies vairāk hoķi un satrakotos pūļos skries pa visu Latviju!
Sushi
Hahaha.. es jau vispār cerēju, ka neviens nekomentēs to muļķīgo komiksu! laugh.gif Godīgi sakot, tāds point nemaz nebija.. biggrin.gif Un.. jā.. man laikam visi komiksi (ne uz datora) ir galīgs sviests... biggrin.gif
Kikyou, labs! laugh.gif Man tas bišķīt atgādina to, kā mēs ar draudzeni cenšamies pārdot zodu implantus no pašveidotās firmas ''Živaņis & co'' smile.gif
Gutts
Vispar visi atapigakie skraidis pa visu Ventspili meklejot kur pardo kastroli parejie pa latviju. Rec ku otra sals aprakta.
LeoR
Labs kastrolis... tas ir komikss.
edg
QUOTE(Kikyou @ May 16 2006, 19:29)
Tur jau tā SĀLS!
Cilvēki gribēs Universālo Kastroli tik ļoti, ka saies sviestā, neskatīsies vairāk hoķi un satrakotos pūļos skries pa visu Latviju!
*

Driizaak ielauziisies tavaa maajaa, panjems visus kastroljus, un katra sirdii buus paarlieciiba, ka tieshi vinjsh ir panjeemis to iisto universaalo kastroli.

Baigi atgaadina vienu vecu joku par dzirnakmeni "Nauris", bet taada shaize to rakstu pazaudeet...
Sushi
Kikyou pamodīsies apzagta... O.o Vairs nekādi kastroļi...

hahaha.. Edg- dzirnakmenis ''Nauris''!! Izklausās reāli labi.. laugh.gif

Es te tā domāju... vai man iepostot mūsu implantu reklāmu, vai nē?

edg
image
Sushi
Mjā... maizes aitiņas... rolleyes.gif es gribu taisīt maizes aitiņas...
Lab, ielikšu to savu reklāmu.. >.<
Kirara
zodu implants..es kaut ko tik rēcīgu savā mūžā nēesmu dzirdējusi laugh.gif
Kikyou
Laba tā pārsteigtā seja izskatās. XDDD
Maizes aitiņas, ne... o.o Būs kautkad jāpamēģina. Izklausās garšīgi.
Keydan
Tie ir tadi pati ka krušu implantanti? Vai vairak ka diben implantanti?
edg
Shumins, Limbazhos veel aizvien taadu maizi taisa. Un jau teicu, ka veikalaa "Sauliite" ir laba maize, veel silta, turpat cepta, dabuujama. Taisniiba gan - varbuut ne kuraa katraa. Es pirms paaris meeneshiem pirku Aagenskalnaa, netaalu no tirgus, tajaa.
Keydan
Un es domaju ja gribi ĪSTO maizi ej us ĪSTO maiznīcu!
Kakut kur Rīga es tadu redzēju, tur svaigas maizes cena bija ap 0.40-0.7Ls!
kahi
nu ne gluži aitiņas es taisīju, bet, cik atceros, tad pankūciņas, kuras spiedu pret galdu, un mammai bija jākasa nost (pilnīgi godīgi).

zodu implanti ir cieta plastmasa, kuru brutāli, kad esi sazālots, tev nemanot iebāž aiz ādas, izraisa sāpju agoniju vairāku nedēļu garumā,un vēl pasaka, ka rezultāts bija labs, bet varēja būt veel labāks... ak, 21. gs...
Tigra2
nu nez, es pati cepu maizi tāpēc man ar aitiņām problēmas neradās. Magoņu-sezama-kokosu aitiņas wink.gif (mani vnk neapmierina veikalos pieejamie maizes veidi, tāpēc naakas taisiit pašai, ar skujām arī maizi nekur nepārdot, nu nekādas izvēles dry.gif )
No skuju maizes aitiņas nesanāca, toties es uzcepu skuju maizi ar kājiņām, njamm... happy.gif

Btw es arii gribeeju zodu implantu, vienkārši man ir slikta veida sejas forma, kurai nepiestāv cholka.
Sushi
Šo zodu implantu ievietot vajag pašam, taču tad aptiekā jāpērk ''Živaņis & co'' īpašās tabletītes. Bet.. jā- viņi ir diezgan cieti! smile.gif Lai izskatītos.... mm... tā teikt... živaņisīgāk! smile.gif
Kirara
Ok mans komiksssss.
Nebija nekas praataa ko ziimeet.
Tikai 4 kadri, bet nu..bet nu nenositiet!!

image
Nekas iipashs...
Kikyou
Pwned. XD

Nu būs gadsimta cīņa - Aitas Maizīte VS Maizes Aitiņa! Kurš uzvarēs? O_O
Kirara
QUOTE(Kikyou @ May 18 2006, 22:03)
Pwned. XD

Nu būs gadsimta cīņa - Aitas Maizīte VS Maizes Aitiņa! Kurš uzvarēs? O_O
*

Nee, mans izgudrojums ir "aitinjmaiziite" un ne aitas maiziite!!!
Aaa, un labi ka ieveeroji atshkjiriibu no maizes aitas un no aitinjmaiziites!
malace! laugh.gif
Cow
Vai tev ir vamipira zobi?
Kazuki
tikai nevajag mani sist. es ar paint straadaaju labi ja 2reiz gadaa. image

edit, tagad lapaak?
Kirara
sorry, bet dazhus kadrus nevareeju salasiit.......... unsure.gif
+ es editoju savu komiksu.
Tigra2
zemestriice....ehm....visai jocīgs stufs, bet vareetu iegaadaaties, kaadaa eksaamenaa vareetu padarbinaat...mmm, buutu labi.

Aitiņmaizes! Waa, kur šī pasaule iet? Man nav aitas!!!
Kirara 'tā šķiet ir kautkāds cat-monster. Es jau pamanīju, ka pirms kāda laika viņas signaturē parādijās ''cats 4ever'' un tagat jau ''kirara and cats 4ever''
sāk rasties aizdomas, pie tam vēl tā vēlme pēc svaigas gaļas un zobi, tas viss ieliek pēdējos gabalus šai mozaīkā.

Pasludinām Kiraru par neko youkai!!! (tas nozīmē kaķu dēmons)
Kazuki
QUOTE(Tigra2 @ May 20 2006, 13:07)
zemestriice....ehm....visai jocīgs stufs, bet vareetu iegaadaaties, kaadaa eksaamenaa vareetu padarbinaat...mmm, buutu labi.

*

tie kuri nav izjutushi dziivee, kaa tas ier kasd 1ajaa soklaaa kaads krata kaaju un visa klases griida dreb tie nesapratiis. T_T

mums klasee par konkreto cilveeku jav irizveidojusies vesela wierd story kolekcija.
Kikumi
Tad jājautā, kas tā jums par grīdu klasē, kas dreb, kad kāds pa to bungā ar kāju... O_o
Kazuki
QUOTE(Kikumi @ May 20 2006, 13:48)
Tad jājautā, kas tā jums par grīdu klasē, kas dreb, kad kāds pa to bungā ar kāju... O_o
*

griida ta normaala, bet ja tik stipri to kaju krata, ka arii peedeejos solos galdi triic, tad ir diezgan jociigi biggrin.gif
Kikumi
QUOTE(Kazuki @ May 20 2006, 13:54)
griida ta normaala, bet ja tik stipri to kaju krata, ka arii peedeejos solos galdi triic, tad ir diezgan jociigi biggrin.gif
*

Tad tur kādam ir "ņervnij tik" piemeties. Kā var tik stipri kāju kratīt? Man tas nekad nav skaidrs... >_<
Dead Star
eee te lūk tapis mans pirmais komikss .. Varbūt nav sanācis tā kā īsti gribēju,bet nu ... Manuprāt,komiksa ideja ir skaidra .. laugh.gif
image
LeoR
Kam negadaas primajaa darba dienaa pielaist kaadu kluudu. He izskataas ka tas arii bija vinja pirmais pacients jo nekur rinkii nemeetaajaas citi liiki smile.gif Aaa jaa, tak arii paintam vai jebkurai citai shaada veida progai naak liidz text tool, laikam, ka visiem gribaas piedaliities gliitrakstiihsanas konkursaa ar peli biggrin.gif
edg
image
Tigra2
oj, nee, tas nebij jauki

(edg, kā tad tā - Ne guru, ne Hentai, ne echi, ne pārējie gļuki dry.gif)
Kur šī pasaule iet....

Turpinājums!
image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.